FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
time
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
már csak 4
akkor vki egy linket passzintson ide (igaz, nekem még a játék sincs meg 😊)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Lejött a 25 megás cucc, most töltöm föl, még jó fél óra és jön a link. Ha lehet majd gyorsan szedjétek le és terjesszétek, mer ideiglenes tárhelyen lesz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kijött az 1.1 cracked
Nha letoroltem, ez sem volt valami hosszueletu (eddig 2-2 szar (NHL,Fifa) Remelem a NBA jobb lesz
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
figyi a dxdiagban enabled-nek kell lennie mindháromnak
+D stb
DE sztem itt a kártya nagyon gyenge
AZ én régi gépem amit hirdetek itt sokkal jobb.
sajnálom
+D stb
DE sztem itt a kártya nagyon gyenge
AZ én régi gépem amit hirdetek itt sokkal jobb.
sajnálom
a futás nélkül nyomod? pedig az hasznos..de maj ha lesz krekk átállítod.
en pro-n nyomom a real-al,második vagyok a tabellán😞
de sztem nagyon jó játék,és a Kenny-féle ini file is meghozta a hatást.
en pro-n nyomom a real-al,második vagyok a tabellán😞
de sztem nagyon jó játék,és a Kenny-féle ini file is meghozta a hatást.
Oszetett gollovo listat nem talaltam, de csapatonket a "Stat" resznel kiirja a golok szamat.
Amugy eleg szoros meccseket jatszok semi-prof szinten ugy hogy nem hasznalom a futast es a hosszu paszt mivel nem all ra a kezem (inkabb hagyom a fenebe)
Ez a EA sports mindig elcsesz valamit
Amugy eleg szoros meccseket jatszok semi-prof szinten ugy hogy nem hasznalom a futast es a hosszu paszt mivel nem all ra a kezem (inkabb hagyom a fenebe)
Ez a EA sports mindig elcsesz valamit

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
amúgy sztem keresõvel nézd végig a 4-5. oldaltól kezdve elõre a hozzászólásokat a "hardware graphics acceleration" szöveggel,vagy hasonlóval és meglesz..
megnéztem 1 meccs erejéig a Kenny féle ini file-t. nemsok változást láttam,a kapus még mindig könnyen beszopja az átlós lövéseket😞
figyi mindigj csinál mentést
de ez csak egy ini
azt elmented es ha kell visszatoltod de mondjuk a CD-n is rajta van
ja és arról beszéltem illetve idéztem a fordítást
de ez csak egy ini
azt elmented es ha kell visszatoltod de mondjuk a CD-n is rajta van
ja és arról beszéltem illetve idéztem a fordítást
amugy már leirtam, hogy lehet gamepadnál felcserélni a gombokat
a config.dat megfelelõ sorában kell felcserélni a számokat.
a config.dat megfelelõ sorában kell felcserélni a számokat.
Nem egészen értelek
hét analog kar van
az egyikkel mozgatot az ember a masikkal cselezel
a 4-en meg az inditás van az pont jo ott ha oda rakod a gyosr futástnemtusz egyszerre gyorsan futni és passzolni
hét analog kar van
az egyikkel mozgatot az ember a masikkal cselezel
a 4-en meg az inditás van az pont jo ott ha oda rakod a gyosr futástnemtusz egyszerre gyorsan futni és passzolni
2003-11-06 FIFA 2004 v1.1 (c) EA Sports *CRACKED* 05x05 MB DEVIANCE 6.6
láttam ezt is nforce-on tehát lehet ez még 25 mega is lesz
láttam ezt is nforce-on tehát lehet ez még 25 mega is lesz
Avanti Italia!
a Kenny-féle játékmodról beszélsz? ha felteszem és nem jó,letudom szedni? még sosem próbáltam ilyesmit,az alap fifákkal nyomultam.
amúgy a c+a féle ívelést vágod? elég hasznos..
amúgy a c+a féle ívelést vágod? elég hasznos..
01*5 Mb - ot ír ez meg csak 1.7 MB
Nem csak a fele szerintem 😊
Hát a bizbasz az amit nem nyomkodni kell hanem huzogatni a hüvelykújaddal😄. Azóta pedig már az is nagyon érdekelne, hogyan lehet mondjuk a gyorsitást a 4-es gombra tenni. Nagyon hálás volnék ha megmondanád.
elõbb mond meg neked mi a bibasz és mi a felsõ irány billentyû
Analog és digitális kontlorrerrol meg számozott gombokrol beszélj öregem :-)
Analog és digitális kontlorrerrol meg számozott gombokrol beszélj öregem :-)
" Több mint 100 beállítást a játékmenetben megváltoztattam.
a passzjáték komplett megváltoztatva, a lövéssegítség megváltoztatva, a kapus reakcióképessége megváltoztatva, a komputer által irányított csapat játéka megváltoztatva, beíveléseknél a segítség megváltoztatva, fejeseknél most magad tudod irányítani hová menjen a labda és egyéb kis meglepetések lettek beépítve. Tippek a játékmenethez: nem mindig a közvetlen út a legjobb a kapu felé, a "menés" gomb gyakori használatával nagyobb a kontrollod a labda felett, egyszerûen megállni és megfigyelni, hová lehet a labdát a legjobban megjátszani, úgy játszani mint ahogy az igazi futballt is játszanád."
a 2043-ban belinkeltem
a passzjáték komplett megváltoztatva, a lövéssegítség megváltoztatva, a kapus reakcióképessége megváltoztatva, a komputer által irányított csapat játéka megváltoztatva, beíveléseknél a segítség megváltoztatva, fejeseknél most magad tudod irányítani hová menjen a labda és egyéb kis meglepetések lettek beépítve. Tippek a játékmenethez: nem mindig a közvetlen út a legjobb a kapu felé, a "menés" gomb gyakori használatával nagyobb a kontrollod a labda felett, egyszerûen megállni és megfigyelni, hová lehet a labdát a legjobban megjátszani, úgy játszani mint ahogy az igazi futballt is játszanád."
a 2043-ban belinkeltem
A SoccerAccess-en kintvan a link.
hali ! valaki tudna nekem segiteni ? olyan problémám van hogy az irja ki a játék az elején hogy "FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration" gyenge a videókártyám ? van erre valami gyogyír ? valami butítás ? vagy valami PLS HELP ! mert nagyon szeretnék már vele játszani !!
Help! Akinek logitech dual action gamepadja van az, hogy oldotta meg, hogy ne csak azzal a bizbasszal lehessen irányitani? Akármit csinálok nem engedi hogy a rendes fölsõ irány billentyüket használjam.