6370
Vampire - Bloodlines
-
#1369 Nagyon tetszik a játék. Most olyan éjfél körülig direkt kivártam és úgymentem be a Kisértetházba. Hát az nagyon e vantalálva üt mindent. Ez a játék egy isten ígyis.(képzelem mit fogok érezni,ha kijönnek a PatcheK):D -
#1368 Köszönöm a segítséget, megoldottam. -
#1367 Máskor is. -
#1366 SPOILER!
Megint szenvedek,mert Lilly-t nemtudom megtalálni a hűtőben(auspexel látom:) a kódot nem kapom meg aztmondja az adminal beszéljek.....az admin gépén viszont semmi infó.....biztos kihagyok valamit,de mi a fene a hűtőnyító kód? -
billgates #1365 Hatalmas köszönet! -
#1364 A lézerekhez közel van egy őr. Megölöd, kártyát elejti, felveszed. Ennyi. -
billgates #1363 Na megismétlem, mert úgy látom, elsiklott a kérdésem.
A szarkofáglopós missionben mit kell csinálni? A lézeres érzékelő után két ajtó van. Az egyik kamunak tűnik, a másikhoz valami kártya kéne? Mindkét security irodában voltam, de csak a kamerákat és a biztonsági érzékelőket lehet kapcsolni.
Lehet, hogy az a gond, hogy kinyírtam néhány őrt?
Válaszoljon, aki már megcsinálta. Thanx -
psyCoded Riot #1362 johgynem még az lessz hogy csicska vagyok...azért van a topic hogy megirjam a véleményem nem?
szal csendeseben... -
#1361 mert kéne adnia egy body armort!!! -
Gombocka #1360 Melyik ajtó mellett?
A csajjal történni fog valami ezért tűnik el, de nem akarom elárulni a történetet. -
#1359 Que? -
#1358 Én most a Giovanni-villában vagyok. Sajna nagyon kezd átmenni tömeghent RPG-be, és ezt nem kéne... Na mindegy, azért jó cucc, a sztori tetszik, a voice-acting meg fenomenális! Utoljára ilyen jót a GTA Vice City-ben hallottam. Ott van nagyon. Csak ne lenne ennyi hent. Ez szerepjáték, ráadásul Vampire, az istenért...
Na mindegy, itt legalább főleg embereket irtok, nem úgy, mint a Redemption-ben, ahol tucatjával özönlöttek a vámpírok. -
#1357 Köszi szépen!!!
Ghoul csajomnak nem kéne az ajtó mellet állnia??? -
Gombocka #1356 Igen az sajnos egy "showstopping" bug, idáig mindenkinél előjött majd lesz rá patch de egyelöre a következőt lehet tenni:
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következőket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented őt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
igy pontosan oda jutsz ahova kéne csak nem fagy ki
-
#1355 Valaki eljutott addig ahol a régészt kell kiszabadítani????? miután kiszabadítottam utána 1 percem van hogy elérjem a csónakot miután elérem betöltten de sajna kilép!!!! -
#1354 Heh.
Tudod mikor a Falllout 2-vel játszottam és a kukorica földön kellett mászkálni ,nah akkor voltam utoljára olyan parás egy játéktól ,mint itt a kisértet háznál. Szóval HANGULAT az ami kell. -
#1353 Valaki eljutott addig ahol a régészt kell kiszabadítani????? miután kiszabadítottam utána 1 percem van hogy elérjem a csónakot miután elérem betöltten de sajna kilép!!!! -
#1352 Amiket a gépigény/grafika viszonyról írtál senki sem vitatja, csak van aki nem csupán ez alapján értékel egy játékot. Hangulat is van a világon, játszani vele nem kötelező, ingyér meg pláne nem... -
psyCoded Riot #1351 ha 1x szar szar mondtam hogy ez az én véleményem...annyira nem jo hogy elcsöpenyek rá...és tuti nektek se jön be annyira csak jol esik belekötni vkibe...ijen bugos progi nem sok van...hatalmas gépigén...és a grafikája se vmi nagy durranás...sztem a half-life 2 is nagyon gagyi lessz le se huzom! ennyi
lehet fikázni
-
Drawain #1350 Érdekes vélemény ami nem alapoz semmire, csak kijelenti, hogy ez egy "hulladék". Pfff szánalmas. A HL2 után akkor is az egyik legszebb grafikájú játék, az igaz, hogy a gépigénye egyelőre óriási, de éppen ez az amit orvosolhat egy patch. -
#1349 Gangrellel ha a protean discipline maxon van akkor át tudsz változni egy ilyen vérdenevér-szerűséggé, csak én farkasban reménykedtem mivel az a gangrel csávó akivel az áruház felrobbantása után beszélgettem azzá változott... -
Smoke #1348 Emberek ez röhely, előkapartam a 2 éves eredeti driver cd-t amit a karihoz adtak, elindítom a játékot és láss csodát működik, el se hiszem, nem tudom hogy mi van ezzel de elég fura, nem gondoljátok?
Gareth neked is ezt tudom tanácsolni, ha nincs meg a cd-d akkor a gyártó oldalán keress szoftvert, talán bejön, na mentem játszani mindenkinek jóéccakát.
-
#1347 Jóvan ember. Hullladék.....Gratula. Mennyé oszt toljad a Dúmmal. -
Takezó #1346 Pompás, örülünk neki... én meg idáig egy játékban se láttam ilyen sokszínű küldetéseket -
psyCoded Riot #1345 1 patch nem fogja lecserélni a játékokt...ez hulladék ugy ahogy van...de ez csak az én vélemáényem -
Takezó #1344 mi van? -
#1343 Nahát, ehh egy csalódás: Nem lehet átváltozni farkassá, csak ilyen denevérszörnnyé :P Na mind 1 ez is jól néz ki de azért farkas jobb lett volna... -
Smoke #1342 Antijei ha még 1szer errenézel pls mond el hogy csinálok codec leírást, érdekelne a dolog, de ha vki tudja rajta kívül az is beírhatná! -
Drawain #1341 Ez van, nincs mindenki így ezzel. Majd a patchek után azért térj vissza a témára, ha teheted.
fitutufi: már elégszer hallottuk, hogy te inkább HL2őzöl, tisztában vagyunk vele. De nekem pölö megvan HL2 és ez mégis jobban leköt a szabadság és a WoD miatt, HL2 meg így is túlscriptelt ami megőrjit. -
psyCoded Riot #1340 amugy elég gas a game sztem nagyon elcseszték...többet vártam
nekem ez az év csalodása!!! -
Smoke #1339 azt hogy kell csinálni? bocsi kicsit tudatlan vagyok. -
Smoke #1338 ok, meglesz, de két napja szarakodom vele szal szvsz várnunk kell 1 patch-t.
-
antijedi #1337 kodekleirtást probáltál? -
Gareth #1336 Ugyanez a gondom nekem is és ugyanilyen videokártyám van. Ha sikerült elindítanod pls mond meg hogyan csináltad! -
psyCoded Riot #1335 a game akkor nem kéri az 1-es cd-t ha ezzel futtatod...vmiért nem ismeri föl a többi progi...de ezt irják az infoban is :
Alcohol 120% v1.9.2.1705 -
#1334 Valaki le tudna írni egy gyorstalpalót a memcachhez?
Mert ugyan a progi valamivel gyrsabb lett ,de háthavan még ettől is jobb beállítási lehetőség. -
Smoke #1333 Közben én haladást értem el, az nvidia logo bejött már, ha jó a logikán, a két évvel ezelőtti drivert ha felrakom akkor talán a menü is bejön :)
-
Kiru #1332 Hát nekem sem megy!
Feltelepítem CD-ről. Próbálom elindítani. Indítás után egy téglalapban megjeleni a játék neve, a gép dolgozik kicsit(azaz elég hosszan), majd abbamarad és hibaüzenet nélkül kilép :(((. Ha nincs benn az 1-es CD akkor kéri. Az is mindegy, hogy a CD betételével, vagy a desktop-ról indítom. DirectX 9.0c fenn van, a legújabb NVidia driverrel.
Gép: 2,8P4; GFFX5900XT; 512MB RAM
Van megoldás????? -
Smoke #1331 ok megpróbálom, ha nem megy asszem az első patchig le kell róla mondanom :( -
Smoke #1330 Elnézést hang az van