6370
Vampire - Bloodlines
  • Drawain
    Igen elképzelhető, hogy a motor bizonyos részeit drágább csomagban lehet csak megkapni és úgy gondoltak, ha nem szükséges akkor talán nem költünk a jobb fizikáért még párszázezer dollárt. De az, hogy a HL2 5cd és ez meg csak 3 nem látok sok összefüggést. Vannak egy-két cds játékok amibe rengeteg modellt és textúrát bele tudtak pakolni.
  • Eye-scream
    Itt többen írtok valami vérfarkasos küldit , ezt hol lehet felvenni? mert én már betörtem ott fent a kórházba, kinyitottam a szekrényt is de semmi sem volt benne, szal gondolom kéne hozzá a küldetés, de hol kapom meg?
  • CarajoEsp
    Hát ezzel nem teljesen értünk egyet. Abban igazat adok ,hogy a csúszó? emberek nagyon botrányosak és azok a grafikai hibák is zavarólag hatnak ,mint a kártyák illetve néhány ember kinézete.
    ÁMMM!!!!!!!!!!
    Amíg a HL2(legyen akármilyen hosszú is) 5CD!! ,addig ez 3 ,illetve ,míg abban a területekbe lehetett rakni töménytelen mennyiségű mozgatható tárgyat, addig ez itt zavaróan hatna.
    Én elismerem ,hogy poénm lenne egy székkel betörni egy ajtót ,de ugyanakkor az mégtöbb problémát hozhatna. +én abba se vagyok biztos ,hogy minden ficsőrt kifizettek:D
  • MrDevil
    vissza mentem a Damsnel nevü csajhoz de ott nem lehet semmit csinálni!!! 8(( CIS szoba merre van???
  • Drawain
    Egyetértek sztem a HL2 után ennek van az egyik legszebb grafikája! Azt azért megjegyezném, hogy a HL2 tavalyi botrányánál nekik már volt egy majd kész Vampire-jük, amit a HL2 botrány miatt elég sok idejük maradt optimalizálni ;)
  • Drawain
    A plaguebearer csaj után visszamész aki adta a küldit, és ő bejelenti, hogy valszeg rossz helyen kopogtattál, mert még mindig fertőződnek a mukik a városban. Kérdezősködj az utcán a csövesektől.
    Csinálj addig küldikat amíg nem elég nagy a lockpicked vagy a hackinged (inkább lockpick ;)).
  • CarajoEsp
    Hát nemtom mi bajotok vele:D
    A Grafika ténaleg nem a legnagyobb ász ,de nem is volt idejük négy évig optimalizálni mint a Hl2-nek.
    Megkapták és csak gyorsab beledobtak(egy amúgy isteni) szerepjátékot.
    Én tolom és azt kell mondjam Fallout2 óta nem éreztem ezt. Nagyon isten!!!
    Hogy a Hl2 ,hogy megy azt meg les**om ,mert abban nincs 60órás játékidő:D
  • MrDevil
    Valaki nem tudja hogy amikor kinyírom a plaguebearer csajt akkor utána hova kéne menni???? ja és a vérfarkas vért hogy lehet megszerezni??? mert a számítógépböl nem tudom kiszedni az ajtó kódját!! nem találja!! még egy lezárt ajtó van!! amit nem tudok ott kinyitni!!
  • deicide
    Akkor ezekszerint mindenki feltudta telepiteni akinek innen-onnan megvan...?

Akkor én miért nem tudom felrakni...?

És miért tünik el a registration után minen...?
  • Drawain
    Az mégis fura, hogy ilyen hibákat nem tapasztaltak az újságírók, sem az egyéb média. Több helyen olvastam, hogy a legnagyobb gond, hogy kicsit optmalizálatlan, de azért nem írják, hogy ilyen vészes lenne... Remélem kiadják warezban az eredeti dvd-s változatot, mert talán az jobb lesz
  • deicide
    Kezd olyan érzésem lenni mint a Call Of D...nevű gammánál,vagy is annak a kiegészitőjénél...!!!:((

3. lemez telepitése után...a regnél...kilép...és se kép sem hang..!

Játék sehol..:((

Mit lehet ilyenkor csinálni....????!
  • MrDevil
    Valaki nem tudja, hogy a számítógépeknél mért nem zöld a betű?
  • Tatyla
    nem hát!
  • robotnyk
    :DDD
  • Voltan
    Most akkor tuti, hogy nem béta?
  • Titan
    Asszem Én is leszedem 1 időre..:(
    A nejem kiröhögte a női karakterem mozgását. Azt kérdezte, hogy miért vagyok csípőficamos és, hogy biztos van valami szer, amitől meggyógyulok, csak meg kell találnom a pályán....hát nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek?!
  • Deajka
    F..m. Már uninst volt mert tegnap még úgy volt, hogy béta!
    Akkor viszont patchre várás 1k-el. Nagyon zsír a gém de a körítés...

Engem nagyon zavar pl, ha kijössz az asylumból szemben a falon van fent egy-egy szobor fej (vagy mi) és azok sima bmpék.
    Nagyon szar hiba. Szvsz a grafika igenis számít. Arra gondolok ,hogy egységesnek és hiba mentesnek kéne lennie. Már írtam pl az ofp-t.
    Egységes olyan amilyen(k..a jó) de egységes. Itt meg... olyan mint egy béta. Hmmm. [Varjú mondja]
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem. Tuti, hogy lesz egy fél tucat Patch hozzá, vagy egy nagyobb - de az majdnem 100 MB-nyi méretben!

-------------------------
    "Jó munkásember" vagyok...
  • Davidus
    Mégse báta? Akkor viszont szánalmas hogy ki merték adni ebben az állapotban:P Az átvezetőknél röhögőgörcs kerülget annyira fos bennük a mozgás. Amíg nem jön ki a peccs én hozzá nem nyúlok.
  • Methylisocloro
    Azért tölt többet mert ez RPG. Nem egy agyatlan FPS.
  • mucius
    kórházi safe kódját valaki (amiben a farkasember vérmintája)) nem tudja? sehol nincs leírva
  • deicide
    Kezd olyan érzésem lenni mint a Cod...nevű gammánál,vagy is annak a kiegészitőjénél...!!!:((

3. lemez telepitése után...a regnél...kilép...és se kép sem hang..!

Játék sehol..:((

Mit lehet ilyenkor csinálni....????!
  • antijedi
    te se jáccotál még lockonal pl :PPP
  • pluhi
    Na csekkoltam a HL2-őt. Anyám, zongorázni lehet a különbséget. Nem tölt olyan sokat, miután betöltött elég egyszer körbenézni és máris szakit max fps-sel. (Nem mértem, de szerintem 85 volt a vsync miatt.) mindez húzott 9600Pro-n 4xAA és némi aniso mellett. A texturák is szebbek. Kilépek egy épületből a (látótávolság csipőből kétszerese a Bloodlines-énak mivel nappal van) és meg se kottyan neki! A Troika lehúzhatja magát a WCn.
    antijedi: nekem momentán el kéne adnom a két 256-os ramomat kéz alatt és venni két 512-est. Amellett, hogy nincs rá pénzem jelenleg, nem is látom értelmét, hiszen 512Mbnak elégnek kell lennie ma még mindenre. Elég is (lsd HL2), ha nem balf@szok a programozók. Már bocsánat.
  • Drawain
    És már az előzetes videók alapján biztosan mondhatta bárki, hogy a source motor azért kellett, hogy legalább valami viszonylag szép grafikája legyen a proginak, mert a készítők nem akartak túl sokat tökölni a graffal. Egyébiránt a grafika sztem így is gyönyörű (csinálhatok képet olyan újságcímlapról a földön, amin még a lábjegyzet is elolvasható), csak nem a HL2höz kell hasonlítani, még akkor sem ha ugyanaz a motor...
  • Drawain
    Én ilyenekkel nem találkoztam.
  • Drawain
    Nem bug, a skacot máshol találod meg.
  • kHares
    Egy kis segítség kellene. Mondjuk Hmuda, látom eljutottál egy ideig.

A downtown-ban bemegyek egy lepukkant helyre, a ventrue torony mellett, szembe jön a fickó aki valami showt forgat. Oké, megáll adott helyen, lemegyek, találkozok flesh eating csaj, mondja küldjem le a fickót mert túl sokat tud, de mire visszamegyek már sehol senki. Ez most bug vagy feature? :) Remélem később szembejön és nem szoptam be.
  • hapi
    jOBBAN ÖRÜLTEM VOLNA HA EZ BÉTA!
    eddig háromszor kellet kilépnem belőle bug miatt.
    Az 1. a tutoriálnál eltünt a segítő faszi és nem tudtam miatta kinyitni az első ajtót mert az előtt beszélni kellet volna vele,tehát kezdhettem előröl.
    2.-3. eltünt minden tárgy meg személy a képről (én is),(NEM fpsbe kapcsoltam) csak az árnyékom volt ott, szerencsére ilyenkor tudok menteni és ha újra indítom a gamet akkor jó lesz.
    A warehouse-nál volt egy két nagyobb csatám és hát a hullák össze vissza röpködtek meg fennmaradtak egy konzervdoboz tetején, és a széttört dobozokon alig bírtam átmenni. Itt eszembe jutott a halflife 2 bemutató amikor a vizen úszó fára terítette az ágyszivacsot a fickó és az félig lelógott...
    És ez elvileg ugyan az a motor!
    Ezt így ebben a formában elbaszták.
  • insp
    Skacok, most már nyugodtan kijelenthetem, hogy grafikailag a Bloodlines-ban töredékét sem használták ki a Source motornak. A HL2 ugyanolyan beállítások mellett gyönyörű és szupergyors. A Bloodlines viszont "lassúcska" (Mondjuk ez csak "gyengébb gépeken" jön ki)
    Ettől függetlenül a játék király!
  • CarajoEsp
    Vagy szépen belopakodzs ,mikor a nő nem néz oda:D
  • BladE666
    Sztem nagyon jo game csak érdekes modon a HL2 jobban fut mint ez és kurva sokat tölt ez elveszi az élényét a játéknak, ja és sztem a grafikája is jo föleg a karakterek feje (tipikus HL2) :D
  • Hmuda
    Lol, király a neved. :DDD
  • Zoidberg
    Emiatt nem kell ujrakezdeni..nézz alaposan körbe otthon, és az egyik fiókban találsz egy borítékban 100 $-t. Ebből vegyék a Pawnshopban lockpicket..
  • Hmuda
    A korház épületének az oldalában a sikátorban van a bejárat és akkor el lehet kerülni, hogy a pultos csaj mindig beszóljon és ne engedjen be.
  • EndreMan
    Lol
    Úgyértem eleve a ház hol van ahol az iroda? -a vagyok
    Előre is köszi
  • Hmuda
    Passz. Valahol a földszinten.
  • antijedi
    támogatlak..., veszek neked +512ramot ha adsz érte mongyuk 60000 huf-ot...
    új alaplapot is vehetek neked ha gondolod kb 100ezer-ért :)
  • BlackShadow
    az phun.. namind1 majd átnézegetem a beállításokat:) most néztem a manuált, a minimumot erősen ütöm :D
  • EndreMan
    HMUDA:
    Melyik irodában?
    Hirtelen nemtudom beazonosítani.Pedig járkáltam már eleget.