8224
-
Chaos Mad #1581 én most választottam az armor-t!!! marha jo sztem már 650 körül van a resistancom! annyit nyom a páncélon hogy csak na! megvettem egy 104et védö mellvértet (az armor most 7en van) és most 180at véd!!! a sapin meg alapbol védett 50 valamennyit most meg 117es!!! zsir! -
sylic #1580 passz ezt így fejből megnem mondom. Majd jáccom még este utána leírom. De nem hiszem, hogy túl magasak mivel olyan cuccokat válogattam össze, ami add 2*+4 a enemies-re + 6%-ot a speciális tárgyakra (+2% a kardban). Szted melyik new skill-t érdemes választani? -
Chaos Mad #1579 ,nem baj, én csak karddal megyek, ezért van a sword lore! azt csak nekem találták ki!:) -
sylic #1578 Én is két kardal megyek már rég óta! A sword lore csak a kardot nyomja, de aszem a dual welding is ugyan az mint a sword lore de az minden fegyvert nyom ugyanúgy! Egyébként jó haladni vele! A sárkányoknál eleresztek egy battle fogot ami lvl1-es (tök felesleges nyomatni) és kettészelem őket :-) -
Chaos Mad #1577 ja lehet, az is kúl cumo bazz! most neked mennyi a protectionod a páncélodon meg a sapin stb-in? -
Chaos Mad #1576 hát nem tom, jo lenne összeszedni egy egész szettet! én asszem a kovácsnál a 3dikot szoktam belerakni mer az mindenre ad (most plusz 8%-ot asszem) igy joval több lesz a defense meg az attack! vmikor gyürüket is belepakolok, de csak olyat ami ad jo sok protectiont vagy sebzést plusz vmit (pl dex-et vagy str-t) -
sylic #1575 A másik szett az a "Khrags" nevű itt min 31 max 35 level-esek a cuccok! Kiváncsi vagyok mikor fogok találni ilyet min 40 szint :-(
-
Chaos Mad #1574 nem tom, én a dualra max 14et raktam, a játék elején megfogadtam hogy semmi más fegyverrel ne megyek csak karddal:) (lila darkos vagy simák mindegy) igy hát a sword lore-ra raktam 24ig meg a blade-re 30ig asszem, a többi agilityn, armoron meg satöbbin van:) -
sylic #1573 azért is jó mert a bahamut's set najdnem mind része nyomja a weapon lore-t! Írj már valamit ezekről a kovácsolható dolgokról? (miket lehet bele tenni, melyik foglalatba érdemes stb.) -
sylic #1572 semmi csak akkor kapod meg az utolsó (8.dik képességed, ha érdekel megnézem a többit is)! Az 50 szinten amit írtam lejebb! Én is act 3 vagyok de még csak most takarítottam ki fullra a sivatagot, most megyek fel a városba!
Én eddig dual weldinget 22-es szintig nyomtam fel, mert olyan fegyvereket választottam ami nagyot sebez+attack speedem 220(ami max). Közben a weapon lore-t nyomtam de az 32 -őn van (ez all damage-hoz add +%-ot, így qva nagyot csapok) Most az agilytit nyomom felfele, mert ez meg a attackot+defensét nyomja fel. A Blade combatot csak 10-ig tettem fel(ez akkor lett volna érdekes, ha ugye két du'blades fegyver van a kezedben és erre még kaptál volna a dual weldingre is plusszokat, de nem ezért azt nem is fejlesztettem!) Maradt még 2 new skillem egyet most fogok elhasználni de még nem tudom mire. -
Chaos Mad #1571 nem -
PszihoApu #1570 létezik már hozzá magyarosítás???
-
Chaos Mad #1569 az mi? mi van 50lvl-nél? már vki elmagyarázhatná nékem:) -
Chaos Mad #1568 nekem nincs olyan cuccom ami plusz %ot ad a settes cuccok találására:( most éppen lvl34 en vagyok és Bravewallban pihengetek, mert ugyanis (act III) 4 elementált kell megtalálnom. most jön a 3dik (tüz, levegö má megvan). van nekem is olyan enemies low level die on sieghtos cuccom. +5 asszem. te mire raktál az elfednél? mer nekem nem nagyon jön be a dual wield, habár ott joval nagyobbat csapok meg minden, de lasabb meg kevesebb a védelmem is, igy hát maradtam a pajzs meg kard (dual blade) kettösnél.:) -
sylic #1567 Dark elfnél is lvl 50 de ott Handel, azaz árak megfelelőbek mint eladásra mint vételre! -
sylic #1566 Mondtam van egy a settings.cfg-ben! Merre írtod a jónépet?
Én azzal szórakoztam, hogy felraktam két +4 enemies low level die on sieghtos cuccot és így járkáltam a térképen felfedezés céljából! Ez tök jó mert minek nyírjam ki alacsonyabb lvl-ű szörnyeket, ha úgyis csak pár XP-t kapuk érte! Inkább ott maradok tovább ahol nekem megfelelő Xp-mennyiséget ad a játék. Itt is mint a diablóban mindíg a megfefelő helyen kell lenned a megfelelő fejlődéshez! Ja nekem +8% van speciális tárgyak találására! -
TANKboy #1565 Lvl 50-esen jön be az uccsó skill. Erdei Tündének a magyarnyelvü kisköny szerint a Védekezés lesz. Védekezés: A támadások kardal és pajzsal történő hatékonyabb elhárításának képessége. Amúgy ezt ne vedd szentírásnak mivel ez a magyarnyelvü kézikönyv igen összecsapott lett, tele hibákkal (lehet hűek akartak lenni a játékhoz és majd ehhez is adnak ki peccseket? :)) -
Chaos Mad #1564 áááááá :( nem mondod?! én megtartok minden settes cuccot. -
sylic #1563 Bazz én felidegeltem magam vele oszt eladtam őket! :-(( áááááááá -
TANKboy #1562 Tévedsz!!! Minimálisan, de kapsz XP-t az így meghalt szörnyektől is! -
Chaos Mad #1561 abba 7-be majd mindegyikbe mást tehetsz a kováccsal, ez igy marha jo, én találnék 7-et bazz! mindegyik mást tudna aztán ha vmi éppen nem teccik beraknám addig a másik övet:) -
TANKboy #1560 Itt van a link a letölthető térképhez:
http://sacred.gamesweb.com/index.php?show=download&art=4
Van ott egy 10 megás is, de ez a 3 megás is elég részletes! -
Chaos Mad #1559 hát akko nem tom mi a baj. :( -
Chaos Mad #1558 nem tom hol van cd key. más nincs ebböl a szettböl csak a seraphimhoz van 2db uriel-es izé:) most találtam öket:) -
Chaos Mad #1557 jaja, ez igy van!!! -
sylic #1556 Én már a 7.et találtam! Neked van valami más is meg a szettből? A mutit próbáltad? -
sylic #1555 Én is dark elfel vagyok de án a dual weldingre és a weapon lorera + az agilityre tettem eddig (LVL30)! -
sylic #1554 HAHA én is jártam így ez egy bug, ezt a küldit bebuktad! Menj tovább! -
PszihoApu #1553 igen
-
G_ArchAngel #1552 nem ám, majd amikor 5 jégórás körbeáll, és fejenként bevisznek egy 300-ast, akkor nyomhatod magadra az 5% healing-es ütéseket, te ratyi -
#1551 Dual Blade skill, és két kard a kézbe. :)
-
#1550 Sziasztok! Eddig nem volt semmi gond, ám most a II. ACT elején Shakura környékén kaptam egy olyan küldetést, hogy a gonosz :) Minotauruszt kell legyőznöm. Meg is mutatta a map, hgy merre van. Lementem a Cave-be, de ott medvéken kívül más nem volt. Az egész környéket bejártam, legyaktam vagy 50 hegyi óriást, benéztem minden lyukba, de sehol sincs a mino... Tudnátok segíteni?
Amúgy Dark Elf-fel nyomom, most lépek 18. szintre. A legjobb sztem, ha a Dual Blade-et tudjátok, mert találtam két olyan okos kardot, amelyek leszívják az életerejét az ellenfeleknek. Na most ezt használva többet nem kell gyógyítanom magam... :)
-
#1549 Nekem bejön, igazi harcos kari, csak az a gáz, hogy nem tom hogyan kell a kétkezes harcot előhozni.
Valaki tudja? -
Gandibá #1548 És jó? Én Battle Mage-el nyomom, mást még nem próbáltam. -
Chaos Mad #1547 na, az fmod.dll-t is?:) -
Chaos Mad #1546 átmásoltad az mod.dll-t is? -
#1545 Gladiátorral. -
PszihoApu #1544 sziasztok felinstaláltam a játékot a codeket is a deviancéből crackkeltem és mikó elinditom 1 sötét képernyű fogad meddig kell várni,
Mi lehet a hiba ?
44.03 drivert használok a Geforce Ti 4200 káttyához -
Chaos Mad #1543 micsodi? én nem importálgatok meg exportálgatok. most mivan?:) nem értem:) -
Gandibá #1542 Mivel kezdted el?