Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na Belekezdtem. Azt kell mondjam hogy van egy elég rossz tapasztalatom. Sötét elf a kari, és a legeslegelején az erdõben kb. ötödször halok meg egy olyan ellenféltõl aki kb. három képernyõre odébb van tõlem. Valamilyen vörös kör fut végig a képernyõn, és egy alkalommal kb. 110-et sebez a 147 életerõmbõl. Esélyem sincs a közelébe jutni, ráadásul ott vannak a sima ellenfelek is. Ez azért nem teljesen fair szerintem egy ilyet betenni, a játék elsõ öt percében. KARRAMBA!!!!
Na mindegy, azért még próbálkozom a dologgal. Amúgy a grafika nagyon ott van a szeren a fix felbontás ellenére is. De ez már a demóból is kiderült...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Na lejött, most aztán nincs megállás egy ideig 😊

War. War never changes.

Baz az utolsó 2 filenál lelassult 4kb/s-re a letöltés 😞

War. War never changes.

Pl. HDC...

Voltan
Hol van fent?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lwb
itt vannak hozzá jó screenshotok.

SkunkliX
holnap mejd mesélek milyen a netes játék 😊)))

ubi
na jó, csak tegnap óta
lwb
klassz a játék. leginkább a divine divinityre emlékeztet és egy picit talán a diablora, bár annál azért rpgsebb. grafikailag is jó (a karakteranimációt egy picit lehetett volna még csiszolni azért), a hangulata sem utolsó. teccik, hogy minden karakter máshogy kezd pl.

akinek teccett a divine divinity vagy szereti a diablo szerû gammákat egy kicsit több interaktivitással, az feltétlen szedje le.

ubi
nekem meg már 2 napja figyel a vinyón az angol iso!!!
SkunkliX
Ma jelent meg az angol verzió angliában 😊)))
és nekem már van belõle 1 darabom ebbõl a csodálatos remekmûbõl . igaz csak holnap ér vele haza a barátnõm 😞((((

Ja hát a demo eléggé szaggatott néha, pedig a recommended gépigénynél is egy picivel gyorsabb gépem van...

War. War never changes.

GaVino
A felbontás fix? Mert így azért elég gáz.

Néhány oldalról már letölthetõ a Sacred.A kérdés az, hogy az a német vgy az angol verzió e. Úgy hallottam az angol 23-án jelenik meg a német viszont már megjelent.Aki tud segíteni kérem válaszoljon.Köszi.
Ja es a netes jatekhoz mindenhol CDkeyt ker, mintha b.netre csatlakoznal, kiveve lanhoz ,ahhoz nem.
Na nekem megy rendesen es tetszik is. Az ijaszlannyal megyek, mondjuk az ijaszat eddig kb. annyibol all ,hogy meglovom az ellenseget ,elkezd felem rohanni öt, aztan 10 centirol nyilazom oket egy percen at mig megpusztulnak.. vagy én.
De majd jonnek ok meg az en utcamba mikor lv100 leszek😊
Amugy diablohoz hasonlo, ANNYIRA talan nem pergö, de hangulatos, kepeket meg keressetek magatoknak van belole sok a neten.
lwb
nincs kinukeolva, szóval menni kell. du leér, akkor megnézem.

Methylisocloro
Windows Xp-vel megy?

grebber
Valaki nyomkon be saját screenshotot!!!!!!!
Mihez hasonló ez a game???

Next PC upgrade: 2022

Nekem is fagy állandóan pár perc játék után win98se-n.
Szerintem a crack-el van gond. Volt már jópárszor, hogy win98 alatt hibás volt a crack.

Methylisocloro
Én próbáltam volna, de váratlan fagyásokat, windows hibákat produkál, pedig általában minden játék atomstabilan fut a gépemen. Van akinek megy Windows 98 SE-vel?

lwb
nekem még csak most jön lefelé. ha addig se ír senki semmit, akkor összehozok valami rövid first impressionst.

Még senki nem próbálta ki? Nekem már lent van de csak este fogom tudni kiprószálni :-)))))

Multi nem fog menni, mivel egyelore lanon kivul minden az Ascaron.neten keresztul megy,amihez meg ugye CDkey kell.
Bar olvastam olyanokat hogy ezzel: http://sunsite.dk/vpnd/ meg lehet oldani hogy Lan-t TCP/IPnek lassa. Meg olyat is hogy ehhez hasonlo funkcio alapbol van a windowsban valahol.
Ha valaki ert az ilyesmihez akkor hajra.
na télleg! multi megy? 😊

Tombi
multi megy ?😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Na leszedte már valaki milyen?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ecsém!!! bizti jo játék! holnapra már meg lesz nekem is, remélem.

Faterx
Na milyen?
Akkor inkább jöjjön ki nyáron, úgyis elleszünk a most megjelentekkel egy darabig 😊

War. War never changes.

grebber
Ez a képek alapján olyan Dungeon Siege szerû game lesz és nekem bejönnek az ilyenek le is töltöm majd !!!!!!
Remélem még valamelyik kira game kijön ebben a hónapban mert most kijött pár darab!!!! 😊

Next PC upgrade: 2022

Nnna, már én is szedem...

A demo eszméletlen király

War. War never changes.

Na már töltöm, szombat délutánra meglesz, kösz a helpet.

War. War never changes.

Bandew
Na milyen a játék? Van már valakinek tapasztalata?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Methylisocloro
hdc.atw.hu

Na vki?

War. War never changes.

lécci vki adjon linket!

War. War never changes.

Tombi
van 1 tippem: ftpkrõl azok nem ingyenesek !!!
amugy aki leszedte nézze már meg megy-e a netes multi...

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Engem is érdekelne honnan szeditek...

Honnét töltitek? A warezcenteren meg a dc-n nincs meg még.

War. War never changes.

Na csorog lefele nekem is.
Halistennek a tobbi most megjelent.."nagyágyu" engem nem erint. 😉
Beagie
na ja, aztán meg õszig megint semmi

www.gtr-masters.hu

Evil
ah, ez merenylet amit az elmult 3 napban muvelnek velunk a fejlesztok, jobb mint a karacsony elotti idoszak 😊

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Faterx
Source?
shaba23
és télleg kijött.
és még 1 óra 27 perc van kb a 2. cdbõl hátra. És csak 5re érek haza 😞
Faterx
Sacred (c) Encore Software Inc. 105x15 MB DEVIANCE
Az alcimet nem lehet atirni faterx?
2 nap?

Mivel még nem jelent meg.
Majd nemsoká.Akik elorendeltek azok mar megkaptak.