Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Az ilyen processzoroknal valoban helytallo amit leirtal, de vannak extrem esetek is, amikor a CPU nem tudja eleg adattal ellatni a GPU-t.
Persze akkor fordulhat csak ez elo, mint pl ha mondjuk egy 1,4es celeron procinek kell kiszolgalnia mondjuk egy 6600Gt-t.
Amugy mindenben igazad van, ezeknel a prociknal gyakorlatilag elhanyagolhato azonos VGA-k teljesitmenybeli kulonbsege.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[NST]Cifu
Tisztán a grafikai teljesítményhez nemsok köze van a procinak, szóval már a kérdés felvétesi is érdekes. Másfelõl ugyanakkor tisztán grafikai teljesítmény csak a 3DMark és hasonló értelmetlen cuccoknál merül fel, mivel egy játéknál van mesterséges inteligencia, van fizika, stb. amit számolni kell. Ebbõl eredendõen következik, hogy azért játékok alatt igenis van különbség egy 3200+ és egy 3700+ proci között, különösen, ha olyan játék, amelynél sokat kell számolni (pl. stratégiai játékok, szimulátorok, keményebb mennyiségû AI-val dolgozó FPS játékok, stb.).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Inkabb 40.000 -t, mert a 3000+ -al sem eszrevehetoen lassabb 😊
Persze nyilvan alkalmazasfuggo, de tulnyomoreszt a vga a szuk keresztmetszet.
gurubefree
Sziasztok

Ne értek valamit. Hogyan lehet az , hogy két szinte ugyan az a konfig. /különbözõ CPU 3200+ 64bit ; 3700+ 64bit / ugyan az a VGA semmi a különbség a grafikai teljesítményben.

Ezek szerint ha valaki kimondottan játék gépet rak össze , feleslegesen dob ki + 10.000 , 20.000- ?????

AMD Athlon 64 3200+ 2000MHz/200MHz 512Kb dobozos Socket 939 42,900 Ft

AMD Athlon 64 3700+ 2200MHz/200MHz 1Mb dobozos Socket 939 65,000Ft

ゾルターン

ne haragudj de mennyivel lett olcsóbb,ha nem haragszol??
Szerinted az Athlon procik között mennyi volt Barton magos?
Mennyire volt kevés vagy sok a gyártókapacítás?
Szerinted még gyártanak socket A tokozású bartonokat,egyáltalán socket A athlonokat??
Melyik gyárban?

nem semmi....<#falbav>

ult1mate
Barton magos procit mar reg nem gyartanak..

[NST]Cifu
A Lock-On: Flaming Cliff c. játékot rendeltem meg, a szállítási díj 22 euró volt (így a teljes ár nyomott 42 eurót).

Olcsóbb lett, igaz nem azonnal. Azt pedig ne feledd, hogy Barton-t az 521Kb cache tette igazán drágává és az, hogy egyszerre kellett gyártania az AMD-nek a Barton magos procikat az Athlon és Sempron procikkal, mert kevés volt a gyártókapacitás. De ma már mûködik a második gyár Drezdában, ezért ezek után már valamivel könnyebb lessz a dolga az AMD-nek is.

Zsoltika 007
És mit vettél? <#vigyor0>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

mennyi volt a szállítási díj?

[NST]Cifu
Akkor nem a leglassabb A64 X2 procival hozakodott volna elõ. 😊
A weben keresztüli vásárlás valóban nem rossz, nekem belgiumból a megrendeléstõl számítva másfél napon belül kihoztak egy megrendelt szoftvert (FedEX szállítás).

Hát ez nem feltétlenül igaz.
Megjöttek a 64 bites procik,Athlon utána Sempron.
Olcsóbb lett a Barton magos AMD proci??
Hát nem nagyon.

Igen, igazad van, bár akinek ilyen kérdése van manapság, hogy kétmagos vagy egymagos, de gyors procit vegyen, az szerintem a "kevésbé árérzékeny vásárló" kategóriába tartozik.<#smile> Vásárolni pedig a web-en keresztûl is lehet, bár ehhez egy kis bátorság is kell, de akkor nem kell kivárni azt a 3-4 hónapot, mire hozzánk is eljut.

Ezen a véleményen vagyok én is, de az hogy jön a SocketM2 az nekünk csak jó, mert S939 is elég jó mondjuk egy Sandiego magos, és ez csak nyomja az árakat lefele.

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Gabesz amdx2
támogatom...ez lesz majd.sajnos 😞((

i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"

[NST]Cifu
Az a baj, hogy az eddigi trend szerint további kb. három hónap, amíg itthon is valóban kapható lesz, és további három hónap, amíg rendesen kiforja magát, valamint az ára is elfogadható lesz. Szóval hiába jelenik meg jövõre, 2007 elött nem lesz reális alternatíva...

Persze ez szigorúan magánvélemény.

Hát ha sok pénzed van, akkor vegyél inkább egy kétmagost, bár jogos az is, hogy még rengeteg idõnek kell eltelnie ahhoz, hogy a játékokat két magra optimalizálják. De ha nem sürgõs a vásárlás és nem csak a procit kell megvenned, hanem az egész gépet újonnan, akkor szerintem várd meg a SocketM2-es ADM-ket. Ha hihetünk az AMD Roadmap-nak akkor jövõ közepe felé már boltban is kaphatóak lesznek. Persze ezt ki kell várni :-)

[NST]Cifu
Mennyi idõre veszed? Mert ha két éven belül lecseréled, akkor felesleges kétmagos procit venni, fõleg, hogy a sebessége játékok alatt megegyezik egy harmadannyiba kerülõ egymagos procijéval. Ahogy most kinéz, rövid idõn belül ez nem fog megváltozni, tehát felesleges pénzkidobás a kétmagos proci.

hello nem tudom milyen athlon64-et vegyek választási lehetõségek athlon64 3800+ ; athlon64 X2 3800+ ; athlon64 4000+ a kétmagos jobb tömörítésben de inkább játékra használnám abba meg a másikak jobbak nem tudok dönteni várom a véleményeket
gurubefree
Köszi mindent megjött a BIOS beállítás minden megy frankon !!!!!!!!

Köszönöm .......

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

ÖÖÖ, hát az a baj, hogy semmit sem látok a képbõl :-) inkább írd le, vagy legalább nagyítsd ki <#smile>

"Athlon 64; Ki mit vár az Athlon 64-tõl?" c. fórumot olvassák?

hihetelten vagy ölegem, a popsid is más törli ki? itt nem az energiáról van szó hanem a hozzáállásról..., de midn1, soha nem fogod emgérteni szerintem, én itt befejeztem, mr elfoglalt (kérdés mrá csak az hogy neked meg erre van energiád és arra meg nem hogy te nézz utána amit krédezel? szánalmas...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

agyhalál
Trendidumán a büntipontot értettem, csak, hogy tisztán láss.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Honnan veszed, hogy nekem olyan sok idõm van? De ha lenne is, nem mást ugráltatnék a szaros gondjaim miatt. Az rendben van, hogy érdeklõdsz, de akkor legalább nem kellett volna benyögnöd a végén, hogy arra számítottál valaki megnézi helyetted.
"és erre energiát fektettetek?" Nem erre, hanem ebbe, de kevesebbet kellett, mint utánnajárni HELYETTED.
"Remélem vmelyik moderátor néz titeket, mert egy-két büntipont elférhetne mellétek!!" Mellétek?😮 Mi a faszom ez a trendiduma??? Ilyet csak a Plazapicsák és a buzik nyomnak. Gondolom az életkorod nem egyezik az adatlapodon feltüntetettel. Nem baj, majd idõvel kinövöd.
Fórumba illõ volt ugyan a kérdésed, de mindenki arra bukott ki, hogy lusta voltál utánnajárni és azt még be is ismerted.
Mi a tököm az az alma??? A láma plázanyelven?

""Azt hittem van vki aki megnézi helyettem..." ===> na elmész te a picsába" ===>>>>> Nem érek úgy rá mint egyesek!

"😊

"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban?
De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló."
bye ent
Válasz 'agyhalál' üzenetére (#4643)

ma 00:53 | Privát | Válasz | #4643
Tetszik az aláírásod😉

Válasz 'Thanatos' üzenetére (#4642)

© Thanatos tegnap 23:51 | Privát | Galéria | Válasz | #4642
nem személyeskedek, ez egy idézet ami tetszik, ennyi..., bárkitõl lehet idézni nem? vagy szerzõi jog védi talán?

De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló."
bye ent
Válasz 'Gabesz amd64' üzenetére (#4641)

tegnap 23:48 | Privát | Galéria | Válasz | #4641
Ne személyeskedj az aláírásoddal...ez szánalmas

i.j.t
"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem kérdez az is marad!"

Válasz 'Thanatos' üzenetére (#4640)

© Thanatos tegnap 21:17 | Privát | Galéria | Válasz | #4640
jah és köci az új aláírást, ezer hála 😄DDD

bye ent

© Thanatos tegnap 21:13 | Privát | Galéria | Válasz | #4639
láma válaszolo, egyre jobban röhögök, neee leforduloka székrõl 😄DDDD
és izé, ugye nem mondod komolyan hogy képes votlál egy napot várni azért hogy valaki megnézze HELYETTEd ??? na pffff 😛PP nap poénja 😄

bye ent
Válasz 'ent' üzenetére (#4631)

© Thanatos tegnap 21:10 | Privát | Galéria | Válasz | #4638
pontosan 😊 csak én nem tom ilyen szépen kifejezni magam 😄

bye ent
Válasz 'agyhalál' üzenetére (#4636)

© Thanatos tegnap 21:09 | Privát | Galéria | Válasz | #4637
😊
izé, megnézi helyetted? ha õ megtudja nézni te nem? vagy ezt msot nem vágom 😊"

=====>>>>> és erre energiát fektettetek? lol és ez szerintem a legnagyobb szánalom...
Remélem vmelyik moderátor néz titeket, mert egy-két büntipont elférhetne mellétek!!
Fórumba illõ kérdésemre ennyi faszságot írni!

😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

agyhalál
Tetszik az aláírásod😉

nem személyeskedek, ez egy idézet ami tetszik, ennyi..., bárkitõl lehet idézni nem? vagy szerzõi jog védi talán?

Gabesz amd64
Ne személyeskedj az aláírásoddal...ez szánalmas

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

jah és köci az új aláírást, ezer hála 😄DDD

láma válaszolo, egyre jobban röhögök, neee leforduloka székrõl 😄DDDD
és izé, ugye nem mondod komolyan hogy képes votlál egy napot várni azért hogy valaki megnézze HELYETTEd ??? na pffff 😛PP nap poénja 😄

pontosan 😊 csak én nem tom ilyen szépen kifejezni magam 😄

😊
izé, megnézi helyetted? ha õ megtudja nézni te nem? vagy ezt msot nem vágom 😊

agyhalál
"Azt hittem van vki aki megnézi helyettem..." ===> na elmész te a picsába

Na szerinted miért??
Na??<#vigyor5><#vigyor5>

Neked miért van 2vel több csillagod, csillag patrik?<#banplz><#duhos2>Írtam vmit...

Eddig tartott: átlag terhelés mellett 40°C, max: ha 89W, akkor 65°C, ha 110W akkor max 70°C.
Nekem 33°C üzemel normál módban. Tehát, nyazsgem

A figurának köze sincs a dologhoz,és írni akart valamit.
Jól sikerült....
<#taps><#taps><#taps>

Miért hülye a kérdés? Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló. Ez mért hülye kérdés? Alma

hülye kérdésre hülye válasz....

<#banplz>

gurubefree
Szóval úgy kezdõdött az egész , hogy a gép / A8N-SLI nForce4 ; AMD3200+ 64bit ;
4x512MB RAM ; 6800GT 256MB PCI-X ; / tökéletesen müködött amig fel nem akartam telepíteni a DAEMONT . Ekkor abbana pillanatban , hogy vége lett a telepítésnek újra indította magát semmi kérdés nélkül . Persze amikor újra ment a winfos akkor sehol nem volt az egész DAEMON.
Ezek után jött a többi probléma , az ismeretlen eszköz és ennek folyamatos telepíteni akarása mert ez a hepje azóta.
Bekapcsolom a gépet feléled a windows rögtön új hardver telepít minden le is fut tökéletesen .A VÁLTOZATOSSÁG KEDVÉÉRT ÚJRA INDUL ........
És kezdi elõröl ..... a fa.... kivan.

gurubefree
Nem igazán látni de szerintem ez is a Bios-al kapcsolatos.

gurubefree
Megköszönném a bioshoz a beállításokat.

A másik probléma itt van . Nem tudom mi lehet ez az ismeretlen eszköz .
Ha letiltom akkor nem megy a netem.

[/img]

THX az infót.... :-) ha nem mondod, akkor nem nézem meg, hogy van-e már 64-bites :-)

Nforce4 driverek? telepítve? melyik verzió? BIOS verzió? Én elmondhatom a BIOS beállításaimat ha gondolod....

szerintem meg 580 celsiuson...