10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Joke
    Az nhl2004-ben meg az nba2004-ben rendesen lehet használni. Itt persze nem. Nem igaz, hogy nem tudták rendesen megoldani. Ezek a hülye szponzorok.
  • Joke
    Persze az én P3000-esemhez nincsen. De van egy megoldás. A regeditbe át kell írni egy helyen a gamepad nevét a logitech dual action-ra, aztán akkor azt hiszi a windows meg a game is, hogy az van. Azt emg ugyebár támogatja. Monuk a jobb analóg kar akkor sem működik balra-jobbra, de arra is van megoldás, azt majd kipróbálom és ha működik, akkor megosztom veletek. Ez a megoldás minden dual analog-karos gamepadhoz jó állítólag.
  • Joke
    Van egy ilyen profile a Saitek P880-ashoz is.

Saitek P880 profile a Fifa2004-hez.
  • Joke
    Bocsi, hoyg csak mmost, de nem értem rá. Szal itt van egy profile file a Saitek p2500-hoz. A profile editorral betöltöd azt kész. Legalábbis ezt mondta a készítő, hogy működik vele szépen.

Saitek P2500 profile a Fifa2004-hez
  • Breki33
    ja főleg, hogy van NOCD P
  • GmorpH
    Egyébként nem tudom, hogy ami nekem és ezek szerint neked is megvan hibás-e, mert nem is próbáltam felírni eddig. Daemonnan felment az install és azóta nem is néztem rá az iso-ra.
  • Rudee
    Én még a fifa.2004-deviance [bt-gm]_[efnet]-t szedtem le, annak nem volt hibás a 2. cdje, de a másik deviance-shoz is volt egy "javító" file, vmi rar, csak nem tudtam leszedni sehonnan.
  • fm
    hali..úgy próbáltam, de lefagyott. persze érik már a win reinstall...de időm, mint a víz, kifolyik a kezemből

kb 4szer próbáltam,de még azelőtt leállt,hogy bármit is csinált volna a nyers cd-vel, így 1sem megy a kukába:)
    mást megír normálisan,de ez off! sry..
  • Breki33
    miért nem szimulálod daemonnal aztan clone CD
  • GmorpH
    Tedd azt. Bár szerintem ha teheted próbáld előbb RW lemezre és akkor ha nem sikerül legalább nem kell kukázni a CD-t.
  • fm
    thx..pöccre ugyanakkora van nekünk tehát sajna lehet,hogy nem ez a hiba nálam..megpróbálok viszont kreálni egy cue file-t..hátha legalább sikerül kiírnom..
  • GmorpH
    szvsz a cue file kell a bin kiírásához.
    nekem amúgy ekkora: 664 261 248

de a cue fileban amúgy összesen ennyi van:

FILE "DEV-FF4B.BIN" BINARY
    TRACK 01 MODE1/2352
    INDEX 01 00:00:00
  • fm
    azt hiszem megvan a megoldás a SCROLL-HIBÁRA a fifában. eddig ugyan nem hallottam,hogy másnál is ez lenne, DE:
    vmi hibás fifa verziót szedhettem le!!! amint megjelent az angol deviance verzió,már szedtem is,talán elsőként
    hibás,mert NEM lehet kiírni cd-re!! a 2es cd-t elkezdené írni az író és command aborted üzivel leáll és lefagy a gép!
    a file neve: dev-ff4b.bin
    mérete: 664 261 248 bájt
    nektek mekkora? van cue file is? (nekem nincs) sztetek lehet ez a hiba???

plz nézzétek meg..
  • fm
    jaja.tudom..beküzdötték
  • GmorpH
    A képen még "csak" 0-3 az eredmény, de végülis 1-3 lett, mert Montero szépített a 89. percben.
  • fm
    :) kemény meccs volt..a madridnak is csak szerencséje volt(meg egy Ronaldoja) így hasonló teljesítménnyel x-re hozták a tegnapi meccset. persze "alacsonyabb" szintű csapat ellen, mint az inter...
  • GmorpH
  • Breki33
    neeeeeeeeeeeeeeeeee
  • GmorpH
    Pedig nem nehéz:

• GmorpH
    Ha nem SE lenne az amit adtak, akkor elvileg tesztek és vélemények szerint is picivel jobb mint a Ti4200. De mivel ez egy "lebutított" SE verzió sajnos így kicsit lassabb, mint a valódi 9600PRO kártya. Bár az sem utolsó szempont, hogy ez directx 9-es kártya a Gef4 pedig 8.1-es.

A vicces csak az, hogy ez a kártya pont azt csinálja, ami miatt a másik szervizbe került. Véletlenszerűen fel-felvillanó képpontok, általában sötét háttérnél.
    Majd kiderül végülis mi lesz a végleges megoldás, egyelőre ez "csak cserekártya".
  • Breki33
    és melyik karesz a jobb?
  • GmorpH
    Hát igen, nem akartam folyton itt rontani a levegőt.

A padot nem kell nélkülöznöd egy napig sem, ha ügyesen csinálod. Egyszerűen kérdezz rá szerintem a boltban, majd ha azt mondják megjavítják, vagy ilyesmi, és nincs cserepad éppen náluk, akkor szerintem ha rendes banda akkor hoznak egyet és majd amikor az megérkezik, csak akkor adod át nekik a tiédet, és egyben elhozod tőlük a cseredarabot. Persze ez em egyszerű, de mindenképpen vidd vissza, mert az nem normális ha ennyi idő alatt szakadt.
    Hacsak nem te vagy Ollókezű Edward.

(A kártya: a sajátom egy Geforce 4 Ti4200-8xAGP "volt", most kaptam cserébe helyette egy Radeon 9600PRO-t. Azóta azt használom, de kb. mostanában esedékes hogy nyilatkozzanak a sajáttal kapcsolatban, hogy csere vagy javítás, vagy mittomén...)
  • Breki33
    hm már kezdtelek hiányolni :-)

hát megproszálom csak most nem lenne jo egy hétig nélkülözni
    a két analogot lehet felcserélni szerintetek?

milyen karik?
  • GmorpH
    Breki tuti, hogy adnak cserepadot, ha visszaviszed. Pláne ha jóban is vagy velük. Másrészről meg azért az elég gáz, ha pár hét után megreped a gumírozás rajta. Logitechtől jobbat várnék, vagy szimplán nem volt szerencséd és gyártási hibás volt ezért szakadt el ilyen gyorsan.
    Nekem a videokarim ment gallyra (sajnos, bár garanciális az igaz) és azóta a cserekártyával megy a gépem, bár még mindíg nem tudom mi lesz a sajátommal, de mondjuk ez már nem tartozik ide.
  • OPM
    nincs olyan jó netem, hogy le tudjam szedni a fullt sajnos :(
  • Breki33
    benne van a német Fifa-ban :-)
  • OPM
    nem lehet igaz, hogy sehol máshol senkinek nincsen meg :(
  • Breki33
    a többit én a socceraccesrol szedtem
    a németet speciel nem
  • OPM
    http://www.filefront.com/?filepath=/socceraccess/2004/commentaries/dat_ger.zip
    vagy sikerül valakinek?
  • OPM
    dat_ger.zip <-ez a file kellene nagyon!! (német kommentátorok)
    de a socceraccess-en kívül máshonnan nem lehet leszedni :(
  • Breki33
    de jóban vagyok velük

szval biztos nem rajtuk mulik
    csak gondolom pestre kéne kuldeni
  • Marcell
    Mondd, hogy biztos te egy selejt peldanyt kaptal, mert gyenge volt ott az anyag :) Kotelesek kivizsgalni (es ha asszem egy heten belul nem javithato), akkor cserepeldanyt adni. Ha rinyalnak, gyere elo a fogyasztovedelemmel, meg minden szarral :)
  • Marcell
    Semmi sem biztos, meg kell probalni. Legyel jo morci es arrogans, de (persze tisztelettudo :).
  • Breki33
    ja csak ez kis repedés nembiztos gariban javitjak
    ujjat biztos nem adnak akkor meg egy honapig mivel nyomom?
  • Marcell
    Szerintem vidd vissza, 2 ev garancia van ra :) Mondd nekik, hogy soha nem ejtetted le, nem ugraltal a gombon, rendeltetesszeru (de sűrű) hasznalattol megrepedt a pad. Remelhetoleg adnak egy ujat :)

En epp azt neztem, hogy egesz strapabironak tunik. Persze ovatosan kezelem a joy-t...
  • Breki33
    Veteran's Gameplay Patch 1.3

Description : GamePlay Info :
    - Real Ball Physics.
    - Realistic GoalKeeper skills.
    - Improved Lobs.
    - Better Through passes.
    - Dynamic CPU Gamestyle.
    - Increased Difficulty levels.
    - CPU Tactics and Substitutions.
    - Better Crosses.
    - CPU now do Lobs and Crosses.
    - GoalKeeper positioned correctly.
    - CPU will try to mantain control of the ball.

omments:

Wow...great work !!! better feel the game patch is better AND Luis Miguel discoverd most of your stolen GAMEPLAY.. VOLKS Don't assist that thief !
  • Breki33
    hát nemmegmondtam?

es hagytad a beállítást?

Amúgy tegnap este mikor próbálgattam a DelleAllpi-t hülyeségből visszaraktam bill-re
    mondom játszok igy egyet ha hamar 2-0 volt oda world classon de két berajzolt szögletgóllal egyenlítettem.
    De annyira megszoktam már az OTB-t

ja az analogokra vigyázz én kicsit a szélén nyomtam jobb oldalra es tegnap a jobbnál a gumirozás kicsit megrepedt
    persze azért használható csak félek nehogy.....

Viszont ha van valakinek ötlete, hogy mivel lehet gumit összeragasztani szívesen venném
  • Marcell
    Csao Breki!
    Mar kezdem megszokni a gamepadot :) Persze meg 1000x benabb vagyok, mint billentyuzettel, de sokkal szebb osszjatekkal jatszom. Egeszen mas igy, majdnem, mintha egy masik programmal jatszanek :))

Kicsit kicsi a kezembe ez a Logitech pad, ennek ellenere nagyon tetszik! (Neha a huvelyik ujjam kozepevel (tövével) tologatom a thumbpadot :)
  • Breki33
    amugy grrr

fent van halalmas betükkel a kép jobb sarkában
  • Breki33
    fifaitaly azt hiszem