6506
The Movies & Stunt Effects
-
#604 Egy sötét ajtó résnyire nyitva, fény szűrödik ki, pókháló a sarokban, és egy alak az ajtó mögött kezében lámpással. Tudom nem túl kreatív ötlet, de még lehet rajta finomítani. -
Since #603 Nekem már elkészült, de nemrakom be mert elég egyszerű és elég gagyi lett :) the new empire presents :) -
#602 És mi lenne a logó? -
#601 Nem témába vág, de időközben kitaláltam a saját cégem nevét is. Már a logó is kigondoltam, csak kár, hogy nem tom megcsinálni, nem vágom annyira a Photoshopot :((
Ja a cég: CellarDoor Entertainment (magyarul elég hülyén hangzana :))) -
#600 Jipii, na melyik topic van a toplistán? :D
6. The Movies -
#599 2 Carpatian
1 Hungarian
1 Central European -
#598 Carpatianra voksolnék és ezzel vezetünk! :) -
#597 De így van. :-)
De egyelőre csak az előnévvel kell foglalkozni, az utónév még várhat.
Szóval eddig:
1 Carpatian
1 Hungarian
1 Central European -
#596 European, bocsi... -
#595 Akkó legyen CEMA
Central Europe Movie Association :)))))
Ha nem így van angolul a Közép-Európa, akkor hülyeséget írtam :))))) -
#594 Szerintem se. Akik ide jártak azokból nem nézem ki. -
#593 Én is, és bizti nem én nyomtam olyan sokat a Hunniára. Tuti nem regisztrált tag a hunyó ebben. -
#592 én tartózkodok inkább :) -
#591 hát a hungarian elég snassz má nem azé -
#590 Túl egyszerű és jellegtelen. Vmi egyedi és kevésbé fantáziátlan kellene. -
#589 Naszóval akkor itt legyen megtartva a szavazás. Mi legyen a magyar cég előneve? Én a Carpatianra szavazok. -
#588 Tudtok valami egyszerű animéció készítő progit? 3d-set. -
#587 Nekem is mindegy csak ne Hunnia és Ne Pannon. Tehát Hungarian :)) -
#586 amúgy én regisztrálva vagyok louis saha néven. -
#585 Nekem mindegy hogy mi lesz a név, csak ne Hunnia legyen, mert az tényleg hülyén hangzik! -
#584 Hogyan tudok a evem helyére ilyen kis rajzocskát berakni? -
#583 Ha nem lehetséges az IP-t bannoltatni akkor addig nincs szavazás amíg nem találok egy IP alapú szavazómodult PHP-nuke-hoz. -
#582 Attól még többször megnyomhatja a szavazógombot. Most irok az UWnek hogy nézzenek utána és bannolják egy időre az IP-t. -
#581 én a Hunniát csak azért mondtam mert (asszem a 70-es évekig) ez volt a legnagyobb magyar filmstúdió neve
és a szavazási csalás elkerülése végett sztem be kéne vezetni, hogy csak a regelt felhasználók szavazhassanak -
#580 Na jo mostmár tényleg elég legyen. Irtó pofátlan amit az a töbszörösen szavazó emberke csinál. Itt üzenem, hogy hagyd abba különben lenyomoztatom az IP-det és bannollak. -
#579 Nekem se jön be abszolút de elvileg a töbség döntött így kivéve ha vki tényleg többször szavazott mint illene. -
#578 naneee:)
amugy hunnia sokkal jobban hangzik... a hungary-t a fel vilag azt se tudja hol van:) nem mintha a hunniarol valamit is tudnanak.. amugy pannonia nem lehet? -
#577 -
#576 Nekem a Pannon se tetszik :) -
#575 Nekem se igazán tetszik. Ettől még a Pannon is jobb :)) -
#574 Szerintem a Hunnai név nagyon hülyén hangzik. Perse ez az én magánvéleményem. -
#573 Most erre a flehívás hatására szavaztam. -
#572 Most erre a flehívás hatására szavaztam. -
#571 Van egy sanda gyanum hogy valaki(k) többször adtak le szavazatot mint azt illendő lenne. Megkérnék mindenkit hogy csak EGY szavazatot adjon le és ne éljen vissza a szavazógép hibáival. Nem fair a többi tisztességesen szavazóval szemben. -
A remélhetőleg végleges verzióm.
Szerintem Ferencváros ötlete a legjobb:
Charpatian Movie Association vagy ugyanez csak Hungariannal. -
#569 És ez hogy hangzana?
PANNON ENTERTAINMENT -
#568 Nektek animált logótok lesz? Milyen progival készítitek? -
#567 Akkor UW-s gond. Nézegesd gyakran, sajna jobbat nem tudok. Nem az oldallal van gond hanem a szolgáltatóval. -
#566 freemail... minden mást megkapok csak ezt az egy mailt nem... -
#565 Szvsz a Hungarian télleg egyszer. Túl egyszerű. tényleg valami egyedi és jól hangzó név kellene, mert ez így túl fantáziátlan lenne.