Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs még fent sehol a gém?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ha minden igaz még 3 nap....

hú 98. helyrél cibáltam vissza a topicot! Ejnye-bejnye!
War. War never changes.
nah.. kinyirtam öket én is, csináltam vmi kombomesternél vmi durva izét. :: na az elvégezte a dolgát, meg a kardom 😊
amugy milyen fegyveretek van és mennyit sebez?
amugy milyen fegyveretek van és mennyit sebez?
Baz pont aznap jelenki meg a game, amikor a rémálom matektémazárót írjuk! 😞
War. War never changes.
ja, egyenként és irritation-nel, ahogy Braveheart mongya. Meg egy jobb lándzsa sem árt, azok nagyobbat sebeznek a dögökön, mint egy kard!
én úgy nyírtam ki a minotaoruszokat, hogy egyenként elcsalogattam õket, rájuk nyomtam egy irritationt, és sérülsé nélkül kinyírtam az összest 😊
War. War never changes.
nem akar vki képeket beszurni a demobol? kiváncsi lennék hogy néz ki a karitok meg stb. 

eloszor is: 5 nap
Aztan a teljesben nem lesz az ascaron.nettol (~b.net) fuggetlen TCP/IP jatek mint a diabloban,ugyhogy az ilyen ingyeneloknek, mint mi (kivetel persze aki megveszi) egyelore bajos lesz a netes jatek. De majd lesz valahogy.
Amugy meg nemetektol atlagosan 85% ertekelest kapott, talan egy 80% meg egy 90%-ot lattam, a tobbi 85 koruli.
Aztan a teljesben nem lesz az ascaron.nettol (~b.net) fuggetlen TCP/IP jatek mint a diabloban,ugyhogy az ilyen ingyeneloknek, mint mi (kivetel persze aki megveszi) egyelore bajos lesz a netes jatek. De majd lesz valahogy.
Amugy meg nemetektol atlagosan 85% ertekelest kapott, talan egy 80% meg egy 90%-ot lattam, a tobbi 85 koruli.
szerintem is nagyon jo!!! most 5-ös szintü az emberkém (seraphim), de vmi térképet kell megszereznem egy barlangban ahol minotaurusok vannak, és mindig kinyirnak. 😊
Na játszottam az angol demó-val, és jobban tetszett mint vártam, szerintem kurva nagy gém, a diablo 3-ig kitart
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Hú de nagy a pangás itt 😊 A német verzió milyen értékelést kapott?
War. War never changes.
azt tudom h nem lehet, de a teljest lehet majd?
A demot nem.
War. War never changes.
addig el leszek a demoval, lehet neten jáccani majd??
De, lesz 6 nap mulva, remeljuk
szoval angol nincs is?
Braveheart: még 6 nap 😊
Chaos ezt neked is mondom,magyarul nem lehet meg beszerezni, max a nemetet, ha hoza birsz jutni.
Chaos ezt neked is mondom,magyarul nem lehet meg beszerezni, max a nemetet, ha hoza birsz jutni.
jáccottam a demoval és szerintem nagyon jo játék! le lehet már valahonnan szedni? 

5 nap
War. War never changes.
hét
8 Nap.

Azta, egy nap 5 hozzaszolas!(6)
NAAAA!!! Mikor jön máááááááááááááá!!!???

"vessetek a mókusok közé" :)
Ja
Kb egyszerre jön a Far Cry-jal meg az általam nagyon várt Trainz 2004 Sp2 vel. Meg ha összejön az Fx5700 Ultrával.
Kb egyszerre jön a Far Cry-jal meg az általam nagyon várt Trainz 2004 Sp2 vel. Meg ha összejön az Fx5700 Ultrával.
Látom jól fenntartjuk a fórumot 😊 Csak nehogy azt szmáoljuk csak 19-e után, hogy hány napja jelent meg 😊
War. War never changes.
10 nap...
War. War never changes.
En meg megelegednek mar egy angol verzioval is..
Én mondjuk megelégednék az eredeti (majdnem)szószerinti ferdítéssel is, aztán idõvel egy lelkes mûferdítõ megoldaná a hiányzó ominózus részeket...
hehe, sajna en nem vagyok a magyar közeletben annyira otthon, hogy igazan frappans megfelelö szövegeket talaljak hozza...
Ezt olyannak kell, aki mindket vilagban komolyan otthon van.
Vagy legalabbis ket embernek kell összedolgoznia, de akkor rengeteg magyarazkodas utan lehet csak az ilyenekt jol atültetni...
Ezt olyannak kell, aki mindket vilagban komolyan otthon van.
Vagy legalabbis ket embernek kell összedolgoznia, de akkor rengeteg magyarazkodas utan lehet csak az ilyenekt jol atültetni...
Na, egy kicsit körbeneztem Sacred teren...
Szoval eleg sok easter egg van a jatekban es nagyon vicces dolgok, csak az a baj, hogy mind a nemet közeletet figurazza ki.
Peldaul egy sirfelirat igy szol: "Mi az, mar bent is vagyok? B.B."
Ez egy AOL reklam volt amit Boris Becker csinalt a nemet TV-ben.
Aki ezt nem tudja, abszolut nem fogja erteni a legpoenosabb dolgokat.
Kivancsi vagyok, ezt az angolban hogyan oldjak meg.
Ha valaha valaki leforditja magyarra, nehez dolga lesz...
Csak ezt akartam elmeselni :-)
Jo jatekot mindenkinek!
Szoval eleg sok easter egg van a jatekban es nagyon vicces dolgok, csak az a baj, hogy mind a nemet közeletet figurazza ki.
Peldaul egy sirfelirat igy szol: "Mi az, mar bent is vagyok? B.B."
Ez egy AOL reklam volt amit Boris Becker csinalt a nemet TV-ben.
Aki ezt nem tudja, abszolut nem fogja erteni a legpoenosabb dolgokat.
Kivancsi vagyok, ezt az angolban hogyan oldjak meg.
Ha valaha valaki leforditja magyarra, nehez dolga lesz...
Csak ezt akartam elmeselni :-)
Jo jatekot mindenkinek!
Na még 13 nap ...

War. War never changes.
Nekem olyan volt, hogy az NPCm a folyo tuloldalan jelent meg mikor nem vartam meg. Aztan megolte a pok.
Nemet verziot nem tud senki neten valahol? Nem lattam sehol, sz@ros nemetek nem adjak ki a kezuk kozul.;|
Nemet verziot nem tud senki neten valahol? Nem lattam sehol, sz@ros nemetek nem adjak ki a kezuk kozul.;|
Több száz aranyas topi tárgyak? Mellik?
Nekem max 30000 aranyam volt, miután már ténylég teljesen bejártam a teljes demóterületet, és mindenféle nyalánkságot is vettem (nem kattingattam a nemesembert a rúnákér). Jó fegyvert / páncélt elég drágán tucc csak venni, a szarok meg ócsók...
A hidden place elég idegesítö az tény (deha ki van javítva akkomeg kiterdekel), meg eccer lovon versenytfutottam az egyik NPC-vel, aki hozzám csatlakozott (amelyik Port Vallum-ba akar eljutni), és ha nagyon lemaradt, akkor eccerüen újra feltünt oldalról, elöször le is akartam vágni, aszittem ellenfél...
Nekem max 30000 aranyam volt, miután már ténylég teljesen bejártam a teljes demóterületet, és mindenféle nyalánkságot is vettem (nem kattingattam a nemesembert a rúnákér). Jó fegyvert / páncélt elég drágán tucc csak venni, a szarok meg ócsók...
A hidden place elég idegesítö az tény (deha ki van javítva akkomeg kiterdekel), meg eccer lovon versenytfutottam az egyik NPC-vel, aki hozzám csatlakozott (amelyik Port Vallum-ba akar eljutni), és ha nagyon lemaradt, akkor eccerüen újra feltünt oldalról, elöször le is akartam vágni, aszittem ellenfél...