6370
Vampire - Bloodlines
-
#1049 Mindegy. Próbáltam 800-ban és 1024-ben is és mindkétszer ugyanúgy jó volt (poén, hogy 1024-ben gyorsabb mint 800-ban :P). -
Takezó #1048 de csak a beach felé -
#1047 hmm az érdekes, miyen felbontásban nyomod? :) -
#1046 Grafikát nemtom merre kellene babrálni, nekem mind minimumon, mint maxon ugyanúgy olvasható. A fájdalomcsillapító meg az egyik irodában van az asztalon (3 van, egy kell Mercurionak, a többi mehet a zaciba :-)). -
#1045 támogatsz? :D akkor már egy full új gép kéne mert már több ramot nem bírna el :D -
antijedi #1044 van töltési pont a garázs után... -
antijedi #1043 mindenki a töétésen van kiakadva..., vegyetek ramot! :DDD
jobb 5let nincs, nekem fele anyit nem tölt mint pl thief 3... :) -
#1042 akkor ujrakezdem.. annyira nem járok elöl :) amugymeg hol lehet akkor a minőséget beállítani? mert ahoz képest h elvileg source motor nem a legprofibb a grafika :D
a fájdalom csillapito akkor a rendelőben van? :) -
#1041 Nah massziv defragolással sikerült 40 sec-re lenyomni a töltési időt (utcára lépés persze). Még igy sem az a hű de gyors, de elmegy. Mivel igen sokat kell ki-be mászkálni az épületekbe ez még mindig zavaró azért. Ahogy néztem Santa Monica egészében betöltésre kerül, ami baromság, elég lenne a fele és lehetne töltési pont a garázsnál. Most lássuk mit tud a HL2. -
#1040 Akkor a térképes hiba nálad leledzik, mivel nálam totál olvasható. És a tutorialt is elég csúnyán elb*sztad, mivel ott kapsz egy pár fontos dolgot (lockpick, vascső, stb). -
#1039 ah.. én csak azt mondtam neki h az alapokat nyomja azt annyi :D
namind1 majd veszek.. engem csak ez a naonnaonsok töltés zavar :( -
antijedi #1038 rossz választ nyomtál a csávónak.. ( elkülted a picsába hogy neked nem kell segicség ahelyett hogy aszointad volna kell és ako van tutorial :)) -
#1037 Hm-hm. Namost mit nem csinálok meg? :-)
Mit kell ezen spoilerezni? :-)
Milyen emailröl beszélsz? :-) -
antijedi #1036 lrdekes nekem egy giga ramal semi gondom nem volt..., biztos bennem a hiba :) -
#1035 hát nálam nem egészen volt tutorial :D kimentem a főházból beszélt velem egy csavo es a kovetkezoben mar 'otthon' voltam :)
én is arról a térképről beszélek, de a szöveg ami leírja mi micsoda azt nem lehet elolvasni -
#1034 Az elején én csak Ösztrogént találtam:D Azt meg nem merem bevenni:D -
#1033 Nade ha nem csinálod meg?:DDD
Csak egy dolgot kérek!!!
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-t írjátok le!!!
Mekkora volt ,mikor az e-mailek között az volt: Lecsukták Grand teft autóért:D -
Takezó #1032 ok, nem jáccom :) -
#1031 Hogy hogy nincs lockpicked? Alapból kapnod kéne a tutorial pályán amit megtarthatsz. Érdekes. Amúgy a buszmegállókban lehet használni a térképet és akkor kiadja rendesen a városrész képét. -
#1030 azt már észrevettem de sokmindent nem tudtam vele kezdeni mert minden ajto zarva es nincs lockpickem :) 25$ m van remélem annyi elég lesz... nameg az idegesit h a buszmegállóknál a térképen nem lehet elolvasni a szövegeket mert elvannak mosva.. vhogy lehetne ezen javitani? :) -
#1029 Ehehe, ha ez neked idegörlő akkor ne játsz a Thief3 Cradle pályáján vagy a Fatal Frame-el. :D -
Takezó #1028 Öcsém... ezt a kísértetházat nagyon eltalálták... lehet, hogy csak az én idegeim nem bírják :) -
#1027 Van hátsóbejárat. :D -
#1026 A gépre bíztam a döntést ("Give me the gun."). -
#1025 teccik ez a game csak lehet jobb gép kéne hozzá mert jelenleg többet tökölök töltésekkel mint magával a játékkal :D az elején honnan tudok fájdalomcsillapitot szerválni? a rendelőben a soromra kell várnom de ahogy elnéztem ott sose fogok sorrakerülni :D -
#1024 Tényleg a szőke csajok közül melyiket mentetted meg???? -
Drawain #1023 Nah sikerült továbbjutnom... csak mindent meg kell vizsgálni és tudatosítani, hogy a lineárisnak tűnő helyszínek valóban lineárisak :D -
#1022 Dede. Birom a csávót, tök normálisnak tűnik. :-) -
Drawain #1021 Még egy giga ram sem elég, mert úgy tűnik elfelejti kihasználni a swap fájlt, és óriási memory leak-eket csinál... -
mike369 #1020 egyik sem béta -
NiGhTM4R3 #1019 11-14-Vampire_The_Masquerade-Bloodlines-VNGCLONE
Nekem ez a 3CD-s verzió van meg. Akkor ez most béta? -
#1018 Azt a gyilkosos küldit, amit az újságból kapsz meg az elején sikerült vkinek megcsinálni? Elmegyek a tettt helyszínére de csak annyit ír a logban, hogy nagyon brutális volt a gyilkosság és senkitől az egész városban nem sikerült infot kapnom...:( -
#1017 hali!
a korházas küldit csinálom, ahol a vérfarkastól vett vérmintát kell visszaszerezni. már minden szobában jártam, mindent kinyitottam kivéve a nagysafe-t (gondolom ebben van a vérminta), a rasztadokit megzsaroltam a házasságtörésével :D
a CIS szobában van egy PC amiről ki lehet nyitni a safe-t, csak jelszót sehol nem lehet találni, hacker skillem meg még nincs.
vki meg tudná mondani a jelszót, vagy vmi megoldást?
előre is kösz -
#1016 No akkor húzok állítgatni,csak hát azt nem hisze mel hogy 768 DDR ne legyen elég ennek...
-
Drawain #1015 A kocsmárossal beszéljél, ő engedi használni a liftet. -
Takezó #1014 A vérfarkasos... de a szekrényt nem tudom az istennek se kinyitni... gondolom a számítógéppel kéne, de ahhoz meg kicsi a hekingem. Az asylumos csajokhoz meg a liften kéne lemenni, nem? Nah, azt nem tom kinyitni :| -
Drawain #1013 Lényegében arról van szó, hogy nem fogsz tudni sokkal jobb fpseket kicsikarni belőle, mert kissé rosszul optimalizálták. Nekem 1284ben valóban szebben fut! A sound résznél kapcsold ki az enviroment soundot vagy mit, meg kapcsold ki a bump mappinget, az is dob kicsit a sebességen. És végül szerezz egy giga ramot, mert annyi kell a folyamatos game-hez :-/ -
#1012 Okok,vempályörös szép álmokat:D -
Drawain #1011 olvasd el az utolsó 2-3 oldalt és mindent megtudsz, jó éjt :DDD -
#1010 ha a #929 re gondolsz akkor az nem jött be...