The Movies & Stunt Effects
-
Ez mondjuk elkerülhetetlen, hogy meg fog születni a sok igénytelen/nem frissített honlap is. Nyilván az emberek meg fogják majd találni az olyan oldalakat, ahol működik a "community", nem csak kéthetente fellöknek egy új skin-t, vagy ilyesmi. Az már szerintem jó dolog, hogy itt a fórumon a játék megjelenése előtt elkezdődött valami, mire kijön a játék lesz egy néhány fős mag és így könnyebben fog menni a dolog.
A The Sims megjelentével is több ezer sims oldal született világszerte, de alig néhány tucat van, amik érnek is valamit.
A névválasztást meg szerintem felesleges olyan szinten komolyan venni, hogy sértődések legyenek belőle. Úgyis meglesz mindenkinek a saját cége, saját névvel, saját logoval, ezen túl pedig örülni kellene annak a plusz-nak, hogy tartozik egy "anyacég"-hez.
Ha nekem lenne a valóságban egy filmes cégem, mondjuk Csiribiri produkció és lehetőségem lenne, teszem azt a 20th Century Fox égisze alatt mutassák be a filmemet, biztosan nem siránkoznék, hogy "ne mán' bazzeg, 20. Századi Róka... milyen gáz egy név..."