6506
The Movies & Stunt Effects
-
#724 Kicsit most a Republic:The Revolution jutott eszembe. Azt is nagyon vártam, bíztam benne, hogy egy tökéletes program lesz, aztán csalódtam benne. :(
Remélem a The Movies nem jut erre a sorsra. -
#723 Nekem ilyen filmes cumók közül eddig a Hollywood Mogul az etalon. Nomármost, ha a The Movies eléri ezt a szintet és ugye ide jön még a képi megjelenítés -ti. a HM inkább szöveges játék volt- akkor már nyerő a program.
Másrészt a készítők szerintem eléggé részletesen kidolgozták a programot, odafigyelve az apró dolgokra is. Nem ma kezdték a fejlesztést...
Természetesen nekem is vannak kisebb-nagyobb aggályaim, de összességében optimistán várom a játékot.
A Sims2-vel szerintem nem igazán lehet összehasonlítani, mert teljesen különböző a két játék. -
Since #722 sims2nél biztos hogy jobb lesz :-) -
#721 kicsit előre terveztek... nem lesz sztem ez akkora durranas, mert nem lehet megcsinalni a mai szinten... -
Since #720 Szinészektől függ a dolog...Különböző "skillekkel" rendelkeznek a szereplők, amik ugye meghatározzák hogy milyen filmekben tundak eredményesen szerepelni. Hogy neked, vagyis maga a játékosnak lesznek-e skilljei azt nemtudom... -
#719 Tényleg, Ti "szakosodni" fogtok, vagy többféle stílusban is készítettek majd filmeket? Pölö, csak horror, csak akció, stb, vagy mindig mást...? Vajon a játékban látható jele lesz, ha csak egyfajta filmet készítesz? Tehát azt az egyet nagyon jól tudod, a többi stílust viszont kevésbé. Pl.: Tim Burton-t nem igazán tudnám elképzelni hogy megrendez egy giccs/nyál, tipikusan usa vígjátékot. Viszont a saját stílusában zseniális.
Feldolgozások, átdolgozásokat terveztek? Én a Holló első részét próbálom majd megcsinálni, ez tuti. -
#718 Oksa. :-) -
#717 Legyen a felső. Thx! -
#716 Elég lesz természetesen csak 1, de még kigondolom, hogy melyik.
Köszi! :)
-
#715 Mindkettőt bevegyem a listába?
Persze felhasználónként csak egy kép lehet a nyerő, mert ez a kettő jelenleg elfoglalná az első két helyet. :D -
#714 Készen lett a második logo is, egészen pontosan 2 darab. Majd még eldöntöm, hogy melyik. Ők azok:
-
#713 Ez mondjuk elkerülhetetlen, hogy meg fog születni a sok igénytelen/nem frissített honlap is. Nyilván az emberek meg fogják majd találni az olyan oldalakat, ahol működik a "community", nem csak kéthetente fellöknek egy új skin-t, vagy ilyesmi. Az már szerintem jó dolog, hogy itt a fórumon a játék megjelenése előtt elkezdődött valami, mire kijön a játék lesz egy néhány fős mag és így könnyebben fog menni a dolog.
A The Sims megjelentével is több ezer sims oldal született világszerte, de alig néhány tucat van, amik érnek is valamit.
A névválasztást meg szerintem felesleges olyan szinten komolyan venni, hogy sértődések legyenek belőle. Úgyis meglesz mindenkinek a saját cége, saját névvel, saját logoval, ezen túl pedig örülni kellene annak a plusz-nak, hogy tartozik egy "anyacég"-hez.
Ha nekem lenne a valóságban egy filmes cégem, mondjuk Csiribiri produkció és lehetőségem lenne, teszem azt a 20th Century Fox égisze alatt mutassák be a filmemet, biztosan nem siránkoznék, hogy "ne mán' bazzeg, 20. Századi Róka... milyen gáz egy név..." -
#712 Ja s még hozáfűznék egy nagy bölcsességet amit az amcsi repüléstan tanárom mondott:
"Csak az szólaljon fel a jelenlegi redszer ellen (esetében Bush, esetünkben a cégnév) aki elment szavazni. Ha nem tettél meg ellene semmit akkor inkább tartsd a szád."
Kicsit drasztikus de nagy igazság. -
#711 Bocsi de ezt meg kell ismételnem mondjuk kb kétóránként hogy ne kelljen minden visszatérőnek 500 oldalt visszaolvasnia:
Új szavazási rendszer! Küldjétek el a szvazataitokat privi üzenetben és akkor listába veszem, hogy milyen studiónév előtagot akartok. Sajna topicban túlságosan elvesznek az üzenetek között míg priviben nem valószinű. Mindenkinek küldök visszajelzést, hogy mi volt a szavazata és hogy listába vettem. A látványosan új felhasználók szavazatai nem érnek (a pár órás accoké). Nem csak a lentebb látható lehetőségek vannak, mindenki küldheti a neki tetsző saját ötletét is, de itt ossza meg a többiekkel, hogy esélyt kapjon több szavazatra. Ha szavazatot akartok másítani az új és jobb ötletek miatt, akkor lehetőleg csak egyszer tegyétek. Ebben az esetben írjátok meg hogy eredetileg mire szavaztatok és hogy mire változtassam (sajnálom de mindig ellenőrizni fogom, hogy tényleg az volt-e a régi szavazatod). A szavazás Szeptember 1. 20:00-ig tart, utána semmilyen szavazatot nem tudok elfogadni.
Jelenlegi állás:
3 Carpatian
2 HunWorks -
#710 hunvót' hó' nem vót' corp -
#709 hunvót' corporation? :) -
#708 diagrammos-táblás összehasonlítást is kérünk -
#707 Oksa. Eddig kőkemény két szavazat jött plusz az enyém.
2 Carpatian
1 HunWorks -
#706 Hát nagyon kitervelted ... szurkolok, hogy összejöjjön
Ha megismétled az üzit ... sok munka lenne a statisztikát kitenni ? Hogy azért mégis legyen vmi támpontja egy 5lettelen emberkének ? :) -
#705 Persze, minden kép "működőképes" csak ne legyen szélesebb mint 320 pixel (magasság anynira nem fontos, a Dragon Pictures logó is lisátn van. :-) -
#704 Most az az igazság hogy azért ez a szoros határidő mert tuti lesznek akik próbálkoznak majd újreges accokkal szavazni és ezt akarom kikrülni. -
#703 Ezek szerint ez működőképes kép. Hála istennek :) Akkor el se kell küldenem a mail címre ? -
#702 Holnap 20 ? ehh ... fognak elegen szavazni ? Suli lesz holnap , ha minden igaz ... háááááát ...cinkes határidő ... de főőő az optimizmus :) -
#701 Még emnni fog egy ideig mert eddig csak 5-6 kép jött. (köztük a tied is). -
#700 Bocsi de ezt meg kell ismételnem mondjuk kb kétóránként hogy ne kelljen minden visszatérőnek 500 oldalt visszaolvasnia:
Új szavazási rendszer! Küldjétek el a szvazataitokat privi üzenetben és akkor listába veszem, hogy milyen studiónév előtagot akartok. Sajna topicban túlságosan elvesznek az üzenetek között míg priviben nem valószinű. Mindenkinek küldök visszajelzést, hogy mi volt a szavazata és hogy listába vettem. A látványosan új felhasználók szavazatai nem érnek (a pár órás accoké). Nem csak a lentebb látható lehetőségek vannak, mindenki küldheti a neki tetsző saját ötletét is, de itt ossza meg a többiekkel, hogy esélyt kapjon több szavazatra. Ha szavazatot akartok másítani az új és jobb ötletek miatt, akkor lehetőleg csak egyszer tegyétek. Ebben az esetben írjátok meg hogy eredetileg mire szavaztatok és hogy mire változtassam (sajnálom de mindig ellenőrizni fogom, hogy tényleg az volt-e a régi szavazatod). A szavazás Szeptember 1. 20:00-ig tart, utána semmilyen szavazatot nem tudok elfogadni. -
#699 Meddig tart a logós cucc ? És akkor a logónak kell vmit tartalmaznia ? (Cégnév egyértelmű) NIncs kikötés semmi (eltekintve a formai kikötésektől (méret, formátum, tamtaram) ? tehát akkor ezt én akár küldhetem is a megadott címre ?
-
#698 Meddig tart a logós cucc ? És akkor a logónak kell vmit tartalmaznia ? (Cégnév egyértelmű) NIncs kikötés semmi (eltekintve a formai kikötésektől (méret, formátum, tamtaram) ? tehát akkor ezt én akár küldhetem is a megadott címre ?
-
#697 vagy van már ilyen hunworks team? :) -
#696 egyébként ez a szavazás minek megy?ha csinálok egy filmet felkerül az oldalatokra akkor a ti logótok fog menni a film előtt vagy ezt nem igazán értem -
#695 Ja, vagy Magyar Filmkészítő Társaság (vagy Egyesület .. kinek mi :) -
#694 HunWorks szavazat +1 ;) -
#693 az én javaslatom Ungarische Ritter Produktion :) -
#692 menőőő ... köszi a fáradozást .. -
#691 Mi is csinalunk egy themovies oldalt, es igerem elmultunk 10 evesek ;] -
#690 Ja és jelzem hogy minden üzenetküldőt elenőrizni fogok és a látványosan új felhasznlókat nem veszem figyelembe (pár órás regeket). -
#689 Megoldás erre ? MIndenkinek saját "nagy cége" lesz ... szerintem akinek nm fog tecceni a szavazás eredménye, az úgy se fog az alatt a "cég alatt működni". De ez még a jövőőőőőő -
#688 Csak azok fognak lázongani akik nem tudnak veszteni és ragaszkodnak a saját ötletükhöz. Ezt az egészet csak azért kezdtem el szervezni hogy összefogjam a magyar filmeseket nem pedig azért hogy széthúzzam őket és ezt már most tessék mindenkinek az agyába vésni, mert amint látom hogy széthúzás jelentkezik, nos akkor mosom kezeimet és oldjátok meg magatok.
Csak ennyit előljáróban, lehet kicsit durva megfogalmazás de próbáljátok meg az én szemszögemből látni a dolgot. -
#687 Ez minden szavazas kapcsan megtortenhet, amikor a voksokat nem a szemelyes adataiddal igazolod hivatalosan. Neten a legtobb szavazas IP vagy cookie megoldasokkal muxik, es hat mindketto 5 masodperc alatt kijatszhato. Igy barki "nagytudasu" hulyegyerek el tudja b..ni az egeszet, csak ugy dacbol... "Ilyenek vagyunk mi emberek" -
#686 Roppant jó érvelés, és ami azt illeti ... meg is nyugtattál :) -
skristof #685 mondom mi lesz:
mi értelmes emberek itt erőlködünk, aztán megjelenik a gém, lehuzza warezről a sok kis 10 éves kecseg, meglátják h van ilyen, amit Hmuda akar létrehozni, azt akkor inkább ők is csinálnak egyet. csinálnak vmi ultragagyi honlapot 0 tartalommal, esetleg leszednek egy php-nuke-ot, de még be sem tudják configolni...
salz úgyis lesznek ilyen különcködő köcs*gök