FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól sejtem a játék a CD-n, és telepítés után is a "..\data\locale\dat_eng.big" fileban tárolja a kommentárokat. Mivel ebbõl csak az angol van fent a CD-n szerintem csak úgy tudsz más nyelvû kommentárt, ha az adott országból származó FIFA CD-jérõl ezt valahogy megszerzed.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Nos elõször is kipróbáltam német és spanyol nyelven is a meccset de azon kívül hogy nem tudtam melyik menüpont mit jelent a kommentár továbbra is a megszokott két fazon volt, és persze angolul. Aztán az lehet hogyha telepítésnél választasz másik nyelvet akkor azzal fog kommentálni is, de szerintem ez nem valószínû mert a 7-8 nyelvû kommentár igencsak sok helyet foglalna el a CD-ken és szerintem minden országban csak az adott nyelvût tették bele. Persze lehet hogy tévedek majd utánanézek.
Ezt pedig Brekinek:
Régebbi FIFA-knál nem volt netem ezért nem multiztam, ebben pedig mivel elég régen játszottam a 2003-al is, igen magas szinten tudok bénázni egyelõre. Így sok ellenállást nem tudok tanúsítani a profik ellen.

Pedig õis a csapatunk tagja.
Tényleg te nemszoktál multizni?
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
akkor vagy jó helyen ha az egyik file egész nagy
Gyakorlatban még nem próbáltam ki.
Valamelyik német fórumon olvastam, hogy egy spanyol kérdezte angolul, hogy hogy lehet a spanyol kommentárt hallgatni. Neki azt válaszolták, hogy simán kapcsolja át a nyelvet spanyolra.
De elég rossz az angoljuk az enyém meg még horreible úgyhogy lehet nemjól értettem :-)
Megnéztem az EA ftp-t és ott az a patch van amit mi is használunk szerintem, legalábbis a dátuma 2003-11-05. Ha azóta adtak is ki újabbat azt jól eldugták elõlünk egyelõre.

Légyszives nézd meg pontosan melyik feli-ok kellenek a német kommentár lementéséhez.
Köszi
, ezért volt ott az "és aki még közremûködött". 
Rudee találta Bepee áttolta nekem éncsak beszéltem Hedgevel hogy lenne-e helye P
Azért ez a második patch dolog érdekel mert a srácnak eredeti CD-je van és azt mondta a 2. patch-al korrekt.
Illetve aztis mundta hogy fuck vagy sux :-)))
Mondjuk egy elég látványos dolog van - és sajnos tuti marad is - a játékban ami azért elég bosszantó. Mégpedig a menü. Nem a menüpontok mert azt még meg lehet szokni, de nekem valahogy nem igazán fekszik ez a 640x480-as felbontás a "görgessünk fél percet hogy mindent megtudjunk" módszerrel. Remélem a következõ játékhoz beszereznek egy igazán jószemû emberkét, aki nem fél átváltani legalább 800x600-ba vagy ne adj Isten abba a felbontásba amiben a játék is fut az adott gépen. Végülis ez "csak" egy pár sima állókép, ami még gépigény csökkentés szempontjából sem indokolható szerintem. (aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen szõrszálhasogató, ezesetben sorry az EA-nak és annak akit nem zavar a dolog.
)
Ettõl függetlenül kezd egész jó formát ölteni a játék.

Felmentem újra az update sitera és megint le akarja tölteni a patchet.
szedd le az exe-t ésa próbáld ki
vagy kérdezd meg a mircen azokat akik kiprószálták
nemlátok semmi 2. patchra utaló jelet de este majd kiderül
azt irta este átküldi
most kérdés amit kilinkeltünk melyikhez van
"its the 2nd Patch, which offert EA
the first didnt worked exaktly"
39 EU-ért vette
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Csak most kelt fel azért nem adott extra slotot.
FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE
Jö töltögetést! Köszönet érte Rudeenak és Brekinak!
Ehhez is kijött már az elsõ patch.
A sok takony meg elsõre leszedi, fikázza, azt...
No comment!