6370
Vampire - Bloodlines
-
#1169 na? vki tudja h hol kell kiszabaditani a csaj szellemét? -
#1168 öö esetleg vki?:)
megnézném már! -
#1167 Jó ez a game.Tetszetős graftól többet vártam de simán megfelel. -
antijedi #1166 hát 256 winxp-nek se nagyon elég már egymagában... -
Alblink #1165 Akkor ugye kiderult hogy ez nem is beta verzio?valaki probalta 256ddr-el ha igen jatszhato vele vagy egyatalan elindul,es kilehet olvasni egy konyvet mikozben tolt a game? -
#1164 az igaz, de 2 quest van. van egy oyan is h ha olvasgattad a hotelben az ujságokat akkor van az a gyilkosság és a feleség szelleme segít neked h kiszabadítsd, én arról beszélek -
#1163 Eh,hollywoodban??
Oda meg hogyan köll eljutni?:) -
Takezó #1162 én már vettem :P asszem downtownban, vagy hollywoodban -
Takezó #1161 az, zseniális :) de egész végig nagyon jó a hangulat, szóval... hát, én azért lehet megveszem a játékot :) -
#1160 Ruhákat venni hol lehet?
Kölne vmi jó hosszú dark esőkabát:)) -
Takezó #1159 hmmm... olvasd a quest logot... csak vissza kell menned, és odaadni Theresenek a láncot :) -
Takezó #1158 nekem is annyi van... hát használhatóa játék :) -
#1157 sziasztok!picit olvasgattam vissza de eddig nem talaltam errol semmit,a keresot is hazsnaltam de semmi.a problémám az hogy inditaskor runtime errort ir ki az exere.tudtok vmi megoldast? -
#1156 amugy iszonyu durván eltalálták azt a részt majd beszartam néha :D -
#1155 srácok a szellemházban (hotel) hol lehet kiszabaditani a csajt? a nyaklánc már megvan :) épp tartok visszafelé és már a főbejáratnál járok -
BladE666 #1154 hy anyit akkarok kérdezni h 768mb rammal menyi idejig tart betölteni egy "ajtot", mert most akkarok venni 512-öt és van 256. (tehát nem fog 10 percig tölteni???) -
antijedi #1153 jah csak éppen a pénzt lehet költeni nem az időt..., idő volt pénz nem, ennyi :) -
kangoo #1152 kijutottam *sigh*
-
#1151 Nem, elvileg ez a full (ami elég szégyen ennyi extra idővel amit bugmentesítésre és optimalizációra költhettek volna). -
#1150 Hi!
Lehet, hogy már néhányszor kérdezték tőletek, de ez a verzió, amivel játszotok valami béta, vagy ilyesmi? Várható egy "normális" megjelenés is? :-) -
Takezó #1149 - SPOILER -
Hmmm... így pontosan nem tudom, de az emeleten jobb oldalt is jártál?
- /SPOILER - -
#1148 Hahó senki??!!! -
kangoo #1147 Spoiler
Az alagsort végigrohantam, áram visszakapcsolva, liftel vissza, fent is sztem már mindent körbejártam. Merre?
Spoiler -
Takezó #1146 SPOILER
Eléggé lineáris ott a haladás.. amúgy majd egy szétrohadt szobába juthatsz be, ahol egy kis időugrás fog segíteni :) Ha villózó kék izéket látsz, már közel jársz a végéhez :)
/SPOILER -
#1145 Mekkora lol, hogy a protean használata növeli eggyel a hacking skillt is (wits miatt). Durván nézhet ki mikor infralátással silablizálja a karim a képernyőn a betűket, meg az arasznyi karmaval veri a billentyűket :D -
#1144 Ja, Brujah, de már nem játszok (okokat lásd lejebb). -
Takezó #1143 Én nem tudtam megcsinálni :( De nálam egyébként egyáltalán nem volt állóképes -
#1142 Amúgy valamivel javít a harcon, ha kikapcsolja az ember a combat animationst... Nem rajzolja meg game a golyókat, meg nem marad vér szanaszét a csata után de így legalább játszhatóbb... -
kangoo #1141 HELP
Az elátkozott hotelben merre találom a keresett tárgyat? (talán magamtól is meglelném de nagyon nem bírom az ilyen helyeket :)
HELP -
#1140 Mindegy. Már úgyis meghalt.
Hol tartasz amúgy, és mivel vagy? (Brujah-al, nem?) -
#1139 Aki a kicsit nem becsüli... :-)
Mondjuk én mindig is olyan voltam CRPG ügyileg, hogy minden elérhető sidequestet megcsinálok és azokat mindig előbbre tartom mint a főküldiket. :-) Tulképpen nekem a főküldetések voltak a mellékküldik. :-) -
#1138 Azért tippelnék tzimi-re, mert túlságosan magamutogató ami szabbatosra utal (most ne menjünk bele, hogy akár szabbatos klán tagja is lehet kamarillás). Meg a vágások a fején (ahogy vissza birom idézni a pofikáját) inkább emlékeztettek kinyúlt bőr repedésére, ami szintén a hússzobrászokra utal. -
#1137 Hy!!
Végre leért a játék a bithumenről,de installnál kiír valami hibát az egyik fájlnál!!
Mit tegyek??
Segítsetek légyszi!!
Előre is köszi! -
#1136 1-et ha ad. Nem éri meg a vesződést. Tényleg idegesítő quest. -
#1135 Kulcsszó: XP. :-) -
#1134 Szerintem az Nosferatu. -
#1133 A töltögetés ebben engem anyira nem zavar, beltereket pár mp alatt behozza, a külterek meg 8-12 mp alatt megvannak (jóesetben, rossz esetben 30 körül van a kültéri). -
#1132 Ott ahhol a fertőzőt kinyirtad. (első ránézésre Tzimische). -
#1131 Én megcsináltam. Megkapod utána a puskát, amit kölcsönad a temetőőr. (Elég szar darab, a shotgunt jobban csípem.) Nem érdemes vesződni ezzel a feladattal, mert csak side quest, nincsen tétje. Meg lehet spórolni némi idegeskedést. -
Drawain #1130 Olvass kicsit vissza, egyszer már leírtam, hogy mi a gond. Egy külföldi fórumon crashloggal bizonyították is...