6370
Vampire - Bloodlines
-
#1209 Amúgy játszik valaki Nosferatu-val? Folyton bújkálni kell vele? -
#1208 Jaja, tudom, de a Lasombráknak már alapból sincsen. -
#1207 Elég szarul fogalmaztam, de szerintem érthető. -
#1206 Hátránynak lehet felvenni, a keresztfóbiával meg az árnyék hiányát és a víztől, magasságtól való félelmet is stb... -
#1205 Ezeknek pedig van a szerepjáték szerint. Egyetlen klánnak nincs, a Lasombra-nak. -
Drawain #1204 A játékban minden küldit 3-5 különböző módon lehet megcsinálni, ennél a dxben sem volt több. -
Zsoldos #1203 Nem irok baromsagokat. Talaltam mar 1-2 megoldast, de a felhozatal SZEGENYES. Egy nagysagrenddel kevesebb opcio van, mint mondjuk a dx-ekben. A rendor uldozes meg miert rossz ,barkivel megeshet, hogy hibazik, csak en nem szeretek loadozni 5 percenkent, mint a perfektre vegigvivos nagyokosok. Ez az ajto ki nem nyitas meg messze a legnagyobb faszsag amivel valaha talalkoztam jatekban..
Ja mellesleg pl nosferatu karakterrel mar akkor is uldoznek, ha kimesz az utcara ;) -
Drawain #1202 Ne írj baromságokat. Minden feladatot több különböző módon meg lehet oldani, csak kicsit gondolkodni kell! Régen rossz, ha rendőrök üldöznek, de a sikátorban megbúvással megoldható. A használhatatlan ajtók a történet előrehaladtával kinyílnak, csak nem akarnak minden poént az elején lelőni a készítők. -
#1201 a vámpírnak nincs is tükörképe :D
<asszem nemolvasom vegig a topikot mer csak felbaszom magam>:/ -
#1200 Hi, probléma a következő:
Fenn van a játék,de amikor betolteni akar az exe hibát észlel és leáll.
Mountoljam be a cd1-et és úgy próbáljam meg? A Sims 2-nél is ilyen probléma volt de egy crack megoldotta a problémát. Van már? -
#1199 én még csak traning-nél tartok :D
(most igen lefoglal a hl2) -
SKAfaládé #1198 Hali!
Annyira sztem nem gagyi a gém, habár már az elején elakadtam. -ha kicsi a security skilled, azt megoldhatod (a gxyakorlásnál írja is), azzal, hogy az egyik képesség minden vámpírnál van, ami +5-tel megnöveli az összes fizikai képességed, így már azért 1-2 ajtót fel lehet törni.
Az én problémám, már 4 küldetésem van, de nem tudom megcsinálni, ami most érdekelne: 1. Megszerezni merkuriónak a painkillert (bementem a korházba fent ahol az őr van ott kiszedtem a szekrényből mindent, de painkiller nem volt)
2. Beszéltem a parton a 13. generációsokkal, ott mondta a faszi, hogy valami lilit kell megtalálni
3. Mercuriót megverték, neki egíteni kell, de hol vannak azok a fazonok?
Mellesleg még az elején bementem egy shopba, vagy mibe, a 24 óráig nyitva van és benne van egy dagadt fazon, akivel lehet beszélni, akartam is, csaképpen véletlen a balklikket nyomtam és megvertem... utána meg nem lehet beszélni vele, mert szaladgál mint egy fasz. Vele mit lehet kezdeni?
Valamint ha zsernyákok rádszállnak, akkor elbújsz a sikátorba valahol és kb. 2-5 perc alatt elmúlik a körözés.
A Helpért előre is köszi.
Csáó! -
Zsoldos #1197 Udv!
Meg a game elejen vagyok. Van par kuldi(pl marietta szobajaba betorni, korhazban megszerezni a farkasvert stb), amihez hozza sem szagolhatok, mert nem magas a lockpick skillem... Ez most komoly, hogy mindenhova csak egy ut vezet, es enelkul nem lehet semmi sem kezdeni??
Ha meg a rendorok uldoznek, mi az hogy doors are unusable? Ez valami felelmetesen gagyisag. Es nem lehet csinalni semmit, beszelgetni, ajtot hasznalni akkor sem 2 percig, ha a varos masik vegen vmi felnotas abc biztonsagi or meg akar talalni??
Vki vilagositson mar fel ezekrol. Ez igy jatszhatatlan. -
Takezó #1196 ehh, és ha ott nincs meg a kártyám, ami a gépbe kéne, mi légyen? :) azt hol találom? -
#1195 ja,ujraraktam 2x.uj driver,uj directx,uj minden. -
Drawain #1194 Chinatown előtt. -
Takezó #1193 hol tartasz? ez hol van? :) -
Larvin #1192 ppfff miután janettel szétlövettem a nővérkéét nem tudok visszamenni a klubba, pedíg az ázsiais küldi miatt vissza kéne.. szal a játék mindíg crashel, ha megpróbálok bemenni, amúgy nekem is 256 megám van és 1-2 percet tölt és szaggat mint az istennyila :( dehát csoróknak halgass -
Drawain #1191 Azt nem, de troikás reklámmal teli van a játék :P -
Drawain #1190 Bocsi az előző postért :-/
Kék halál -
#1189 SPOILER kérdés!!
A skyline hotelban ,hogy kell bemenni a csajhoz?Jezebel Lockehoz( plague bearer első "láncszeméhez"??
-
Drawain #1188 -
antijedi #1187 ujratelepgetni probáltad már? -
KH #1186 SPOILER????
öhöm, a Duck & Cover-on olvastam, hogy van valami Fallout-os, meg Arcanumos easter egg a játékban... megleltétek? -
HTB #1185 eh,köcce,csak az a gép meg ilyesmikkel bombáz,hogy contact administrator :}
m1,úgyis újrakezdem,majd rányomulok hacking/lockpickre(játék elején nem nagyon hittem el,hogy ez inkabb rpg mint fps :}) -
#1184 SPOILER-Lily megtalálása
Bemész a vérbankba, és az egyik raktárszobában van egy kóddal védett ajtó. A kódot kiszedheted a számítógépből az egyik itteni szobában... -
#1183 c++ runtime error!MI A SZAR VAN EZZEL? -
HTB #1182 bocs ha már kérdezték volna,de van egy küldetés(thin blood),és ott vagyok,amikor a quest logban már azt írja,hogy a csaj tervezte,hogy betörjön a vérbankba
szépen el is mentem oda,majd kinyitattam valami ajtót az üveg mögötti pasival
csakhogy fogalmam sincs,hogy milyen ajtót nyitott ki,meg azt se tudom,hogy ez ehhez a questhez tartozik-e egyátalán
:> -
BladE666 #1181 de idöben kb mennyi???? -
#1180 384 el nem annyira para a dolog :) van idő engedni a természetnek :P -
BladE666 #1179 Én nekem 256 om van és tényleg ki lehet olvasni egy könyvet :D
d én kérdeztem h 768ddr el menyi idejoig tart betölteni??? -
#1178 hm megjegyzem köszi :) -
#1177 Szvsz az ugyanaz, legalábbis nekem nem sikerült külön megoldást találnom rá, csak külön el lehet vele bukni ugyanis
SPOILER
Ha odaadod Jenette-nek a láncot akkor nem szabadul ki a szellemcsaj és xp-t sem kapsz. -
#1176 Hohha király, társtag vagyok a night clubban
Qrvajó ez a game :D -
#1175 De tényleg hollywoodban és a játék több részére,csak akkor tudsz továbbmenni ha megcsináltad a questeket? -
antijedi #1174 passzolom :( -
#1173 Akkor szerintem leszedem! -
#1172 én szeretem ám mindkettot de a runtime error a jatek és kozém áll!:) -
#1171 ha szereted az rpg-t akkor sztem igen :) nameg ha szereted a vámpírokkal kapcsolatos világot :p -
#1170 Hi mindenki!
Na szerintetek milyen a game?Érdemes leszedni?