6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Lehet hogy a szolgáltatóddal van gond. Pl a prímpostán általánosak a napos késéű milek.
  • Since
    Pontosan, a Hungarian Picturest is jó lenne, jól ishangzik, de valami egyedibb nevet szeretnénk kitalálni. Az oldalon van egy szavazás ezzel kapcsolatban, lessétek meg
  • PiszkosFred
    Szerintem az a celjuk, hogy valami egyedi, jol hangzo, de megis a magyarokat szimbolizalo nev legyen.
  • DBoy
    Hi!
    Sztem elég egyszerű és jó lenne :
    Hungarian Pictures
    Mit kell ezen bonyolítani?
    Üdv:DBoy
  • PiszkosFred
    Ez az uw problemaja lesz. Anno amikor a HQ az uwn volt, mi is sz..tuk rengeteget hasonloval. Ekkor marad a manualis hozzaadas. (persze lehet konfiguracios problema is, de gondolom az jol be lett allitva)
  • Bucser
    HMUDA: Az #553-ban feltett kérdésre nem tudsz válaszolni? Nem érkezett meg a regaktivációs e-mailem...
  • Since
    Fejlemények?
  • Hmuda
    Ezzel nem lesz gond, mivel a filmbe anyiszor szúrsz be képet és oda ahová akarsz.
  • Csacsi
    Sziasztok, bocsi, hogy beleszólok, de mi van akkor, ha egy film elé, csak egy logót lehet betölteni. Ahogy olvastam erre még nem gondolt senki, szóval akkor kicsit bajban vagyunk.

Bocsi a szőrszálhasogatásért.
  • ZsZso
    Ez jön be nekem, ha URLnek beírom a CharPatian Movie Association -t

Szerintem is zsír, de most végiggondolva ... de ez jó ok arra, hogy elgondolkozzunk azon, hogy nem baj -e, ha a név alapján Romániára is asszociálhatnak.
  • Help17
    Charpatian Movie Association
    ez nagyon szupi!!!!!

www.placeforgames.com-ról lehet letölteni a movie studio boss-t. Ott csak manager vagy. Nem te forgatsz. Ráadásul Demo:( Nem tudtam feltörni :(
  • Bucser
    nem érkezik a eget vsszaigazoló e-mail így nem tudom aktiválni az accomat az oldaladon...
  • Hmuda
    Legyen mondjuk szerda a szavazási határidő aztán péntekig megy majd az utónév szavazása.
  • Hmuda
    Mivel egyelőre három cégnév jött elő, ezért csak hármat rakok ki előnévnek:
    Hungarian
    Carpatian
    Hunnia
  • Hmuda
    Na jó akkor még ezen a héten lefolytatok két szavazást az oldalon. Az egyik hogy mi legyen az előnév, a másik meg hogy mi legyen az utónév.
  • a
    nekem meg az lesz a nevem hogy Darkstar Pictures (mint a Drímvőksz Pikcsősz)
  • a
    sztem meg lehetne akár a jó öreg Hunnia Filmstúdió a név :)
  • cenobite
    ma 23:14 | Privát | Válasz | #545

Tenkjú! :D
  • cenobite
    ma 23:13 | Privát | Válasz | #544

Szerintem a Carpathian szónak mindenképpen benne kellene maradnia. Nem igazán tudom +indokolni, hogy miért, de kell!
    És ha 1szerűen csak Carpathian Films lennénk?
  • antijedi
    én erre szavazok! :D
  • skristof
    jo
    az az animáció jo lenne
    mit szólsz a nevekhez?

Hungarian Cinematography Association

vagy vmi kombójuk?!?
  • Lacc
    :DD
  • cenobite
    Valami ilyesmi:

(Nem komolyan venni ám!) :))
  • cenobite
    A nagy magyar logo-ban kell lennie: paprika, gulyás, pálinka, betyár, szürkemarha! :)))

• cenobite
    Sztem is mindenképpen kell egy jelzés, a magyar The Movies játékosoknak és azon belül mindenkinek a kis logo-ja is feltűnne.
    "Nagy" cégeknél is gyakran van így, hogy mire elindul a film lemegy 2-3 logo, hogy kik is készítették.

Szóval a magyar játékosokat összefoglaló logo-t kellene közösen megcsinálni, illetve szavazásra bocsájtani, ezen kívül mindenki olyat csinál magának amilyen jólesik.
    Délután gondolkodtam pölö egy B-Movies részlegen, ennek a logoja sem biztos hogy túl szalonképes lesz. :)
  • Hmuda
  • Hmuda
    Na megvan a kép amit igértem. Ebböl egész türhető kis logót lehetne csinálni. Az animáció meg lehetne pl az, hogy a képernyő mutatja a glóbuszt és lassan ráfordul erre a részre és amikor a Kárpátok pont középen lennének, akkoregy apró villanásal átmenne a kép a céglogóba, a többi meg eltünne.
  • antijedi
    énisénis! :) jó lene valamivel amig kijön elütni az időt :D
  • skristof
    engem is érdekelne
  • skristof
    hi!
    ha én is hozzászolhatok: jó ötlet ez a fő-fp magyar dolog...
    én névjavaslataim:
    Hungarian Cinematography Association

a fő logot meg kéne vhogy animálni, ha lehetséges, alá meg vmi 3-4 (max5) mpes cincogás....
  • Since
    help honnan lehet lerántqani ezt a játékot?
  • Help17
    a Movies Studio Boss című játékban már megcsináltam és 500 milliót hozott csak amcsiban. Catherine mint Lucifer
  • Since
    :)
  • Help17
    Mózes című akciófilmemmel mindenkit elsöprök!!!!!!!
  • Since
    Vagy berakujuk a jó munkásembert :)
  • Help17
    Az tök jó:)) És bőghetne is:))
  • Since
    :-))
  • Hmuda
    Pont azon gondolkoztam, hogy egyelőre befagyasztom a szavazásokat mivel túl kevés az ember hogy igazi véleményarányokat láthassunk.
  • Faterx
    Szerintem lehetne a Metro logoja csak az oroszlán helyett mondjuk a szürkemarha
  • Help17
    Miért mindenkinek pictures a neve?

Az enyém Cold Creek, se cinema se entertainment, se pictures.