6506
The Movies & Stunt Effects
-
#404 Az "It came from Uranus" videóban csak Sims szintű blabla volt a filmek alatt, de a FAQ szerint majd lehet feliratozni a filmeket, szóval ezzel nem lesz gond. Mellesleg a saját szinkronhangodat is alákeverheted de én pl ezt tuti nem fogom megcsinálni mert nem mondható sejmesnek a hangom. :D -
#403 Hogyan lesz megoldva az emberi hang ajátékban? Lesz alapból több ezer párbeszéd vagy hogy? Kicsit homályos ez a rész nekem. -
Since #402 Én is így képzeltem el :-) -
#401 Adtál egy ötletet a következő szavazásra. :-) -
#400 Én mostnaság is filmes gamekkal játszom, Hollywood Mogul és Movie Studio Boss. Csak azokba nem te vagy a rendező, meg nem is látod a kész filmeket. Szóval én 100%-ig benne vagyok! -
#399 Első színésznő akit megalkotok az Zeta-Jones lesz.
-
#398 Biztos lesz rá változat, majd meg lesz szavazva szerintem. De előbb jöjjön ki a game, vegye meg sok ember (erre kiváncsi leszek egyébként, ismerve a magyar mentalitást), tanuljuk meg kezelni. Majd utána meglátja mindenki hogyan tovább ;] -
#397 Végülis a nagyon nagy cégeknél tényleg így van. Nem ritka manapság a filmek előtt a dupla logo. Tényleg lehetne az elsődleges a közös logó és utána mindenkinek a saját image-e. -
#396 Ez tök jó ötlet. Szerintem meg tovább lehetne fejleszteni őhy hogy van egy nagy filmcég (ez az egyesített magyar izé) és akkor lehetne mindenkinek egy kisebb kis cége. A Sonyninál is így van. Vannak ők mint nagy cég és övé a Columbia meg a Tristar is. A film előtt meg lemenne a magyar egyesített és a saját céged logója. na? Mi lenne a magyar egyesített neve? -
#395 Megjelenési dátum: egyetlen épkézláb időpont sincs. Minden neten terjengő szóbeszéd pontosan az. "Szóbeszéd". A hivatalso fórumon van egy sticky topic ami csak a megjelenés dátumról szól és ott még a legutolsó hozzászólás is arról szól, hogy nincs dátum és egyelőre irtó bizonytalan az egész. Szóval nincs más hátra mint hogy várunk.
Céglogó: tényleg szeretnénk ha sikerülne összefogni az egész magyar "filmipart" egyetlen studió égisze alá és azon a néven csinálni a filmeket. De ez ki is merülne a kezdőlogónál, azután mindenki a maga belátása szerint csinálná a filmjeit (pl a Universal studios filjeiben csak a kezdőlogó a közös). Nagyvonalakban ennyi. -
Since #394 Help17 mi arra törekszünk, hogy a magyar játékosoknak egy legyen a cégintrója, ezzel is tudjuk összetömöríteni a magyar movies közösséget -
#393 Nekem már az animációmnak az ötlete is megvan:) Plusz a zenéje is. -
#392 Nagyon szupi az oldal!!!!!:9
Nem tudjátok hogy mikor jelenik meg ez a csoda? Hallotam már jövö évi időpontról, de hallotam már szeptemberi és októberi dátumról is. Elkezdem én is csinálni a lógomat.
Az én cégnevem: Europea. Hol láttatok ti másoknak az emblémáját? Amúgy lehet hozzá cég introt készíteni mert amit a molinux (vagy hogy kell írni) csinált annak az elején volt egy intró féle. -
#391 Ja nem is olvastam. De mért lennének ismerőseim a Lionheadnél? Heh, annyira nem vagyok beleásva a játékba. :-) -
Since #390 Hmuda ezt kérdeztem én is :-) Járj utána, úgyis vannak ismerőseid a movies-nál :-) -
#389 Hm, a kérdésem újabb kérdést vetett fel. Vajon képesek leszünk saját videofileokat beimportálni a játékba és azokat jogóként használni? Szvsz jobb lenne ez a megoldás mint egy behatárolt ingame logoműhely. -
Since #388 Loller Hmuda. Látom megint alakítottál a weboldalon, egész jó lett :-) -
Since #387 Legyen igazad :-) -
antijedi #386 azokbol is majd tuti kijön valami rajongoi odlal ahova áttükrözik :) valahogy biztos meg lehet odlani :D -
Since #385 Nem verziókról beszélek...Hanem különböző kiegészítésekről, amit a honlapról lehet letölteni, de ahhoz meg reggelni kell. Reggelni meg úgy tudsz, ha van cd keyed. De majd meglátjuk -
antijedi #384 és majd azokból is kijönnek a tört verziok mint simsben :P -
Since #383 :-) Naja de lehet hogy lesznek majd plusz kiegészítések, amit tuti hogy csak eredeti játék cd keyevel tudod letölteni. Ugyanúgy mint a simsben...Hát én először lefogom tölteni valahonnan az biztos. És majd utána ledöntöm, hogy megéri-e megvenni :-) -
antijedi #382 engem spec ezek a versenyzések amugy is hidegen hagynak :) majd szervezünk magyar versenyt és ako oda nem kell cdkey :P -
Since #381 Ha lehet berakni kis intrót filmek elé, akkor kell keresni egy nagy designer , grafikus emberkét :-) Végülis elég egy 10 max 15 másodperces kis animáció. -
Since #380 :-) -
antijedi #379 oks :D a fejlemények meg ako félig meddig TheMovies.hu exclusivak lesznek :D -
Since #378 De gondolom hogy lesz cd key-e a játéknak...és szerintem, ha lesznek versenyek, akkor a részvétel alapkövetelménye hogy eredeti játékkal rendelkezzél :-) -
Since #377 Hmuda tedd azt :-) -
#376 Akkor be is szólok a készítőknek a hiv fórumon hogy azonanli magyarázatot követelek... :-) -
antijedi #375 hát az se rosz ötlet :)
vagy az is jó lene ha lehetne ugy is csinálni hogy több lógó, mint a valóságban is , vagy valahogy hasonlóan :) -
Since #374 Egy dolognak kéne utánanézni, hogy be lehet e rakni saját anim "részt" a filmek elé...Akkor lenne igazából a frankó. Főleg ha lesznek majd esetleg nemzetközi versenyek,akkor mindeki tudni fogja hogy vajon honnan is van ez a film :-) Magyarock! -
Since #373 Háháháhá Matrix Online rulezz :-) -
#372 Így tulképpen lenne egy nagy filmes cég ami mégjobban összefogja a magyarokat. Aztán majd lehetne filmekhez igazítani a logót, mint pl a Mátrixnál a WB-t. -
Since #371 Nem rossz ötlet :-) -
#370 Már azon is gondolkoztam, hogy esetleg a magyarok közösen csinálhatnának egy filmstudiót és azon a néven csinálná mindenki a filmjeit. Csak a logó lenne a közös, de azon kívül minden egyedi. -
antijedi #369 jah lehet csak álló logo lesz ami elég gáz :( -
Since #368 :-) Lehet hogy nem is lehet berakni :-) -
antijedi #367 meg eszköz elsősorban, alapötlet meg kreativitás megvan csak sablonokból egy igazi kreativ anymot nem igazán lehet szvsz összehozni :) de ne legyen igazam :D
bár az lenne a legjobb ha kitalálnának sablonozáson kivül valami egyéb király és egyszerű modszert :D -
Since #366 Antijedi végülis nemolyan nehéz összehozni egy ilyen dolgot...Csak alapötlet kell hozzá, kreativitás.. -
antijedi #365 jó de egy dream works animot hogy csinálsz vele? igaz én azt a progit nem ismerem de szvsz ilyet ugy hogy nem sablonokbol épitkezik ami ugye véges lehetőség nem igazán lehet megoldani egyszerűen :)