FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kenny's League Logos Version 1.1
Gameplay Update
Ich habe über 100 Einstellungen im Gameplay verändert.
- Das Passspiel ist komplett verändert worden
- Die Schusshilfe ist verändert worden
- Die Torwartreaktionsfähigkeit ist verändert worden
- Das Spiel der Computerteams ist verändert worden
- Die Hilfe bei Flanken ist verändert worden
- Beim Kopfball kann man jetzt selber ziehlen wo der Ball hingehen soll
- Ausserdem sind noch mehrere kleine Überraschungen mit eingebaut worden
Kleine Tipps zum Gameplay:
- Nicht immer der direkte Weg zum Tor ist der beste
- Die "Gehen-Taste" oft benutzen so hat man viel kontrolle über den Ball
- Einfach mal stehen bleiben und gucken wo man den Ball am besten hinspielt.
- So spielen wie man auch in echt Fussball spielen würde
viszont az átvételes része érdekel
Ha mödötted van a védõ mikor OTB-vel kapod akkor hogy kerülöd meg, hogy gólhelyzetbe legyél?
EZ a részt használnám belõle és ezert érdekel.
Ja és nekem meg Marcell nak mondom, hogy én nem szoktam klanozni, de nem alakitunk egy csapatot?
Két ilyen világklasszisal :-)
Esetleg Beepe-t is bevehetjuk :-)
Akkora cselek golok és támadások vannak benne
Aki meg nem tud játszani vele az sztem ne itt szidja egybõl hanem gyakoroljon !!!
Az hogy meg gyors lenne :-)
1. sztem ezt simám át lehet irni a locale-ban
2. szvsz abszolúte nem gyors és még C-vel is lehet lassítani.
3 OTB-t simán lehet használni. Én szinte csak azt használom állandóan ott az ujjam.
mindezek ellenére,szvsz most ez a legjobb foci progi,összetett,szép, kreatív támadásokat lehet benne vezetni, érdemes mélyebben beleásnia magát az embernek!
Sztem egész jó a game,csak a menü az nagyon szar,nem lehet átlátni,és pl.vásárolni is máshogy kell,a többi fifa-ban tök egyszerû volt.
Mindenesetre köszi a segítséget Bodesz!
A routeren a gamespy-hoz szükséges portokat át kell mappolni,hogy kintrõl is látható legyen.
nekem a fifa 2001 volt az amelyik még mejött de utána jött ez a free control vagy mi és elrontotta a fifa-kat
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
tehát ha lejátszottad a sezont akkor tusz venni játékosokat de nem lehet mindenhonnan leglábbis nekem nem ment mondjuk vagyok a real al akkor nem tudok venni német csapatoktól aszem szóval vagyok real al akkor tudok venni spanyol csapattól szóval ez bonyolult nekem is 😄
De jól jönne ha valaki meg tudná mondani hogy lehet játékost eladni és vásárolni.

nem jó a cd kulcs azaz a cd-key végignéztem ezeket:
7U44-FACX-443H-ANE4-LDEV
JF8Y-Z9Y2-8S46-A44N-NDEV
6KSS-KREK-L66J-BGN4-8DEV
U2ZH-5BSQ-W4QY-6QYN-4DEV
S8YY-7RA6-WCW4-5JJS-CDEV
SCE6-8EY2-WNUG-7888-2DEV
GJEE-JPSA-AEC6-WY6C-4DEV
AFUC-2Z9U-HN6P-RPD6-ADEV
VBKT-RNKF-4L4F-QE4N-7DEV
U4EE-NP2P-TAKP-S9AT-6DEV
de 1 sem megy netem
PLS HELP ME
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
naná hogy toltse le mindenki...rajtunk nem nyerészkedik senki
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
tényleg OTB-zzz, szerintem azért rakták bele, mert rájötek hogy a messzebb lévõ játékosoknak nem jól csinálták meg a passzolását😊...közeli embereknek szerintem jól passzol...csak mindig feléjuk kell fordulni, mert pl sarkazást én nem nagyon láttam...
"2. amikor az ellenfel csatarja elviszi a vedelmem kozepen a labdat, hiaba nyomogatom, hogy a szelso vedore valtson embert, allandoan a lemaradt kozepso vedoimet akarja kivalasztani. A regebbi verzioban ez jobban meg volt oldva es csomoszor sikerult a szelso hatveddel mentenem a kapum elott, az utolso pillanatban."
gamepad 8 as gomb vagy más néven R2 füllel bill.asszem C gomb...lehet ujabb védöt odahívni
és ami ujitás ( vagyis pro evobol vették át ) be lehet allitani hogy mennyire segitsen a gép a játékosváltásba..vedd le minimumra....
memcard
system
Mindkét mappa a data könyvtárban van , s szerintem, 100 K sincs az egész.
Illetve a data/ locale mappából a következõ file-okat:
nba_p.mad
nhl_n.mad
nhl_p.mad
tcm_engp.mad
twpga_n.mad
twpga_p.mad
Ez az 5 file sajnos kb 50-60 mega, de nagyon megköszönném, ha már csak ezen sérült file-okat kellene leszedjem.
Köszi elõre is!!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
-Hogyan lehet játékost venni,mert megvan rá a pénzem,de nemtom megvenni.Valamitõl függ a dolog??
-Hogyan oldod meg a karier módban a játékosok pihentetését??
Namost komolyan, lesz még egy Fifa az Európa Bajnokság elõtt, gondolom az lesz a vállogatottakra specializálva.
Szar Bayern, szar Bayern :)
még valami:
-van csereanimációtok?
-és amit az elõbb föltettem: belassul nálatok a menü?
¡Hala Madrid!
Szar Bayern, szar Bayern :)
¡Hala Madrid!
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
mindenkinel ott van ez? nalam ezzel nem ok valami..
Ehhez még annyit, hogy ezen a programon kívül SOHA nem volt még hasonló hangproblémám sem, pedig SBLive-ot használok évek óta szóval ez az EA bénázása nem hardverhiba.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!