6370
Vampire - Bloodlines
  • BlackShadow
    na? vki tudja h hol kell kiszabaditani a csaj szellemét?
  • zoli80
    öö esetleg vki?:)
    megnézném már!
  • grebber
    Jó ez a game.Tetszetős graftól többet vártam de simán megfelel.
  • antijedi
    hát 256 winxp-nek se nagyon elég már egymagában...
  • Alblink
    Akkor ugye kiderult hogy ez nem is beta verzio?valaki probalta 256ddr-el ha igen jatszhato vele vagy egyatalan elindul,es kilehet olvasni egy konyvet mikozben tolt a game?
  • BlackShadow
    az igaz, de 2 quest van. van egy oyan is h ha olvasgattad a hotelben az ujságokat akkor van az a gyilkosság és a feleség szelleme segít neked h kiszabadítsd, én arról beszélek
  • Mr_no_NaMe
    Eh,hollywoodban??

Oda meg hogyan köll eljutni?:)
  • Takezó
    én már vettem :P asszem downtownban, vagy hollywoodban
  • Takezó
    az, zseniális :) de egész végig nagyon jó a hangulat, szóval... hát, én azért lehet megveszem a játékot :)
  • Mr_no_NaMe
    Ruhákat venni hol lehet?
    Kölne vmi jó hosszú dark esőkabát:))
  • Takezó
    hmmm... olvasd a quest logot... csak vissza kell menned, és odaadni Theresenek a láncot :)
  • Takezó
    nekem is annyi van... hát használhatóa játék :)
  • zoli80
    sziasztok!picit olvasgattam vissza de eddig nem talaltam errol semmit,a keresot is hazsnaltam de semmi.a problémám az hogy inditaskor runtime errort ir ki az exere.tudtok vmi megoldast?
  • BlackShadow
    amugy iszonyu durván eltalálták azt a részt majd beszartam néha :D
  • BlackShadow
    srácok a szellemházban (hotel) hol lehet kiszabaditani a csajt? a nyaklánc már megvan :) épp tartok visszafelé és már a főbejáratnál járok
  • BladE666
    hy anyit akkarok kérdezni h 768mb rammal menyi idejig tart betölteni egy "ajtot", mert most akkarok venni 512-öt és van 256. (tehát nem fog 10 percig tölteni???)
  • antijedi
    jah csak éppen a pénzt lehet költeni nem az időt..., idő volt pénz nem, ennyi :)
  • kangoo
    kijutottam *sigh*
  • Hmuda
    Nem, elvileg ez a full (ami elég szégyen ennyi extra idővel amit bugmentesítésre és optimalizációra költhettek volna).
  • BBird
    Hi!

Lehet, hogy már néhányszor kérdezték tőletek, de ez a verzió, amivel játszotok valami béta, vagy ilyesmi? Várható egy "normális" megjelenés is? :-)
  • Takezó
    - SPOILER -

Hmmm... így pontosan nem tudom, de az emeleten jobb oldalt is jártál?

- /SPOILER -
  • Ronaldo07
    Hahó senki??!!!
  • kangoo
    Spoiler
    Az alagsort végigrohantam, áram visszakapcsolva, liftel vissza, fent is sztem már mindent körbejártam. Merre?
    Spoiler
  • Takezó
    SPOILER

Eléggé lineáris ott a haladás.. amúgy majd egy szétrohadt szobába juthatsz be, ahol egy kis időugrás fog segíteni :) Ha villózó kék izéket látsz, már közel jársz a végéhez :)

/SPOILER
  • Eye-scream
    Mekkora lol, hogy a protean használata növeli eggyel a hacking skillt is (wits miatt). Durván nézhet ki mikor infralátással silablizálja a karim a képernyőn a betűket, meg az arasznyi karmaval veri a billentyűket :D
  • Hmuda
    Ja, Brujah, de már nem játszok (okokat lásd lejebb).
  • Takezó
    Én nem tudtam megcsinálni :( De nálam egyébként egyáltalán nem volt állóképes
  • Eye-scream
    Amúgy valamivel javít a harcon, ha kikapcsolja az ember a combat animationst... Nem rajzolja meg game a golyókat, meg nem marad vér szanaszét a csata után de így legalább játszhatóbb...
  • kangoo
    HELP
    Az elátkozott hotelben merre találom a keresett tárgyat? (talán magamtól is meglelném de nagyon nem bírom az ilyen helyeket :)
    HELP
  • Voltan
    Mindegy. Már úgyis meghalt.

Hol tartasz amúgy, és mivel vagy? (Brujah-al, nem?)
  • Hmuda
    Aki a kicsit nem becsüli... :-)

Mondjuk én mindig is olyan voltam CRPG ügyileg, hogy minden elérhető sidequestet megcsinálok és azokat mindig előbbre tartom mint a főküldiket. :-) Tulképpen nekem a főküldetések voltak a mellékküldik. :-)
  • Hmuda
    Azért tippelnék tzimi-re, mert túlságosan magamutogató ami szabbatosra utal (most ne menjünk bele, hogy akár szabbatos klán tagja is lehet kamarillás). Meg a vágások a fején (ahogy vissza birom idézni a pofikáját) inkább emlékeztettek kinyúlt bőr repedésére, ami szintén a hússzobrászokra utal.
  • Ronaldo07
    Hy!!
    Végre leért a játék a bithumenről,de installnál kiír valami hibát az egyik fájlnál!!
    Mit tegyek??
    Segítsetek légyszi!!
    Előre is köszi!
  • Voltan
    1-et ha ad. Nem éri meg a vesződést. Tényleg idegesítő quest.
  • Hmuda
    Kulcsszó: XP. :-)
  • Voltan
    Szerintem az Nosferatu.
  • Hmuda
    A töltögetés ebben engem anyira nem zavar, beltereket pár mp alatt behozza, a külterek meg 8-12 mp alatt megvannak (jóesetben, rossz esetben 30 körül van a kültéri).
  • Hmuda
    Ott ahhol a fertőzőt kinyirtad. (első ránézésre Tzimische).
  • Voltan
    Én megcsináltam. Megkapod utána a puskát, amit kölcsönad a temetőőr. (Elég szar darab, a shotgunt jobban csípem.) Nem érdemes vesződni ezzel a feladattal, mert csak side quest, nincsen tétje. Meg lehet spórolni némi idegeskedést.
  • Drawain
    Olvass kicsit vissza, egyszer már leírtam, hogy mi a gond. Egy külföldi fórumon crashloggal bizonyították is...