6506
The Movies & Stunt Effects
-
#884 westernt utálom. nyugodtan kihagyhatták volna :)
Szokto smia dráma is lenni amelyik nem is sci-fi dráma és nem is háborús dráma.
Egyszerűen csak kihagyták azt amelyikért az oscarokat osztják. a drámákat. :( -
#883 Akció
Horror
Komédia
Romantikus
Sci-Fi
Western
Thriller
Háborús
És hol a dráma? -
#882 De gondolom igen, max majd a mostani műfajok keverékeként jön ki, mint pl western/romantikus. Ez is lehet drámai alkotás. :-) -
#881 Nem is tudtam hogy az enyém is kint van:)
Nem lehet drámákat készíteni majd?:( -
#880 Csocso, kint van a logód az oldalon, remélem nem lett túl kicsi. :-) -
#879 szerintem is:) mar probaltam valami brutal plakatot is csinalni.. AvP mintajara valami sotetes, kekes cuccost.. de nem igazan ment -
#878 ...najo -
skristof #877 "Bush vs. Kerry - Whoever wins, we lose!"
ez nagyon jó szöveg!!!! :) -
#876 Ha lecsökkenthetem a méretét 320 szélesre akkor kirakom. -
#875 kiteszed az oldalra?:)
amugy.. ez a siraly ez full sajat kepecske... de jo lenne talalni valami olyan videot ahol igy repul a madar.. majd hirtelen megallna a madar es megjelenne a felirat.. bar van egy olyan sejtesem hogy ilyen mar letezik:( -
#874 Enyémre se mondtak semmit :) -
#873 Dehogy szar! Szerintem pl. kafa.
Akinek ígértem, hogy segítek a logokészítésben: ma fogok nekiesni és valószínű du. vagy holnap de. elküldöm. Sorry a késésért, csak sok dolgom volt... -
#872 emmyire szar lett vagy mivan?? mert en komolyan nemtom felfogni hogy miert nem mondtok ra semmit.. -
#871 Nem baj, majd tuti lesz trial vagy ha nem akkor majd egy hónapra befizetek és ha jó akkor többre. :-) -
#870 sztem már késő ... :( -
#869 Ez kár volt. Nem veszek kenyeret, hanem megsütöm magam? Nem veszek gépkocsit, hanem legyártom magam? Nem iszok a csapból, hanem lefúrok jópár métert? Ennyi erővel senki se használjon Linuxot, hanem írjon egyet. Szal kár volt, akármennyire is felhúztad magad valamin. Egy játékoldal kapcsán nem a motor a lényeg, hanem a tartalom és a köréje gyűlő közösség (community). Majd kialakul a movies.hu közössége is, és a tartalommal sem lesz hiány szerintem.
Az pedig hogy valaki nem tököl feleslegesen, hanem egy jól bevált, a világon százezrek által használt phpnuke motort használ, szerintem nem gond. Sőt, úgy is fogalmazhatnék, hogy ezzel a kijelentéseddel igencsak esélyes lennél pár forum lol.txt-jébe. Habár ez mindegy, de ha belegondolok hogy a legtöbb hazai portál valamilyen gnu/gpl licenszes motort, vagy annak átdolgozott verzióját használja, akkor tényleg kár volt ilyet mondani.
Még valamit. Ez a Hunworks dolog nem kötelező. Én sem hiszem hogy be fogok belépni amig nem látom konkrétan hogy miről is van szó, de mégis segítek pár ötlettel. Miért? Csak, mert miért ne? Bejössz ide, és osztod az észt olyan embereknek, akik nem szóltak hozzád. Teljesen feleslegesen.
Remélem nem fokozod, és belátod hogy a pillanatnyi elmezavarod - ami bárkivel megeshet - csak egy véletlen volt, és nem lesz folytatása.
További mindenjót! -
#868 Mostmár legalább tudjuk, hogy ki adott le irreálisan sok szavazatot :))))) -
#867 Merre kell jelentkezni? Nem mintha eddig is érdekelt volna, csak látni akarom mitöl volt úgy mindenki elájulva. :-) -
#866 Jah .. Hmuda ... szerintem most ne várj sokat ... WOW Stressz Teszt van, amire sok kulcsot osztottak. Én is azt küldöm ... szavazás remélem később lesz. Aztán majd próbálok valamit összehozni :). Amúgy zsír a kép ... már 2 szavazata van -
#865 NA ne OFFoljuk má szét a fórumot ... lassan kérni kell a moderátort, hogy szedje ki az üziket -
#864 Mellesleg csak magyarázni tudsz de az eszedbe se jut, hogy esetleg a community hasznára legyél. :-) -
#863 Loál vagy még mindig. Minek szenvedjek mikor van nuke motor? :D
Mellesleg csináltam már HTML oldalakat is, néhány KOTOR-os arc még emlékezhet rá, meg a Planetsideosok is. Te ne felejtsd holnap ovi. :DDD
Mellesleg szánalmas hogy már másba nem tudsz belekötni csak ebbe. Muhaha! -
#862 majd akkor dumálj ha phpnuke nélkül tudsz csinálni egy lapot 18-> év felett -
#861 Sajnos ez így van. -
Since #860 Hehe ez jó volt :-) Ilyen hülye gyereket még nem láttam, pedig én sem vagyok normális -
#859 Gondoltam kivesézem a hülyegyerek hozzászólását mert irtó logikátlanul ír (az értelmi szintje tényleg 14 alatt van, valszeg még ovis a kissrác).
"...meg a fasz fenyegetéseiddel!"
Szóval milyen fenyegetések? Amit lent képet lehet látni az nem fenyegetés csak figyelemfelkeltés, hogy lehetne is kezdeni valamit a dologgal. Senki nem veszi komolyan csak te mint láthatjuk. Mindenki tudja, hogy ennél jobban a szivemen viselem a dolgot.
"a kulturáltabb okos emberek nem fognak ilyen 'hunworks' meg ilyenezni!"
Merthogy a te hozzászólásodból csak úgy üvölt az értelem meg a kultúráltság. Mellesleg mi is lenne okosabb és kultúráltabb? Létrehozni egy társaágot amiben mindenki megoszthatja az ötleteit, tapasztalatait, tanácsait a többiekkel és segítünk egymáson ha valakinek gondja merült fel a játékkal kapcsolatban, vagy egyedül bénázunk és itt sírunk rívunk ha valami nem megy? Gondolkozz el ezen és aztán majd gyere vissza.
"csináld meg te ha ennyire nagy vagy!
te ötleted volt... találd ki te!csináld meg te!"
Mivel nem csak én vagyok benne a csapatban nem csak az én felelősségem. Ennyi erővel csinálhattam volna a cégnevet is egyedül, de én azt akartam, hogy minél több ember akarata érvényesüljön, hogy minél több ember legyen elégedett a végeredménnyel. Ezt kell csinálni a logóval is. Ha te ezt nem vagy képes feldolgozni szellemileg akkor sorry, ez van.
Ja és nyolc óra elmúlt nem kéne már ágyban lenned? Holnap ovi. Lol. -
#858 Ez csak természetes. Az ilyen embereket sosem szabad komolyan venni. Páran az internet anonimitása mögé bújva játsszák az eszüket, és élik ki furcsa hajlamaikat. -
#857 Köszi hogy kiállsz mellettem, csak néha jó leszólni a hülyegyerekeket, akik csak okoskodni járnak be egy-két topicba. :-) -
#856 Épp azért tart ott az ország, ahol. Mert túl sok olyan ember van, mint Te! Semmi összetartás, csak a bomlasztás, meg a fölösleges feszültségkeltés megy. -
#855 Ezt azért talán nem kellett volna!!!
Pláne nem ilyen hangnemben!
Hmuda: Ne hallgass rá! A többség véleménye más! Csak hát mindig van kisebbség :)) -
#854 Hát te hülye vagy.
Rajtam kívül még min 5 ember szervezkedik nem csak én. Ha nem tetszik a dolog akkor el lehet menni és lehiggadni. Röhelyes vagy. -
#853 bocsika csak feldegesitett -
#852 állítsd már le magad! hülye hunworksoddal meg a fasz fenyegetéseiddel!
a kulturáltabb okos emberek nem fognak ilyen 'hunworks' meg ilyenezni! csináld meg te ha ennyire nagy vagy!
te ötleted volt... találd ki te!csináld meg te! -
antijedi #851 semi sem biztos csak a halál tudhatnád már :D -
#850 Az még egyelőre nem fontos, csak legyen valami amit érdemes lenne megvalósítani. -
#849 igen, erre gondoltam én is.
az ötleteket ki valósítja meg ? -
#848 És ne adjon hozzá senki semmit csak ötleteket, hogy mi is legyen rajta. -
#847 Persze. Végig úgy volt, hogy lesz egy közös filmcég, aminek a logója lesz az első dolog ami feltünik a filmen (úgy mint IRL filmeken a Universal Pictures vagy a 20th Century Fox logó, stb) és azután mint alcég a saját készítésű logód. Így tulajdonképpen egy klánt csinálunk ha úgy jobban tetszik. -
#846 ez is közös lesz ?
mindeki adjon hozzá vmit ? -
#845 Nem ez. Majd csinálunk normálisat is, de először jön a fővéglogó, aztán mindenki saját külön logója.