10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#4232 jah a fifahungaryn! -
#4231 akkor asf lejátszót szerezz P -
#4230 Van már 1.2-es update? -
#4229 Hát nem adnám a hangom az tuti, de a hangtechnikához (felvétel, editálás satöbbi) talán értek picit, mégha a FIFA-ban nem is vagyok olyan profi. (Csak hogy ne legyek full offtopic ) -
#4228 1.2-es Update-hez nincs non cd Crack? -
#4227 oké megkérdem az illetékest
melyik részt vállalnád? -
#4226 Leszedtem már! Aztán hogyan tovább? -
#4225 Na jó meggyőztél. Részemről tökmindegy van vagy nincs, de szivesen közreműködtem volna benne. Jelenleg időm mint a tenger. -
#4224 lásd fifaiskola
megvagy 10* beirtam -
#4223 szedd le a mircet -
#4222 azért nagy munka ám fordítani -
#4220 "mert az EA azt sem tudja merre van kishazánk szerintem"
naná ,hogy nem:) én is odaszarnék, ha mindenki csak warezolná az országban a gammáimat:)
bezzeg a tejelő nyugatiak -
#4219 A kérdés EZ VOLT
"Hogy lehet ebbe a játékba gólt lőni????"
a válaszom meg ez, mint legegyszerűbb recept
"mivel automata a célzás a kapus meg egy nagy balfék...már 30-ról is bátran lőhetsz...ott lesz a kapuban
csak fuss mint bolond...kiugratás (Q)...lősz, azt már ott is van....felesleges leállni "cselezgetni" vagy ilyesmi."
erre neked ezt kellett írnod??? - "ez szvsz NEM így van. world classon nagyon nehéz gólt lőni 30ról,csak kevés játékossal sikerülhet(ami "igazándiból" is így van)..másrészt nincs teljes automaca célzás, ez hülyeség.
szintén world classon pedig nem fogsz tudni gólt lőni csak "csak fuss mint bolond...kiugratás (Q)...lősz" módszerrel. "
én pron játszottam (nem sokat, mert sikerult túladnom a DVD-n)...te meg itt véded a WClass módot...
gondolom a kérdés feltevője nem WClasson kezdett neki....
-
#4218 Valaki segítsen:((((( -
#4217 Hát jah. Sejtettem. De azért azt komolyan mondom, hogy a "beszélő ember"-en kívül a többi tényleg nem pénzkérdés. Ha az megoldható onnantól kezdve csak egy kis szervezés és megvan pár nap/hét alatt. -
#4216 És akkor hogy hozom be ezt a multis cuccot??? -
#4215 az EA magyarország nem támogatja
ez van
de, ha akarjátok vessétek fel Hedge-nek sztem többet érne mint egy magyar bajnokság patch -
#4214 Nekem magyar hangok is visszacsengnek a fülembe szóval meg lehetne azt jól is csinálni, mégha az nem is sikerült olyan jóra (ha jól olvasok a sorok között ).
És szerintem remek lenne, bár gondolom tisztán önköltséges alapon jönne össze, mert az EA azt sem tudja merre van kishazánk szerintem. -
#4213 hát nekem még mostis fent van
igaz angolllal :-) -
#4212 Depedigigen! Bár most nem tudom így hirtelen, hogy az jó nekem vagy rossz? -
#4211 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
te most tényleg ilyen vagy? P
a honlap az http-s és a böngészövel jön be
ami meg felül van egy servercím -
#4210 jó! hát akkor az nem jön be!
De mér nem valami olyan helyen van amit mindenki elér?
-
#4209 honlap???????????? :-)
az irc egy chatelőprogi te -
#4208 huhh én megse merek szólalni
amúgy Bub. eztis leirta az fh-n -
#4207 úgy értem megfizethető -
#4206 hát ezek szerint te nem játszottál a colin 2 magyar hangjaival :-) -
#4205 Vazz4 nekem sehogysem jön be ez a fifa-hungary az IRC-n!
Akárhogy kattintok azt írja hogy nincs ilyen honlap vagy áthejezték!!!!! -
#4204 VKI LÖKESSE MÁN EL HOGY KELL FELINSTALLÁLNI A MANUTD SOUNDPATCHOT A 2.0-AT!!! -
#4203 Így van. És nem is kettő...sok tíz jobb kártya van... -
#4202 Egyébként az 5. pontot simán meg lehet oldani, egy olyan emberrel aki sokat foglalkozik ilyesmivel, ne adj Isten ez a szakmája, még akkor is, ha nincs profi stúdiója. Szvsz élvezhető és jó minőségű felvételt lehetne így készíteni, csak egy jó "hang" kellene aki megfelelő átéléssel mondja a szöveget.
A játékban senkinek sem tűnne fel, hogy több milliós stúdióban készült, vagy egy ügyes emberke otthon vette fel az egészet. -
#4201 mindig ezt teszed velem P
jó kártya az csak van két jobb szvsz -
#4200 várj
kevered a szezont a fazonnal
Nem azt kérdeztem melyiknél lép ki hanem, hogy melyik berakása után jelentkezett.
De a Juve és a Liverpool rendben van.
Legalábbis amiket én raktam fel. -
#4199 OFF:
Nem is ezért írtam. De volt már aki ezzel kezdte mikor nem ment neki valami. Amúgy az tény, hogy van jobb én is tisztában vagyok vele, csak az a kérdés, hogy megéri-e lecserélni, ha valaki a játékon kívül nem használja másra a kártyát.
Amúgy meg: és
ON. -
#4198 volt már a Juvénál de volt a Liverpoolnál is és a Werdernél mindig van!!!... nem tom mi lehet--- -
#4197 melyik csapatnál volt ez?
én az Olasznál tapasztaltam -
#4196 ezt most nem komolyan mondod ugye?
egy óráig irhatnám
különbenis a fórumba mindig belinkeltem -
Gbr #4195 Olvass vissza,mind be van linkelve!
Ami nincs az a fifahungary-n fenn van. -
Gbr #4194 Kösz megvan!
Azokat nem lehet eladni akikér nem jelentkeznek be,erre nem találtam választ.? -
#4193 Szasztok! Segítsetek!!! Felraktam pár király 2GK-s mezt ami egy ideig ment is, de most már ha olyan mezes csapattal akarok játszani akinek 2GK-ja van akkor a töltésnél mindig kilép a játék... mit csinálok rosszul??? mi lehet a baj??? Köszi előre is csácsumee!!! -
vrob7173 #4192 Breki33, megtenned hogy belinkeled azokat az upgrade-ket amiket hasznalsz a Fifa 2004-hez. Legy szives.