7005
Athlon 64
-
#5332 Akkor ezzel megvagyunk, kövi kérdés:
Hol tudok jó áron 3 év garral 3200+ Venice-t venni, ill. ilyen jópofa alaplapot legalább 2 év garral?
Köszi! :) -
dara #5331 PH! Fórum -
#5330 ASRock 939Dual-SATA2 (angol teszt)
ASRock 939Dual-SATA2 (magyar teszt)
Valaki tud erről többet, ill. van valakinek ilyen lapja? -
izb #5329 De úgy látom lényegtelen mit linkel ide az ember,gyereknek nem jó. -
#5328 Mindig meglepődök ezen 2 hete en is kerestem 939-es semptront de tenyleg nincs 754est vettem. Mindez annak tükrében hogy menyien temették/temetik a 754et kicsit furcsa. :) -
dara #5327 DDR RAM esetén is az effektív órajelet szokás megadni.
Alapvetően mindegy, mivel még az alaplapgyártók is keverik össze-vissza. -
izb #5326 és mennyi az osztó?2 nem?
ami 133 és 166 -
dara #5325 Valahol érthető a kérdésed, T'Bred tényleg nem létezett 200NHz-es FSB-vel. Csak 266 és 333MHz-essel. (DDR átvitel yeah.) -
izb #5324 ??
a kép feletti szöveg elolvasása ajánlott. -
#5323 Tbred miota egy 200as FSBvel ?:P -
Inquisitor #5322 2005 október óta van kint a piacon az s939 Sempron. Nem tudom melyik a legkisebb, azt hiszem a 3000+. De sajnos csak OEM partnerek (Notebook + PC gyártók) kapnak belőle, és elég drágán lehet kapni E-bayen.
A 3400+ olyan 28e Ft kint japánban. E-bay-en van 3500+ is 160USD-ért ...
De így drága. -
#5321 A ramok és az FSB legyen ugyanannyi és akkor nem lesz gáz. Azért fagy össze-vissza mert nem bírja a ram a húzást, mivel fix ram órajelet nem tud a lap. -
#5320 Köszi szépen a segícségedet, de amíg nem muszáj, akkor még mellőzöm a fríssítés. De ha rákerülne a sor, akkor a módszereden fogom megcsinálni. Köszi még1x.
-
#5319 Auto-n van és 100-son fut, azaz 1100Mhz-en. Ha pedig feljebb tolom(manual), akkor vagy össze-vissza fagy a BIOS vagy állandóan újra indítja a win-t használat közbe.
FSB Spear S: Auto
AGP Spear S: Enabled
És olvasgattam
ezt és a BIOS frissítés nem a célomra adja válasz. Hanem vmi 3000+'nál és 256MB vidikariknál segít.
Az gáz ha alapból nem ismeri fel a RAM-jaimat? Van 512+256MB 400Mhz, de alapból 333-nak ismeri és kézzel(manual) kellett felraknom 400-ra. Gondolom nincs, ha kézzel is be lehet állítani és gond nélkül megy. Ha úgy vesszük akkor procinál is lehet kézzel, csak ott nem megy gond nélkül.
-
izb #5318 A fórumot nézegesd amit belinkeltem. -
izb #5317 Nem gond. -
#5316 Tudom, hogy nem vagyok egy eccerü gyerek, de nem akarok sokat kőtteni most alaplapra, mer' ugyis lecserélem a 6600GT-vel együtt, szal mit tud a MSI K8N Neo2 Ultra Platinum amit a
Gigabyte GA-K8NSC-939 AMD 64 nForce3 DDR 400, AGP, 6ch S939 - 3 év garral 16e Ft-ért nem tud? -
#5315 iiletve találtam még ezttet:
MSI K8N Neo2 Platinum Edition (S939-nForce3 Ultra-Dual DDR 400-AGP-4 SATA) /3 év Garancia/ 23 640 Ft 28 368 Ft
sima nem sata vinyóim vannak, az nem gond, ugye? -
#5314 Nehogy winflash-el csináld!!!!
Most olvasom hogy ami biosod van!A winflash award-os!
van win-es amiflesselő is de megnéztem a lapod és inkább ne tedd maradj a dos nál.
fogj egy win98 bootlemezt és boot arról!
INNEN szedd le a legújabbat (1.20)
ezt csomizd ki egy másik kislemezre
miután bebootolt írd be :
A:\ASRFLASH K7NF2R1.20
nyomj entert
kb 30 sec a flash
ha kiírta ezt: "Flash ROM Update Completed - Pass" vedd ki a lemezt és reboot/reset
-
#5313 Figyi, mi a különbség az MSI K8N Neo2 Ultra Platinum és nem ultra között? -
izb #5312 Ha Kapsz még valahol,akkor MSI K8N Neo2 Ultra Platinum alap.
Ebben a felállásban a legjobb.AGP+S939 proci.
Forum -
#5311 Urak, alul olvasható, hogy milyen gépem van. Alaplap és proci csere van kilátásban, mer tulképpen már el is adtam a cuccot. Szóval a vid karim AGP-s, és 939-es lapot szeretnék egy 3200+ AMD-vel (dobozos) ehhez kellene nekem egy jó kis alaplap, nem túl drága, de olcsó, ha lehet ASUS, MSI vagy ABIT, szal segítsetek választani! Köszi! -
izb #5310 Actual Frequency-t állítsd 166-ra.
Most valószínüleg 133MHZ van és ezért megy 1100mhz a proci..
-
#5309 Béna gyereknek anyja veri a faszát? Kikerestem helyetted, ott van a megoldás, ha ennyit nem vagy képes tenni saját boldogulásod érdekében, hogy lefordíttasd szüleiddel vagy akárkiddel, akkor maradjon csak szar a géped, nekem 8. -
izb #5308 Elviekben minden bios verzió amit ehez az alaplaphoz kiadtak,az alapból támogatja a procidat.
Igy érthetetlen,hogy miért nem fut a megfelelő megahertzen..
Még az lehet megoldás,hogy az fps növeled a megfelelő szintre Bioson belül. -
#5307 "Mi nem fogjuk helyetted."
Azért ennél jobb biztatás várok
-
izb #5306 xp-ét kevés memcsivel,és sok process megnyitásával gyorsan tacsra lehet vágni.
-
#5305 Elhiszem, de nem túl gyakori. Én egyszer láttem átrepülni egy béjemvét a stoplámpa fölött, de ez sem mindennapos esemény
XP-t is csak túlhúzott gépen láttam fagyni, Prime95 közben. -
#5304 Talaltam is egy hirt errol.
Itt. -
#5303 939es Sempron jelenleg meg nem letezik tudtommal, bar bemutattak gyartasa egyenlore kerdeses.
Van Socket As es 754es.
939es tokozasu ha jol emlekzem az AMD roadmapjara, akkor mar megkellett volna jelennie az elso negyedevben, de ennek ellenere semmi hir rola.
Illetve vannak hirek, amik azt allitjak, hogy csak az M2 soket bevezetese utan kezdik el a gyartasat a 939es Sempronoknak. -
Inquisitor #5302 Azt hiszem én már elég sok fajta rendszert láttam csontra fagyni Dos, Win3.xx, 95, 98/SE, 2000, NT4, ME, XP, 2003, Linux, Irix, MacOS, MacOS X, C65/+4, Amiga OS, de láttam már fagyni konzolokat is :) -
#5301 Akkor kérj meg valakit, hogy fordítsa le. Mi nem fogjuk helyetted. -
#5300 dos alatt meg biosban persze, lol. A fagyás szó születése egybeesik a windows születésével. -
dara #5299 Alapból instabil gép simán le tud fagyni DOS alatt is. Sőt, akár a BIOS-on belűl is, vagy még az előtt. Tök mindegy honnan frissítesz. -
#5298 De hülye vok az angolhoz:((((( és ide minden szó fontos, te is tudod.
-
Inquisitor #5297 Javítás. Tud valaki emberi áron ilyen procikat? :) -
Inquisitor #5296 Valaki nem tudja hol lehet kapni S939-es SEMPRON procit? És kapható e 3000+ verzió? Mert én csak 3400+ procit láttam (jó drágáért), de egy 2005 végi tesztben 3000+ procit nyüstőltek a ruszkik. -
#5295 Ahogy olvasom a leírásokat a frissebb biosok mellett, szerintem a frissítés nem fogja orvosolni a problémádat. Persze azért próbálkozni lehet. Letöltöd a winflassh nevű progit meg a legújabb biost az asrock oldaláról a bios feliratra kattintva, követed a winflash readme-jében leírtakat. Így nem lehet gáz. Én a helyedben előbb átolvasnám az FAQ-t, ott legalul van egy letölthető PDF, amiben ha jól látom a te problémádra adnak részletes megoldást. -
#5294 Meggyőztél, akkor vszínű akik elkúrták az xp alól frissítéssel a lapjukat bénák voltak és újraindították a masinát. Vszínű ezért is nem dosból indultak neki, mert nem értenek hozzá. Konklúzsön: ha nem értessz hozzá, nincs affinitásod a témához ne akarj biost frissíteni. -
Inquisitor #5293 "Éppen XP alól kockázatos."
Miért is? Amíg nem indítja újra a gépet, még nincs gáz, ellenben DOS alól ha simán rosszat ír be vagy megállítja, akkor cseszheti ... szerintem.