FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
nézd Breki mit találtam gémpadnak😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
Minek állandóan ez a hasonlítgatás?

Örüljünk, hogy van két jó focink és mindegyiknek van külön fóruma.

Méegy ilyen és jelentkezem Hedge PES részlegébe szerkesztõnek PPPP
mohus
"és a muti verhetetlen :-)"

én is a multit szeretem vagyis nem a gép ellen, persze nem hálózaton, hanem SZEMTÕL SZEMBE röhögve alázni az élõ ellenfelet😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
benne van a readmeban hogy azt az undorító EA labdát irja át.

Tehát multiban hálisten végig az lesz amúgy ahol ea labda lett volna ott.

A multit én úgy használtam, hogy a másiknál is fent volt, de úgy halottam jó akkor is, de ez még nem megerõsitett csak valószínû
mohus
"A CM-et kéne keresztezni a Fifával, és megkapnánk a verhetetlen gamet😊)"

"Én inkább a PES3-at keresztezném a CM-el, na akkor lennék igazán boldog."

az utóbbira szavazok

Breki33
már mondtam de akkor utoljára

random qukenet server

#fifa.hu
Geeryy
honnan lehet leszedni az 1.1es patchet ?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

az új labda mindenhol árírja a labdát? Remélem alsóbb szinteken nem BL labd lesz 😊) A multit nem zavarja ha a másiknál nincs fent a labda?
Breki33
van csere és van sérülés

és a muti verhetetlen :-)

Igaz Beepee? PPPPPPPPP

Aki nem próbálta nemtudja mithagy ki
GREAT ez a játék.

Ja és az uj labda szuper rakjátok be
azt viszont nem tudod...
Aha, értem. Én azért nem okoztam sérülést, mert nem használom a becsúszást. Így már korrekt.

Viszont cserélni nálam nem szoktak, de az is visszafejlõdés, hogy a saját cseréim sincsenek animálva, csak egy felirat és slussz.

Kupa egyébként elvileg csak az elsõ szezonban nincs (ami tiszta röhej), a másodiktól már van, ha a liga elején végzel.

A keresztezés, amirõl beszélsz részben létre fog jönni, de nem a CM, hanem a TCM 2004 segítségével, ám szerintem így sem lesz verhetetlen, bár az tuti, hogy jobb lesz, mint most (lehet, hogy akkor újra felinstallálom). Én inkább a PES3-at keresztezném a CM-el, na akkor lennék igazán boldog.

aztarothadásszagúúristnit...!!!!!!!!!!!
ha az ilyeneket nem javíták ki a fifában egy jó peccs keretében meghalok!!!

forza michael schumacher, inzaghi! kedvenc games: pro evo soccer 3, fifa 04!

Nálam nem javult a helyzet, ergo továbbra sem kaptam pontokat. De hála az égnek már letöröltem az egészet a fenébe, küszködtem vele eleget.

Ja, a gép nálam sem cserélt, és most ugrott be, ahogy írtál, hogy sérülést sem láttam nála soha. (Bezzeg nálam volt bõven, és néhányat le se fújt a bíró.)

BAKKER most döbbenek rá!!!
én még nem láttam, hogy a gép cserélt volna... 😞((
remélem csak én voltam vak!

bocs skacok, de tovább erõszakoskodom;
"ja és MÉG SENKI NEM ÍRTA BE: végre kapunk pontokat a meccsek után???
azaz kijavították a törést???"

csak annnyi kéne, hogy okés, vagy nem oés! KÖSZ!

Breki33
nemugy van hogy csak egyszerre nemtud?
nemmintha helyeselném
GmorpH
Gratulálok magamnak. Végülis csak a lényeget hagytam ki. Sorry. Szóval itt a link:

FIFA.Football.2004.Update.v1.1.German

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

GmorpH
És ittvan mégegy link, ha ismered/használod az eDonkey-t akkor ez a "címe" a komplett német patch-nak a crack-elt .exe-vel együtt. Ebben a fileban minden benne van legalábbis a filenév alapján erre lehet következtetni. Rengeteg embernek megvan de most még elég hosszú a várólista mindenkinél, holnap már talán kicsit könnyebb lesz leszedni.

GmorpH
A német verziót nem ismerem, de hogy patch van hozzá az tuti. Mégpedig itt:
Német patch

Nem mellékesen ez kb. fele az amerikai változatnak, amit nem igazán értek, de ezzel nem vagyok egyedül mert német fórumokban sem igazán tudják a méretbeli különbség okát.
Az igaz, hogy ehhez nem tudok crackelt .exe címet adni, de az is létezik máshol, csak egyelõre nem tudtam letölteni. Ha nem sürgõs holnap talán összejön.

JA!
csak melyik??? ;p

naná, hogy AC!

ugye ez most nem komoly???!!!

tényleg nem lehet visszanézni a "lementett mentést", visszajátszást???!!!
ez elég szomorú lenne...

ja és MÉG SENKI NEM ÍRTA BE: végre kapunk pontokat a meccsek után???
azaz kijavították a törést???

ja és én csak most töltögetem a patchet... (3,6kb/sec... 😞((

ja, most olvastam vissza, márhogy a némethez kéne a patch, azt viszont nem tudom, bocs nem szóltam semmit😊
full installt csináltál? Mert csak akkor megy fel a patch
Breki33
biztos van német patch és akkor gondolom crack is
Breki33
figyi ne terjesz már tévinformációkat

a cd-key az EA serveres dologhoz kéne az ip-s multihoz nem
Én úg ytudom nem jó a német fifához sajna 😞((
Nálam sem lehet betölteni a replay-ket!!!!!!!

Elkezdi ugyan, de utána kilép a windowsba, vagy csak simán visszalép a menübe.

Mostmár tele van a tököm az EA Sports-os szeméttel, nekem nem ér meg annyit, hogy folyton fáj a fejem a hülye játékaik miatt.

Nálam ebben a pillanatban telt be a pohár. már nyomom is az uninstall-t.

És ha a kód belül van ??
bodesz
de 1 szerü bemész boltba pl a medi markt ba ott leírod a doboz hátuljáról a kódot azt kész így csináltam a c&c Generals al is 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
a cd-key a lényeg ha az nem eredeti akkor basztad aszem mint én is

Taranov
Hello!

Azt szeretném megkérdezni, hogyha nem eredetiben van meg a game valahogy játszhatok neten másokkal?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fm
MEGNYERTEM PRO-N A REAL MADRIDDAL A SPANYOL LIGÁT! még hátra van 3 meccs,de már nem érhetnek utol. a kupában is bennvagyok még,az elõdöntõben..szuper jó ez a játék!!

a replay-eket nálam el lehet menteni, DE betölteni nem 😞 pedig elmentettem egy magyarokkal szerzett csukafejes góólt..

bodesz
bocs hogy kérdezem de le vagyok maradva.
hol vagy hogyan lehet akkor direct ip -z ni vagy valahogy neten gamelni lehet?
mert amikor ligiolok akko rosz neki a cd-key 😞

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Pedig ez a gond. Nekem is ugyanez volt a hiba minimum installnál, aztán felraktam a full-t, és ment tökéletesen.

Breki33
Eztnemtudom azóta multizok PPPPP
Breki33
és a multi sem lesz jo
hát egye fene rakd fel fullban
Na srácok mi hir a carrier módban a pontokkal kapunk már végre vagy nem ?????
Breki33
Szia Termi :-)))))

Ja nemis mondtad a multkor miért kerestél.

Nekem az emlitett szöveget akkor irta ki mikor naivul azt hittem a sima exe-re rárakhatom a patch-et

De az origit rámásolva megoldotta
Breki33
bocsi az offért de gondolom másokat is érdekel
Két beszólást idéznék egy másik itteni fórumból:

"Felraktam a legujabb detonatort (52.16). Ebben ELVILEG van 1 hipi szupi refresh rate overrider ami szuksegtelenne teszi a fentebb emlitett programot. Nos, az tudomasul is veszi, kozli velem hogy "ha ocskos engem man ne probajja meg hasznalni mer ott a franko megoldas". A baj az, hogy ez egyaltalan nem mukodik, minden jatek "poppol" 60Hz-be amint belepek, idegesito :/."

"Én is powerstrippet használok.
De nem az új driver miatt. Az újjal fõleg az a problem, hogy lassít, nem mûxik benne a costum refresh rate, és vagy 60MB. Akko meg minek tegyem fel?"
Breki33
Termi pedig ez a megoldás az origi exe-t bermásolni és ugy futtatni
Breki33
ebben tévedsz :-)

mindjárt idézem a fórumot
rage
A legújabb Detonátorhoz nem kell refresh lock, ugyanis a detonator tudja magától a képfrissítés hozzárendelését.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Emery
Van egy ilyen konyvtar a zip fileba hogy Orig-Exe
az ott levo fifa2004.ezet masold oda ahova telepitetted a fifa2004et es utana probald inditani a dev-rtp_fifa.exe-t

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Breki33
Bocsi hogy ebbe is beleszólok de a refresh lock pl az új detonator driverrel nemjól mûködik. Van errõl itt egy külön topic ha valakit részletesebben érdekel.

Én inkább ezt a progit ajánlanám:

Powerstrip

Ez a legjobb a fix rate beállitására (akár herczenként) akkár a videókari beállítására, tuningolására.
Ja crackelt és magyar nyelvû :-)

Ja és a multi kvajó aki tud jöjjön a mirc-re
A tournamentnél én csak kupák közül tudok választani?Máshol meg nem találom.Biztos én vagyok a süsü,de segítsetek.
szóval hol lehet,rendes szezont kezdeni,menedzselés stb nélkül?

Cracker-kölyök
De azért már letöltöttem a patchcracket!

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

bodesz
a hsp fifa 2004 demo hoz a magyarosítás azaz ami benne van az mivel lett lemegyarítva mert a full fifa 2004 hez akarok csinálni és szinte már kész csak nem indul el a game

Cracker-kölyök
Jó nektek hogy már fifázhattok , nekem sajna csak vasárnap hozzák!

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

rage
"Az XP alatt mindig 60Hz képfrissítés alatt akar menni nekem a FIFA2004 ( - sok más játékhoz hasonlóan). Erre van -e megoldás?"

Igen, pl a refresh lock nevû kis programmal, ott beállíthatod kézzel, hogy adott felbontás alatt milyen képfrissítést szeretnél.
Nagyon hasznos, jól mûködõ kis program, ami mindenféle kártya alatt mûködik.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10