Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy, azért még próbálkozom a dologgal. Amúgy a grafika nagyon ott van a szeren a fix felbontás ellenére is. De ez már a demóból is kiderült...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
War. War never changes.
War. War never changes.
akinek teccett a divine divinity vagy szereti a diablo szerû gammákat egy kicsit több interaktivitással, az feltétlen szedje le.
és nekem már van belõle 1 darabom ebbõl a csodálatos remekmûbõl . igaz csak holnap ér vele haza a barátnõm 😞((((
War. War never changes.
De majd jonnek ok meg az en utcamba mikor lv100 leszek😊
Amugy diablohoz hasonlo, ANNYIRA talan nem pergö, de hangulatos, kepeket meg keressetek magatoknak van belole sok a neten.
Szerintem a crack-el van gond. Volt már jópárszor, hogy win98 alatt hibás volt a crack.

Bar olvastam olyanokat hogy ezzel: http://sunsite.dk/vpnd/ meg lehet oldani hogy Lan-t TCP/IPnek lassa. Meg olyat is hogy ehhez hasonlo funkcio alapbol van a windowsban valahol.
Ha valaki ert az ilyesmihez akkor hajra.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
War. War never changes.
Remélem még valamelyik kira game kijön ebben a hónapban mert most kijött pár darab!!!! 😊
Next PC upgrade: 2022
War. War never changes.
War. War never changes.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War. War never changes.
War. War never changes.
amugy aki leszedte nézze már meg megy-e a netes multi...
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
War. War never changes.
Halistennek a tobbi most megjelent.."nagyágyu" engem nem erint. 😉
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Majd nemsoká.Akik elorendeltek azok mar megkaptak.