FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
namég negyed óra és linkelhetsz :-)
Breki33
ja csak digitálisnál vagy nyomsz gázt vagy nem nyomsz gázt

de nem mehetsz halfon P
The Hedgehog
khm azért megjegyzem, hogy szerintem míg a FIFA irányítható billenytûrõl, addíg a PES játékosainak mozgatása kicsit körülményes, bár ez kétség kívül PS2 játék és ezért így van rendjén...

amúgy holnaptól a FIFA HUNGARY foglalkozni fog PES-el is, lesznek hírek és kiegészítõk a játékról/hoz!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

mohus
"nem lehet és hülyeség is

miért akarsz egy analogot kicserélni egy digitálisra?"

ez érdekes mert nekem is ez a véleményem, de nálam sokkal profibb játékosok jobban szeretik a digitális gombokat...mind FIFA mind PES esetén...sztem ez megszokás kérdése és gondolhatna végre az EA a "megszokásos, hû" emberekre😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Barni
nem mûködik a link, tudtok adni egy jót a crackhez?

Avanti Italia!

Breki33
rossz helyre klikkeltél akkor barátom
a sima download kell
The Hedgehog
valamit nem jól csinálsz barátom! ott egy narancsszínû DOWNLOAD feliratnak kell lennie! arra klikkelve pedig új ablakból auto elindul a cucc!

Breki33
Helyes

Kiváncsi lennék lehet-e úgy hogy két gamepados egy billentyûs ellen

Esetleg multiban 3-an mások ellen :-)

Nem lehet semmi
Hát igen már abszolult belátom, hogy jobb az analog. Pont akkor érkezett nagy fifás haverom amikor ezzel küszködtünk és az is mondta, hogy hülyék vagyunk és el ne állitsuk mert nyakon vág minket.😄

Amúgy 7000-ért vettem és azért vettem kettõt mert nálam lehet bandázni viszont stationom nincs úgyhogy nagyon be fog jönni télen egymás ellen küldészkedni. Tegnap teszteltük is a játékot. Nem nagyon fifáztam eddig de most úgy érzem nagy fifás leszek.😄 Szóval nekem nagyon bejön a game.

Breki33
generálót? P

ezjó

simán töltsd le
lehet hogy az fh-n is kilinkelték
Breki33
amúgy ha eltörpülsz a béka feneke alatt vagy
jól gondold meg P

33%
Breki33
fenét törpülsz tegnap egy kis ....... olyat beszólt nekem a mircen 😞

Amugy Rudee érdeme õ találta meg
Breki33
Akkor fogok kiakadni ha Beepee 99%-nál visszajön és kilinkeli az övét :-)
The Hedgehog
Na Breki! Látod mennyire fontos ember vagy 😄 eltörpülök melletted! 😄

The Hedgehog
ja és azokkal önálló/vagy csoportos edzéseket oszthatsz ki a játékosoknak, de így van induló 1000 pont és az nem változik és még játékost sem tudok így igazolni. Másnál is ez a probléma!

Breki33
upsz kijött a labda végre

kicsit kifényeztem

Adidas labda
Mire jó ez a cucc ??????????
Minden meccs után kapnál pontokat???

The Hedgehog
Mivel enyém az fh tárhely és az fh webmestere vagyok ezért evidens, hogy tudnék, de nincs meg a cucc sajnos :\

Breki33
de tudna, csak neki nincs +
logikus
Breki33
hát neis :-)))))

nem lövöm ki emiatt azokat akik még el vannak maradva
gondolom érted
The Hedgehog
15p? nem hiszem mert Breki netje nem bírja a gyûrõdést. Najó ne szidom a "tápláló kezet" 😄

Mi lesz feltöltve s hova is ????
Elvileg minden meccs után adna pontokat ?????
Mi az oldal címe ???

Breki33
Najó Hedgének köszönjétek
töltöm fel az fh ftp-re
The Hedgehog
Most Breki felteszi a FIFA HUNGARY tárjára és kitesszük a linket. Amúgy a Deviance eredeti törése rossz mert a karrier mód nem ad pontokat és így játszhatatlan az egész.

Remélem ez a törés ezt is javítja.

Breki33
hmm laudrup eszembe jut a 84-es EB :-)))))

Beepee ki fogja linkelni
Breki33
en már kb 34-36 meccset játszottam

de most mondja HEdge, hogy rosszul törték meg azért nem ad pontokat
Breki33
nekem igy nagyobb kihívás :-)
Breki33
én ezeket nemis figyelem engem a játék érdekel
Breki33
amúgy mennyi volt?

és miért vettél kettõt?
Breki33
nem lehet és hülyeség is

miért akarsz egy analogot kicserélni egy digitálisra?

az csak nyolcirányú

gondolom tudod mi a különbség analóg és digitál között
Na. Zsir minden.😄 Szóval Logitech dual actiont ha bedugod a másik usb-be már lehet is küldeni két karral. Nagyon nem bántam meg, hogy kettõt vettem, hiába a Logitech nem hagyja hogy csalódjanak benne. Szóval ha Joy akkor csak ez. Breki ha tudod azt megmondhatnád még amit este kérdeztem, mármint lehet e fifa 2004 et nem az egyik dual karról hanem a besülyesztett iránygombokról irányitani?

Breki33
amúgy mindjárt belinkeli
Breki33
miis keresgélünk ha válaszolni akarunk

de elküldtem
Breki33
ja csak slotja nincs

mindegy már 10k-val csorog :-)

köszi bipiiiiiiii P
Breki33
Ja de ha tudsz ujjabbat érdekel :-)
Breki33
levan írva a fifaiskolában hogy kell

bárt mintha az uj gameplay-asl máshogy rúgná
tetszik
Breki33
gondolom le kellett szedni
csak az nem igaz aki leszedte nem képes visszaosztani

Na mindegy várok a slot-omra
Breki33
Opsz megvan
Breki33
Úgynézem már sehonnan

Na mindegy majd elkérem Rudee-tõl P
Imremagdi
ezeket honnan lehet letölteni ?
3. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Update tartalmát (2 file) abba a könyvtárba, ahova telepítve van a fifa (pl:C:\Program Files\EA Sports\FIFA 2004
4. dev-rtp_fifa.exe-t elindítod

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Breki33
Sziasztok

Namost énis lemaradtam.

Kell a 25 megás vagy elég az exe-t cserélni?
AdaKiller
Nem tudná vki csak az origi, ill a tört exét felrakni vhova(1.1)?
Köszi

Steam Nick: adakiller

lee86
shit! lemaradtam róla... nincsen meg a forrás?

¡Hala Madrid!

Nálam a grafikai változást az jelemtette, hogy most mintha nem szaggatott volna, bár ez nem biztos, lehet, hogy már megszoktam, és azért nem tûnik fel.

Viszont a játékmenet nálam ugyanolyan: a próba kedvéért a Bayern ellen elindultam Lahm-mal a saját 16-osomról, pont a pálya közepén.
Nem mentem se jobbra, se balra, csak futottam elõre, néha sprintelve, néha csak normálisan. Senki nem támadott le, úgyhogy végigfutottam az egész pályán (!), majd kb. 18 méterrõl teljesen tisztán lõttem, sajnos mellé, ami azért érdekes, mert továbbra sem nyomtam más irányt, csak az elõre gombot. (Lehet, hogy kellett volna.)

Mindez semi-pro-n történt, de szerintem ez sokkal inkább volt amatõr... 😞

A patchel végre átállítottam a control-t a régire, erre döbbenten tapasztaltam, hogy már megszoktam ezt a szerencsétlen beállítást, és most a kiugratásoknál sprint helyett rendre passzolok... 😞

Ergo szokhatok vissza megint. (Bár ez valszeg gyorsabban fog menni, végülis a Bayern-t így is megvertük idegenben.)

Már a múltkor is akartam írni, de mindig elfelejtettem a sok bosszankodás miatt. Szóval a lövésanimáció nagy meglepetésemre a demo óta ki lett javítva! Ezért jár a pirospont. A full-ban nagyon szépek a lövések, végre nem páros lábbal akarnak gólt lõni a fiúk.
😊
(Ne mondjátok, hogy mindig csak negatívumokat írok...)

Más kérdés, hogy sajna a kapusok továbbra is durván bénák (az animációjuk is). Illetve a ziccereket gyakran hárítják, viszont távoli lövésnél dõlnek, mint a liszteszsák, rendre a kezeik között suhan be a laszti. Hiába, a script nagy úr...

Én a hármast kihagytam.
Szal nem köll temetni ezt a gamét, sokat javított rajta a peccs: a játék pörgõsebb, gyorsabb lett. A menü kiegészült a controll setuppal és a grapics detailssal. A menü és az in game graf kontrasztosabb, de ez szvsz. Multi részt nem néztem, eddig nem tettem fel, majd most.
Na ennyi elsõ blikkre.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Rudee
Telepítés menete:
1. FIFA install
2. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Orig-Exe/fifa2004.exe-t átmásolod a fifa könyvtárába
3. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Update tartalmát (2 file) abba a könyvtárba, ahova telepítve van a fifa (pl:C:\Program Files\EA Sports\FIFA 2004
4. dev-rtp_fifa.exe-t elindítod
5. vársz míg végigmegy 😊
6. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Crack/fifa2004.exe-t átmásolod oda ahova telepítetted a fifát
7. Kettõt rákattintasz az asztalon található FIFA 2004 ikonra 😉
Jó játékot.

Szar Bayern, szar Bayern :)

thx

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)