FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
De vajon a fifa04.com (azaz a Soccergaming) miert nem tett meg emlitest a patchrol?? Lehet ez meg nem hivatalos? (mert nem lett bejelentve szerintem sehol)

Marcell
NA mar a soccergaming.tv-n is elkezhdtek a problemaval foglalkozni, remeljuk valaki megirja miert is fagy ki (ma) a multi par perc utan...
ITT A FORUM

Marcell
"Valoszinusitheto, hogy amiatt" - na en is jol formazom a magyartot, tisztara, mint valami politikus 😄

Breki33
erre énis gondoltam........
Marcell
Na megjottem, de csak par percre. Legkozelebb holnap leszek, ha addig kell valami forditas, kuldjetek a mailemre, vagy irjatok be ide, biztos megcsinalja mas is 😊)

Rudi mondta, hogy ma senkinek sem megy a multiplayer, meg a LAN se. Valoszinusitheto, hogy amiatt, hogy a peccs nem tudta felulirni a crackelt exe-nket. Csak az a nagyon erdekes, hogy tegnap ejjel meg mindenkinek ment a jatek. Ma meg allitolag kifagy az 5-7. perc utan. Ez eleg erdekes. Mit csinalhattak az EA-sek ma delelott? Lehet, hogy az online peccs valami backdoor-t tett a gepunkre, amivel meg tudjak nezni, hogy eredeti-e a jatek?
No mind1, remelem hamarosan jon a krekkelt 1.1-es exe.

Barni
meeert?

Avanti Italia!

Ma már nem, csak holnap, most sport1 lesz kb. este 11-ig. 😊

Breki33
nemtom majd kiprobálom
de azt hiszem én most duhomben felrakom az uj gameplay-t
Breki33
most ebbe nem megyek vele, de sztem próbáld ki a gameplay-t
Breki33
fõleg tõlem :-)

én elvbõl nem válaszolok azoknak akiknek a megoldás még ezen a lapon van P
Errõl jut eszembe, rájöhetnének már az ilyen emberek, hogy visszaolvasni általában kevesebb idõ, mint választ kapni a hozzászólásra... 😊

Barni
ha valaki szerez cracked exe-t szóljon ám

Avanti Italia!

Breki33
HA visszaolvasni nincs idõd játszani hogy van? :-O)

Amúgy most senkinek nem megy a multi 😞
Az elmúlt két-három oldalon folyamatosan errõl volt szó, majd ha lesz idõd, akkor olvass vissza, mert két-három oldalt nem fogunk tudni elküldeni mailben.

Breki33
hat nemtom nekem van a szélen hogy csapattársnak akarom és elore rugja
nem nyomkodod görcsösen az OTB-t?
Nekem is ez a fõ bajom vele, túl scriptelt, néha egy teljes másodperc is eltelik, mire reagál a gombra a játékosom, a játékosváltásra pedig olykor egyáltalán nem reagál.

PL. ott van a labda az ellen 16-osán belül, és az én csatárom kb. 1 méterre onnan hátrál kifelé. Elkezdem nyomni ezerrel a játékosváltást, de nem történik semmi, mert a script szerint a labdát a kapusnak kell megszerezni, aki így szépen 5 méterrõl odaballag, és fölszedi azt. 😞

Valaki írta, hogy azok a kinti lövések, amelyek nem pont a kapuval szembõl érkeznek, mindig beakadnak. Nos, ezt alátámasztja, hogy az általam indított ligában a góllövõlista élén a két belsõ középpályásom van, ugyanis a kb. 30 gólomból 23-at õk szereztek, ilyen lövésekbõl.

Mindig utáltam az EA hülye ragaszkodását ehhez a scriptes marhasághoz, miért nem lehet direktebb kontrollt adni a szerencsétlen játékos kezébe? Lehetne nagyon jó is ez a játék, DE a cselezés effektíve használhatatlan (az átlaguser számára mindenképpen), a távoli lövés értelmetlen (bizonyos pontokról tüzelve biztos a gól), a védekezés a rossz játékosváltás és az indirekt kontroll miatt szinte csak a szerencsén múlik, és én azzal sem vagyok kibékülve, hogy én nem tudok hátulról szerelni, mert az mindig szabálytalan, ellenben a gép ezt meccsenkét többször megcsinálja.

MÁS: Löttem egy gólt szabadrúgásból! Persze nem szembõl, hiszen úgy mindig hárít a kapus, hanem a bal szélrõl, kb. a 11-es ponttal egymagasságból. Nem jobbal tekertem befelé, hanem ballal, így a labda kifelé csavarodott, és a kapus beütötte a kapuba. Lol.

Szembõl eddig az volt a legjobb kísérletem, amikor a kapus nem szögletre, hanem a kapufára tolta a labdát, és a kipattanót Szabics a helyére küldte.

(PS: Kéretik nem flémelni, hiszen a játékkal van bajom, nem a rajongóival, ha ellenvélemény van, akkor érvekkel alátámasztva lehet vitatkozni velem.)

Hiába veszi lejjebb. mint említettem, nálam 2000-es AMD-n Radeon 8500-al is akad, mégpedig 640*480-ban...

KeKKSZike
Már van Patch a játékhoz? Vagy mirõl van most szó? 😮

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

reaper4
vedd lejjebb a grafikát.
imádom ezeket a bölcs hozzászólásaimat.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
ez engem is érdekellne, mert én is próbálkoztam.nem kell mondanom kevés sikerrel.pedig néha adná magát az átemelés. 😞(

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Breki33
még nem csináltam ilyet gondolom a-val
Breki33
nem vettem ilyet észre
1.1exet honnan lehet szedni?
I.C.ram
Ez iszonyat szar iranyítás! Borzalmasan irányíthatatlan a régebbiekhez képest. Sokkal késõbb reagál az irányváltásra!!!
Breki33
én régi gépem amit árulok 1600as AMD
Breki33
900?

hát az elég kevés
Geeryy
nagyon akad még a hang is... 😉 5letek?
p3 900mhz 256 sd ram geforce 3ti200 128ddr

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

VKI HELP! Most lépek egy 3 órára de remélem mire visszjövök meglesz a megfejtés. Szóval dslem van de dlinkes routerre van kötve és csak onnan a gépbe. Na így nem lehet multyzni mindig megáll de ha közvetlenül a gépet dugom az adslbe akkor meg nem érzékeli az XP a netet. Vlazeg azért mert úgy telepítettem a windowst hogy akkor be volt dugva a dlinkbe! Na szóval ha kihúzom és csak gépet dugom bele az adslbe, akkor hogyan lehet elérni, hogy catlakozni tudjak??? Milyen beállítást kell nyomatni xpbe? KÖSZ!
Barni
BREKI!
NEM LÁTLAK!

Avanti Italia!

Barni
na ott vagyok.
név?

Avanti Italia!

Breki33
random qukenet server van legalább négy alapból benne
Breki33
grrrrrrrr

qukenet random server

ezis a németek miatt kell
esl-nemzetközi meccsek...........
Barni
én az irc.extra.hu-n szoktam lenni, de az alapra rámenve nincs is fifa.hu csati

Avanti Italia!

Breki33
nemszoktam portot beirni
a server alapbol benne van teeee
Barni
hmmm ott vagyok
és akkor melyik szerver?

Avanti Italia!

Breki33
join #fifa.hu
Barni
melyik a fifa csati a mircen?

Avanti Italia!

a serial? 😊

Barni
hol talállak mircen ? melyik csati?

Avanti Italia!

Vki mondja meg mi a címe és melyik port mert 20 perce kínlódok ezel.........
kisficege
holnap lessz meg😊

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Breki33
olvass vissza meglesz az
irc.qukenet.hu nem jön be...
Geeryy
egy serial-t plz!elõre is thx

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Milyen igaz, anno mit küszködtünk a modemmel, hogy a ripek lejöjjenek... 😊

Breki33
hmm a régi szép idõk
Breki33
qukenet
eztmár illene tudni
Még annyi, hogy zene és szurkolói dalok add-on formájában várhatók.

Breki33
hm köszönöm fiúk :-)
Breki33
keress meg icq-n vagy gyere a mircre