FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ITT A FORUM
Rudi mondta, hogy ma senkinek sem megy a multiplayer, meg a LAN se. Valoszinusitheto, hogy amiatt, hogy a peccs nem tudta felulirni a crackelt exe-nket. Csak az a nagyon erdekes, hogy tegnap ejjel meg mindenkinek ment a jatek. Ma meg allitolag kifagy az 5-7. perc utan. Ez eleg erdekes. Mit csinalhattak az EA-sek ma delelott? Lehet, hogy az online peccs valami backdoor-t tett a gepunkre, amivel meg tudjak nezni, hogy eredeti-e a jatek?
No mind1, remelem hamarosan jon a krekkelt 1.1-es exe.
nem nyomkodod görcsösen az OTB-t?
PL. ott van a labda az ellen 16-osán belül, és az én csatárom kb. 1 méterre onnan hátrál kifelé. Elkezdem nyomni ezerrel a játékosváltást, de nem történik semmi, mert a script szerint a labdát a kapusnak kell megszerezni, aki így szépen 5 méterrõl odaballag, és fölszedi azt. 😞
Valaki írta, hogy azok a kinti lövések, amelyek nem pont a kapuval szembõl érkeznek, mindig beakadnak. Nos, ezt alátámasztja, hogy az általam indított ligában a góllövõlista élén a két belsõ középpályásom van, ugyanis a kb. 30 gólomból 23-at õk szereztek, ilyen lövésekbõl.
Mindig utáltam az EA hülye ragaszkodását ehhez a scriptes marhasághoz, miért nem lehet direktebb kontrollt adni a szerencsétlen játékos kezébe? Lehetne nagyon jó is ez a játék, DE a cselezés effektíve használhatatlan (az átlaguser számára mindenképpen), a távoli lövés értelmetlen (bizonyos pontokról tüzelve biztos a gól), a védekezés a rossz játékosváltás és az indirekt kontroll miatt szinte csak a szerencsén múlik, és én azzal sem vagyok kibékülve, hogy én nem tudok hátulról szerelni, mert az mindig szabálytalan, ellenben a gép ezt meccsenkét többször megcsinálja.
MÁS: Löttem egy gólt szabadrúgásból! Persze nem szembõl, hiszen úgy mindig hárít a kapus, hanem a bal szélrõl, kb. a 11-es ponttal egymagasságból. Nem jobbal tekertem befelé, hanem ballal, így a labda kifelé csavarodott, és a kapus beütötte a kapuba. Lol.
Szembõl eddig az volt a legjobb kísérletem, amikor a kapus nem szögletre, hanem a kapufára tolta a labdát, és a kipattanót Szabics a helyére küldte.
(PS: Kéretik nem flémelni, hiszen a játékkal van bajom, nem a rajongóival, ha ellenvélemény van, akkor érvekkel alátámasztva lehet vitatkozni velem.)
imádom ezeket a bölcs hozzászólásaimat.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
p3 900mhz 256 sd ram geforce 3ti200 128ddr
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé