Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Egy speedfan-t indíts el és naplózd a hõmérsékleteket. Lehet túlmelegedés az oka. Mindenesetre pasztát mindenképpen tenned kéne rá, ha tényleg kimaradt...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

NEOreg3
konfig: Abit KN8 Ultra, 2x512 mb 400mhz PQI ram, Maxtor 160 gb (8mb cache), MSI NX6600GT 128mb PCI-E, és AMD 64 3200+ VENICE

ha a windowsba vagyok és szövegszerkeztõzök, netezgetek akkor no problem egy hétig elmenne egyfolytában, de ha komoylabban megterhelem a gépet (játékok) akkor kedvétõl függõen 10 perc és 1.5 óra között biztosan lefagy. Az egész gépet formáztam mindent újraraktam, de semmi változás (plusz a FEAR-be elmentek a szinkronhangok...😄). A haverjaim valami processzor pasztázásról beszéltek, ami a gépem összeállításakor kimaradt. Lehet-e ez az oka a fagyásnak, mert túlmelegedne? Esetleg valami más probléma, mert szoftveres hiba kizárva.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hát biztos nem attól drágább,mert van benne egy plussz 4pin-es csati....

SEGÍTSÉG!!!!! van egy asus A8N-E alaplapom....az igaz hogy ebbe már nem jók a régi tápok (asszem 20 pines)? Csak a 24 pinesek jók bele? (és ezek miért ilyen drágák?)
GanXstaZoleeWrk
erdekes ez a c'n'c nallam volt hogy vmelyik ujabb biossal lockolodott a csökkentett órajel alig voltam ideges aztan 2vel régebbi vissza és azota jó de még1x hozza nem nyulok az tuti 😊

GanXstaZolee#2709

SgtChris
Használod a C&Q-t? Mert ha igen, akkor az szinte biztos, hogy a lecsökkentett órajelû proci teljesítményét méri. Nekem az Everesttel voltak ilyen gondjaim. A teszt alatt is 1000Mhz-el ment a gyári 1800 helyett a 3000+-os Venice-em. Például azt hittem dobok egy hátast, amikor a MOH😛A elsõ induláskor kiírta, hogy a rendszerem kevés a futásához, merthogy nincs 1,2G-ás a prockó...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

agyhalál
Köszi. Megpróbálom, csak ahhoz valamennyire szét kell kapnom a gépet.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Vannak ,igaz ritkan olyan progik benchmarkok,ahola tiszta orajel szamit,igy amit irtal az termeszetes is lehet,de mondjuk erezd neki az Everestet,lesz e külömbseg?
agyhalál
Természetes jelenség, hogy SiSoftware Sandra Pro 2005.10.10.69 verziójával Win XP Pro SP2 alatt majdnem uyganazok a teszteredmények jönnek ki egy AMD XP 2400+ (2000MHz) és egy AMD 64 3200+ (2000MHz) rendszeren? Lecseréltem alaplapot, processzort és VGA-t a gépemben, RAM-ok maradtak csak. Elég szánalmasnak találtam a két processzor teljesítménye közti értéket.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Mr Manson
sima win van

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ha jót akarsz akkor nem használod az NV tûzfalat. :-) Nem mûködik teljesen tökéletesen. Letöltéseknél 99%-ban crc hibát csinál. Állítólag az NVIDIA gõzerõvel dolgozik, hogy kijavítsa a hibát.

Egyébként, ha alaplapi drivert telepíted akkor az kicsomagolja magát egy könyvtárba és ott keresd ezt: NetworkAccessManagerSetup.exe
Elviekben a \Ethernet\Firewall alatt megtalálod.

[NST]Cifu
Elvileg a driverrel települ fel. Ezt a részét nem értem kristálytisztán, mert pl. sima XP alatt semmi jele nem volt, de 64bites XP alatt feltelepült, és közölte, hogy õ most védi a gépem az internettõl. De én inkább lebeszéltem errõl. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mr Manson
Hogy csalom elõ? Nem találok leírást!

[NST]Cifu
Ha jól tudom van.

Mr Manson
NV hardwares tüzfal van rajta?

nagyon leállt a topic
Gabesz amd64
amúgymég mindig van 940 😊
az új mag/ok nevei: Winsdor= duplamagos és az Orleans és Manila "csak" =egymagos.
Arra leszek kiváncsi,hogy regiszteres, ECC-s memcsikkel fog menni a M2-esek?
vagy csak az új Opteronoknál lesz?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
plusz egy láb a memóriavezérlõ végett kell

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

[NST]Cifu
Szvsz egyszerû a magyarázat: Miután eltérõ alaplapi chipkészletre van szükség, nem akarnak kavarodást abból, hogy valaki például belepaszírozzon egy Venice magos A64-et egy DDR2 ramos A64 deszkába, ahol nem lenne képes mûködni.

ZaJanga
tudom hogy nem egy a két 940 de....

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
volt 940...lettt 939 .... majd ismét 940....
<#idiota><#fejvakaras><#confused>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Gabesz amd64
semmi extra nem lesz a Scket M-be: 940 tûs tokozás,DDR2 memcsik támogatása

MaSzKa
Ez olyan mint az Intel +oldása:-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Narancs
Eléggé hajaz az LGA-ra...pedig szerintem a hagyományos lábas megoldás jobb...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

[Jakuza]
Ugyse lesz sose szerver procim. 😛
Inkabb az M2 erdekelne, mert az asztali AMD procik abba a foglalatba fognak menni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ZaJanga
AMD Socket F

bigfoot
az durva!bár engem ennek a mérete is meglepett

[NST]Cifu
Akkor nem láttál még tényleg nagy hûtõt, a Zalman CNPS-7700Cu csaknem egy kiló, és akkora az átmérõje, mint egy kistányér. 😊

bigfoot
hát elég nagy és nehéz😊

[NST]Cifu
Mármint milyen téren? Leejtetted és beszakadt a padló? 😊

[NST]Cifu
Meg kell várni a teszteredményeket, de szerintem egetverõ gyorsulásra nem kell számítani, fõleg ugye ha figyelembe vesszük, hogy a sebességet jelzõ viszonyszámok nem kezdtek el exponenciálisan nõni az M2 foglalatok bejelentésekor...

bigfoot
na ma megjött a hûtõ!
nagyon kemény!

Vviikkttoorr
túlmelegedés....azzellne mit lehetne tenni?
Bevinni egy gépeshez és info-t kérni?

Szóval ez a "pacific" technika meg a DDR2 nem fogja óriási mértékben növelni a programok²játékok sebességét?
[NST]Cifu
Szvsz át kéne vele menni a "Segítség!!!" topicba, de szvsz valami driverprobléma, vagy esetleg túlmelegedés lehet a gond.

Vviikkttoorr
De akkor mi az a AMD Athlon mert apukám szerelte össze a gépet és nemtok rájönni mien videókártya van benne....mert letöltöttem rengeteg fajta ati drivert és semmi különbség...ugyanolyan rossz a játék vele...😞

[NST]Cifu
Nem jellemzõ, hogy köze lenne hozzá...

[NST]Cifu
Nagy szakítás nem lesz valószínüleg, de egyfelõl az M2-höz elvileg DDR2-es ramok kellenek, másfelõl kell egy kis idõ, amire az M2 elterjed és elfogadható ára lesz valószinüleg. Én azt mondom, hogy egy S939-es A64-el még kényelmesen ellehetsz még két évig, legfeljebb veszel majd egy X2-es procit bele (ha már valami ki fogja használni...). Utána meg úgyis jön a következõ csere, mert állítólag 2007-tõl DDR3-as ramokra térnek át...

Vviikkttoorr
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy az AMD Athlon annak van valami köze a videókártyához?
Mert van pár grafikai hibám a játékokba és nem találok megoldást hogy mit tehetnék!
Tudnátok ebbe segíteni?

Venni akarok mostanában gépet.....de nem tudom hogy megéri-e várni a M2-re! érdemes szerintetek v vegyek most valami 3200 v 3500-ös A64-et. Nagy szakítás lesz sebességben az M2 foglalatba menõ Athlon64-ek?
Gabesz amd64
az X2-esek közt pedig a Toledo magos

Gabesz amd64
lehet kapni!89k-tól a 4000+-ost
amúgy 3500+ 512Kb,3700+ 1Mb, 4000+ 1mb L2-Cache

Falconer
Thx.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[NST]Cifu
Létezik, pl. ASUS A8V.

grebber
Ja de kapni nálunk olyat?

Next PC upgrade: 2022

amúgy menyibe kerül??

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

ok köszi

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

Falconer
Ha nagyon le van terhelve a gép, meg tesztrogramban 😊, meg ha kemény játékokkal játszol akkor amikör tölt. De ha nem vagy nagy játék meg PC guru, akkor szerintem pénzkidobás az egész.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

oksi és azt a gyorsaságot hol lehet érezni???
vagy miben?

Falconer
Mert qrva gyors. De csak ha van pénzed akkor ajánlom. Egyébként jo a twinmos is.