6506
The Movies & Stunt Effects
-
Since #524 Hmuda megvan a következő szavazás témája :-) -
#523 Végülis lehet még sikere a te változatodnak is, elvégre a demokráciában a töbség dönt. :-) -
#522 -
#521 Ami a képet illeti a saját filmcégjavaslatomra:
Még töltöm hozzá a progit aztán remélem megfelelő lesz a minősége. -
#520 Igaz.
Igazából én személy szerint néha már az 5mp-es filmlogókat is unom, nemhogy a 10mp-eseket. -
#519 De ez nem pusztán egy filmcég hanem összefoglalja az összes magyar filcéget. -
Since #518 Egyetértek hmudával. De lehetne entertainment is -
#517 szerintm a film maga 3 perc és +-ba még a logó meg a szereplőgárda -
#516 Hááát, nem is tudom. A filmakadémiák inkább díjkiosztók szoktak lenni nem filmgyárosok. -
#515 Szerintem ne Pictures legyen a neve.
Hungarian Movie Academy -
Since #514 hehehe :)))) -
#513 Ha abszolút magyros kell:
Goulash Pictures vagy Túróscsusza Presentation, esetleg Gipsy Movies :DDD -
Since #512 persze, nem kell olyan sok -
#511 Hát a Kárpátok nem elég magyaros? Lehet hogy már elcsatolták az egészet de akkor is az veszi körül az egész országot. :-) -
#510 Ha tényleg átlagosan 30mp-3 perc egy muvi, akkor elgég gáz, ha majd a film egy tizede csak a logókra megy el. Szvsz 5-7 mp bőven elég. -
Since #509 Valamilyen magyaros nevet kéne kitalálni :-) -
Since #508 igen, azért is írtam hogy max 20 másodperc :-) szerintem 10is bőven elég, talán sok is :) -
#507 Ja de még elsődleges nevet is jó lenne találni a cégnek. Aki tud jobbat mint a Carpatian Pictures az ne legyen rest megosztani velünk. :-) -
#506 Kira gondolat, de szvsz 20mp túl hosszú. Nemtom mien hosszú egy IRL logó pontosan de átag 5mp. -
#505 Én PICTURESre szavazok (még akkor is, ha jómagam is "ZsZso pictures" néven készítettem logot) -
Since #504 Hmuda bevezető zenére visszatérve...Én tudok benne segíteni, ugyanis van zenei múltam, kb 10 éve zenélek. Természetesen kellene egy zenésztárs, és összehoznánk egy jó kis bevezető zenét, ami kb max 20 másodperces lenne. Mit szólsz hozzá?
Ha egyetértesz velem, akkor megkéne hírdetni az oldalon hogy ezt azt keresünk... -
#503 Tudok mégjobbat. Nem is kell havas hegycsúcsok, mindjárt csinálok jobb képet, csak egy pillanat az egész. -
#502 Megjelenés meg még mindig semmi hír. :-( -
#501 Ja kicsit bővítem a kolléga infóit:
Közös vállalat: Olyan lenne mint a Universal Pictures vagy a 20th Century Fox. Mindkettőnek vannak alvállalatai amik külön is csinálnak filmeket, csak a filmek elején mindnek ott a megfelelő fő-fő logó és utána az alcég logója. Arra gondoltam, hogy lenne egy ugyanilyen minőségű filmstudió, ami amolyan anyacégként összefogná a magyarokat, úgy funkcionálna mint pl egy CS-s klán csak épp a Movies-hoz kötve. Igazából azt kellene megoldani hogy ne adjon mindenki "...studios", "...pictures", "...stb" neveket a cégüknek, hogy ne legyen azonos utóneve mint a fő cégnek. Pl most eldönthetjük mi legyen a fő cég utóneve és ezek után senki nem használná azt akinek meg már alapból az van, akkor próbálja meg átírni. Én személy szerint a "...Pictures" cégnévre szavazok, mivel az illene a most IRL cégek sorába is (Universal Pictures, Tri-Star Pictures, stb) és ezek után mindenki megváltoztatja olyanra a cégnevét amire akarja, csak Picturesre ne (de ez a véleményetek után még változhat). Lehet akár Studios, Presentation, Entertainment, stb. Majd megkérnénk egy ütősebb 3D animátort a csapatból, hogy csinálja meg ezt a logót és akkor azt bárki berakhatja a filmjei elejére plusz a saját logóját. Irnánk külön bevezető zenét is (vagy mindenki saját maga filmhez illő muzsikával kezd mint a Universal, én ezutóbbira szavazok)). Akkor msot meg is kérnék mindenkit, hogy irja be ide, hogy milyen utónevet szeretne a fő fő cégnek és hogy esetleg milyen főnevet.
Az én szavazatom:
Charpatian Pictures (majd a Kárpátok nevét pontosítani fogom csak most hirtelen így tudom visszaidézni)
Emögé irtóra illene egy nagy hófödte csúcsokkal csipkézett hegylánc pl. Várom az ötleteket. -
Since #500 ok kristóf :-) nincs hivatalos információ hogy mikor fog megjelenni a játék -
skristof #499 oks...
izé, pontosan mikor is jelenik meg? (lusta visszaolvasni:))
jah, és skristof a nickem, az csak pikcsör :) -
Since #498 Ferencváros tulajdonképpen annyit, hogy egybe szeretnénk tömöríteni a magyar movies rajongókat, és egy egységes hungary cooperation logót szeretnénk csinálni, attól függ, hogy vevők-e rá a rajongók...ez nemzetközi versenyekhez lenne optimális
-
skristof #497 erről miket lehet tudni? már erről a magyar film corporationről? -
skristof #496 ez gyóóóóó :) -
Since #495 szerintem ez jó -
#494 Na itt az új cégem! Kicsit poszteres de ez jobban bejön nekem mint a sárkányos.
-
#493 -
#492 a képet is megváltoztatom, inkább természetkép lesz.
Mondjuk Cold Creek -
#491 már a kép ... csak hülyén fog kinézni, hogy "CAT Pictures" és ott lesz két sárkány :) -
#490 LOL ... zsíros sztem ... -
#489 mindjárt lesz újabb cégem. nem tetszik a dragon név. -
vagyis itt! :) -
#487 dragon pictures
itt a pici változat -
#486 Hungarian Film Academy - A magyar filmcéh -
#485 Még bal oldalra alulra bármit behetek ha kellene vmi magyar cégjelzés ;)