6370
Vampire - Bloodlines
  • Hmuda
    Mindegy. Próbáltam 800-ban és 1024-ben is és mindkétszer ugyanúgy jó volt (poén, hogy 1024-ben gyorsabb mint 800-ban :P).
  • Takezó
    de csak a beach felé
  • BlackShadow
    hmm az érdekes, miyen felbontásban nyomod? :)
  • Hmuda
    Grafikát nemtom merre kellene babrálni, nekem mind minimumon, mint maxon ugyanúgy olvasható. A fájdalomcsillapító meg az egyik irodában van az asztalon (3 van, egy kell Mercurionak, a többi mehet a zaciba :-)).
  • BlackShadow
    támogatsz? :D akkor már egy full új gép kéne mert már több ramot nem bírna el :D
  • antijedi
    van töltési pont a garázs után...
  • antijedi
    mindenki a töétésen van kiakadva..., vegyetek ramot! :DDD
    jobb 5let nincs, nekem fele anyit nem tölt mint pl thief 3... :)
  • BlackShadow
    akkor ujrakezdem.. annyira nem járok elöl :) amugymeg hol lehet akkor a minőséget beállítani? mert ahoz képest h elvileg source motor nem a legprofibb a grafika :D

a fájdalom csillapito akkor a rendelőben van? :)
  • pluhi
    Nah massziv defragolással sikerült 40 sec-re lenyomni a töltési időt (utcára lépés persze). Még igy sem az a hű de gyors, de elmegy. Mivel igen sokat kell ki-be mászkálni az épületekbe ez még mindig zavaró azért. Ahogy néztem Santa Monica egészében betöltésre kerül, ami baromság, elég lenne a fele és lehetne töltési pont a garázsnál. Most lássuk mit tud a HL2.
  • Hmuda
    Akkor a térképes hiba nálad leledzik, mivel nálam totál olvasható. És a tutorialt is elég csúnyán elb*sztad, mivel ott kapsz egy pár fontos dolgot (lockpick, vascső, stb).
  • BlackShadow
    ah.. én csak azt mondtam neki h az alapokat nyomja azt annyi :D
    namind1 majd veszek.. engem csak ez a naonnaonsok töltés zavar :(
  • antijedi
    rossz választ nyomtál a csávónak.. ( elkülted a picsába hogy neked nem kell segicség ahelyett hogy aszointad volna kell és ako van tutorial :))
  • Hmuda
    Hm-hm. Namost mit nem csinálok meg? :-)
    Mit kell ezen spoilerezni? :-)
    Milyen emailröl beszélsz? :-)
  • antijedi
    lrdekes nekem egy giga ramal semi gondom nem volt..., biztos bennem a hiba :)
  • BlackShadow
    hát nálam nem egészen volt tutorial :D kimentem a főházból beszélt velem egy csavo es a kovetkezoben mar 'otthon' voltam :)

én is arról a térképről beszélek, de a szöveg ami leírja mi micsoda azt nem lehet elolvasni
  • CarajoEsp
    Az elején én csak Ösztrogént találtam:D Azt meg nem merem bevenni:D
  • CarajoEsp
    Nade ha nem csinálod meg?:DDD
    Csak egy dolgot kérek!!!
    SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-t írjátok le!!!
    Mekkora volt ,mikor az e-mailek között az volt: Lecsukták Grand teft autóért:D
  • Takezó
    ok, nem jáccom :)
  • Hmuda
    Hogy hogy nincs lockpicked? Alapból kapnod kéne a tutorial pályán amit megtarthatsz. Érdekes. Amúgy a buszmegállókban lehet használni a térképet és akkor kiadja rendesen a városrész képét.
  • BlackShadow
    azt már észrevettem de sokmindent nem tudtam vele kezdeni mert minden ajto zarva es nincs lockpickem :) 25$ m van remélem annyi elég lesz... nameg az idegesit h a buszmegállóknál a térképen nem lehet elolvasni a szövegeket mert elvannak mosva.. vhogy lehetne ezen javitani? :)
  • Hmuda
    Ehehe, ha ez neked idegörlő akkor ne játsz a Thief3 Cradle pályáján vagy a Fatal Frame-el. :D
  • Takezó
    Öcsém... ezt a kísértetházat nagyon eltalálták... lehet, hogy csak az én idegeim nem bírják :)
  • Hmuda
    Van hátsóbejárat. :D
  • Hmuda
    A gépre bíztam a döntést ("Give me the gun.").
  • BlackShadow
    teccik ez a game csak lehet jobb gép kéne hozzá mert jelenleg többet tökölök töltésekkel mint magával a játékkal :D az elején honnan tudok fájdalomcsillapitot szerválni? a rendelőben a soromra kell várnom de ahogy elnéztem ott sose fogok sorrakerülni :D
  • MrDevil
    Tényleg a szőke csajok közül melyiket mentetted meg????
  • Drawain
    Nah sikerült továbbjutnom... csak mindent meg kell vizsgálni és tudatosítani, hogy a lineárisnak tűnő helyszínek valóban lineárisak :D
  • Hmuda
    Dede. Birom a csávót, tök normálisnak tűnik. :-)
  • Drawain
    Még egy giga ram sem elég, mert úgy tűnik elfelejti kihasználni a swap fájlt, és óriási memory leak-eket csinál...
  • mike369
    egyik sem béta
  • NiGhTM4R3
    11-14-Vampire_The_Masquerade-Bloodlines-VNGCLONE

Nekem ez a 3CD-s verzió van meg. Akkor ez most béta?
  • Eye-scream
    Azt a gyilkosos küldit, amit az újságból kapsz meg az elején sikerült vkinek megcsinálni? Elmegyek a tettt helyszínére de csak annyit ír a logban, hogy nagyon brutális volt a gyilkosság és senkitől az egész városban nem sikerült infot kapnom...:(
  • mucius
    hali!
    a korházas küldit csinálom, ahol a vérfarkastól vett vérmintát kell visszaszerezni. már minden szobában jártam, mindent kinyitottam kivéve a nagysafe-t (gondolom ebben van a vérminta), a rasztadokit megzsaroltam a házasságtörésével :D
    a CIS szobában van egy PC amiről ki lehet nyitni a safe-t, csak jelszót sehol nem lehet találni, hacker skillem meg még nincs.
    vki meg tudná mondani a jelszót, vagy vmi megoldást?

előre is kösz
  • Mr_no_NaMe
    No akkor húzok állítgatni,csak hát azt nem hisze mel hogy 768 DDR ne legyen elég ennek...
  • Drawain
    A kocsmárossal beszéljél, ő engedi használni a liftet.
  • Takezó
    A vérfarkasos... de a szekrényt nem tudom az istennek se kinyitni... gondolom a számítógéppel kéne, de ahhoz meg kicsi a hekingem. Az asylumos csajokhoz meg a liften kéne lemenni, nem? Nah, azt nem tom kinyitni :|
  • Drawain
    Lényegében arról van szó, hogy nem fogsz tudni sokkal jobb fpseket kicsikarni belőle, mert kissé rosszul optimalizálták. Nekem 1284ben valóban szebben fut! A sound résznél kapcsold ki az enviroment soundot vagy mit, meg kapcsold ki a bump mappinget, az is dob kicsit a sebességen. És végül szerezz egy giga ramot, mert annyi kell a folyamatos game-hez :-/
  • Mr_no_NaMe
    Okok,vempályörös szép álmokat:D
  • Drawain
    olvasd el az utolsó 2-3 oldalt és mindent megtudsz, jó éjt :DDD
  • Mr_no_NaMe
    ha a #929 re gondolsz akkor az nem jött be...