7005
Athlon 64
-
Dr DeViLKiNG #450 mindenki saját kárán tanul, én azt vallom... amdvel még sose volt bajom :)
mostis már jóideje megyeget másik gépben a 2500 aska :)
a64 et meg még nem vennék... nincs hozzá normális alaplap... de fél év múlva amikorra összejön új gépre a lové, akkor tuti a64et fogok venni ár/teljesítmény+elfogultság miatt ^^ -
#449 Kb olyan szintu proci mint anno a Cyrix 6x86MX volt. -
#448 Azért szólj, ha lesz Athlon64-ed és majd tesztelünk!:))
Na cső! -
#447 :DDDDDDD -
#446 Na persz ha felebred a vasrlo a remalmabol tuti eloszor azt veszi eszre, hogy Celeronnal almodott. :P
"Na persze ha felebred a vasarlo a remalmabol tuti eloszor azt veszi eszre, hogy Celeronnal almodott. :P" -
#445 Te tudod...nekem még idáig semmi bajom nem volt vele, amikor másoktól hallottam, hogy a Bartonok haldokoltak, de ez nem ide tartozik, mert ez a topik az Athlon64-nek van fenntartva!:)) -
#444 Minimum ha annyira odavan tole az Intel.
Na persz ha felebred a vasrlo a remalmabol tuti eloszor azt veszi eszre, hogy Celeronnal almodott. :P -
Akuma #443 Jah Celeronnál csak az Intel felíratot fizeted meg, a többi csak ködösítés :-) -
#442 :DDDDD
gyere inkább pc tuningba, mert oda úgy is kell egy kis szövegelés, itt meg szar a légkör...:D -
Dr DeViLKiNG #441 mondtam én hogy jo? :D
azt mondtam hogy egyre szarabb :))
3. ok h nem veszek intelt: ne gazdagodjanak tovább rajtam :DD -
#440 Honnan tudod, hogy szarok, amikor csak egy kis fos celeronod van?:PPP
Mennyé inkább aludni... -
#439 Egyébként mit vársz egy celkótól, hogy akár Barton 2500+ szinten menjen?
Álmodsz kiscsávó! -
Akuma #438 Sztem nem volt OFF, csak egy kicsit más szempontból közelítettük meg a témát, már ez is baj?? :P -
#437 Mit varsz egy szaros Intel Celerontol ?
Meg az ujak is nagy rakas szarok, nemhogy a regiek. :P -
#436 Hát a cerkánál a földön nincs rosszabb!:DDDÍgy könnyű az intelt szídni, ha a legócskább procijuk van neked!:PP -
#435 Azért nem veszel, mert nincs pénzed jóra, szart meg nem akarsz...:P -
Dr DeViLKiNG #434 nemtudom, lehet csak nálam van ez igy, de 4 éves cerka szarom egyre lassabban viszi a dolgokat... hiába nyomok fel full szűz wint, akkoris szarabbul megy mint régen ~
amdnél nem ezt tapasztaltam :) -
#433 Sztem te mehetnél a gumiba és suxx vagy!
Na télleg off vége, báj! -
#432 Ok, szólok majd!:DDD
Olyan 40-ért fogom majd eladni, ha kell! -
Dr DeViLKiNG #431 ez a topic simán mehetne a gumiba ^^
és azért nem veszek intelt, mert SUXX -
Akuma #430 Hallodha megúntad a VGA-d, akkor szólj, hogy mikor hajítod ki az ablakon, odamegyek az eresz alá -
#429 Hallottam már olyanról, hogy X800 ez + az, de sztem alapban nem nagy szám... Pro meg Xt az az igazi adu ász!:)) -
#428 De nem?:DDD -
Akuma #427 :DDDDD -
#426 Nem tom, ezt azért írtam, mert beleköt a sok nyomi!:DD -
#425 S775-ös foglalatú suxx!:PP -
Akuma #424 "egyenlőre ez elég majdnem mindenre" 1 dolgot mondj, amire nem elég -
#423 Nem S775-ös foglalatú te észlény, csak a sima NW magos 3.4-es extrém!!! -
#422 Na en azt megnezem te hol teszed bele az ASUS P4C800 Deluxe a S775 foglalatu processzot.
LOÁL -
#421 Blokkos gyerekről mi az uccsó infód? -
#420 Eladom majd!
X800Pro lesz majd egyszer, de egyenlőre ez elég majdnem mindenre!:P -
#419 Milyen új VGA -d lesz?
Régivel mi lesz? -
#418 Nekem már az van, szal max te álmodsz, mint nyomor!
Mai teszt szerint 3.9-ig stabil levegő hűtéssel fesz emelés nélkül!:PPP
Szal durván ez a véleményem: -
Akuma #417 -
#416 Nekem most 120-am van gépre...
Ebből 20 a csavar mentes Antec ház, 12 a vízhűtés, 2ezer az uv-s ide kábel, 15 az új thermaltake táp, és 80 az új vga, ami nem fér bele a keretbe, de kölcsönkérek addig.
Szal! -
#415 "Én inkább 3.4-es EE-t veszek 50-ért"
Almodik a nyomor. ;)
Csak hogy tudd az arakat.
www.hpctrade.hu Elsőként kaphatóak a S775 foglalatú P4 es Processzorok -> Nettó ár: 216.000Ft Bruttó ár: 270.000Ft -
Akuma #414 De neked már nem lesz pénzed VGA-ra, nekem viszont még meg van a picike félretett zsebpénzem -
#413 Nem volt jó vicc!:)) -
Akuma #412 Jóvanna, csak vicceetem, nem kell felkapni a vizet :) -
#411 Hát a tiéddel télleg 1 hét, de ezzel 1 év lazán, max vga-t cserélek...
Ha az enyémnek 1 hét van, akkor a tiédet már most kidobhatod a ramoddal és a gyagyi VGA-ddal együtt!:PPP