10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#4146 Net Selector v.1
-
#4145 inkább WC :-) -
#4143 Ezt én nem mondtam, de tényleg nem jó a szó. Nevezzük inkább elfogultságnak. Ez barátságosabb szó. -
#4142 Az Origo féle "teszt"-re nem lehet adni, az csak egy becsült eredmény és néha elég irreális eredményt ad. Játékoknál pedig legtöbbször nem a sebesség hanem inkább a ping ami fontos.
De mivel azt sem tudom tulajdonképpen mi is a baj jobb ha itt be is fejezem ezt a hozzászólást. -
#4141 ez a sorrend reális........
de miért nem cseréled le ezt az XP skin-t klasszikusra? -
#4140 Baszki miért nem fordítod te le neki, ha akkora a szád. Asszem megtettem annyit, hogy körülnéztem más fórumokon és bemásoltam ide amit találtam azért, hogy tudjak másokon is segíteni. Aki egy kicsit is ért a géphez és esetleg egy-két alapvető angol szót(bár lehet még assem kell hozzá), az szeritnem simán meg tudja csinálni. Nem fogom csak azért lefordítani, hogy mindenkinek a szájába rágjam. Egyébként meg nem én találtam ki, ezért is hagytam úgy ahogy van. Asszem ennyi jár a szerzőjének. -
#4139 úgy értem,ha letöltök vmit az origóról,az kiírja milyen a kapcsolatom. és ott van felsorolva jónéhány..(adsl,modem stb..) -
#4138 origo file? -
#4137 gamepaddal analog cselezel az azért más -
#4136 tök jó lenne jáccani megin multiban,de még nem tettem újra a winfost. amúgy nem igazán értem mi lehet a baj. az origo file letöltésnél ezt írja ki:
bla-bla 384k adsl stb
1.mbit kábelmodem
és az ön kapcsolata: 3677.1 kbps ez a leggyorsabb,úgyhogy tutira nem ez a gond.
:((( mos sok tanulnivalóm van,de jövőhéten reinstall lesz,aztán próba.
-
#4135 értem,de gémpaddal több csel van? -
#4134 igen de akkor énis csőlátó lennék
azt merg nem akarom P
és sokat segített -
#4133 úgy értem, hogy shift+C+irány -
#4132 :D -
#4131 A túlzott szubjektivitást pedig mintha csőlátásnak neveznék, na de ez a topic nem erről szól... -
#4130 okés..
amúgy hogy érted ezt a 3gombos cselt? analóg karral,vagy miacsudával több cselt is lehet nyomni? -
#4129 én be tudok
de hagyjad ő nagyon szubjektíven látja az ő dolga -
#4128 nem,csak nagyon ritkán,kis szerencsével. van néhány csel ami általában bejön. pl.: shift+c+le+le+le vagy ugyanez felfelé vagy shift+c+hátra+fel illetve a shifttel is le lehet rázni néha. vmint a megfelelő ütemben megtolt (e-vel) sprint esetén is elfekszik néha a védő és visszapattan hozzád a laszti. persze ehhez szerencse is kell,meg egy ügyes játékos.
mindezek ellenére a 3 védő picit túlzás,csak zavar Mohus hozzáállása. de 2 védőt be lehet csapni. vagy nem? -
#4127 és harom embert lezárol a haromgombos csellel? -
#4126 hali.. igen, azzal. -
#4125 szvsz a manapság látott akarás és teljesítmény nem sok mindenhez lesz elég. a horvátok,svédek,bulgárok mind esélyesebbek nálunk,akármennyire öregek stb. de attól félek,hogy még Málta és Ízland is komoly ellenfél lehet a csapatunknak. csak 1 dologban reménykedhetünk: az idő megold mindent. a bibi csak az,hogy ha 40 év kellett a totális csődhöz a Magyar Válogatottnak, akkor legalább ennyi kell a feléledéséhez is... -
#4124 te bill-el cselezel ugye? -
#4123 ja,a kapusra vonatkozóan pedig némileg igazad van. ugyan nem szopja be wc-n olyan gyökér mód a gólokat, mint alacsonyabb fokozatokon,de néha bosszantó,hogy nem is mozdul egy-egy közeli lövésre,igazán eleshetne legalább,hogy lássam a küzdő szellemet.. -
#4122 ez szvsz NEM így van. world classon nagyon nehéz gólt lőni 30ról,csak kevés játékossal sikerülhet(ami "igazándiból" is így van)..másrészt nincs teljes automaca célzás, ez hülyeség.
szintén world classon pedig nem fogsz tudni gólt lőni csak "csak fuss mint bolond...kiugratás (Q)...lősz" módszerrel. ott passzolgatni kell,tartani a lasztit, és kijátszani a védelmet! megpróbálhatsz nyugodtan cselezni is,ha belejössz, sikerülhet 2-3 védőt is leráznod.
nem annyira árkád játék ez,mint amennyire gondolod a pes3 vakítása alatt... -
#4121 Jött már ki ilyen patchet?
mi a neve és honnan lehet letölteni? -
#4120 Nyugottan cselezz, de csak a 16-osnál(símán shift)majd lődd el a labdát srégan és 90%-os a gól, ha + játszani is akarsz akkor is tudsz gólt lőni csak akkor már van kapus is! -
#4119 "A játékosok profilját hogyan lehet megváltoztatni? Elsősorban a mezszámozás miatt kérdezem. Köszi"
sztem alapból sehogy...én nem láttam ilyesmit benne...(a tavalyiban sem emlékszem ilyenre?!...)
a szokásos "patchet" keresd:) -
#4118 "Hogy lehet ebbe a játékba gólt lőni????
A FIFA 2000 -BEN
A FIFA 2001 -BEN
A FIFA 2003 -BAN
tudok gólt lőni de
A FIFA 2004 -BEN NEM :)))) "
mivel automata a célzás a kapus meg egy nagy balfék...már 30-ról is bátran lőhetsz...ott lesz a kapuban
csak fuss mint bolond...kiugratás (Q)...lősz, azt már ott is van....felesleges leállni "cselezgetni" vagy ilyesmi.
-
#4117 Mégegyszer visszatérve a nem támogatott gamepad-okra. Nekem egy Saitek P2500 Rumble-t nem támogatott eddig, de miután végigzongoráztam a #3982-#3983 hozzászólásokban leírtakat, azóta minden müxik! Háromszoros hurrá Joke-nak! -
Beepee #4116 -
Beepee #4115 -
Beepee #4114 2.ik hely meglesz? Horvátok már öregek bulgáriát legyürhetjük....Svédek?
-
pinturicchio #4113 A játékosok profilját hogyan lehet megváltoztatni? Elsősorban a mezszámozás miatt kérdezem. Köszi -
#4112 tud valaki Fifa 2004-hez portugál kommentárt? -
#4111 énnnnn?
nekem nemis ilyenem van -
#4110 Breki segíts neki ne törje már össze azt a padot, ha már megvette! -
#4109 állj már, le csak segiteni akart és bemásolta a szöveget
gondolhatod, hogy angol nyelvű topicból szedte
-
#4105 ez kérdés volt, mármint az első mondat -
#4104 nekem mondtad te? -
#4103 fagyi nemkell hujegyerek?