Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze akkor fordulhat csak ez elo, mint pl ha mondjuk egy 1,4es celeron procinek kell kiszolgalnia mondjuk egy 6600Gt-t.
Amugy mindenben igazad van, ezeknel a prociknal gyakorlatilag elhanyagolhato azonos VGA-k teljesitmenybeli kulonbsege.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Persze nyilvan alkalmazasfuggo, de tulnyomoreszt a vga a szuk keresztmetszet.
Ne értek valamit. Hogyan lehet az , hogy két szinte ugyan az a konfig. /különbözõ CPU 3200+ 64bit ; 3700+ 64bit / ugyan az a VGA semmi a különbség a grafikai teljesítményben.
Ezek szerint ha valaki kimondottan játék gépet rak össze , feleslegesen dob ki + 10.000 , 20.000- ?????
AMD Athlon 64 3200+ 2000MHz/200MHz 512Kb dobozos Socket 939 42,900 Ft
AMD Athlon 64 3700+ 2200MHz/200MHz 1Mb dobozos Socket 939 65,000Ft
ゾルターン
Szerinted az Athlon procik között mennyi volt Barton magos?
Mennyire volt kevés vagy sok a gyártókapacítás?
Szerinted még gyártanak socket A tokozású bartonokat,egyáltalán socket A athlonokat??
Melyik gyárban?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A weben keresztüli vásárlás valóban nem rossz, nekem belgiumból a megrendeléstõl számítva másfél napon belül kihoztak egy megrendelt szoftvert (FedEX szállítás).
Megjöttek a 64 bites procik,Athlon utána Sempron.
Olcsóbb lett a Barton magos AMD proci??
Hát nem nagyon.
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
Persze ez szigorúan magánvélemény.
Köszönöm .......
ゾルターン
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
"és erre energiát fektettetek?" Nem erre, hanem ebbe, de kevesebbet kellett, mint utánnajárni HELYETTED.
"Remélem vmelyik moderátor néz titeket, mert egy-két büntipont elférhetne mellétek!!" Mellétek?😮 Mi a faszom ez a trendiduma??? Ilyet csak a Plazapicsák és a buzik nyomnak. Gondolom az életkorod nem egyezik az adatlapodon feltüntetettel. Nem baj, majd idõvel kinövöd.
Fórumba illõ volt ugyan a kérdésed, de mindenki arra bukott ki, hogy lusta voltál utánnajárni és azt még be is ismerted.
Mi a tököm az az alma??? A láma plázanyelven?
"😊
"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban?
De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló."
bye ent
Válasz 'agyhalál' üzenetére (#4643)
ma 00:53 | Privát | Válasz | #4643
Tetszik az aláírásod😉
Válasz 'Thanatos' üzenetére (#4642)
© Thanatos tegnap 23:51 | Privát | Galéria | Válasz | #4642
nem személyeskedek, ez egy idézet ami tetszik, ennyi..., bárkitõl lehet idézni nem? vagy szerzõi jog védi talán?
De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló."
bye ent
Válasz 'Gabesz amd64' üzenetére (#4641)
tegnap 23:48 | Privát | Galéria | Válasz | #4641
Ne személyeskedj az aláírásoddal...ez szánalmas
i.j.t
"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem kérdez az is marad!"
Válasz 'Thanatos' üzenetére (#4640)
© Thanatos tegnap 21:17 | Privát | Galéria | Válasz | #4640
jah és köci az új aláírást, ezer hála 😄DDD
bye ent
© Thanatos tegnap 21:13 | Privát | Galéria | Válasz | #4639
láma válaszolo, egyre jobban röhögök, neee leforduloka székrõl 😄DDDD
és izé, ugye nem mondod komolyan hogy képes votlál egy napot várni azért hogy valaki megnézze HELYETTEd ??? na pffff 😛PP nap poénja 😄
bye ent
Válasz 'ent' üzenetére (#4631)
© Thanatos tegnap 21:10 | Privát | Galéria | Válasz | #4638
pontosan 😊 csak én nem tom ilyen szépen kifejezni magam 😄
bye ent
Válasz 'agyhalál' üzenetére (#4636)
© Thanatos tegnap 21:09 | Privát | Galéria | Válasz | #4637
😊
izé, megnézi helyetted? ha õ megtudja nézni te nem? vagy ezt msot nem vágom 😊"
=====>>>>> és erre energiát fektettetek? lol és ez szerintem a legnagyobb szánalom...
Remélem vmelyik moderátor néz titeket, mert egy-két büntipont elférhetne mellétek!!
Fórumba illõ kérdésemre ennyi faszságot írni!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
és izé, ugye nem mondod komolyan hogy képes votlál egy napot várni azért hogy valaki megnézze HELYETTEd ??? na pffff 😛PP nap poénja 😄
izé, megnézi helyetted? ha õ megtudja nézni te nem? vagy ezt msot nem vágom 😊
Na??<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Nekem 33°C üzemel normál módban. Tehát, nyazsgem
Jól sikerült....
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
4x512MB RAM ; 6800GT 256MB PCI-X ; / tökéletesen müködött amig fel nem akartam telepíteni a DAEMONT . Ekkor abbana pillanatban , hogy vége lett a telepítésnek újra indította magát semmi kérdés nélkül . Persze amikor újra ment a winfos akkor sehol nem volt az egész DAEMON.
Ezek után jött a többi probléma , az ismeretlen eszköz és ennek folyamatos telepíteni akarása mert ez a hepje azóta.
Bekapcsolom a gépet feléled a windows rögtön új hardver telepít minden le is fut tökéletesen .A VÁLTOZATOSSÁG KEDVÉÉRT ÚJRA INDUL ........
És kezdi elõröl ..... a fa.... kivan.
ゾルターン
ゾルターン
A másik probléma itt van . Nem tudom mi lehet ez az ismeretlen eszköz .
Ha letiltom akkor nem megy a netem.
[/img]
ゾルターン