6506
The Movies & Stunt Effects
-
#644 Amúgy a Kárpátok nem csak Romániában van hanem az egész medence körül és mi vagyunk a medencében nem a románok. -
#643 Akkor eddig:
4 Carpatian
1 Hungarian
2 Central European -
#642 én se vitázom csak szerintem a te "fajtádból" van kevesebb
btw "így készült" "kivágott jelenetek" ilyesmik engem is érdekelnek amíg érdekesek -
skristof #641 egyetértek
igaz, most jöhetnek a hangok, h a Carpathian meg akkor románia
de nem!!! :) -
#640 Jo. Nem fogok veled vitatkozni, es meggyozni sem akarlak. En csak leirtam egy velemenyt, a sajatomat. Nekem ilyen a felfogasom, es altalaban ha tetszik valami, utananezek mindig, mert szamomra a szepseg mindig a reszletekben, a kesztermek elkeszulteig tortent dolgokban van. (Egy film jo esetben 2 ora moziban. De utanaolvasni a hatterinfoknak, a sztoriknak, a forgatas reszleteinek, engem ez jobban erdekel) Szamomra a tanulni es ellesnivalo mindig ezekbol fakad. Nem csak film, barmilyem mas munka kapcsan a munkafazisok erdekelnek.
Neked nem ilyen a felfogasod, te csak a vegeredmenyt nezed, es nem erdekel a reszlet, a "hogyan jutottunk el idaig". Nincs ebbol baj, emberek vagyunk, kulonbozoek, nem klonok. Meg szerencse.. ;]
A velemenyemet fenntartom, de sosem kertem senkit hogy kovesse es bologossan mint egy szektatag ;] -
#639 Én a Central European-t azért nem találom szerencsésnek, mert ez lehetne Csehország, Szlovákia, stb is, szóval ami itt "középen" van. -
#638 Central Europeanre szavazok.
Central Europe Movie Association szuperul hangzik. -
#637 a másik meg az,hogy hiába csinálsz egy jó filmet Magyar Film Studió néven,fingjuk nem lesz,hogy hol van Magyarország mivel nem is érdekli őket mint,ahogy engem se érdekelne sztem,hogy egy andorrai csapat csinált egy jó filmet,mert a film miatt töltöm le -
#636 En buszke lennek ra, ha ket hamburgereves kozott, a pokember kepregenybol felpillantana, es eszebe jutna a tegnap latott projekt, ami tetszett neki, es kivancsi lenne kik is azok. Erre a neten rakeresne, es rajonne, hogy egy apro kis porszemnyi orszag valahol a balkan kornyeken, tele soksok kimondhatatlan nevu varossal es lakossal ;] -
#635 hát nem tom én nem törném kezem-lábám csak azért,hogy egy 80-as iq-jú hamburger gyerek azt mondja:én tudom hol van Magyarország -
#634 De amcsiban soksok Attila feldolgozas volt, amiben a hunok vegigtaroltak a vilagot. Meg Disney is eljatszott a gondolottal, igaz Kina fele es nem Attilaval, de "mi" voltunk azok is. Illetve hat erted ;]
Karpatok jo, de felo hogy inkabb Drakula ugrik be majd, vagy valami vampirmese, amit eloszeretettel forgatnak es helyeznek kozepeuropaba - igaz nemileg jogosan.
Since: en komolyna gondoltam amit irtam, igy a szalacsi, lajcsi es ciganyozast inkabb mellozzuk.
Ossze kell szedni - amiben talan Hmuda mint amcsit megjart emberke tud igazan segiteni - hogy a nagy vizen tul, mi az, ami a magyarokrol eszukbe jut. Vagy forditva, mi az a targy, fogalom, stb, amirol mi jutunk eszukbe. Azert peldalozok amcsival, mert rajtuk - es afrikan - kivul mindenki tudja kik vagyunk. Illetve ahova a jatek el fog jutni, ott tudjak. -
skristof #633 Hmuda: amugy mégegy voks a Carpathian-ra....
és továbbra is tartom Carpathian Movie Association ;) -
skristof #632 ezzel csak az a probléma, amit tulképp te is mondasz. hisz nem ismernek minekt (sajnos). nem tudják mi az a Magyarország, vagy Hungary. a Kárpátok-ot talán ismerik. ha nem, akkor bááz :) hiába mutatsz nekik egy gulyáslevest, ha nem tudják ik a magyarok nem tudják a nevezetességeinket sem. -
#631 sztem a dopping botrány után sokaknak cseng ismerősen a hungary :P -
#630 Hát sajnos a legtöbb külföldi a gulyásról, pörköltről, meg a szép lányokról ismeri fel az országot :)))) -
Since #629 vagy berakjuk középre lajcsit, vagy szalacsit, vagy egy koszos cigányt :-) ez jellemzi magyarországot :-) -
#628 De lehet a legujabb "dicsosegunk" is a jelkep, egy felig, sarga szinu akarmivel tele uvegcse ;] - najo ez offtopic, viszont most tudna mindenki kik es hol is vannak ezek az emberek eheh ,] -
#627 Valahogy bele kellene keverni a Dunát, Hortobagyot, esetleg a portyazo hunokat, vagy azt hogy lovasnemzet vagyunk, vagy barmi ilyesmit. Mert attol hogy pannonia, karpatok vagy hungary, a vilag nagy reszen nemtudjak mirol van szo. Igy kar szerintem torekedni arra hogy a nevvel egybol mutassuk merre is vagyunk. Inkabb legyen valami olyan jellegzetes, ami tenyleg rank, MAGYAROKra jellemzo. Ha jo filmeket gyartunk, akkor ugyis ki fog derulni kik is vagyunk, es hol is vagyunk. Velemeny? -
#626 viszont ha egy átlag film 30-240 s közé esik,akkor az max egy jelenet lehet egy filmből vagy egy előzetes viszont azt írják nem lehet előzetest csinálni? -
#625 Bocsi hogy úgy lehurrogtalak, csak szokásom hogy ha dolgoztam valamivel akkor felhívjam rá az emberek figyelmét hogy abból is lehet informálódni. -
#624 akkor nem szóltam -
Since #623 Szerintem nagy konkurencia lenne sims2 számára az biztos :) csak hát nem most fog kijönni :-) -
Since #622 Hát igen, ezt kihagytam kolléga úr :-) -
#621 Meg olyan se hogy megnézheted az elkészült filmet. -
Since #620 Szerintem kéne várni még hivatalos infókra...De szerintem már az alapötlet az jó, főleg a kivitelezés. Ugyanis vannak ilyen hollywood stylusú játékok, de itt mindent neked kell irányítanod, és ilyen még nem volt -
#619 Nem is az a lényeg hogy vágják honna származunk csak az a lényeg hogy ne legyen jellegtelen és fantáziátlan a cégnév. -
#618 #614-re ment
-
#617 pedig az is benne, ideje az értő-olvasást megtanulni -
#616 a carpatianbol senki nem fogja levagni hogy hungaryrol van szo:) -
#615 De van. Le van írva, hogy lehet állytani a kameraállásokat és le van írva, hogy lehet szerkeszteni a filmet a forgatás után. -
#614 csak annyi,hogy csuszkákat tologathatok,de ez igen kevés sztem -
#613 ott nincsen erről szó :P -
#612 F.A.Q. -
#611 és a kamerákat én irányíthatom,vágni ilyesmiket lehet majd vagy ezt még nem tudni? -
#610 De ez benne van a FAQ-ban. -
#609 Igen. Lehet majd képeket meg zenéket (és remélhetőleg rövidebb videoklippeket) impotálni a filmekbe annyit amennyit akarsz. -
#608 Nem csak azokra még nem jött szavazat. -
#607 lehet,hogy hülyeség amit kérdezek,de ezeket a logokat be lehet majd tenni a film elejére? -
#606 Ja és nem élő képet szeretnék, hanem rajzoltat. Csak hát sajna nem tom megcsinálni, ehhez már komolyabb tudás szükségeltetik. Én csak a Wordhöz, meg az Excelhez értek :)) -
antijedi #605 hinnia meg apnnonia meg a többi kimaradt?