FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy holnaptól a FIFA HUNGARY foglalkozni fog PES-el is, lesznek hírek és kiegészítõk a játékról/hoz!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
miért akarsz egy analogot kicserélni egy digitálisra?"
ez érdekes mert nekem is ez a véleményem, de nálam sokkal profibb játékosok jobban szeretik a digitális gombokat...mind FIFA mind PES esetén...sztem ez megszokás kérdése és gondolhatna végre az EA a "megszokásos, hû" emberekre😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kiváncsi lennék lehet-e úgy hogy két gamepados egy billentyûs ellen
Esetleg multiban 3-an mások ellen :-)
Nem lehet semmi
Amúgy 7000-ért vettem és azért vettem kettõt mert nálam lehet bandázni viszont stationom nincs úgyhogy nagyon be fog jönni télen egymás ellen küldészkedni. Tegnap teszteltük is a játékot. Nem nagyon fifáztam eddig de most úgy érzem nagy fifás leszek.😄 Szóval nekem nagyon bejön a game.
Amugy Rudee érdeme õ találta meg
Minden meccs után kapnál pontokat???
Elvileg minden meccs után adna pontokat ?????
Mi az oldal címe ???
Remélem ez a törés ezt is javítja.
de most mondja HEdge, hogy rosszul törték meg azért nem ad pontokat
miért akarsz egy analogot kicserélni egy digitálisra?
az csak nyolcirányú
gondolom tudod mi a különbség analóg és digitál között
csak az nem igaz aki leszedte nem képes visszaosztani
Na mindegy várok a slot-omra
3. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Update tartalmát (2 file) abba a könyvtárba, ahova telepítve van a fifa (pl:C:\Program Files\EA Sports\FIFA 2004
4. dev-rtp_fifa.exe-t elindítod
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Viszont a játékmenet nálam ugyanolyan: a próba kedvéért a Bayern ellen elindultam Lahm-mal a saját 16-osomról, pont a pálya közepén.
Nem mentem se jobbra, se balra, csak futottam elõre, néha sprintelve, néha csak normálisan. Senki nem támadott le, úgyhogy végigfutottam az egész pályán (!), majd kb. 18 méterrõl teljesen tisztán lõttem, sajnos mellé, ami azért érdekes, mert továbbra sem nyomtam más irányt, csak az elõre gombot. (Lehet, hogy kellett volna.)
Mindez semi-pro-n történt, de szerintem ez sokkal inkább volt amatõr... 😞
Ergo szokhatok vissza megint. (Bár ez valszeg gyorsabban fog menni, végülis a Bayern-t így is megvertük idegenben.)
😊
(Ne mondjátok, hogy mindig csak negatívumokat írok...)
Más kérdés, hogy sajna a kapusok továbbra is durván bénák (az animációjuk is). Illetve a ziccereket gyakran hárítják, viszont távoli lövésnél dõlnek, mint a liszteszsák, rendre a kezeik között suhan be a laszti. Hiába, a script nagy úr...
Szal nem köll temetni ezt a gamét, sokat javított rajta a peccs: a játék pörgõsebb, gyorsabb lett. A menü kiegészült a controll setuppal és a grapics detailssal. A menü és az in game graf kontrasztosabb, de ez szvsz. Multi részt nem néztem, eddig nem tettem fel, majd most.
Na ennyi elsõ blikkre.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
1. FIFA install
2. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Orig-Exe/fifa2004.exe-t átmásolod a fifa könyvtárába
3. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Update tartalmát (2 file) abba a könyvtárba, ahova telepítve van a fifa (pl:C:\Program Files\EA Sports\FIFA 2004
4. dev-rtp_fifa.exe-t elindítod
5. vársz míg végigmegy 😊
6. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Crack/fifa2004.exe-t átmásolod oda ahova telepítetted a fifát
7. Kettõt rákattintasz az asztalon található FIFA 2004 ikonra 😉
Jó játékot.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Szar Bayern, szar Bayern :)