6370
Vampire - Bloodlines
-
Takezó #1289 Aki végigjátszotta: hmmm, a játék végén kiderül, hogy a karakter valami félisten? csak mert úgy eszi meg reggelire az idősebb cimisíket meg más vámpírokat, hogy... :) -
#1288 na megvan a vér meg az ázsiai vámpirka is
most attól az édi miniszoknyás vámpírcsajtol (Asszem jeanette v ki:)) kaptam a küldit h mennyek be a múzeumba és vagdaljam szét a képeket, nos csinálnám de vmi energiapajzs védi és ha belevágok sebződök de a képnek semmi baja. vki vmi megoldás?
más. a mólón történt gyilkosságnál odamentem jött az update h voltam a helyen de nem fedeztem fel semmi extrát, most hogy vigyem tovább a questet? kösz :D -
Joint #1287 jah erre a cacheman-ra én is kiváncsi lennék , hogyhogyan lehet kisajtolni a gyorsaságot :) -
#1286 Valaki csinált olya küldiket amit emailben kapsz és egy cd kell megszerezni egy fényképet és egy kazit!! de nem tudom mi kéne még!! ja amúgy Garynek kell!! és a postaládába kell berakosgatni!! -
#1285 Naszóval a cacheman-t mikre állítsam a wizardokban? Ilyesmiben sose voltam otthon. -
#1284 Jó, jó, de hogyan? -
#1283 SPOILER kérdés!!
A skyline hotelban ,hogy kell bemenni a csajhoz?Jezebel Lockehoz( plague bearer első "láncszeméhez"??
-
Takezó #1282 Hmmm, én csak kapcsolgattam a cuccosokat, és kétségbeestem :) Aztán egyszercsak sikerült :) -
#1281 Help me! Hollywoodban vagyok, a csatornás küldetésnél. Elértem egy terembe, ahol a palló leszakadt alattam, és elektromos kisülések cikáztak. Kikapcsoltam az áramot, és egy ventillátort is kikapcsoltam már, de nem tudok innen továbbmenni. Tudja valaki, mit kell csinálni? Segíccség! -
#1280 Lejjebb van a link. -
#1279 Hi!
Ezt a cachman nevű progit hol tudom megszerezni? -
Zsoldos #1278 d3d/opengl refresh-jet fixald vmi ertelmesre. 1000 modja van, topicja is van a temanak, stb. -
Gareth #1277 Srácok, mikor indítanám a gammát, a monitorom kiírja hogy 94k / 143hz - frequency is out of range. Mit csináljak, hogy ezt ne írja ki? -
#1276 srácok, a vérfarkas vérét hogy lehet megszerezni? mert már megvan minden lily-t is kiszabaditottam meg a morfiumot is megszerváltam csak van az a kodos szekrény ahova nemtom a kodot, a géphez amiben meg szerintem benne lenne a kod nemtom a jelszot és a hackelésem is kicsi. van egy másik széfes szoba de oda meg a lockpickingem kicsi :) várjak mig ezek helyrejönnek v van vmi megoldás? -
Oni #1275 Persze, ez nyílvánvaló, na de akkor is..
Amúgy nálam semmi baja, csak a töltögetés sok. -
antijedi #1274 szvsz csak ugy gondolták hogy amig nincs patch..., iylenekre tuti fog kijönni valami hibajavitás... -
#1273 borzasztó,ha megvettem volna eredetiben szétvagtam volna oket.én a helyukben nem irtam volna oda azt a szemétséget. -
Oni #1272 Azért mindent félretéve, - mert azért jó ez a játék - , de ez miféle pofátlan support duma de nem?
"Nem megy a játék? Bocsi, nem tudjuk mi a baja, vegyél új alaplapot vagy vidókátyát" Szép. -
#1271 vagy van egy ati 7000 itthon,berakom,lehet hogy elindul:) -
#1270 ja azt a reszt figyelmen kuvul hagytam,megyek és veszek uj videokartyat,ennyit megér a jatek:) -
Oni #1269 Akkor viszont:
Alternatively you could also try getting either a new motherboard or a
new video card. -
#1268 kár hogy atim van:) -
Joint #1267 mi az hogy belő Games-re? -
Drawain #1266 Chinatownban a boltban lehet venni, de a mészárások folyamán te is bele fogsz botlani -
#1265 Én nem tudtam felvenni...bár annyira nem is érdekelt, a karmaim szebbek és jobbak :P -
#1264 Telepít, elindít és belő Games-re ennyi.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Joint #1263 eltudnátok nekem mondani , hogy hogyan kell ezt a cachman nevű progit használni? -
#1262 Katanával még te sem találkoztál?? -
#1261 Én voltam. -
#1260 Én már kinyírtam csak arra voltam kiváncsi hogy már más is megtette-e! -
#1259 Azzal nem nagyon lehet elbánni, szerintem. Beszélj vele inkább! Meg lehet győzni. -
Oni #1258 The C++ error message appears to be caused by a timing issue between
the video card and the motherboard. We have seen this error across
multiple games using different graphical language sets (both opengl and
direct3d) and being developed by different developers. Sadly there is no
hard and fast rule to solving this issue. You can try different
versions of the nvidia drivers (they have a driver archive link on the left
hand side of their driver download page). This problem started right
around when the 4x.xx drivers came out though so it's very likely that
older drivers won't work properly with the game.
Alternatively you could also try getting either a new motherboard or a
new video card. Either of these should also eliminate the error.
We are actively looking into wether or not this game has any other
sources for the error message other than the timing issue that I mentioned
previously. Unfortunately I have no further suggestions at this time. -
#1257 Ezeket probálgasd végig!!!
Make sure your system meets the minimum system requirements of the game.
Make sure you have the latest video and sound card drivers from the manufacturers' websites.
Set your desktop to a resolution of 800x600, 32 bit True Color.
1) Right-click on your desktop and select Properties.
2) Click the Settings tab.
3) Set your screen area to 800x600.
4) Set the colors to 32 Bit (True Color). Under Windows NT this will be listed as 65554 colors.
5) Click Apply and OK.
All background applications must be shutdown prior to running the game.
Try setting your sound acceleration to basic. Here is how to do this:
1) Click on the Start button and then Run.
2) In the box type: dxdiag
3) Click the OK button.
4) Click on the sound tab, and there should be a slider labeled sound acceleration near the bottom of the screen.
5) Move the slider down to basic and then press ok. -
Oni #1256 köszi -
#1255 Na valaki katanát hol lehet megszerezni??? -
#1254 Ez: http://bloodlines.dilapidation.com -
HRaVeN1 #1253 Ja igen bloodlines-ről van szó :) -
#1252 Előre megmondom: nem egy darab patch fog megjelenni hozzá s nem kis méretben!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Oni #1251 Melyik ez a fórum? Tudnál adni egy linket? Kíváncsi vagyok.. -
HRaVeN1 #1250 9600xt,2600xp,512 ddr-en mért szaggatnak az átvezetők? 4.10-es catalyst van rajta.