FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Avanti Italia!
nekem a gyakori shift nyomogatásra indult be elõször
Avanti Italia!
1.Use disk 1 and let the autorun menu pop up
2. Click on check for update
3. You will be brought to the patch update webpage and choose your location( Europe or N.A)
4. Click on the green thingy button and when it says download patch click it again.
5. It begins downloading without showing progress. Don't worry just wait.
6. When the button shows patch installed, DO NOT, I repeat, DO NOT immediately close the window. Just let it stay there for a further 5-8 minutes just to be safe after you see the patch installed displayed. This is for precaution(it really pays to be safe)
7. After the waiting, you should close the window. It should close fine without any lockups.
8. Run the game and you should see the difference.
Hát ez nagy helyzet volt........P
a német verziót csak azért hoztam fel mert eszebe jutott és egy jóbaráttal majdnem összevitáztunk ezen.
De as linkek nem ehhez vannak tulkép azért linkeltem, hogy hátha a germán félistenek elõbb találnak megoldást a 2059-ben is leírt problémára :-)
A crack egy sima 1.1-es nocd exe lesz ami a patchelt fifa-t töri
remélem szakszerûen fogalmaztam :-)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Tehát eddig mindig az volt a játékokkal, ha "biztonsági másolatot :-)" használtunk, hogy telepítés után felül kellett írni egy tört .exe-vel azt a file-t amit a telepítõ pakolt fel, hogy egyátalán menjen a game. Most viszont az a helyzet, hogy tulajdonképpen nincsen "eredeti" .exe file-unk amit a patch keres és próbál módosítani, mivel az amit a játék telepítõje felrak már az is egy tört fifa2004.exe. Tehát szerintem biztos megoldás csak az lesz, ha megjelenik egy 1.1-es fifa2004.exe.
Nem toom megfigyeltétek-e, de az angol kommentár iszonyúan lomha. Mire elmondja hogy kinél a labda akkor már réges régen máshoz passzoltam. Meg a nagy helyzeteknél is mindig elalszik!!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szepen feltelepitem a jatekot,de a menu nem latszodik hanem piros-zold alapon ki van irva mindenhova hogy : MISSING TEXTURE,es nem latszik semmi.Jatszani amugy tudok,ott nincs ilyen baj , es a 2003-mal sem volt gond.
Mi lehet a gond es hogy lehetne orvosolni ? koszonom
És sokaknak kilépett meccsek végén.
De jobban belegondolva lehet Német 3.-osztály volt helyette :-)
asszem ki tudom cselezni a telepítõt, hogy menjen net nélkül! 😄
most nézem a fájlokat! ha ez sikerül akkor írok neki egy saját telepítõt és holnap kint lesz a FIFA HUNGARY-n!
viszont tudod mi érdekelne még?
az itteni hozzászólások
hátha õk elõbb találnak cracket
German fifa forum NOW :-)
a no-cd peccset + azért raktam fel, mert mivel mással is jáccok, ne kelljen állandóan vissza rakni a bin-t.
igaz daemonnal mountolva volt.
Úgy tudom másoknál bekérte a CD-t piszmogott vele kicsit és kész.
Hedge azt irta:
"módosítja! nem fájlokat cserél hanem módosít!"
Nemtom segítettem-e
???????????
amúgy sztem a kiadó sürgette õket ezért elkapkodták.
Nameg idén lehet az EB-s lesz a nagy durranás.
Emlékezzetek csak mekkora játék volt a 98-as World Cup és a multkori EB-s amit másik csapat csinált is sokaknak tetszett. És ott nem lehet idõpontot tologatni.
I LIKE FOOTBALL :-)
De azért köszi jólesik.
Ja ha valahol látjátok a Fifazone-s Adidas labdát szóljatok a készitõje keddre igérte.
Angolosoknak készséggel megadom az icq számát :-)
Ja Kenny Gameplay ittis fent van ha valakit érdekel
fifa4fans

Amúgy a link nem az enyim ugyanaz... :-)
És köszi a linket is, így tényleg egyszerûbb, de a lényeg hogy a file ottvan és mûködik.

A németekre gondoltzam, de nem sürgõs csak érdekel, hisz a németek a legnagyobb spilerek ebben.
Ja a német verzióról nem olvastál, hogy tulajdonképpen mi?
volt egy vitám róla máshol ahol bétának kiáltották ki, sztem (infok alapjan) pont a Gamestarnak adott tesztelési verzió.
az ember azt hiszi ért valamihez aztán kiderül vannak akik mégjobban értenek hozzá :-)
Amúgy egyetértek sztem is jobb offline intézni az ilyet.
a linket meg mbelinkelem hátha úgy egyszerûbb
Én vagyok a link
Ha tudok szívesen segítek, akár fordításban akár másban. Kicsit utánajártam a dolgoknak ezért az a pár info. Emellet nemigazán kedvelem az online patcheléseket, ezért ha lehet kerülöm is õket és próbálom offline elintézni és eddig még minden programmal meg lehetett oldani. Más programokkal is elég sok gond volt online patch-elésnél és elõbb utóbb kiadták az offline patchet is. (pl. Simcity 4 ami szintén EA termék :-) )
A linknek elvileg mûködnie kell, természetesen kipróbáltam mielõtt közétettem itt, és lejött a file simán.
Ja figyi kipróbálhatnánk majd ugyis hogy a gameplay mindkettõnknél fent van
sztem jó buli
Mondjuk legkozelebb holnap erek csak ra jatszani, de mindenkepp kiprobalom majd a #fifa.hu-s haverokkal! 😊
Az RTpatch tulajdonképpen nem más mint egy .dll file ezt az EA ftp-jén is megtaláljátok a FIFA2004 mappában. Ehhez, ha használni akarod kell egy .exe file ami mindössze abból áll, hogy egy kezelõfelületet csinál a .dll-nek. Na ez viszont nincs fent az EA ftp-n. Aki esetleg mégis használni szeretné (késõbbiekben estleg és más ilyen jellegû patch-eléseknél is mûködik) megtalálja a lenti címen. Tehát az offline patchez ami kell az a patchw32.dll és a FIFA_PC_English_1-1.rtp (mindkettõ az EA ftp-rõl), és ehhez ez a kis program: pw32gui.exe és mindössze 51kB.
Nemtudom mennyire nehéz megszerezni, feltöltöttem egy helyre, szóval aki nem akar kutakodni a neten itt megtalálja. A cím:
http://plugg.fpn.hu/pw32gui.exe
Mondjuk amig nincs egy fifa2004.exe-nk is a játékhoz ez a patch igazából max szépségtapasz, de sokat nem segít szerintem.
Azért mindenkinek jó játékot, remélem tudtam segíteni.
Erre a mondatra érdemes ám figyelni érdemtelenül elsikkadt.
Pedig én pont tegnap tapasztaltam milyen jó
asz angolt olvastam ott kb 10%-al kapott többet a PES
Nekem kb ennyivel tetszik jobban a Fifa :-)
Szerencséra a bugok többsége nem a játékmenetben van, de am,it forditottál gameplay is igéretesnek tünik.
Bár lehet ezt megtetted.
Nekem speciel bejön, deénis úgy vagyok vele mint Hedge hogy a köritést elkapkodták.
Gondolom a kiadó nyomta õket hogy mikor adjuk már ki mindjárt itt a PES
Azért pár ilyen hozzászólás érdekelne ha publikus :-)))