6506
The Movies & Stunt Effects
  • ZsZso
    Itt van az kis logóm ... lássátok

• Hmuda
    Egész aranyos és tényleg filmes logó benyomását kelti. De ugye tudod hogy tervezünk egy nagy magyar filmcéget és azon belül lenének a játékosok saját kis cégei. Így tök jól lehetne jelezni, hogy melyek a amgyar filmek és azon belül ki csinálta.
  • cenobite
    Mexületett a - leendő - hatalmas filmes cégem könnyedebb műfajokkal (vígjáték, paródia, stb) foglalkozó részlegének logo-ja. Íme:

Lesz még egy, ami a komolyabb témákkal foglalkozik (dráma, horror, sci-fi, ilyesmi), ez is nemsokára elkészül.
  • Since
    Nekem még mindig hiányzik az alapötlet :-)
  • cenobite
    Ma üres óráimban én is összerittyentem cégem logoját. Dolgozóban most úgyis unalom van. :)

Ez a Director's Cut jól hangzik és tényleg reméljük, hogy ide is eljut.
  • Help17
    Nem értem!
    Tegnap sikerült ma nem!
  • Help17
    Már megcsináltam az új logót csak nem tudom felöteni az oldalamra :(
  • Hmuda
    Most hogy mondod. Kimondva télleg érdekesen hangzik. Kétszeres többesszám nem jó sajna az angolban.
  • Lacc
    Ha már kritika kell hozzá, szerintem jobb lenne a Dragon Pictures, a Dragons Pitctures helyett. Valahogy olyan jobban hangzik :)
  • Hmuda
    Valami tényleg kisebb méretű kéne mert ekkora képtől szétcsúszna a hírablak.
  • Help17
    Megpróbálom összehozni kisebbre.
  • Hmuda
    Cuki, de túl nagy hogy kiemnjen a hirek közé. A megadott méretben nincs?
  • Help17
    Itt az címerem.
    Vélemény? Még nagyon nem végleges.
  • Since
    Oksi :-)
  • Hmuda
    Akkor ess neki, de ne siesd el, ráérsz. Egyelőre nincs határidő a "versenyre", de úgy egy hét múlva szeretném lezárni.
  • Since
    Csak valami alapötlet kéne, most ezen gondolkozom...
  • Since
    Hmuda lehet hogy én is elkezdek készíteni egy logót csak úgy poénból :-) úgyis itthon leszek egy hónapot, mivel októberben vizsgázom :-)
  • Hmuda
    "Hogy ne teljen eseménytelenül a megjelenésig tartó idő, szeretnék egy kis versenyt meghirdetni. Aki egy kis alkotókedvet érez magában, az rajzoljon egy logót a studiójának.

Kritériumok:

A fájl JPG frmátumú legyen.

A mérete ne legyen nagyobb mint 320*240 pixel.

Ha mindezzel megvagytok, akkor csak küldjétek el a képet a [email protected] címre és a legjobb három majd kikerül az oldalra. Jó rajzolgatást."
  • Hmuda
    Photoshoppal egy kis filterrel meg szövegefektekkel megoldható. Meg persze külön fontokkal mert az alap win-es betűtipusok semire se jók.
  • Help17
    Honnan tudom szerinted a Hollywood Picturest letölteni? megvan még neked?
  • Help17
    Milyen progival készíted ezeket?
  • Lacc
    Olyan 50-60'as évek hangulat :)
  • I.C.ram
    Ja ezek valahogy szimpatikusabbak, a keményítős trooperrel szemben :) Ezek, valahogy filmesebbek :)
  • Lacc
    Ez az utolsó kettő jobban tetszik.
  • Hmuda
    Legújabbak.

• Hmuda
    Elvileg igen, bár 100%-os megerősítés még nem érkezett a hivatalso fórumra.
  • joebacsi
    lehetnek animált logók is?
  • Hmuda
    Lehet csinálok egyet csak Atlas-szal.
  • Hmuda
    Új kreálmányok:

• Hmuda
    Ja, elgé nehéz dolog, de legalább van ami leköt (néha COH-ozok is kicsit :D).
  • Lacc
    Jaa, sose gondoltam volna, komolyan.
    Hajrá, bár sztem ez is teljesen jó. De megértem hogy el kell ütni valamivel az időt a megjelenésig :D
  • Hmuda
    Most dolgozok egy job logón.
  • Hmuda
    City of Heroes
  • Hmuda
    Ő a CoH-ban a karakterem.
  • Lacc
    CoH? Az mi is? :)
  • Hmuda
    Megvan hogyan lehetne életben tartani a siteot. Kiirok egy céglogó készítő versenyt és a legjobb három kikerül az oldalra. Sajna jobb díjam nincs, de egyelőre ez is megteszi. :-)
  • Lacc
    Egyébként honnan van ez a páncélozott muksó? Olyan ismerős csak nem tudom honnan...
  • Hmuda
    Valszeg majd kivágok egy muzikot a CoH-ból és az lesz alákeverve. Hamár onnan van a figurám is. :D
  • Since
    Hehe király :)
  • Lacc
    Nagyon ott van :D Majd rakj alá valami jó zenét és akkor bevágod minden filmed elé mint a 20th cent. fox :)