FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
erre a kérdésre már válaszoltam

"2.-at kipróbáltam az elsót meg a 2003-ban is lehetett"

Namost gondolod ha kipróbáltam azt jelenti hogy nem lehet?
DE akkor nyomatékosítok ahogy teis

LEHET EGYMÁS ELLEN JÁTSZANI

hogy hány karral azt nemtom :-)

Bill-el és gamepaddal lehet.

Ha a kérdés arra vonatkozott két gamepaddal lehet-e azt nem próbáltam de ha a hardver tudja sztem lehet.

Ne ordibálj már itt fütyifej. Vedd meg a gamét, a hivatalossal mindent lehet.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Most nem azért, mindenki el van szállva, hogy nagy fifás és még azt se tudja senki az ország legnygyobb fórumán hogy a p...ba kell egymás ellen nyomulni PC-n???? Nem azért de én gép ellen nem is játszanék, annak mi a franc értelme van??? Szóval ha nem totál lámák járnak ide akkor válaszolhatna már valaki normálisan egy nagyonis idevaló kérdésre. LEHET EGYMÁS ELLEN PC-N KÉT KARRAL EZT A SZART JÁTSZANI????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na pls! Most indulnék megvenni, valaki nyugtasson már meg hogy érdemes belõle kettõt vennem!!

The Hedgehog
Szerintem a patch ellenére is tele van bugokkal a játék és ezek nagy része apró igaz, de engem aki már a kezdetek óta elméjülten FIFA-buzi nagyon zavarnak. És a Career mód sem lett olyan jó mint amilyennek beígérték...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Igen ez tényleg mûködik. Ilyenkor dühöngök, hogy nincs otthon netem, itt meg nincs FIFA-m 😄

Egyébként azt írják az SG-n, hogy akinek eredeti FIFA-ja van annak mindent javít az update. Úgyhogy tényleg meg kell várnunk a crackelt updates exe-t!

Imremagdi
figyelj ! 1950-nél lévõ cuccot én már letöltöttem,de egy szál exe sincs bennne !

remélem sikerül 😊

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/fifa2004/pc/

Írjátok be a böngészõbe ezt, s indítsátok el
Lépjetek be az EN-US menübe
Most az abban található ÖSSZES file-t töltsétek le egy könyvtárba
Indítsátok el a letöltöttek közül a home2.htm-et

S ugyanúgy, rá kell keresni a patchre, majd a download-ra kattintani, de mivel a gépünkön van minden , kb 2-3 perc múlva megkapjuk a patch installed üzenetet

Egymás ellen gondoltam!!

The Hedgehog
Na szóval magam is elmondom amire rájöttem az update-el kapcsolatban. Szóval lehet ezt a patchet net nélkül is telepíteni csak némi átalakítást kell rajta végezni, ha ez mûködik akkor holnap a FIFA HUNGARY-ra kiteszek egy EXE-s telepítõt.

De persze itt felmerül a gond, hogy az update csak bizonyos részeit javítja a játéknak. Hát ez betudható a crackelt exe-nek, de lehet, hogy csak ilyen hanyag az EA. Nem tudhatjuk de ennek is utánajárok az SG fórumán.

Breki33
2.-at kipróbáltam az elsót meg a 2003-ban is lehetett
Breki33
párosben ugy erted, hogy multizni valaki ellen vagy simán egymás ellen?
Breki33
van a mircen egy diego
de mivel azt mondtad otthon nincs neted gondolom az nem te lehetsz
Hali! VAlaki megmondaná, ha veszek hozzá 2 db Logitech dual action game padot tudok vele párosban nyomulni a haverokkal?

Breki33
demotakkornemamrcesdiegovagy?
Breki33
énmég tudnék anyagot adni :-)

de gondolom magadtól is nézed a német oldalakat.

Ha nem idézek eghy ma kapott levélbõl:

> - http://www.gfo2004.de/ (FIFA 2004)
> - http://www.fifa4fans.de/ (FIFA 2004)
> - http://www.fifastadt.de/ (FIFA in General)
> - http://www.gfo2003.de/ (FIFA 2003)

Ezek a legjobb német oldalak.
Breki33
1950

Csak nem multizni akarsz Imikém? :-)
Imremagdi
RTPatch programot hol találom meg ! nincs mindenkinek mindenhol internete !!!!!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Breki33
tom én értem

vagy legalábbis úgy teszek :-)
Breki33
hm nyami nyami

öcsém te megbízhatóbb vagy mint a hivatalos tolmácsok

perfekt vagy? :-)
Amúgy remélem ezek másokat is érdekelnek és nem terhellek túl vele.
A patch fele mûködik kb.
A multi a Direct IP-vel, s az advanced menüben állítható grafikai részletesség. (low-medium-high)

Ami nem mûködik, a controller beállítása (hiába próbálsz rákattintani a különbözõ lehetõségekre, nem történik semmi) , illetve a replay mentésének lehetõsége.

Ezekhez 1.1-es EXE kellene...
Breki33
de ugy néz ki a multi igyis mûködik
"Crack azért nem kell mert a Deviance féle verzióban a törést a fifa2004.exe fileban oldották meg és ezért a patch nem találja az eredeti .exe-t és ezért nem is változtatja meg. "

Így van , errõl beszéltünk eddig.
Az RTPatch hibaüzenettel szépen kihagyja az EXE lecserélését, s fent hagyja az 1.0-ást.

Csak nekünk 1.1-es cracked EXE kellene, hogy ezt felülírhassuk. Utána minden mûködni fog azon újítások közül, amiket a patch feltett.
Breki33
itt most nincs exe-m mivel gondolom ugyanolyan helyen vagyok mint te :-)

ezért kérdem az otthoniakat

amufgy ezzel kapcsolatban ez a hozzászólás korrekt idézném:

Offline is lehet patch-elni ha letöltöd ezt a file-t ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/fifa2004/pc/EN-US/FIFA04_PC_English_1-1.rtp
filet, ez 16,43Mb. Ehhez kell még egy "RTPatch" nevû program ami elvégzi a patch telepítését. Így lehet offline elintézni a dolgot. Kicsit bonyolultabb talán, viszont így is mûködik.

Crack azért nem kell mert a Deviance féle verzióban a törést a fifa2004.exe fileban oldották meg és ezért a patch nem találja az eredeti .exe-t és ezért nem is változtatja meg. (Offline patchelésnél ez látszik, online nem próbáltam)
A patch elõtti EXE-t könnyû megnézni, mivel a telepítõ CD-n külön ott van.

A legtöbb embernek alighanem a patch utáni EXE méret ugyanez lesz, hiszen nem eredeti file lévén, nem írja felül a telepítõ...
Amennyiben neked felülírta, s új EXE-d van, ezt a file-t megoszthatnád a nagyérdemûvel
Breki33
Amugy aki segíteni akar beírhatna egy patch elõtti és utánni pontos exe méretet
Breki33
egyenlõre csak
FIFA 2004 v1.0 +1 TRAINER

van
Breki33
sztem délutánnál elõbb nem lesz hisz még ki kell próbálnia otthon
Breki33
Breki33
Hedge üzeni:

"ok! figy írd meg az sg-n hogy én már dolgozom egy sima EXE-s telepítõn...!"

csak, hogy pontosan adjam át :-)

én merg elmegyek cracket keresni :-)
Breki33
nekkem nem kért cd-t igaz be van mountolva

és ugynézem rendben felment
Breki33
ja sokan nyaggatnak ezzel így itt közölném, hogy Hedge mindjárt kiirja az fh-n a pontos teendõket
good luck :-)
Breki33
meglepetééééééés :-)

patc ftp-n
Ja, és az NHL sem szaggat full detail-lel, 1024*768-ban.

Nekem továbbra is az a kérdésem, hogy miért szaggat 640*480*16-ban, ha a demo 1024*768-on is prímán futott.

Radeon 8500, AMD Athlon XP 2000-em van.

Másrészt a magyar válogatott névsora másnál is ilyen borzalmasan pocsék? Egy csomó régi név van benne, ráadásul nagy részük rossz helyen játszik, pl. Sáfár, mint védõ, stb. Creation Center pedig nincs, ugyebár, és a patchben sem lesz.

Harmadrészt a karrier módban kicsit érdekesen számolja a meccsek eredményeit a program. 9 forduló után a Hannover vezet, mi vagyunk a másodikak a Stuttgart-tal, aztán a Frankfurt jön, míg a kiesõ helyeken a Bayern, a Schalke, illetve a Werder osztozik, de a Dortmund is 14. OK, néha felborul a papírforma, de azért ez egy kicsit (?!) túlzás.

Nem tudom, hogy mikor veszett ki a játékélmény a fociprogramokból, de emlékszem, hogy régen milyen jól szórakoztam a 2D-s játékokkal, most meg csak bosszankodok.

Az EA egyébként idén nagyon nagyot bukott eddig, hiszen az NHL-ben és a Fifában is olyan hiányosságok voltak megjelenéskor, hogy a feldühödött rajongók már-már a fõhadiszállást ostromolták a patch miatt (Meg más miatt is, mindenesetre a magyar online ligában játszó veteránok azóta is anyáznak az elcseszett hoki miatt.). Remélem az NBA-t nem kúrják el, de már nem bízok, csak remélek...😞

Rudee
Pedig megy ez crack nélkül is, csak türelem kell, elõször én is bezártam (ctrl alt del) az ablakot ahol "töltötte", aztán nem is lett jó, Második kisérletre viszont sikerült, igaz pár percet kellett várni, de megéri, most jáccottam 3 meccset, és király volt 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Marcell
Pontosabban a www.fifa04.com-on nincs meg kinn a hir, pedig igertek, hogy belinkelik, amint lesz peccss....

Marcell
Engem BAROMIRA felhuzott, abban remenykedem lesz valami normalis peccs is. Mert a fifa2004-en meg nincs kinn a hir, pedig elvileg igertek, hogy belinkelik majd. Talan a letoltheto verzioju peccset varjak ok is 😊)

Elegem van egy idore az EA Sports silany minosegu, osszecsapott, szar cuccaibol! Bar jo LEHETNE ez a jatek, az osszkep FOS!

reaper4
nah további jó szenvedést ezzel a szarral én mára meguntam.
na meg kicsit fel is húzott ez a patch dolog, de rage-nek igaza van.Várjuk meg a crackelt cuccot.

jóccakát mindenkinek.

off

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Marcell
DC++ rol, de ez nem tudom miert fontos. Szinte mindenkinek deviance-s van, hacsak nem a nemet verzio 😊

Marcell
amugy ilyennel talalkoztatok mar?:

Marcell
Hat ja, kicsereltek (feltortek), de nem NO-CD-sre, mert a deviance-s cdt azert bekeri.

rage
A program safedisc-kel van védve
Ha te nem feltört exe-vel próbálkozol,úgy fogja kérni a correct disket, mint a sicc

Az, hogy a te CD-den Deviance-ék már alapból kicserélték crackeltre az EXE-t, az meg egy másik dolog!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Másolásvédelemrõl hallottál már?
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ha elolvastátok volna, ott írta az illetõ, hogy manuális installnál kiírta, hogy mivel nem eredeti exe-re akarja tenni, azt nem találja, ezért azt most nem írja felül.

Vagyis, felülírná, ha origin lenne...

Marcell
Nem baj, ha keri a CD-t, hiszen benn van a meghajtoban a CD! A no-cd csak akkor kell, ha nincs kiirva (vagy bemountolva) a cd.

Marcell
Bar Rudi is no-cd-t hasznal es neki jo.

rage
S akkor hogyan fogod elindítani ?
Nem baj, hogy az új exe is kérni fogja a CD-t???

Mivel egy eggyel nagyobb verziószámú, eredeti lesz belõle?
Nem kellene hozzá szerinted egy crackelt változat ebbõl?

Marcell
Ha nem peccseli, akkor mivel magyarazod, hogy a felbeszakitott patch telepitese utan nem indult el a jatek, de az exe (no-cd-re) kicserelesevel ismet fut?

Breki33
és utánna kérni fogja az eredeti CD-t :-)