6506
The Movies & Stunt Effects
-
#804 Mellesleg elég fura érzés volt most OKJ előkészítőre menni számtechre. Minden iskolás és középiskolás ment haza táskákkal én meg csak ülök táska nélkül és hallgatom a zenémet. :D -
#803 Ezt próbáltam én is ecsetelni. De nem tudom teljesen befolyásolni mások véleményét, és ha ragaszkodik hozá akkor tiszteletben tartom. :-) -
#802 1 inc
2 pictures
3 -s Studios -
#801 Es iyg HunWork(s) Inc-kent mi utal arra, hogy ez Filmes ceg? Tudom hogy kotekedesnek tunik a felvetesem, de nekem picit furcsa a dolog. Akkor inkabb mar HunWorks Media Group vagy ilyesmi. Vagy lehet az inc is a vegen, de akkor kozbe kellene szurni valami "jelzo" szeruseget - HunWorks Media Inc., stb, szabadon valasztott persze, csak irtam valamit. -
#800 Incorporated, magyarul vállalat, esetleg RT. -
#799 inc minek a roviditese? ;] -
#798 Ok jelenlegi állás:
1 inc
2 pictures
2 -s Studios
Ne feledjétek hogy lehet átrakni sazvazatot másra. -
#797 Nyilán majd még kell feedback a dologról de szerintem is jó lenne így. :-) -
#796 Jaja! HunWork Pictures egész kafa.
-
#795 Szóismétlés rulez. -
#794 Remélem suli utánra már bejönnek a maradék szavazatok, mert eddig nem valami rózsás a szavazatok száma. -
#793 Ez már mindjárt jobb. :-)
Sőt én arra is apellálok, hogy a Hunworks-röl hagyjuk el a töbesszámot és akkor lehet az utótag többes.
HunWork Pictures
Hunwork Studios
stb
stb -
#792 Emberek ... a HunWorks Studio(s)
Az hogy hangzik ? -
#791 Ok, köszi szépen. -
Since #790 Oksi írtam privit olvasd el :-) -
#789 Hali! Oksa, megcsinálom szívesen és majd küldök egy privátot, ha kész. -
#788 1 inc
3 pictures -
#787 Mértnem szavaztál? -
Des #786 Sztem meg Pannonia Entertainment proudly presents-nél nincs jobb:) -
#785 -
#784 Én mondtam, hogyha annyira zavarja őket a dupla többesszáma kkor még rengeteg lehetőség van. Presetation, esetleg "A HunWorks Movie", stb stb. Ne legyetek már iyen fantáziátlanok. :-) -
#783 De van. -
#782 Illetve:
1 inc
2 pictures
mivel én is sazvazok. -
#781 1 inc
1 pictures -
#780 Látom jönnek az ötletek. Akkor most mindenki küldje el hogy mire szavazott (azok is akik már küldtek) és akkor msot összesítenék. -
#779 Én is pictures-re szavazok, ha már feltétlenül kell utónév.
HunWorks Pictures, szerintem ez egész jól hangzik. :) -
#778 És ha Hunworks Scene lenne? Csak 1 ötlet.
Ha nem, akkor a HunWorks Pictures-re voksolok.
Vagy HunWorks Film Organization.
Vagy mittomén'! :D -
#777 és ez:
HunWorks Inc. -
#776 Ez a Brothers dolog tényleg nem a legjobb... -
#775 Ez már kicsit eröltetett :-) -
#774 én arra merészeltem gondolni, hogy "egy, nagy, boldog családot" alkotunk majd. -
#773 Mióta családnév a HunWorks? Az egy dolog hogy a WArner fivérek cége Warner brothers de ez kicsit eröltetett. -
#772 mint a dreamworks pictures, sztem jó a hunworks pictures
-
#771 az én agyszüleményem:
HunWorks Brothers
rövidítve pedig HunWorks Bros. lenne.
mit szóltok ? -
#770 Akkor legyen presentation, production vagy akármi. Okokat lássátok a 769-ben. -
#769 Én azért szavaznék arar, hogy legyen utónév mert így magában hogy HunWorkstisztára olyan mint egy vasgyár neve. Kell valami ami utal arra, hogy milyen cégröl is van szó. -
#768 SZVSZ a két többesszám egymás után írtó hülyén néz ki ... angolban ilyen nincs :) -
#767 HunWorks Pictures
-----------------
Nem is hangzik rosszul :) -
#766 Persze a Carpatiannak tény hogy kellene, úgy néz ki nem értettük meg egymást Hmudával PM -ben, mert én csodálkoztam is, hogy HunWorks -re is lehet szavazni ... na mind1 ... kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény -
#765 Hmmm ... visszaolvastam ... látom te is arra gondolsz, amire én.
Anno (tegnap) mikor én felvettetem a Hun -t és a HunWorks -öt, akkor én így is gondoltam rá ... Hun az előtag, Works a vége .. franc se gondolta volna, hogy ennek még utótagot is választunk :)