6506
The Movies & Stunt Effects
  • skristof
    lehetne movies.HU is, csak sok köze nincs a filmezéshez, de menő :P
  • PiszkosFred
    Ne feledd, hogy ez csak egy kezdemenyezes. Sok ember lesz ettol fuggetlenul, tobbek kozott mi is a gumininja HQ nevvel (illetve amit kitalalunk addig, ha osszeul a tarsasag) gyartunk mindent. Viszont ha mar 10 ember osszeul es egy logo alatt csinalja, az mar valami. De amig nem kaphato a jatek, addig ez csak - ahogy Hmuda is irta a "logopalyazatra" - idokitoltes.
  • ZsZso
    Jah ... vagy képzeld el ... akinek nem teccik, elb*ssza a szavazást .. mibe kerül több nickkel is szavazni egy -egy befutóra ? Szerintem mindannyian találkoztunk ilyen butuskákkal már :)
  • skristof
    szavaztam
  • skristof
    egyébként sztem is csak időhúzásra jó
    de nem baj, legalább leköt.. :)
    akinek nem teccik az nem lép majd be! :9
    aztán lesz vagy 20-féle magyar társulás :P
  • ZsZso
    Gondoltam ám az analógiára :)
  • Hmuda
    Akkor eleht szavazni. Essünk túl rajta. Nem számít mikor érkezik csak érkezzenek meg mert 0 szavazattal nehézkes eredményt hirdetni. :-)
  • antijedi
    ez tényleg jóóó :D
  • ZsZso
    Jah ... szavazás ... amúgy szvsz ÉDES MIND1 mit fogunk megszavazni ... csak 1 lökött kell, aki bármit megtesz a nevéért, és ugrott az egész szavazásnak ...
    Ha pedig lesz végeredmény állítom, hogy a felének nem fog tecceni :). Szóval nem tudom ... ez a szavazás csak arra jó, hogy teljen az idő ... he he
  • PiszkosFred
    HUNWORKS, Nemrossz, de picit hasonlit a Dreamworks-re, megha ez eroltetett erveles is a reszemrol, de megis... Viszont ketsegtelen, hogy nekem eddig ez tetszett a legjobban.
  • Hmuda
    Ja. Tipikus kományválasztás. Szabad és titkos választás. :D
  • ZsZso
    akkor ez már 3 ellenSzavazat ? :)
  • Hmuda
    Igen egyelőre a cég előnevére szavazunk (elég nehéz szülés de köszöünjétek a töbletszavazó(k)nak).
  • ZsZso
    Kellene egy hely ahol télleg csak szavazni lehetne ... vmi webes cucc ... gyorsan összedobni vmit ... mert ez így kicsit erölktetett :), bár attól még lehet ez az optimális szavazási módszer ...
  • a
    jah Hunnia és kész
  • antijedi
    mondom NE Carpatian ... :P
  • Hmuda
    De egyelőre küldjetek priviket és holnap 8-kor lezárom ezt a szvazást. Csak hogy elkerüljük a frissreges újraszavazásokat. Szóval a holnap este 10 után érkező szavazatok nem érvényesek, csak a max 9-ig beérkezők).
  • skristof
    akko Carpatian Valley :P
  • antijedi
    nemtom szvsz az hangzik a legszarabbul :) tőlem aztán bármi is lehet azon kiül, akár még szarossegü pistike moviez is, de ne carpatiant :PP
  • ZsZso
    Tehát ... akkor a szavazás nem a konkrét cégnévre történne, hanem továbbra is az "alapját" szavaznánk meg. Igazzz ?
    Hmuda ... szerintem írd le, hogy mire hogy kellene szavazni ,hogy az is tudja aki nem olvas vissza 200 hozzászólást. Csak 5let ... hátha így megoldódna pár problem.
  • Hmuda
    Hát jobban mint a Hungarian.
  • antijedi
    ha van - szavazat ako én --t szavazok a carpatian-ra..., nagyon szarul hangzik szvsz :D
  • Hmuda
    Én se de már két ember rá szavazott. De remélem mostmár az új módszerem az utolsó is. ennél jobbat nem tudok.
  • Hmuda
    Van többesszáma (Huns). De télleg hagyjuk mert abszolút nem ide vág. :-)
  • Hmuda
    Na jó van jobb ötletem. Itt a topicban elég nehéz koordinálni az ilyesmit. Mindenki küldje el a szavazatát priviben nekem (és ha nem bíztok bennem akkor még kijelölhetünk valaki(ke)t a "bizottságba", hogy 100%-is érvényes szavazás legyen) és akkor ha már elég sokan szvaztak akkor kihirdetnénk ide az eredményt. Most külön szólok, hogy nem kell ragaszkodni a lenti listához, mindenki írhatja újdonsült ötleteit is.

Szóval mostantól várom a priviket és szóljatok ha kell még valakit bevenni a szavazatszámlálók közé.
  • ZsZso
    -1 gyel nem tudok szavazni ? :) A Central European -t eccerűen nem tudom elképzelni :)) LOL
  • ZsZso
    megvan ... angolul a Hun sztem egy népcsoport ... akkor főnév .. persze ettől még lehet jelző is :) ... ennyit mára az OFFból :), meg a nyelvtanból ...
  • Hmuda
    4 Carpatian
    1 Hungarian
    2 Central European
    1 Hun

:-)
  • Hmuda
    Te figyi, nem csak ezek a lehetőségek vannak, bárki aki akarja az beszól valami mást és akkor az is felkerül egy szavazattal. Csak amíg nincsenek rá szavazatok addig fölös listába venni.
  • ZsZso
    Ja, tedd azt ... legyen minél több 5let bent a tarsolyban, aztán hadd lehessen szavazni közülük ... minél több annál jobb ... persze bizonyos határokon belül :). Te vagy a mester, te döntessz ;)
  • skristof
    nem lenne jobb, ha előbb megvárjuk amig beérkeznek a választási lehetőségek? mert lehet, h vki mégis másra voksolna!
    nem??!?!
    mondjuk nekem 8 :)
  • ZsZso
    Hunnic Empire of Attila
    innen sztem magától értetődik a Hunnic jelentése ...
  • ZsZso
    Magyarból sose voltam jó :)))) LOL ... télleg :)
    Jóvannna ... tudjuk mit jelent angolul a Hunnic aztán kész ! :)
  • Hmuda
    Akkor felveygem a Hun-t a szvazatodnak?
  • Hmuda
    Már maga a Hun is egy melléknév.
  • ZsZso
    VAGY !!!! HunWorks (külön - egybe, ahogy teccik ... vagy nem :)
  • ZsZso
    Vagy egyszerűen "Hunnic Films"
    (Hunnic = hun jelzőként)
  • ZsZso
    És ha kezdenénk vmit az "Attila the Hun" angol kifejezéssel ? Szerintem a "Hun" se olyan rossz ...
    MIttom én Hun Solo-Pictures :)
    De komolyan ... lehetne szerintem a Hun -nal is vmi jó cégnevet kitalálni
  • Hmuda
    Esetleg egy Carpatian Basin?
  • Hmuda
    Bár a lovasnemzet gondolatáról eszembe jutott egy ötlet. Mi lenne ha Steed akármi lenénk? A Steed paripát jelent angolul és még a logó is adja magát.