Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Legalábbis eddig úgy tünik, a BIOS frissités valamennyit javított, mert 218Mhz 2.5-3-3-7 beállításokkal egyelõre stabil. Ha pár napnyi folyamatos mûködést és játékot kibír lefagyás nélkül, akkor boldog leszek, de addig csak rancolom a homlokom.
Jobb ramokkal siman menne az feljebb is.
En is most hogy kicsereltem a Samsung RAMokat, OZC PC3200 Premier Series Dual Channel DDR Kit-re mindjart mashogy tudok tunningolni. 3000+ A64 most megy 2700MHz felett hiba nelkul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De mindjárt én is kipróbálom...
Miután frissítettem a Biost a memoria/CPU clock-t át tudtam állítani 2/1.66-ról 2/2-re, és innentõl már 400-on ketyegtek 😊. Most 220-as fsb mellett 440 MHz-en mennek.(alaplap: Gigabyte K8N Ultra SLI, bios version : F6).
Next PC upgrade: 2022
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Akinek ilyen van irhatná milyen hõmérsékletre hüti a prociját.
Mindekettõ alkalmas 3700+-os hûtésére?
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
Az áráról még nem is beszéltünk.
Amit ajánlottam proci hûtõ tökéletes.Ez nem sporolásnak hívják,hanem ésszerüségnek.
Kicsit olvassatok utána.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
velem ugyen iylen még nem volt mert midnig is normális tápokat rpeferáltam de már láttam nem egy ilyen esetet... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
És nem akarok huzni semmit mert minek.
-FDI-Brutal-Hooligan
IZB: Köszi ez nem is rossz akkor ezt felirom magamnak.
Másik, nem vagyok apád, sem tanárod, de te mint "öreg" rutinos fórumozó kissé alpárian adod elõ.
/ne vedd sértésnek inkább vonj konzekvenciát/😊
<#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1>
-FDI-Brutal-Hooligan
:-P
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Elõre is köszönöm.
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Még 1 dolog: Ha valami kérdésed van, ne tedd fel kismillió topicba, elég egybe! <#gonosz3>#gonosz3>
A DFI-vel is az a baj, hogy az átlag felhasználóknak túl drága, és ráadásul nem nyújt annyival többet, mint amennyivel többe kerül. Én is megengedhettem volna magamnak talán egy DFI alaplapot, de eszembe sincs 50-60e Ft-t kiadni egy olyan cumóért, ami semmivel sem nyújt többet nekem, mint a 30e Ft-ba kerülõ MSI deszka...
-FDI-Brutal-Hooligan
<#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1>
A DFI-rõl csak annyit, hogy az igazi nagy High-end Hifi cuccok /amerikai és angol/ márkák NAGY részét itthon még csak nem is ismerik. Veszik a SONY meg hasonló xarokat.😊
Mindenkinek lejt a pálya és saját lovát próbálja dicsérni, de ez tényleg egy nagyon jó lap!!!
-FDI-Brutal-Hooligan