6370
Vampire - Bloodlines
  • MrDevil
    Ott sem tudják!! már szóltak az Activisonak is!! Uk elég sok embernek ezt csinálja!!
  • zoli80
    kérdezz mar rá hogy mi lehet ez a runtime error!
  • MrDevil
    Most olvasgatom az egyik külföldi Bloodlinesos fórumot és ott is mindenki anyázik hogy mennyi bug van benne!! az egyik fejlesztő is irkál !!
  • zoli80
    3napos a windows:)
    formatc meg minden utan.
  • McHaals
    sztem egyjó windózer-reinstall minden gondod megoldaná. Más kérdés, hogy maga a reinstall egy jó nagy gond :)
  • zoli80
    nem tudom,azt irja ki hogy hasznalatra kész,ua a verzio.
  • MrDevil
    Probáld újra felrakni a DX9c-t!!!
  • zoli80
    no az imént mar kiadott vmi hangot,kép semmi persze aztan runtime de ez mar haladas:)
    az a gaz hogy hamarosan feladom,marha ideges vagyok már pedig k*rvara érdekel.
  • MrDevil
    Probáld újra felrakni a DX9c-t!!!
  • zoli80
    codec gond nem lehet szerintetek?friss sp2-es xp van fent.
  • MrDevil
    Valaki nem tudja hogy hol lehet kardot szerezni????
    Valaki kinyírta már a Gargoylet?
  • Drawain
    Ha jókor mész oda láthatod, hogy egy vámpír, talán Nosferatu, veszti el akit legyak a két Lagzi Lajcsi :)
  • Takezó
    Köszönöm :)
  • MrDevil
    Egy picit kell csak vissza menni!! és ott lesz egy Lagzi Lajcsi meg egy csontváz a kártyával!!!
  • zoli80

ezt irja ki!
  • Takezó
    Valaki pls segítsen!

- SPOILER -
    A King's Way 603 után lementem a csatornákba, ott bóklászok már 1 órája, lőttem magamnak abortuszos, 2 fejű lovakat és elhízott Lagzi Lajosokat is, végül eljutottam egy irányítószobába, aminek a közepén van egy lejárat, az egyik számítógépen meg egy Fatal exceptionös hibaüzi. Kérne egy kártyát a gép... no, ez nincs meg! De visszamenni már nehézkes, mivel ebben a rohadt csatornarendszerben már órák óta gyaloglok :(
    - /SPOILER -
  • Methylisocloro
    nekem ezt akkor csinálta ha
    1. safe modban inditottam (az 800x600)
    2. rendes uzemmodban inditva , de a desktop 800x600-ban volt

A desktop-ot 1024x768-ra állitva elindult.
  • DonnieBrasco
    Jah, én is úgy generáltam először karaktert, hogy a kérdésekre válaszolgattam: persze Nosferatu lettem. Újra is kezdtem inkább toreadorral, és sokkal jobb így a játék :) Végre lehet beszélgetni...

DB
  • Takezó
    De nekem tényleg nincs, pedig ventrue vok... :|
  • Drawain
    De itt nem a HL2ről, hanem a source motorrol volt szó, tehát valszeg a motor által használt textúratömörítési eljárásokról, stb. van szó.
  • IMYke2.0.0.0
    Karakter modellekre és textúrákra nem is lenne szükség a HL2-ből... hagy ne magyarázzam miért...

-------------------------
    "Jó munkásember" vagyok...
  • Sharinghan
    Azoknak akik a grafikára panaszkodnak és kérdezik miért nem úgy néz ki mint a HL2:

From IGN:

"Bloodlines uses Valve Software's Source engine. This doesn't include physics, animation, or character models, but you get lighting, water effects, some great shader capabilities, and those eerily realistic eyes that follow you as you walk past"

Tehát a játék a Source Engine-nak csak bizonyos komponenseit használja, ez nem tartalmazza a következőket:
    -Fizika
    -Animáció
    -Karakter modellek?
    -Textúrák
  • Oren
    nvidia 4800ti
  • Drawain
    A dxdiag beállításoknál próbálgattad? Ati kártyád van? Ott van olyan a control panelen, hogy megjelenítő eszközök-megjelenítő-frissítése frekvencia felülírása. Állítsd be a monitor max értékeire!
  • Drawain
    Elég sűrűn változik az oprendszerem és fene se emlékszik mikor csináltam meg ezt meg azt rajta.
  • Oren
    Hali nekem kicsit más hiba üzenetet ír ki 128/100hz frequency is out of range és ez persze a monitor menüje írja ki valakinek valami hasznos ötlete akar, már végigpróbálgattam a frekvenciatartományt egyik se jött be
  • IMYke2.0.0.0
    Elképzelhető? Az ember csak emlékezik ilyenre...

• Drawain
    Kipróbáltam, nálam nem segített túl sokat, bár elképzelhető, hogy már korábban optimalizáltam a registry beállításokban a cacheket :)
  • Drawain
    Nah ezt kipróbálom, de nekem mondjuk nélküle is ált. 10 mp :)
  • Drawain
    8x-os agp-vel nekem tökéletesen fut
  • IMYke2.0.0.0
    Cacheman 5.0 - Shareware program!!!

Cacheman program segítségével gyorsíthatjuk a Windows működését, amit a memória optimalizálásával és felszabadításával érhetünk el. A programban találhatunk egy varázsló - wizard - menüt, melynek használatával nagyon egyszerű az optimalizálás.

• DonnieBrasco
    Sziasztok,

Egy kis segítség a progi katasztrofális memória-kezelésére: tegyétek fel a Cacheman nevezetű programot. Nekem 512MB ramom van, és egész tűrhetően fut, külső tereknél is csak 4-5 mp-et tekeri a winyót, belső tereknél alig 1-2 mp.
    Mondjuk nem árt egy Serial ATA-s winyó sem, mióta ilyenem van, az összes játékbeli töltési idő az ötödére csökkent :))

DB
  • Jagi
    Nemtom, mostazzal próbálkozom, hogy hazaviszem az image-t, oszt megláttyuk. Vagy megvárom a dvd verzióját.
  • zoli80
    nem irtam ki de ha jol tudom itt senki nem tette.
  • Jagi
    Nem, de kiírtad és úgy próbálsz jáccani?
  • [HUN]Crassus
    Érdekes ez a gamma ha 8x-os AGP-n megy a videókarim(9800pro) akkor nem indul az Istenért sem:(
  • zoli80
    elindult neked?nekem is az a gondom hogy az exenel runtime hiba:(
  • Jagi
    Nekem volt... vagy tériszony. Asszem azt is lehet.
  • Zsoldos
    Hat, fogalmazzunk ugy, ha meglatnak nagy lesz a rohangalas :) Meg a prostik se allnak velunk szoba. Az ebedlos neni egyszeruen elajul :) A korhazban azt lehet hazudni a recepciosnak, hogy kiskorunkban megegtunk.. Van akit nem erdekel, pl a fegyverkereskedo. O meg gratulal is milyen szep fulet csinaltattunk :)
  • haxoror
    magasságtól való félelem?