6506
The Movies & Stunt Effects
  • ZsZso
    Hmuda ... feltétlen szükséges utónév ? Nem lenne jó a "HunWorks" ? Mint a DreamWorks ... annak sincs utóneve ... vagy igen ? Szal ez nagy hülyeség szerintetek ?
  • ZsZso
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! A TALÁLMÁNYOM NYERT :) Köszi srácok :)
  • skristof
    nagyon hülyén hangzik a
    Hunworks Movie Association???
    nemtom, ugy szívemez nőtt :)
    sza én arra(Movie Association) szavazok!
  • Serpa
    meddig tart ez az utónév szavazás/kitalálás ?
  • Hmuda
    Azért megy itt a szavazás mert valaki csalt és több szavazatot küldött mint illendó lenne (egynél többet). Sajnos nem leeht PHP-nukeban megoldani rendesen a sazvazást mert mindig lesznek ilyen bomlasztó elemek. Az meg nem fair a rendesen szavazókkal szemben.
  • Hmuda
    Hát akkor a nyertes a HunWorks. Én a Carpatinara szavaztam de abszolút elfogadom ezt a nevet is. És kell utónév, lásd Dreamworks Pictures. Szóval mindenki gondoljon ki egy jó utónevet és küldje el priviben. Eddigi utónév állás:

1 Pictures
  • Serpa
    akko ez bukta.
    :)
  • skristof
    vagy az a kettő, vagy amit te kitalálsz
    itt kell(ett) szavazni 20:00áig :)
  • Serpa
    nem az oldalon van a szavazás ?? :)

mik közül lehet választani ? ezek -->Hunworks vs Carpatian

• skristof
    hiszen be vagy jelentkezve! ;))))))
  • skristof
    hát ez ugye függ az előtagtól is! :)
    de valszeg:
    Movie(s?) Association
  • Serpa
    bekell jelentkezni a szavazáshoz ?
  • LezLee
    Hát ha a HunWorks lesz a befutó, akkor ahhoz már nem kell külön utónév szerintem.
  • skristof
    na hogy állunk a nagy hajrában? :)
  • Hmuda
    Ha akarjátok akkor kicsit felgyorsíthatom a második sazvazást. Ha összejön a 7 db szavazat akkor lezárom hogy mostmár essünk túl rajta. Küldjétek el, hogy mi legyen a studió utóneve. Jelenlegi állás:

1 Pictures

De nyolcig még jöhetnek az előtagra szavazatok.
  • Hmuda
    Egyébként már ebböl a sazvazásból is látszik, hogy amit az oldalon produkáltunk szavazás tuti csalás volt mert míg itt összejött 7 db szavazat addig ott elment 13-ig.
  • Hmuda
    Még van fél óra a szavazásra. Jelenleg:

4 Hunworks
    3 Carpatian
  • LezLee
    Húú nagy pofátlanság lenne, ha megkérnélek, hogy az én logómat is csináld meg? Sajna abszolút nem értek a photoshophoz. Az logó ötletet már korábban leírtam: 601, 604-es hozzászólás.
  • Serpa
    most bejön.
  • Since
    Nem jelent még meg
  • Adi
    Emberek a játék már megjelent?!
  • Serpa
    vmi bibi van az oldallal ?
  • Help17
    Remélem:)
  • Serpa
    ez évre tervezik a release -t ?
  • Help17
    Jó? Megnézted, a Nero legujjabb verziójával. Egyszerű, még én is értem. Abban van fil készítő progi. Nem egy nagy durranás az intróm de nekem tökéletes. Még a zenét megváltoztatom alatta.
  • Since
    Milyen progival csináltad?
  • Help17
    Cold Creek Cinema Intro
  • cenobite
    ma 16:49 | Privát | Válasz | #731

Köszi!

Photoshop-al dolgozom. Ha elmondod az ötleted, hogy milyen logo-t szeretnél, akkor megcsinálom és ha tetszik Neked, akkor megtartod. Oksa?
  • cenobite
    Remélem a skin-elés, moddolás hasonlóan jól meg lesz csinálva, mint mondjuk a sims-ben. Mert alapból szerintem ilyen kamu színészek lesznek benne, akiket aztán mindenki kedvére átszerkeszthet, illetve újakat rakhat mellé.
  • Help17
    Én főleg háborús eposzokat fogok készíteni (Trója szerűek). De lesz akció (nem ilyen robbanos és nuku forgatókönyv hanem a legigényesebb) és vígjáték (jim carrey rulez!) is. Meg persze horro.. Ja meg hát a fő az a drámák lesznek! Söt Zeta-Jones és Kidman pár filmjét is létrehozom (Zorro, Hideghegy)
  • Hmuda
    Bocsi de ezt meg kell ismételnem mondjuk kb kétóránként hogy ne kelljen minden visszatérőnek 500 oldalt visszaolvasnia:

Új szavazási rendszer! Küldjétek el a szvazataitokat privi üzenetben és akkor listába veszem, hogy milyen studiónév előtagot akartok. Sajna topicban túlságosan elvesznek az üzenetek között míg priviben nem valószinű. Mindenkinek küldök visszajelzést, hogy mi volt a szavazata és hogy listába vettem. A látványosan új felhasználók szavazatai nem érnek (a pár órás accoké). Nem csak a lentebb látható lehetőségek vannak, mindenki küldheti a neki tetsző saját ötletét is, de itt ossza meg a többiekkel, hogy esélyt kapjon több szavazatra. Ha szavazatot akartok másítani az új és jobb ötletek miatt, akkor lehetőleg csak egyszer tegyétek. Ebben az esetben írjátok meg hogy eredetileg mire szavaztatok és hogy mire változtassam (sajnálom de mindig ellenőrizni fogom, hogy tényleg az volt-e a régi szavazatod). A szavazás Szeptember 1. 20:00-ig tart, utána semmilyen szavazatot nem tudok elfogadni.

Jelenlegi állás:

3 Carpatian
    3 HunWorks

Szavazzatok mert így nem lesz egyszerű a választás.
  • Hmuda
    Én a Republicot szintén irtóra vártam és még tetszett is a játékmenet, csak hát a játék lényegét jelentő 3D-s univerzumba irtó ritkán kellett leereszkedni.
  • Hmuda
    Én majd mindegyikbe belekostolok, de romantikus filmeket nem valószinű, hogy csinálni fogok. Igazából mindegyiket csinálni fogom, csak az aktuális ötletemtől függ, hogy melyikhez nyúlok (de főleg sci-fiket és akciókat tervezek).
  • Help17
    Cenobite logó annyira jók hogy mindjárt sírok!

Most lett kész az én képem mpeges változata, de gondolkozom hogy inkább kédzítek újjat.

Ezeket hogyan csináltad?
  • cenobite
    Szerintem a The Movies nem a valós világot szimulálja. Itt alapvetően filmes tevékenységeid lesznek, míg a s2-ben valóban "élni" kell.
    Valós világ... Akkor a GTA3, a MOHA is valós világot szimulál, meg az összes menedzser játék, stb, mert ugye ebben a világban játszódik a cucc.
    Félre ne érts, nem vitázni akarok, de szerintem tényleg teljesen más a két játék. (sims2-movies)

Melyik lesz az élethűbb? Itt megint a repszim vs. autószim példa jut eszembe (csak hogy a legegyszerűbbet említsem). Hiába tök élethű mind a kettő, mégsem hasonlítható össze.
    Lényeg a lényeg, sztem felesleges a 2 játékot hasonlítani egymáshoz/egymás ellen.

No megyek haza. :)

Legjobbakat!
  • Since
    :-) Szerinted miért nem adják ki most a gamet? Erdetileg október lenne a megjelenés, de sims2 miatt nem adják ki, mert ugye nagy konkurencia a movies számára.
    Mind a két játékban a "valós világot" kell szimulálni, ebben hasonlítanak, csak egy kérdés merült fel, hogy melyik lesz az élethűbb?
  • cenobite
    "De a Sims2 biztos..."

Mármint anyagilag.
  • cenobite
    Akkor az MS Flight Simulator-t is összehasonlítanád mondjuk az F1GP-vel?
    Mind a kettő szimulátor.

Értem amúgy, hogy mire gondolsz, de a 2 játék LÉNYEGE sztem teljesen más.
    Amúgy véleményem szerint a Sims2 és a The Movies is tarolni fog. De a Sims2 biztos...
  • Since
    Ez szerintem nem teljesen igaz, ugyanis mindkét játékban van hasonlóság ez pedig a szimuláció.
  • Since
    Ez szerintem nem teljesen igaz, ugyanis mindkét játékban van hasonlóság ez pedig a szimuláció.