6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Hát ha pl a 3D movie makert veszik alapul a készítők akkor elég összetet de jól kezelhető stuff is kijöhet belöle.
  • antijedi
    igy egy olyat pl soha nem lehetne megcsinálni mint ami valójában van (pl warner brosnak is vanak elég jók bár az még könyebb, de pl dream works már nem lenne olyan eccerű...)
  • antijedi
    jah csak igy elég kivitelezhetetlen lenne, mert vagy oylan pro lene hogy átlag gamer nem tudna mit kezdeni vele vagy az lene hogy berakod alap logot, meg szöveget és valaszthatsz 20 fajta effect közül azt nyekk ...
  • Hmuda
    Csak azért jutott eszembe mert a hivatalos fórumon egy rakás aláírásban ott van a játékosok jövendő céglogói. Most dolgozom a sajátomon.
  • Since
    :-) Kis 3d studio :-)
    Hmuda jó kérdéseid vannak...(Mi lesz a vállaalt neve?)
    Ezen még nem is gondolkodtam :-)
  • Hmuda
    Hát ja. Nagyon remélem hogy a Peterék majd gondolnak erre, mert szvsz kihagyhatatlan része egy filmnek manapság a céglogó. :-)
  • antijedi
    az igazi az lene ha nem csak logo lene hanem meg lehetne valahogy csinálni a teljes bevezető anymot :)
  • Hmuda
    Pasz. Remélem lehet, mert az egy elég sarkallatos pontja lenne a filmkészítésnek.
  • antijedi
    passz, de ha lehet sajátot csinálni akor valami haláfejes szvsz :P
  • Hmuda
    Ja és mi lesz a vállalat neve? Nekem "Hmuda Pictures". :D
  • Since
    Hmmmm érdekes kérdés...Még fogalma sincs :-) Egyébként lehet saját logókat importálni a játékba?
  • Hmuda
    Csakhogy életben maradjon a topic. Kinek mi lesz a logója a filmek előtt (mint a Paramountnak a hegy, a Universalnak a Föld, stb)?
  • Hmuda
    Elkészült a FAQ fordítása és megtalálható az azonos nevű menüpont alatt. Jó olvasgatást!
  • joebacsi
    oks, ezt nem tudtam...csak szoltam a biztonsag kedveert...
  • PiszkosFred
    Jajo, nem lattam a #347es reagalast, sry ;] (igy jar aki lentrol felfele olvas..)
  • PiszkosFred
    Mint altaban minden hasonlo rendszernel, az adminok hagyjak jova a dolgokat, legyen az cikk, hir, ismerteto, akarmi
  • Since
    Jó nagyot mindenkinek
  • Hmuda
    Dehogynem. Mindenki küldhet, de nekem jóvá kell hagynom a tartalmukat hogy kikerüljön a többi hír közé.
  • joebacsi
    az oldallal kapcsolatban:
    vigyázzatok, mindenki képes hírt küldeni, ami nem tul előnyös...
  • Ams
    szivesen
  • joebacsi
    találtam egy jo kis leirast a n3dmm-ről:
    http://vic-info.com.ua/download.php?download_id=3536
  • Hmuda
    Perfekt, ezer hála és köszönet érte. :-)
  • Ams
    így?
  • Hmuda
    Köc reagálás a mod-topicban. :-)
  • Ams
    link kész
  • joebacsi
    jah, meg nekem sajna csak a demo volt meg (ugye kisiskolásan még csak a játékokat warezolja az ember )
    de azzal is lehetett szép dolgokat művelni :)
  • Hmuda
    Hehe, a sima 3DMM nem volt ennyire részletes. :-)
  • joebacsi
    emlékszem egy jo kis jelenetemre:
    Valami torz kenguru, meg egy nagy vörös nyáladzó izé sétál az utcán, a kenguru beleesik a csatornába. A nagy vörös izé utánnanéz, majd megfordul (szemkilövés) és nekimegy egy bazi nagy rakéta, ami rákeni a másik ház falára

vagy 2 napot dolgoztam rajta, de megérte
  • Hmuda
    Ja oks, nem is tudtam, hogy van új része.
  • joebacsi
    dede, csak én a "kiegészítővel" nyomtam, abba meg mindenféle mesefigura volt (mint a nevében is benne van)
    amiről te beszélsz az az első rész, de a 2 progi működése megeggyezik csak más karakterek, helyszínek vannak benne
  • Hmuda
    Akkor nem egyfajtával dolgoztunk. Az enyém kimondottan MS termék volt és egyszerű animációkból lehetett jó kis filmeket összehozni. :-)
  • joebacsi
    hát én inkább a nickelodeon félét gyurtam, abba ilyen idiota rajzfilmfigurakkal lehetett mindenfélét összehozni...
    leginkább az a "szemkieresztős" animáció tetszett :D
  • Hmuda
    Hehe az a progi még most is megvan valahol a CD-halmom alatt. Asszem 3D Movie Maker volt a neve. Valami kék figura volt a "házigazda". Az a gond vele hogy túl kicsi voltam még mikor először a kezem ügyébe akadt (kb 10 éves, nulla angollal) és alig tudtam kezelni. Bezzeg most miket össze nem tudnék hozni belőle, hehe. :-)
  • joebacsi
    nem tudom hogy volt e már de ilyesmi progi volt a Microsuxx féle Movie Maker is (nem a szar videdovágó persze). Hogy azzal mennyit hülyültem anno, főleg a Nickelodeon-os kivitellel :)
  • Hmuda
    Meg fogom de egyelőre jobb így mint ha csak a sima szöveg lenne ott. :-)
  • Lacc
    Frankó kis oldal lesz ez, de szvsz a felső menüsor feliratok melletti kis ikonjait majd változtasd meg. Nekem legalábbis szemet szúrt :)
  • Hmuda
    Naszóval:

Elindult a TheMovies.hu oldal.

Jó nézelődést.
  • Hmuda
    Úgydöntöttem hogy elindítom az oldalt. Bár a FAQ még nincs teljesen lefordtva, de az első szekció az fullosan magyar. Jó nézelődést és szedjétek le a két trélert, mert jók. :-)
  • Hmuda
    Amúgy a szemfülesebbek már most megnézhetik az oldalt, csak tudniuk kell hogyan férhetnek hozzá a php-s oldalhoz. :-)
  • Hmuda
    Semmiség, egyértelmű, hogy a Gumininjásoknak bármit. :-)