FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne 1 kerdesem.Van 1 logitech wingman rumblepadom.Nos a bill konfiguralasnal az a bibi, hogy a 7-es gombot nem engedi beallitani.Nem reagal ra a game.Igy hianyzik a gomb funkcioja. Tapasztalt valaki ilyet akinek ilyen vagy hasonlo padja van?
Szoval ha meg nem lett volna. A patch csak full installon megy!
mert akkor a minimum installnál nem tette fel azt a file-t, amit felül akar írni a patch
(mindenki mozog,mer a kamera mozog oldalirányban)
ezt én is észrevettem, szoval a mozgó játékos "részletesen mozog" de a többiek mintha "darálva" mennének...kis szépséghiba
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de nem mehetsz halfon P"
persze ez csak a te kis dual logitechedre igaz😊))
a PS2 dual shock gombjai is "analógok", nyomásérzékenyek szóval a gáznál maradva egy autos játékban, ezzel a gémpaddal tudsz ugy menni hogy a fordulatszámot azonosan tartod....persze erre a célra kormányt tartok...
de nekem már az is kész csoda hogy egy ilyen dual analóg gémpad már a piacon van PC-re (PS gémpad meg már jópár éve kinn van)...már csak a nyomásérzékeny gombok kellenek...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
játék közben pl. egy elõrelövésnél,ahogy halad a kamera nem folyamatos a mozgás. olyan mintha szaggatna,de nem,mert az fps mindig 30 felett van. fõként a játékosokon láccik,nem élesek,hanem "ugrálva" haladnak,ahogy mozog a kép. ha replay-t nézek,vagy összefoglalót,full folyamatos,szép a kép.
mi lehet ez?
(Persze ez kizarolag az angol deviance ISO-hoz jo!)
Szoval a DEVIANCE 1.1-es PATCH (leirassal egyutt) letoltheto 19:15-tol INNEN.
A "FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration" - hibának mi a megoldása? A #2184-ben írt javaslat nem oldotta meg.
AthlonXP2000+,512MB,GF4Ti4200 128MB,WinXP
- A kapus több távoli lövést fog meg
- A passzrendszer ismét átdolgozva
- A bíró még több szabálytalanságot fúj le
- Kapuralövési és passzolási segítségek ismét átdolgozva
- Ezt a sort pedig fordítsa le aki jobb nálam németbõl, e ha jól értem a kapus skillekkel kapcsolatosan változott valami "Die Torwartstärken beruhen jetzt auf den wahren Stärken
(vorher hat das Spiel die recht eigenwillig berechnet)"
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Added Save Replay in Instant Replay
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
What has changed in Version 1.1
- Added Multiplayer (Direct IP and Local Area Network) in Game Modes
- Added Controller Settings in Options
- Added Detail Level in Advanced Settings
- Added Save Replay in Instant Replay
- Fixed loss of mouse control in Practice Pause Menu
- Fixed EASO localization on the Brazilian Portuguese build
Notes:
- Direct IP supports 2 PC's, 4 users max per PC
- LAN supports up to 4 PC's, 2 users max per PC
- To remap a controller on the Controller Settings screen, click with the mouse on the keys/buttons you want to change
- Use the Detail Level option to fine tune the performance of the game with your PC - a lower level will improve the speed, a higher level will increase the graphical quality
- Saved replays can be loaded from the Save/Load screen
😄
bocsi
Winrar-ral csomagoljátok ki, mert a Total Commander csak két könyvtárat talál, az Update-et meg nem csomagolja ki.
Miután bemásoltátok az origin.exe-t, s feltettétek a patchet, az 1.1-es Fifa2004.exe-t másoljátok ki a játék könyvtárából valami biztos helyre
Jól jöhet ez még késõbb...
(Eredeti 1.1-es exe, késõbbi patchek miatt)
Majd, a Gamecopyworld-rõl letölthetõ az 1.1-es NOCD crack
Ez is jó, vagy a crack könyvtárban lévõ is jó.
Felülírni ezzel az eredetit, s mûködik minden
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Az orig-exe és az update mappa hol található? Én most töltöttem le a 20 megás patchet de nem tudom hova másoljam.
Elõre is köszi.
Nem kell átállítani a nyelvet olaszra ahhoz hogy olasz kommentárral játszhass. Mondjuk szvsz a spanyol sokkal jobb volt bár én nagy Italy fan vagyok.
Naszóval tökmindegy milyen nyelvre állítva, annyi a lényeg, hogy az angol kommentár helyére kell másolni a cuccost.
Nem melléje helyére.
Tehát pl ...eng... a kommentár akkor ezt elmented jobb idõkre és az olaszt spanyolt franciát átnevezed ...eng... nevûre.
Igy a szöveg angol marad a kommentárt meg tetszés szerint változtathatod.
Remélem érthetõen írtam és nem volt nagy odd, de úgy éreztem ezt tisztázni kell.
Monjuk aki nagyon igényes megcsinálja váltogatósra, de a nyelv maradjon angol.
Ehhez a nyelvi file-kkal kell ugyanúgy bûvészkedni, de ezt most nem írnám le.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
1) Az Orig-Exe mappából bemásolod a telepített FIFA játék mappájába a fifa2004.exe-t
2) Update mappában elindítod a dev-rtp_fifa.exe-t ami felrakja a patch-et
3) A Crack mappából bemásolod a fifa2004.exe-t a játék mappájába
4) Ha minden sikerült 1-3-ig, akkor mehet a játék mert sikerült a patch-elés.