FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Örüljünk, hogy van két jó focink és mindegyiknek van külön fóruma.
Méegy ilyen és jelentkezem Hedge PES részlegébe szerkesztõnek PPPP
én is a multit szeretem vagyis nem a gép ellen, persze nem hálózaton, hanem SZEMTÕL SZEMBE röhögve alázni az élõ ellenfelet😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Tehát multiban hálisten végig az lesz amúgy ahol ea labda lett volna ott.
A multit én úgy használtam, hogy a másiknál is fent volt, de úgy halottam jó akkor is, de ez még nem megerõsitett csak valószínû
"Én inkább a PES3-at keresztezném a CM-el, na akkor lennék igazán boldog."
az utóbbira szavazok
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
és a muti verhetetlen :-)
Igaz Beepee? PPPPPPPPP
Aki nem próbálta nemtudja mithagy ki
GREAT ez a játék.
Ja és az uj labda szuper rakjátok be
Viszont cserélni nálam nem szoktak, de az is visszafejlõdés, hogy a saját cseréim sincsenek animálva, csak egy felirat és slussz.
Kupa egyébként elvileg csak az elsõ szezonban nincs (ami tiszta röhej), a másodiktól már van, ha a liga elején végzel.
A keresztezés, amirõl beszélsz részben létre fog jönni, de nem a CM, hanem a TCM 2004 segítségével, ám szerintem így sem lesz verhetetlen, bár az tuti, hogy jobb lesz, mint most (lehet, hogy akkor újra felinstallálom). Én inkább a PES3-at keresztezném a CM-el, na akkor lennék igazán boldog.
ha az ilyeneket nem javíták ki a fifában egy jó peccs keretében meghalok!!!
forza michael schumacher, inzaghi! kedvenc games: pro evo soccer 3, fifa 04!
Ja, a gép nálam sem cserélt, és most ugrott be, ahogy írtál, hogy sérülést sem láttam nála soha. (Bezzeg nálam volt bõven, és néhányat le se fújt a bíró.)
én még nem láttam, hogy a gép cserélt volna... 😞((
remélem csak én voltam vak!
"ja és MÉG SENKI NEM ÍRTA BE: végre kapunk pontokat a meccsek után???
azaz kijavították a törést???"
csak annnyi kéne, hogy okés, vagy nem oés! KÖSZ!
FIFA.Football.2004.Update.v1.1.German
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Német patch
Nem mellékesen ez kb. fele az amerikai változatnak, amit nem igazán értek, de ezzel nem vagyok egyedül mert német fórumokban sem igazán tudják a méretbeli különbség okát.
Az igaz, hogy ehhez nem tudok crackelt .exe címet adni, de az is létezik máshol, csak egyelõre nem tudtam letölteni. Ha nem sürgõs holnap talán összejön.
csak melyik??? ;p
naná, hogy AC!
tényleg nem lehet visszanézni a "lementett mentést", visszajátszást???!!!
ez elég szomorú lenne...
ja és MÉG SENKI NEM ÍRTA BE: végre kapunk pontokat a meccsek után???
azaz kijavították a törést???
ja és én csak most töltögetem a patchet... (3,6kb/sec... 😞((
a cd-key az EA serveres dologhoz kéne az ip-s multihoz nem
Elkezdi ugyan, de utána kilép a windowsba, vagy csak simán visszalép a menübe.
Mostmár tele van a tököm az EA Sports-os szeméttel, nekem nem ér meg annyit, hogy folyton fáj a fejem a hülye játékaik miatt.
Nálam ebben a pillanatban telt be a pohár. már nyomom is az uninstall-t.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Azt szeretném megkérdezni, hogyha nem eredetiben van meg a game valahogy játszhatok neten másokkal?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a replay-eket nálam el lehet menteni, DE betölteni nem 😞 pedig elmentettem egy magyarokkal szerzett csukafejes góólt..
hol vagy hogyan lehet akkor direct ip -z ni vagy valahogy neten gamelni lehet?
mert amikor ligiolok akko rosz neki a cd-key 😞
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ja nemis mondtad a multkor miért kerestél.
Nekem az emlitett szöveget akkor irta ki mikor naivul azt hittem a sima exe-re rárakhatom a patch-et
De az origit rámásolva megoldotta
Két beszólást idéznék egy másik itteni fórumból:
"Felraktam a legujabb detonatort (52.16). Ebben ELVILEG van 1 hipi szupi refresh rate overrider ami szuksegtelenne teszi
"Én is powerstrippet használok.
De nem az új driver miatt. Az újjal fõleg az a problem, hogy lassít, nem mûxik benne a costum refresh rate, és vagy 60MB. Akko meg minek tegyem fel?"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
az ott levo fifa2004.ezet masold oda ahova telepitetted a fifa2004et es utana probald inditani a dev-rtp_fifa.exe-t
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Én inkább ezt a progit ajánlanám:
Powerstrip
Ez a legjobb a fix rate beállitására (akár herczenként) akkár a videókari beállítására, tuningolására.
Ja crackelt és magyar nyelvû :-)
Ja és a multi kvajó aki tud jöjjön a mirc-re

szóval hol lehet,rendes szezont kezdeni,menedzselés stb nélkül?

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Igen, pl a refresh lock nevû kis programmal, ott beállíthatod kézzel, hogy adott felbontás alatt milyen képfrissítést szeretnél.
Nagyon hasznos, jól mûködõ kis program, ami mindenféle kártya alatt mûködik.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10