6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Mondom hogy 100% hogy nem. Kimondottan arra mennek rá, hogy memóriakártyákra is felférjenek a filmek és videóbetétekkel ez néha elég bajos lenne.
  • antijedi
    és ha méis? még sok idő van addig amig kijön... :D
  • Serpa
    ez az amit legelőször megláttok a filmből ?
  • Hmuda
    Végülis ez is egy ötlet. Nincs kép, csak egy megfelelően egyszerű de nagyszerű szöveg. Nekem tetszik. :-)
  • Help17
    Szerintem csak felirat legyen. Én már készítettem is egyet de az siralmas lett :)
  • Hmuda
    Hát jó akkor cask ötletek kellenének.
  • Hmuda
    Nem lesz tuti videófile beillesztés. Egyrészt mert a hivatalos fórumon ezt cakkumpakk kijelentették, másrészt meg bajos lenne miniatűr ingame fájlokat csinálni tömörítetlen videobetétekkel. Szóval maradnak a képek. :-)
  • PiszkosFred
    Ohh, nincs is annal jobb amikor a megrendelo ott ul mogotted, es minden pillanatban belekot valamibe, mert tudja, hogy a penzeert elturjuk. Ez persze nem ide vonatkozik, de kivancsi vagyok kinek lesz annyi turelme, hoyg ez a "jotanacskent beleszolok par otlettel" dolgot vegigviszi. Annak elore gratulalok, mert vagy k..asok ideje van, vagy birkaturelme (nem banto ertelemben) vagy olyan tokeletes munkat csinal elsore hogy nincs lehetoseg jotanacsot adni ehe ;]
  • antijedi
    nem tetszik!!!! :D
    amugy szvsz kurva mesze van még a game, addig fölösleges iylenen rágodni, mert bármi változhat..., mégis lehet mozgoképet monyuk és máris füll fölöslegesek a csodacsucsu jpg-k mert egy mozgo mégis jobban néz ki pl...
  • Hmuda
    De gyütt jó a munka és legalább mindenki beszólhat ha nem tetszik. :-)
  • PiszkosFred
    Világos. Nekem is furcsa ez a nagy csend, de amíg egy nevet kitalálni csak egy pillanat, addig egy logo ötletét, tartalmát kitalálni hogy az jó is legyen, már nem két perc. Én legalábbis magamról tudom, hogy napokat, sőt heteket vagyok képes elvacakolni valami olyasmivel, amit szeretném hogy nekem is tetszen, ne csak úgy legyen ;] Sőt, legtöbbször jópár hét után delete az egész minden forrással együtt, és tiszta lappal újat kezdek, de már felvértezve az elmúlt pár hét próbálkozásai alatt gyűjtött tapasztalatokkal. Egyszóval van még idő szerintem, és hiába dob össze valaki egyet, az még legalább 20szor változni fog úgy, hogy belőle legalább kétszer teljesen új koncepcióban újrakezdi valaki ;]]
  • Hmuda
    Okés de semmi visszajelzés. Azért ha már egyszer belekezdtünk akkor ne csak a szavazáson legyenek ötletek hanem itt is. Nem kérek egyelőre mást csak ötleteket.
  • PiszkosFred
    Azert a vilag sem 2 nap alatt epult fel... Meg van ido a logot megcsinalni, inkabb legyen lassan valami szep, mint gyorsban osszecsapva valami kevesbe szebb ;] Nem loverseny ez..
  • Hmuda
    [genyózás on]

A nagy lelkesedésre való tekintettel ez lesz a céglogó. :P

[genyózás off]
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    LOL:) lehetett volna
    Hunywood:)
    /hollywood/
  • Hmuda
    Mivel nem jött több logó, így a négy ember legjobb műveit kiraktam a hírek közé, de csak emberenként egyet. :-)

Meg lassan a HunWork Studios logóján is lehetne gondolkozni és kezdeni megvalósítani.
  • Help17
    Tök jó:)
  • Hmuda
    Egyelőre véglegesnek tűnő saját logó.

• Help17
    Én sem vagyok profi angolból. Ekkora szöveget nem tudnék lefordítani. Inkább az olasz megy:)
  • Since
    De gondolom nem az egész szöveget kell lefordítani, hanem csak a lényeget, mert csomó zagyvaság van benne amennyire értem :-)
  • Serpa
    még nem vagyok perfekt angolból.
    :)
  • Since
    Én szívesen lefordítanám, de nemigazán tudok angolul..Inkább németes vagyok
  • Hmuda
    Azért ennyire ne legyen látványos a nemtörődömség. :-)
  • Hmuda
    A hivatalos oldalon van egy The Scoop nevű szekció, ahhol Barry Bowles mesél a gaméról. Valaki vállalkozna a lefordítására?

Link. Bal alsó sarok, piroshajú figura szövege.
  • Hmuda
    Na itt a saját cégem logója. Majd még cicomázom de az alapötlet ez.

• Hmuda
    Most olvastam a fórumon: nem lehet videobetéteket beilleszteni a filmekbe, csak képeket (elvileg). Szóval marad a jó öreg kivilágosodik-elsötétül+fanfárok módszer a logóknak. :P
  • Hmuda
    Egyelőre jobb lenne sima képfile, mivel még csak nagyjából kellenek ötletek és amelyik jó azt majd valaki részletesebben megcsinája.
  • ZsZso
    Lógó 5let. Itt nincs kikötve formátum, igaz ? Akár Mozgó gif is lehet ? Vagy ragaszkodjunk a 320x240es JPG -hez ?
  • Hmuda
    Most ide jöhetnek a logóötletek. Aki gondolja rajzoljon egy logót, de lehetőleg valami ötleteset és kíméljetek a magyar zászlóval.
  • ZsZso
    Tök jó ... elejét is és végét is én ihlettem ... :)
  • Since
  • Hmuda
    Szavazás vége! Végül a többség döntése alapján a közös filmvállalat neve:

HunWork Studios
  • Hmuda
    Ok csak gondoltam szólok. :-)
  • skristof
    nem akartam ;)
  • Hmuda
    Ez a sazvazás is csak nyolcig tart hogy minél előbb essünk már túl rajta.
  • Hmuda
    1 inc
    2 pictures
    3 -s studios
    1 media group
  • Hmuda
    jo de akkor ne küldj privit msotmár.
  • skristof
    én erre szavazok:

HunWork Media Group

persze uccse ez lesz de én megtettem minden tőlem telhetőt! :D
  • skristof