6506
The Movies & Stunt Effects
-
#484 Itt van az kis logóm ... lássátok
-
#483 Egész aranyos és tényleg filmes logó benyomását kelti. De ugye tudod hogy tervezünk egy nagy magyar filmcéget és azon belül lenének a játékosok saját kis cégei. Így tök jól lehetne jelezni, hogy melyek a amgyar filmek és azon belül ki csinálta. -
#482 Mexületett a - leendő - hatalmas filmes cégem könnyedebb műfajokkal (vígjáték, paródia, stb) foglalkozó részlegének logo-ja. Íme:
Lesz még egy, ami a komolyabb témákkal foglalkozik (dráma, horror, sci-fi, ilyesmi), ez is nemsokára elkészül.
-
Since #481 Nekem még mindig hiányzik az alapötlet :-) -
#480 Ma üres óráimban én is összerittyentem cégem logoját. Dolgozóban most úgyis unalom van. :)
Ez a Director's Cut jól hangzik és tényleg reméljük, hogy ide is eljut. -
#479 Nem értem!
Tegnap sikerült ma nem! -
#478 Már megcsináltam az új logót csak nem tudom felöteni az oldalamra :( -
#477 Most hogy mondod. Kimondva télleg érdekesen hangzik. Kétszeres többesszám nem jó sajna az angolban. -
#476 Ha már kritika kell hozzá, szerintem jobb lenne a Dragon Pictures, a Dragons Pitctures helyett. Valahogy olyan jobban hangzik :) -
#475 Valami tényleg kisebb méretű kéne mert ekkora képtől szétcsúszna a hírablak. -
#474 Megpróbálom összehozni kisebbre. -
#473 Cuki, de túl nagy hogy kiemnjen a hirek közé. A megadott méretben nincs? -
#472 Itt az címerem.
Vélemény? Még nagyon nem végleges. -
Since #471 Oksi :-) -
#470 Akkor ess neki, de ne siesd el, ráérsz. Egyelőre nincs határidő a "versenyre", de úgy egy hét múlva szeretném lezárni. -
Since #469 Csak valami alapötlet kéne, most ezen gondolkozom... -
Since #468 Hmuda lehet hogy én is elkezdek készíteni egy logót csak úgy poénból :-) úgyis itthon leszek egy hónapot, mivel októberben vizsgázom :-) -
#467 "Hogy ne teljen eseménytelenül a megjelenésig tartó idő, szeretnék egy kis versenyt meghirdetni. Aki egy kis alkotókedvet érez magában, az rajzoljon egy logót a studiójának.
Kritériumok:
A fájl JPG frmátumú legyen.
A mérete ne legyen nagyobb mint 320*240 pixel.
Ha mindezzel megvagytok, akkor csak küldjétek el a képet a [email protected] címre és a legjobb három majd kikerül az oldalra. Jó rajzolgatást." -
#466 Photoshoppal egy kis filterrel meg szövegefektekkel megoldható. Meg persze külön fontokkal mert az alap win-es betűtipusok semire se jók. -
#465 Honnan tudom szerinted a Hollywood Picturest letölteni? megvan még neked? -
#464 Milyen progival készíted ezeket? -
#463 Olyan 50-60'as évek hangulat :) -
#462 Ja ezek valahogy szimpatikusabbak, a keményítős trooperrel szemben :) Ezek, valahogy filmesebbek :) -
#461 Ez az utolsó kettő jobban tetszik. -
#460 Legújabbak.
-
#459 Elvileg igen, bár 100%-os megerősítés még nem érkezett a hivatalso fórumra. -
#458 lehetnek animált logók is? -
#457 Lehet csinálok egyet csak Atlas-szal. -
#456 Új kreálmányok:
-
#455 Ja, elgé nehéz dolog, de legalább van ami leköt (néha COH-ozok is kicsit :D). -
#454 Jaa, sose gondoltam volna, komolyan.
Hajrá, bár sztem ez is teljesen jó. De megértem hogy el kell ütni valamivel az időt a megjelenésig :D -
#453 Most dolgozok egy job logón. -
#452 City of Heroes -
#451 Ő a CoH-ban a karakterem. -
#450 CoH? Az mi is? :) -
#449 Megvan hogyan lehetne életben tartani a siteot. Kiirok egy céglogó készítő versenyt és a legjobb három kikerül az oldalra. Sajna jobb díjam nincs, de egyelőre ez is megteszi. :-) -
#448 Egyébként honnan van ez a páncélozott muksó? Olyan ismerős csak nem tudom honnan... -
#447 Valszeg majd kivágok egy muzikot a CoH-ból és az lesz alákeverve. Hamár onnan van a figurám is. :D -
Since #446 Hehe király :) -
#445 Nagyon ott van :D Majd rakj alá valami jó zenét és akkor bevágod minden filmed elé mint a 20th cent. fox :)