10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• examinee
    jah a fifahungaryn!
  • Breki33
    akkor asf lejátszót szerezz P
  • GmorpH
    Van már 1.2-es update?
  • GmorpH
    Hát nem adnám a hangom az tuti, de a hangtechnikához (felvétel, editálás satöbbi) talán értek picit, mégha a FIFA-ban nem is vagyok olyan profi. (Csak hogy ne legyek full offtopic )
  • examinee
    1.2-es Update-hez nincs non cd Crack?
  • Breki33
    oké megkérdem az illetékest
    melyik részt vállalnád?
  • examinee
    Leszedtem már! Aztán hogyan tovább?
  • GmorpH
    Na jó meggyőztél. Részemről tökmindegy van vagy nincs, de szivesen közreműködtem volna benne. Jelenleg időm mint a tenger.
  • Breki33
    lásd fifaiskola
    megvagy 10* beirtam
  • Breki33
    szedd le a mircet
  • Breki33
    azért nagy munka ám fordítani
  • mohus
    "mert az EA azt sem tudja merre van kishazánk szerintem"

naná ,hogy nem:) én is odaszarnék, ha mindenki csak warezolná az országban a gammáimat:)
    bezzeg a tejelő nyugatiak
  • mohus
    A kérdés EZ VOLT

"Hogy lehet ebbe a játékba gólt lőni????"

a válaszom meg ez, mint legegyszerűbb recept

"mivel automata a célzás a kapus meg egy nagy balfék...már 30-ról is bátran lőhetsz...ott lesz a kapuban

csak fuss mint bolond...kiugratás (Q)...lősz, azt már ott is van....felesleges leállni "cselezgetni" vagy ilyesmi."

erre neked ezt kellett írnod??? - "ez szvsz NEM így van. world classon nagyon nehéz gólt lőni 30ról,csak kevés játékossal sikerülhet(ami "igazándiból" is így van)..másrészt nincs teljes automaca célzás, ez hülyeség.
    szintén world classon pedig nem fogsz tudni gólt lőni csak "csak fuss mint bolond...kiugratás (Q)...lősz" módszerrel. "

én pron játszottam (nem sokat, mert sikerult túladnom a DVD-n)...te meg itt véded a WClass módot...

gondolom a kérdés feltevője nem WClasson kezdett neki....
  • examinee
    Valaki segítsen:(((((
  • GmorpH
    Hát jah. Sejtettem. De azért azt komolyan mondom, hogy a "beszélő ember"-en kívül a többi tényleg nem pénzkérdés. Ha az megoldható onnantól kezdve csak egy kis szervezés és megvan pár nap/hét alatt.
  • examinee
    És akkor hogy hozom be ezt a multis cuccot???
  • Breki33
    az EA magyarország nem támogatja
    ez van

de, ha akarjátok vessétek fel Hedge-nek sztem többet érne mint egy magyar bajnokság patch
  • GmorpH
    Nekem magyar hangok is visszacsengnek a fülembe szóval meg lehetne azt jól is csinálni, mégha az nem is sikerült olyan jóra (ha jól olvasok a sorok között ).
    És szerintem remek lenne, bár gondolom tisztán önköltséges alapon jönne össze, mert az EA azt sem tudja merre van kishazánk szerintem.
  • Breki33
    hát nekem még mostis fent van
    igaz angolllal :-)
  • GmorpH
    Depedigigen! Bár most nem tudom így hirtelen, hogy az jó nekem vagy rossz?
  • Breki33
    grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

te most tényleg ilyen vagy? P
    a honlap az http-s és a böngészövel jön be
    ami meg felül van egy servercím
  • examinee
    jó! hát akkor az nem jön be!
    De mér nem valami olyan helyen van amit mindenki elér?
  • Breki33
    honlap???????????? :-)

az irc egy chatelőprogi te
  • Breki33
    huhh én megse merek szólalni
    amúgy Bub. eztis leirta az fh-n
  • Breki33
    úgy értem megfizethető
  • Breki33
    hát ezek szerint te nem játszottál a colin 2 magyar hangjaival :-)
  • examinee
    Vazz4 nekem sehogysem jön be ez a fifa-hungary az IRC-n!
    Akárhogy kattintok azt írja hogy nincs ilyen honlap vagy áthejezték!!!!!
  • Cracker-kölyök
    VKI LÖKESSE MÁN EL HOGY KELL FELINSTALLÁLNI A MANUTD SOUNDPATCHOT A 2.0-AT!!!
  • GmorpH
    Így van. És nem is kettő...sok tíz jobb kártya van...
  • GmorpH
    Egyébként az 5. pontot simán meg lehet oldani, egy olyan emberrel aki sokat foglalkozik ilyesmivel, ne adj Isten ez a szakmája, még akkor is, ha nincs profi stúdiója. Szvsz élvezhető és jó minőségű felvételt lehetne így készíteni, csak egy jó "hang" kellene aki megfelelő átéléssel mondja a szöveget.
    A játékban senkinek sem tűnne fel, hogy több milliós stúdióban készült, vagy egy ügyes emberke otthon vette fel az egészet.
  • Breki33
    mindig ezt teszed velem P
    jó kártya az csak van két jobb szvsz
  • Breki33
    várj
    kevered a szezont a fazonnal

Nem azt kérdeztem melyiknél lép ki hanem, hogy melyik berakása után jelentkezett.

De a Juve és a Liverpool rendben van.

Legalábbis amiket én raktam fel.
  • GmorpH
    OFF:

Nem is ezért írtam. De volt már aki ezzel kezdte mikor nem ment neki valami. Amúgy az tény, hogy van jobb én is tisztában vagyok vele, csak az a kérdés, hogy megéri-e lecserélni, ha valaki a játékon kívül nem használja másra a kártyát.

Amúgy meg: és

ON.
  • RemX
    volt már a Juvénál de volt a Liverpoolnál is és a Werdernél mindig van!!!... nem tom mi lehet---
  • Breki33
    melyik csapatnál volt ez?

én az Olasznál tapasztaltam
  • Breki33
    ezt most nem komolyan mondod ugye?

egy óráig irhatnám
    különbenis a fórumba mindig belinkeltem
  • Gbr
    Olvass vissza,mind be van linkelve!
    Ami nincs az a fifahungary-n fenn van.
  • Gbr
    Kösz megvan!
    Azokat nem lehet eladni akikér nem jelentkeznek be,erre nem találtam választ.?
  • RemX
    Szasztok! Segítsetek!!! Felraktam pár király 2GK-s mezt ami egy ideig ment is, de most már ha olyan mezes csapattal akarok játszani akinek 2GK-ja van akkor a töltésnél mindig kilép a játék... mit csinálok rosszul??? mi lehet a baj??? Köszi előre is csácsumee!!!
  • vrob7173
    Breki33, megtenned hogy belinkeled azokat az upgrade-ket amiket hasznalsz a Fifa 2004-hez. Legy szives.