7005
Athlon 64
-
Akuma #410 Én egybként soha nem szoktam használni ezt az encodeolást vagy mit, diviksz tömörítést, rar-t is csak kitömörítésre használom, azt is egy hónapban max 5*. Szóval nem ezen az 5* 10 másodpercen fog múlni, hogy megőszülök e a gép elött -
Akuma #409 "és alábbi konfiggal jóidejig elvagyok sztem" 1 hét? :-))
Max 2 hónap -
#408 Mert az nincs lopottan, legalábbis eddig, nomeg új alaplap is kéne, meg stb!
Szal maradok még intelnél 1 évig kb...
Most új házat veszek és alábbi konfiggal jóidejig elvagyok sztem!:) -
Akuma #407 ...ami egyébként sem lenne olcsó... -
#406 Az tuti! -
#405 Akkor mérnem veszel egyet?
Mennyibe kerülhet? -
Akuma #404 Mindenesetre egyik csúcsmodell sem jobb (se AMD, se Intel) annyival, hogy 200ezerrel többet adjon ki az ember számítógépre. -
#403 :DDDDDDD
Az meg főleg!:P
Jó is lenne...
Váltanék egyből AMD-re...:D -
#402 Mondjuk hivatalosan nem lehetkapni ennyiért, pedig akkor lesöpörné a piacról az AMD-t!:) -
Meg kell hozzá egy XP64bit edition -
#400 ték -
#399 Én inkább 3.4-es EE-t veszek 50-ért, mint 64bites izét...
Azértazért...:)
A márka!:DDDDDD -
#398 Az csak képletes!:P -
#397 Háááttt..... Annak még nem jött el az ideje
Meghát ez a 64bit -
Akuma #396 Nah ezért nem mind1 :-)
Lassan drágább cuccokat gyárt le az AMD, mint az Intel... -
#395 :DDDDDD
Lol, álmodik a nyomor!:P -
#394 Hát ezt az egyértelműt én csak idézőjelbe téve írnám!:PPP
Hagyjuk inkább!:D -
#393 Nemmindegy, aki ilyet kérdez, az ugysem bírja kifizetni :) -
Akuma #392 Mennyibe kerül ez az egyértelmű győztes? Athlon 64 FX 53 3800+? -
#391 Miért? -
Dr DeViLKiNG #390 1 biztos, én többet nem veszek intelt
AMD -
#389 Hú, télleg ezt mondta...
Már én is emléxem!
Na akkor témát lezárom!:D
Tulképpen mind2 gyártónál vannak hibák, meg ilyenek, szal télleg nem lehet általánosítani, hogy pl az Intel xar! -
#388 Totál igazad van...
-
#387 Ennek a vitának zéró értelme.
1ik proci ezért jobb, a másik meg azért.
Borg már 1X leírta, hogy miért van az, hogy AMD alacsonyabb órajelen gyorsabb.
Asszem azért, mert az AMD 2 rövidebb futószalagot használ, míg Intel egy hosszíút, ami magasabb órajel eléréshez vezet, ám míg AMD prociban 1 órajel alatt 2 futószalag dolgozik, Intelnél csak 1.
Nem vok benfentes sem hozzáértő, csak így emléxem.
AMD jóval kisebb cég, mint az Intel, de mégis nagy konkurenciát jelent a chip óriás számára.
Ez elgondolkodtató.
-
#386 Hát ebben lehet igazság, mert én sem adnék érte 50-nél többet, de sztem annyiért simán megérte, mégha nem is egy csúcs szerkó!:D -
#385 Hát pontosan azért mert gecik, meg drágábban állítják elő.
Aztán kábítják a népet hogy húúúú 3.x Ghz, és milyen fasza meg hogy "Pentium", aztán erre a paraszt meg megveszi, mert hogy "Pentium", meg hogy húúúúúú milyen nagy a Ghz
Monopolista faszfej banda az egész -
#384 Tudom ezt sajna ismerem, de majd javítják!:P
Az ember a hibáiból tanul!:D
Még jó, hogy Intel fanok csinálták, hisz beakarják bizonyítani, hogy télleg jobb az Intel!:)) -
Csak szivattam a csókát!:P -
#382 Mivan?????? -
#381 Jaja, ez így van. Nem is ugyanakkora az órajelük de mégis faszábbak.
Gondojjá bele, ugyanakkora lenne az órajel..... -
#380 Csak az a gaz, hogy ami tesztkepeket beszurtam szerencsetlensegedre LGA-775os procikkal keszultek.
Szal nem nyertel Bartoknagylemezt.
Masikfele.
Koztudomasuan Intelparti tesztelok csinaltak meg a HWSW-n a teszteket.
Ellehet olvasni a cikket, hogy milyen jo a P4.
Láblógatás: Intel és AMD processzorok körmérkőzése
Na es akkor mutatok neked valamit.
Ez egy LGA 775-os foglalatkep.
Faszan belelehet helyezni a processzorokat.
Ajanljuk Intel fanatikusoknak.
"Az MSI i915P-re épülő terméke rosszabbul járt, el sem jutott a telepítési szakaszig. Ahogy az a lenti képeken is látható, a barkácsolás ezúttal komoly tragédiába torkollott. Az LGA-775 foglalatba nem kellő elővigyázatossággal és körültekintéssel behelyezett processzor a foglalat leszorítójának "élesítésekor" az egész alaplapot egyetlen pillanat alatt tönkreteheti. Míg a socket kialakítású processzorok lábait (pl. a CPU leejtésével) elgörbítve egy fogorvosi csipesz vagy órás csavarhúzó céltudatos használatával is megmenthettük a processzort, az új LGA-775 foglalat esetében erre a lábak apró mérete, görbe alakja és ferde -- azaz az alaplap síkjára nem merőleges -- pozicionálása, valamint a nehéz hozzáférhetőség miatt nincs lehetőség."
"S hogy ne feledkezzünk meg az Intel-AMD örökrangadóról sem, ezúttal a csúcsragadozók versenyében egyértelműen az új 939 tűs Athlon 64 processzoroké a győzelem. Audió- és videó enkódolásban, fájltömörítésben, raytracing renderelésben, adattitkosításban, tudományos számításokban és a játékok többségében is az AMD Athlon 64 FX-53 és 3800+ a bajnok." -
#379 Egyébként nem 3.2-esről, hanem 3.4-esről beszélünk, ami ugye nem véletlen 250.000Ft a boltokban, míg egy 3800+ 190.000!:P
Szal nem csak hobbiból adják olyan drágán, meg azért, mert gecik, vagy mert rosszabb a gyártás technológiája az AMD-jénél...
Egyébként P4 kb 6 perccel később égett szét, szal nem tom te miről beszélsz! -
#378 Azért szűnteti meg, mert nem volt kelenő, mivel kurva drága volt, másrészt meg kihozza az LGA 775-ös procijait, amik jól odaverik majd a hőn szeretett AMD-teket!:PP -
#377 Joember en lattam azt a videot es lattam azt is amiben egy P4 eg el.
Lehet hogy te egy Intel buzi vagy de akkor is a legjobban melegedo processzorok a EE P4ek.
Meg a regi rossz konstrukcioju AMD-knel is jobban melegednek, ami koztudomasu hogy nem voltak fridzsiderek.
Viszont a mostaniakkal mar regen nincs problema.Nem ugy mint a 140Wattot zabalo EE P4ek es Prescott-ok.
Raadasul annyira sikeres volt pl a 3,2es P4 EE , hogy az Intel mar megszunteti a gyartasat. LOÁL -
#376 Tom, egy kis vitát akartam, de már muszály mennem sajnos!:(
Jó az a Barton még!:P -
#375 Te hivtál ide nem magamtól jöttem és a bartonom szar én az újakról beszéltem. -
#374 A 2500Mhz-es Celkó prociig nem ér fel!:DDD -
#373 Még öltözködök, szal ezt megjegyzem magamnak!Mennyé már a Bartonoddal!:P -
#372 AZ mostani új AMD-k sokkal jobbak mint az intel szarjai. -
#371 LOL!:DDDDDD
Csákó!
Már nem aktuális sajna, mert mennem kell, pedig úgy kedvem volt vitázni!:(
Sietek vissza!