6370
Vampire - Bloodlines
  • Hmuda
    Egyezzünk ki abban, hogy néhol a Troika túlzásba vitte a vámirkodást (pl mindegyik vámpír fakóképű, feketeszájű ami nem mindig így van).
  • Joint
    kösz hogy segítetek eddig mindenkinek készséggel segítettetek , de én már kb 5x-re rakom fel ezt a kérdést hogy mi a jó büdös f**t kell csinálni a cachemannal hogy valamivel jobb legyen , de senki nem reagált illetve egy valaki de ő meg nem adott konkrét választ hiába tettem fel újra a kérdést.. :)
  • Voltan
    Igaz, de jobbat nem tudtam kitalálni
  • Hmuda
    Hm, tényleg Gangrel, most hogy visszagondolok. De a kígyóknak sose "parázslik" a szemük (se semmilyen más állatnak).
  • Voltan
    Nem textúrahiba a szeme. Gangrel a pasas, azoknak pedig valamilyen állati vonás mindig van a külsejükön. Neki ilyen kígyó-szeme van.
  • Takezó
    Nem szektájuk van... összesen 3 közösség ismert (asszem): a Kamarilla, a Szabbat, és az Anarchok. A Kamarilla mindenkit tagjának tekint és így minden városba vezetőket neveznek ki: aki pedig általában ventrue (bár ez se biztos) :)
  • Hmuda
    Ezeken jókat röhögtem. :D

Ja, és a történész vámpírnak a szeme most textúrahiba, vay tényleg ilyennek kell lennie? A WoD-ban én még nem hallottam ilyen vámpírokról.

• Larvin
    a másik személyiségét nyírattam ki :)) vele, de a crashes szitu megoldódott egy reinstall után

és mi van a primogennel? azokhoz nem lehet csatizni???

nehogymár a ventru-knak meg a bruja-kank van szektájuk, a többi vámpír meg alázkodjon meg és adja fel az elveit
  • Joint
    elárulnád nekem hogy hogyan mit állítottál a cacheman-ba , hogy jobb legyen?
  • Takezó
    Hát azt kétlem, hogy :) Ti. "nincs vér a pucájukban" :P
  • Wing Rockling
    Nem is tudtam hogy ez má megjelent :O
  • Drawain
    Ez már csak a WoD :)
  • MrDevil
    Valaki nem tudja hogy hol lehet body armort szerezni???
  • Zsolthiee
    Még annyit hozzá tennék hogy ki a legjobb választás? Jeanette Therese vagy mindkettő? Befolyásol ez később vmit? Annyiról tok hogy ha Jeanette marad akkor később visszamehetsz hozzá és amikor megkérdezed mivan Santa Monicaban, akkor azt mondja hogy unatkozik... HEHEH! Ekkor elsötétül a kép és...
  • Gnome
    hmm...ez a Cacheman nállam is segített(igaz én az XP verziót szedtem le)..és a zenéje is nagyon tetszik:)...a Skill pagen meg elléggé massive attackos dallam hallható:P....nállam elég rendesen fut parázni énis szoktam rajta néha de azért annyira nem vészes....csak azt nemértem, hogy miért néz ki minden ember vámpírnak(beesett véres szemek+fogak)..vagycsak mindenki drogos..
  • Zsolthiee
    Larwin még asszem te írtad azelőtt hogy a Jeanette-el kinyírattál vkit. Ez mi akart lenni és hol? Nekem nem volt sehol ilyesmi még pedig nem az elején vagyok már. Én is Toreador vagyok szal nem a klán a probléma. Egyébként nem találtam más helyet még akihez szegődni lehetne...
  • Drawain
    Így van, én pölö mindentől parázok, a játékban :D. Persze ez csak a véletlen műve, mert mindig rossz fele fordulok, mondjuk mielőtt a Tzimisce-vel találkoztam a házban meg mindenféle két kézen járó szörnyi járt, és így rámburogatták az ajtókat néha igencsak szívbajt kaptam :P
  • Eye-scream
    Hát nemtom én elküldtem az anyjába a szarkofégjával együtt, de a küldetés nem változott, sazl...
  • Eye-scream
    Nekem is tetszett, de tény, hogy ezt a poéntz már elég sokszor ellőtték ezelőtt. Ettől függetlenül kissé meglódult a pulzusom mikor megfordultam és ott álllt mögöttem a baltás ember :D
    Kicsit SPOILER
    Ami nekem nem tetszett az a malkavita kastélya volt...Szokásos megkeresed-kinyílik és a végén a tűzvész is sablonos...
  • Hmuda
    Nem kell mellreszívni, csak gondoltam megosztom, hogy nekem röhejesen gagyi próbálkozás volt, tőlem mindenki attól parázik amitöl akar. :-)
  • CarajoEsp
    Nah azért kicsit erős volt. Szerintem fílinges volt és én bele tudom magam élni. Persze végigvihettem volna úgy ,hogy "Báhh ez ritka szar, de van annyi fantáziám ,hogy elképzelem ,hogy félek és akkor valóban félek."
    Szerintem ritka jó rész volt és mondom ezt úgy ,hogy tetszett annak ellenére ,hogy nagy Silent Hill rajongó vagyok. Azoktól is tudok parázni és ettől is:D
  • Larvin
    Van valamilyen toreador szekta is?
    mert nem akarok lázadó, anarchista brujahahahaha lenni, de a ventrue mitugrász kékvérűnek se akarok sokáig nyalni, szal 1ébb alternatíva?
  • lwb
    ok, köszi. nemsokára leér és megcsekkolom én is. lehet, addigra kint lesz vmi peccs is erre a crash-bugra.
  • Forrest Tomee
    Nekem alcohollal simán elindult, kiírás nélkül.
  • lwb
    szerintetek, hogyan lesz nagyobb esélye annak, hogy elindul:

a.) bemountolom legújabb daemonnal és imádkozok, hogy elinduljon
    b.) írjam ki az 1-es cd-t alcohollal, ahogy az nfo mondja
  • Takezó
    megoldottam...
  • Takezó
    Kb 1 hetes a játék, RPG és 2ghz, 512ddr, 92xx/52xx-el már elfut(ogat)
  • Takezó
    nah, itt elakadtam... hogyan is kell előhívni a konzolt?
  • berlinboy6329
    Hali!

Ez mikori gém,milyen tipusú, mik vannak benne és milyen a gépigénye?
  • Takezó
    Írtam már, hogy a múzeumban, az ajtó előtt közvetlenül kinyírsz egy őrt... nos, ott van nála - a földön - a kártya
  • Takezó
    Embere (és idegrendszere) válogatja... én be voltam rajta szarva
  • Voltan
    Nono! Nem besz*rni kell rajta, hanem a hangulatot átérezni. Az pedig ott volt.
  • Voltan
    Kár ezen fölhúznod magad. Mindenütt akad ilyen kedves résztvevő.
  • Hmuda
    Bah, az neked filinges volt? Jókat röhögtem a lagymatag ijesztgetési próbálkozásokon, annyira gyengék voltak. :D

Kiszámíthatóak és elcsépeltek. Kezd eltunyulni a játékostársadalom ha már ezt is félelmetesnek találják (a D3-as "ultrapara" meg már szinte röhejes, hogy hogy lehet attól félni, annyira gagyesz).
  • skorpio7
    Alig 2 hete regisztráltad magad szóval nemigen kéne itt utasítgatni senkit... és igencsak figyelhetnél a hozzászólásodra, mert telis-tele van helyesírási hibával.
  • Voltan
    Ez a Cacheman dolog tényleg ér valamit. Gyorsabban tölti a dolgokat. Érdekes, hogy a HL2 nem szereti. Kirúgott a Desktopra, mikor használtam pedig hivatalos verzió... Mindegy, a Vampire-nél működik.
  • Eye-scream
    SPOILER

Előbb a kocsit kell megkeresni aminek a kulcsa nálad van és onnan megtudni, hogy a blood bankba ment...
  • Voltan
    Na ja. Csak jönnének már!
  • Voltan
    Nyugi, ecsém. Az még jócskán odébb lehet...
  • billgates
    Egyébként itt olvastam, hogy van valami riporteres mission. Azt hol találom?