7005
Athlon 64
  • Akuma
    Én egybként soha nem szoktam használni ezt az encodeolást vagy mit, diviksz tömörítést, rar-t is csak kitömörítésre használom, azt is egy hónapban max 5*. Szóval nem ezen az 5* 10 másodpercen fog múlni, hogy megőszülök e a gép elött
  • Akuma
    "és alábbi konfiggal jóidejig elvagyok sztem" 1 hét? :-))
    Max 2 hónap
  • CoolStuff
    Mert az nincs lopottan, legalábbis eddig, nomeg új alaplap is kéne, meg stb!
    Szal maradok még intelnél 1 évig kb...
    Most új házat veszek és alábbi konfiggal jóidejig elvagyok sztem!:)
  • Akuma
    ...ami egyébként sem lenne olcsó...
  • CoolStuff
    Az tuti!
  • Falconer
    Akkor mérnem veszel egyet?
    Mennyibe kerülhet?
  • Akuma
    Mindenesetre egyik csúcsmodell sem jobb (se AMD, se Intel) annyival, hogy 200ezerrel többet adjon ki az ember számítógépre.
  • CoolStuff
    :DDDDDDD
    Az meg főleg!:P
    Jó is lenne...
    Váltanék egyből AMD-re...:D
  • CoolStuff
    Mondjuk hivatalosan nem lehetkapni ennyiért, pedig akkor lesöpörné a piacról az AMD-t!:)
  • Falconer

Meg kell hozzá egy XP64bit edition
  • CoolStuff
    ték
  • CoolStuff
    Én inkább 3.4-es EE-t veszek 50-ért, mint 64bites izét...
    Azértazért...:)
    A márka!:DDDDDD
  • CoolStuff
    Az csak képletes!:P
  • Falconer
    Háááttt..... Annak még nem jött el az ideje
    Meghát ez a 64bit
  • Akuma
    Nah ezért nem mind1 :-)
    Lassan drágább cuccokat gyárt le az AMD, mint az Intel...
  • CoolStuff
    :DDDDDD
    Lol, álmodik a nyomor!:P
  • CoolStuff
    Hát ezt az egyértelműt én csak idézőjelbe téve írnám!:PPP
    Hagyjuk inkább!:D
  • Falconer
    Nemmindegy, aki ilyet kérdez, az ugysem bírja kifizetni :)
  • Akuma
    Mennyibe kerül ez az egyértelmű győztes? Athlon 64 FX 53 3800+?
  • CoolStuff
    Miért?
  • Dr DeViLKiNG
    1 biztos, én többet nem veszek intelt
    AMD
  • CoolStuff
    Hú, télleg ezt mondta...
    Már én is emléxem!
    Na akkor témát lezárom!:D
    Tulképpen mind2 gyártónál vannak hibák, meg ilyenek, szal télleg nem lehet általánosítani, hogy pl az Intel xar!
  • Falconer
    Totál igazad van...
  • Narancs
    Ennek a vitának zéró értelme.
    1ik proci ezért jobb, a másik meg azért.
    Borg már 1X leírta, hogy miért van az, hogy AMD alacsonyabb órajelen gyorsabb.
    Asszem azért, mert az AMD 2 rövidebb futószalagot használ, míg Intel egy hosszíút, ami magasabb órajel eléréshez vezet, ám míg AMD prociban 1 órajel alatt 2 futószalag dolgozik, Intelnél csak 1.
    Nem vok benfentes sem hozzáértő, csak így emléxem.
    AMD jóval kisebb cég, mint az Intel, de mégis nagy konkurenciát jelent a chip óriás számára.
    Ez elgondolkodtató.
  • CoolStuff
    Hát ebben lehet igazság, mert én sem adnék érte 50-nél többet, de sztem annyiért simán megérte, mégha nem is egy csúcs szerkó!:D
  • Falconer
    Hát pontosan azért mert gecik, meg drágábban állítják elő.
    Aztán kábítják a népet hogy húúúú 3.x Ghz, és milyen fasza meg hogy "Pentium", aztán erre a paraszt meg megveszi, mert hogy "Pentium", meg hogy húúúúúú milyen nagy a Ghz
    Monopolista faszfej banda az egész
  • CoolStuff
    Tudom ezt sajna ismerem, de majd javítják!:P
    Az ember a hibáiból tanul!:D
    Még jó, hogy Intel fanok csinálták, hisz beakarják bizonyítani, hogy télleg jobb az Intel!:))
  • CoolStuff

Csak szivattam a csókát!:P
  • Falconer
    Mivan??????
  • Falconer
    Jaja, ez így van. Nem is ugyanakkora az órajelük de mégis faszábbak.
    Gondojjá bele, ugyanakkora lenne az órajel.....
  • [Jakuza]
    Csak az a gaz, hogy ami tesztkepeket beszurtam szerencsetlensegedre LGA-775os procikkal keszultek.
    Szal nem nyertel Bartoknagylemezt.
    Masikfele.
    Koztudomasuan Intelparti tesztelok csinaltak meg a HWSW-n a teszteket.
    Ellehet olvasni a cikket, hogy milyen jo a P4.

Láblógatás: Intel és AMD processzorok körmérkőzése

Na es akkor mutatok neked valamit.
    Ez egy LGA 775-os foglalatkep.
    Faszan belelehet helyezni a processzorokat.
    Ajanljuk Intel fanatikusoknak.

"Az MSI i915P-re épülő terméke rosszabbul járt, el sem jutott a telepítési szakaszig. Ahogy az a lenti képeken is látható, a barkácsolás ezúttal komoly tragédiába torkollott. Az LGA-775 foglalatba nem kellő elővigyázatossággal és körültekintéssel behelyezett processzor a foglalat leszorítójának "élesítésekor" az egész alaplapot egyetlen pillanat alatt tönkreteheti. Míg a socket kialakítású processzorok lábait (pl. a CPU leejtésével) elgörbítve egy fogorvosi csipesz vagy órás csavarhúzó céltudatos használatával is megmenthettük a processzort, az új LGA-775 foglalat esetében erre a lábak apró mérete, görbe alakja és ferde -- azaz az alaplap síkjára nem merőleges -- pozicionálása, valamint a nehéz hozzáférhetőség miatt nincs lehetőség."

"S hogy ne feledkezzünk meg az Intel-AMD örökrangadóról sem, ezúttal a csúcsragadozók versenyében egyértelműen az új 939 tűs Athlon 64 processzoroké a győzelem. Audió- és videó enkódolásban, fájltömörítésben, raytracing renderelésben, adattitkosításban, tudományos számításokban és a játékok többségében is az AMD Athlon 64 FX-53 és 3800+ a bajnok."
  • CoolStuff
    Egyébként nem 3.2-esről, hanem 3.4-esről beszélünk, ami ugye nem véletlen 250.000Ft a boltokban, míg egy 3800+ 190.000!:P
    Szal nem csak hobbiból adják olyan drágán, meg azért, mert gecik, vagy mert rosszabb a gyártás technológiája az AMD-jénél...
    Egyébként P4 kb 6 perccel később égett szét, szal nem tom te miről beszélsz!
  • CoolStuff
    Azért szűnteti meg, mert nem volt kelenő, mivel kurva drága volt, másrészt meg kihozza az LGA 775-ös procijait, amik jól odaverik majd a hőn szeretett AMD-teket!:PP
  • [Jakuza]
    Joember en lattam azt a videot es lattam azt is amiben egy P4 eg el.
    Lehet hogy te egy Intel buzi vagy de akkor is a legjobban melegedo processzorok a EE P4ek.
    Meg a regi rossz konstrukcioju AMD-knel is jobban melegednek, ami koztudomasu hogy nem voltak fridzsiderek.
    Viszont a mostaniakkal mar regen nincs problema.Nem ugy mint a 140Wattot zabalo EE P4ek es Prescott-ok.
    Raadasul annyira sikeres volt pl a 3,2es P4 EE , hogy az Intel mar megszunteti a gyartasat. LOÁL
  • CoolStuff
    Tom, egy kis vitát akartam, de már muszály mennem sajnos!:(
    Jó az a Barton még!:P
  • grebber
    Te hivtál ide nem magamtól jöttem és a bartonom szar én az újakról beszéltem.
  • CoolStuff
    A 2500Mhz-es Celkó prociig nem ér fel!:DDD
  • CoolStuff
    Még öltözködök, szal ezt megjegyzem magamnak!Mennyé már a Bartonoddal!:P
  • grebber
    AZ mostani új AMD-k sokkal jobbak mint az intel szarjai.
  • CoolStuff
    LOL!:DDDDDD
    Csákó!
    Már nem aktuális sajna, mert mennem kell, pedig úgy kedvem volt vitázni!:(
    Sietek vissza!