FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"2.-at kipróbáltam az elsót meg a 2003-ban is lehetett"
Namost gondolod ha kipróbáltam azt jelenti hogy nem lehet?
DE akkor nyomatékosítok ahogy teis
LEHET EGYMÁS ELLEN JÁTSZANI
hogy hány karral azt nemtom :-)
Bill-el és gamepaddal lehet.
Ha a kérdés arra vonatkozott két gamepaddal lehet-e azt nem próbáltam de ha a hardver tudja sztem lehet.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Egyébként azt írják az SG-n, hogy akinek eredeti FIFA-ja van annak mindent javít az update. Úgyhogy tényleg meg kell várnunk a crackelt updates exe-t!
remélem sikerül 😊
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Írjátok be a böngészõbe ezt, s indítsátok el
Lépjetek be az EN-US menübe
Most az abban található ÖSSZES file-t töltsétek le egy könyvtárba
Indítsátok el a letöltöttek közül a home2.htm-et
S ugyanúgy, rá kell keresni a patchre, majd a download-ra kattintani, de mivel a gépünkön van minden , kb 2-3 perc múlva megkapjuk a patch installed üzenetet
De persze itt felmerül a gond, hogy az update csak bizonyos részeit javítja a játéknak. Hát ez betudható a crackelt exe-nek, de lehet, hogy csak ilyen hanyag az EA. Nem tudhatjuk de ennek is utánajárok az SG fórumán.
de gondolom magadtól is nézed a német oldalakat.
Ha nem idézek eghy ma kapott levélbõl:
> - http://www.gfo2004.de/ (FIFA 2004)
> - http://www.fifa4fans.de/ (FIFA 2004)
> - http://www.fifastadt.de/ (FIFA in General)
> - http://www.gfo2003.de/ (FIFA 2003)
Ezek a legjobb német oldalak.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
öcsém te megbízhatóbb vagy mint a hivatalos tolmácsok
perfekt vagy? :-)
Amúgy remélem ezek másokat is érdekelnek és nem terhellek túl vele.
A multi a Direct IP-vel, s az advanced menüben állítható grafikai részletesség. (low-medium-high)
Ami nem mûködik, a controller beállítása (hiába próbálsz rákattintani a különbözõ lehetõségekre, nem történik semmi) , illetve a replay mentésének lehetõsége.
Ezekhez 1.1-es EXE kellene...
Így van , errõl beszéltünk eddig.
Az RTPatch hibaüzenettel szépen kihagyja az EXE lecserélését, s fent hagyja az 1.0-ást.
Csak nekünk 1.1-es cracked EXE kellene, hogy ezt felülírhassuk. Utána minden mûködni fog azon újítások közül, amiket a patch feltett.
ezért kérdem az otthoniakat
amufgy ezzel kapcsolatban ez a hozzászólás korrekt idézném:
Offline is lehet patch-elni ha letöltöd ezt a file-t ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/fifa2004/pc/EN-US/FIFA04_PC_English_1-1.rtp
filet, ez 16,43Mb. Ehhez kell még egy "RTPatch" nevû program ami elvégzi a patch telepítését. Így lehet offline elintézni a dolgot. Kicsit bonyolultabb talán, viszont így is mûködik.
Crack azért nem kell mert a Deviance féle verzióban a törést a fifa2004.exe fileban oldották meg és ezért a patch nem találja az eredeti .exe-t és ezért nem is változtatja meg. (Offline patchelésnél ez látszik, online nem próbáltam)
A legtöbb embernek alighanem a patch utáni EXE méret ugyanez lesz, hiszen nem eredeti file lévén, nem írja felül a telepítõ...
Amennyiben neked felülírta, s új EXE-d van, ezt a file-t megoszthatnád a nagyérdemûvel
"ok! figy írd meg az sg-n hogy én már dolgozom egy sima EXE-s telepítõn...!"
csak, hogy pontosan adjam át :-)
én merg elmegyek cracket keresni :-)
good luck :-)
Radeon 8500, AMD Athlon XP 2000-em van.
Másrészt a magyar válogatott névsora másnál is ilyen borzalmasan pocsék? Egy csomó régi név van benne, ráadásul nagy részük rossz helyen játszik, pl. Sáfár, mint védõ, stb. Creation Center pedig nincs, ugyebár, és a patchben sem lesz.
Harmadrészt a karrier módban kicsit érdekesen számolja a meccsek eredményeit a program. 9 forduló után a Hannover vezet, mi vagyunk a másodikak a Stuttgart-tal, aztán a Frankfurt jön, míg a kiesõ helyeken a Bayern, a Schalke, illetve a Werder osztozik, de a Dortmund is 14. OK, néha felborul a papírforma, de azért ez egy kicsit (?!) túlzás.
Nem tudom, hogy mikor veszett ki a játékélmény a fociprogramokból, de emlékszem, hogy régen milyen jól szórakoztam a 2D-s játékokkal, most meg csak bosszankodok.
Az EA egyébként idén nagyon nagyot bukott eddig, hiszen az NHL-ben és a Fifában is olyan hiányosságok voltak megjelenéskor, hogy a feldühödött rajongók már-már a fõhadiszállást ostromolták a patch miatt (Meg más miatt is, mindenesetre a magyar online ligában játszó veteránok azóta is anyáznak az elcseszett hoki miatt.). Remélem az NBA-t nem kúrják el, de már nem bízok, csak remélek...😞
Szar Bayern, szar Bayern :)
Elegem van egy idore az EA Sports silany minosegu, osszecsapott, szar cuccaibol! Bar jo LEHETNE ez a jatek, az osszkep FOS!
na meg kicsit fel is húzott ez a patch dolog, de rage-nek igaza van.Várjuk meg a crackelt cuccot.
jóccakát mindenkinek.
off
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ha te nem feltört exe-vel próbálkozol,úgy fogja kérni a correct disket, mint a sicc
Az, hogy a te CD-den Deviance-ék már alapból kicserélték crackeltre az EXE-t, az meg egy másik dolog!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vagyis, felülírná, ha origin lenne...
Nem baj, hogy az új exe is kérni fogja a CD-t???
Mivel egy eggyel nagyobb verziószámú, eredeti lesz belõle?
Nem kellene hozzá szerinted egy crackelt változat ebbõl?