8224
-
#1781 Azért, mert hard hit-nél be kell állnia egy távolságra, és csak úgy tudja megütni természetessen, ha az ellen ráadásul még a jobb keze mellé esik. Ezért prószál a ló beállni megfelelő pozícióba... -
#1780 A bugok engem nem zavartak, kb.3 küldetés bugzódott be nálam, kihagytam őket, volt helyettük 100 másik. Így is elértem a level 50-et a legvégére pont.A lovas harc wood elffel sem volt egyszerű,ezért aztán hanyagoltam inkább. quick of a flash vagy mi a neve, azzal a varázslattal mentem, az 2x lefutja bármelyik lovat. -
#1779 Koszi! -
Gandibá #1778 Amellett még rettentő bugos is. Lovon ülök, Dark Elf, és van az a nagy csapás jobb gombal, nem jut eszembe a neve. Azt rányomnám az ellenre, és a ló össze vissza mászkál. Ez még csak egy a sok bug közül.. -
#1777 Öcsém, azért akármennyire is tetszett a játék, az durva volt, hogy jön a fődémon a végén, és még csak arrébb sem léptem, és 2db, azaz KETTŐ DARAB KLIKKELÉSSEL kinyírtam. Azért ennyire nem kellene erősödniük a karaktereknek. level 38 multi-hit, 2 lövés a főszörnyre wood elffel. vicces volt. -
#1776 Növeli a gyilkolászásért kapott XP-t -
#1775 Hali! valaki elmondana pontosan, hogy a mentor potion mire valo konkretan? -
Braveheart #1774 Nem, ez nem bug! Ugyanis a minotauruszoknak van egy speciális támadásuk, nekifutásból lefejelnek, oylan mintha hard hit lenne. -
#1773 biztos bug -
#1772 SzavazásITT ! ! ! ! !
miért lehet, hogy kb. 5-ös szinten szembe jöt elem egy nagy kétszarvú szörny és 140et sebzett, alig tudtam elmenekülni! !!! bugok! -
#1771 Hogy a bánatba indul el az 1.5 crack nélkül ,már néztem egy csomó külföldi fórumot ,de ott csak állandóan a Daemon Tools-t emlegetik.
Ki is próbálgattam mindent de semmmi akkor is kéri az 1-es cd-t.
Valaki írja már le ,hogy játszik az 1.5-tel mert látom már használják sokan. Thx! -
Gear #1770 Én 1 ilyet kinyírtam de nem volt gond , mert a küldit még holtában is megadta és még a jutalmat is megkaptam hűvösödő holttestétől. LOÁL! -
#1769 Nemmtom. Nekem ez simán ment. Beszéltem a csajjal, és mindegyik elindult velem. Szerintem a játékba BUGgenerátor is van beépítve... :) -
#1768 a megközelíthetetlen hiding place :)
-
#1767 fakken game..egész jó lehetne de ennyi hibával...
már "félek" küldetést elvállalni (főleg többet egyszerre)
mikor lesz már olyan patch amivel tuti lesz???
ja egy érdekes hiba:
dark elf-nél
kétkezes harcmodornál
sebzés
2 karom vs. 2 du'blade(hajlított penge)
a sebzésnél az utóbbi jóval többet ír
DE valójában a karom-al sebez többet
úgy vettem észre mintha a karomnál csak az egyik értékét írná ki a másikat már nem vagy vmi ilyesmi lesz...
(több ellenen is próbáltam,/elvileg a különböző sebzési formák:poison,magic..etc/nem lehetnek ludasok...szal ha vki így hentel csak próbálja ki és meglássa.
1,6 mikor lesz? -
#1766 Milyen ez a játék? Diabló klón? Miről szól? Milyen hosszú? Jó grafika? Játékmenet?
sok kérdés tudom, de..pls.. -
G_ArchAngel #1765 Nekem sem jöttek, de mikor kimentem, mellém teleportáltak... -
#1764 Bug-nak néz ki, mert nálam is ez van. Amúgy én 2-3 óránként visszajárok ide, hátha... :ÐÐ
Viszont volt 1 olyanom, hogy jött egy katona a városban, aki csak úgy rámrontott és ki akart nyírni,de a feje felett ?!-el, tehát küldit akart adni.
DE!!! Én nem trudtam megütni, mert ha rákattintottam, akkor ugye a küldi szövege jött be. Ezután még mindig rajta maradt a ?!, tehát ha vissza akartam ütni neki, megint a küldi szövege jött be. Az volt a szerencsém, hogy a máguslány már velem volt, és ő kinyírta. Erre: Quest completed... LOL -
barug #1763 Ez biztos? Mert vegig probaltam a ctrl, alt, shift billentyuket de nem teleportalt oda. Ezt barmikor megteheted vagy csak amikor ujraeledtel? -
#1762 na itt a leírt szitúról egy kép. (1759)
-
Toerpe #1761 Hali
Azt hiszem CTRL + a társad arcképe -
barug #1760 Hi!
Multiba ha meghal az ember akkor hogy tud a tarsaihoz "teleportalni"? Gyalog egy kicsit idoigenyes lenne. Valaki mar leirta a furumba, de sajna nem talalom. Koszi! -
#1759 hi all!
kérdés?
(már fenn an az 1,5 patch)
-act III eleje a város ahová mennem kell.
-ad egy manus egy küldetést a város szélén.
-ki kell szabadítani 3 tuszt a városban lévő torony pincéjéből.
-lemegyek ,lenyomok mindenkit (2 szintes hely)ott a 3 túsz bezárva.
-ajtó zárva,kulcs az utolsó mágusnál
-mágust megütöm egy sima ütéssel-meg is fekszik
-kulcs felvesz
-ajtó kinyit
-beszélek a túszokkal akiknek a feje felett felkiáltójel van(mind a 3-nál)
-DE BAZZ A TIRPÁKOK NEM JÖNNEK VELEM!!!
most akkor mi van azt mondják szabadítsam ki őket! de hát már ki vannak...a quest meg azt írja szerezd meg a cella kulcsot ami már nálam van (szerepel a könyvben is)
ez is bug ???vagy mi mert a tököm ki van,hogy patch után is ilyen sz@r ez az egész...
ha vki tud erre megoldást,hogy mi van akkor thx ;) -
Gandibá #1758 Jó ötlet, tárhelyet tudok neki biztosítani, csak írjátok meg :) -
#1757 Nem lehet ebben a fórumban egy FAQ-ot (GYÍK) csinálni?
Mondjuk kurva idegesítö a wasseres téma, de a fekete képernyö megoldását, meg a D-Tools beállítást is fel lehetne oda aggatni (meg minden egyebet, amivel sokan jönnek, de nem olvasnak vissza). -
#1756 no problemo.
Annyi van, hogy a fömonszták (ilyen piros cakkos életkarika) akkor sem halnak meg, ha amulett van rajtam, de végülis tök mindegy, mert ált 26 XP-t kapok értük, az meg úgysem éri meg a fáradságot. Asszem még silver elött elmegyek tápolni az elfekhez! -
#1755 Tényleg, lenne egy kérdésem a silverrel kapcs. Továbbviszem a pénzem/láda/hátizsák tartalmat v nem?
Most már 36-os gladi vagyok, a jégóriásokat kb röhögve mészároltam le, megyek a második element-ért, ami elég szórakoztató, mivel sorban fekszik meg mindenki elöttem!
Úgy saccolom, hogy kb 40-es szinten lépek silverre. -
VGQ #1754 A melléküldetések karaktereken belül is mások.Én pl most kezdtem el már lassan 5x és most kaptam egy olyan küldetést a 2. városban,amit még egyszer sem láttam.
És azért 5x,mert elöször ugye elkezdtem silveren,de attol behaltam picit aztán 2x végigtoltam bronzon,aztán kezdtem eggyet hogy leöljek 3 sárkányt,és most végre kezdem a rendes silver fokozatot,igaz sajna még mindig rettentö gyenge vagyok.Odajön egy minotaurus és 1 ütéssel aszondja,hogy szia,menj a swappontra.Csodás élmény!!
De ami jo ,hogy legalább kaptam egy másik zöld winget.és találtam egy ijjat amivel az alapsebzésem 1050 felett van maximum.Igy a critikal nyomat egy laza 4500-asat is akár:)
Kár hogy 5 goblin secc-perc alatt leöl:((
Kellene már az 1.6os patch.Az xp,meg tárgy buherálás miatt.És nemtok mit kezdeni a 7 millámmal:(( -
gabi321 #1753 Én úgy vettem észre, hogy a küldetések ugyanazok minden karakternél, legfeljebb egy-két mellékküldetésnél lehetnek eltérések, de ennyi. -
TANKboy #1752 piSTUKA: Elnézésedet kérem a XP miatt. Az alap játékban tényleg kaptál XP-t akkor ha tulajdonság miatt haltak meg a monsztrák. Úgy látszik az 1.5-ösben már nem kapsz XP-t érte. :(( -
gabi321 #1751 Nekem sem akarta felvenni azt az üveget, de ha megnézed a térképet elvileg lehet továbbmenni a többi cuccot keresni. Legalábbis nekem lehetett. -
#1750 Huhh... én most fejeztem be a napi Sacred adagomat. Egyre jobban tetszik a game. Holnap megyek és megveszem eredetiben is. :)
-
#1749 Minden egyes karakter más helyről indul. De a sztori is más, meg a küldik? -
#1748 Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy a sivatagi ork varosban elvallaltam egy kuldetes, ahol egy ork feleseget?! kell megmenteni. Szedegetem a dolgokat a sivatagban, de van valami uvegfele amit nem akar felvenni. Miert?
Udv,
M. -
#1747 Itt az új SZAVAZÁS ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! -
#1746 megpróbálom jó éjt aluggyá -
Chaos Mad #1745 veh.. na elmentem alunniii. holnapra remélem megcsinálod a szavazást:) -
#1744 nemtom úgy látszik sza az egész várjatok egy picit -
Chaos Mad #1743 össze vissza rakja a szavazatokat! -
Chaos Mad #1742 nem jo! 5x nyomtam a 31-40-re és a 11-20 ra rakta az összeset!!!