6370
Vampire - Bloodlines
  • kHares
    Valaki megcsinálta a hackeres nosferatu missionokat? Miután a 4. hubot is aktiválom magyaráz, hogy valahol be van loggolva és keressem meg, de nem figyeltem erre a questek közt sem jelzi. Email-eim közt sincs semmi.

A másik szintén nosfi, mit kell a 3. poszterért szerezni?
  • kHares
    Egy csajt is lehet vinni a fickónak és akkor nem kell zombizni
  • billgates
    kapok
  • billgates
    Ha nem csinálom meg, akkor nem kopok XP-t
  • billgates
    Hogyan?
    Pont ezzel szívok
  • Eye-scream
    Réggebben írogattatok a zombis küldiről a temetőben-meg lehet oldani zombiölés nélkül is...egyszerűbb és több xp is.
  • billgates
    Thanx!
    Majd lecsekkolom.
  • Zsolthiee
    A kórház a Downtown részen van a rács mögött az elején. Ahol egy kisbusz áll ott hiányos a rács és áttudsz menni.
  • CarajoEsp
    Okokokok:D
  • mike369
    "...MINDENKINEK, AKINEK GONDJA VAN A JÁTÉK FUTTATÁSÁVAL..."
    Hogy esetleg nekik is elindul rendesen...
  • billgates
    Valami fétis cuccost pedig már felszedtem...
  • CarajoEsp
    Kiváncsi vagyok. És mégis mit kell tőle várni? gyorsabb lessz?:D
  • Takezó
    Hogy ősznte legyek, ezt én se tudom :|
  • billgates
    Nekem ez kimaradt. Melyik az a romos kórház? Ami Santa Monica-ban van az nem romos..

"- A csaj a romos korház alagsorában azt akarja hogy hozzak el neki két tárgyat. Egyik a múzeumban van a másik pedig a giovanni mansionban. Ez eddig ok lenne, de se a muzeumot se ezt a giovanni mansiont nem találom sehol. A gallery noirban is jártam de ott sincs semmi a képeken kivűl ennek a Pisha bigének meg valami fétis kéne..."
  • Takezó
    Kb. hány óra volt nektek befejezni a játékot?
  • Voltan
    Lehet, hogy van, csak olyan helyen, ahol nem látszik. :DD
  • mike369
    MINDENKINEK, AKINEK GONDJA VAN A JÁTÉK FUTTATÁSÁVAL:

Látogassatok el a GameCopyWorld-re és próbáljatok szerencsét a Vampire - Bloodlines [ENGLISH] No-CD/Fixed Image -el!

Sok sikert!
  • Blondy
    hát úgytűnik ezt beszoptam jól :( Az a gomb a daginál a monitoron a kamerákat váltogatja csak. A csávo meg csak üvölt velem: "Get Out! I'm warning you." Még szét se kaszabolhatom mert ott nem lehet harcolni. 5-ös lockpickem van ami annyit jelent ennyi volt, ugyanis questek nélkül nem fog feljebb menni márpedig a herceg nélkül nem juthatok tovább. Gondolom a muzeum és a mansion is chinatownban van vagy hollywoodban. Gratulálok hogy ilyen zsákuccát bennehagytak a készítők:(((
  • Takezó
    Adott a csatorna egyik ajtajához egy kulcsot. Lemész, megkeresed az ajtót (feltűnő lesz, kevés lenn az ilyen), és átmész rajt'.
  • Takezó
    A lába mellett van a gomb, amit meg kell nyomni :)
  • Takezó
    Azt tudtam, csak nem élvezed, szóval sok értelme nincs :P
  • Mr_no_NaMe
    Mit kell csinálni santha monicaban a night club,alsó szintjén mikor megbíz Threeser hogy vmi ocean beach hotelbol hozzak el vmit cumót?
    Nem találom sehol azt a hotelt,vagy házat.
  • Eye-scream
    Hmm ezt nem is tudtam, akkor nekem mér' nincs?
  • Zsolthiee
    Ha tudsz... sorry az elírásért
  • Zsolthiee
    a tudsz angolul akkor érdeklődj a bloodlines.dilapidation.com fórumán. Ott jópáran végignyomták már, vagy legalábbis ezt a részt átnyomták
  • Zsolthiee
    Nem tudtad? Egy bloodpontért cserébe tudsz némi vért nyomatni a bizonyos testrészbe, aztán a bizonyos testrészt a bizonyos testrésbe... LOLEzt a Discipline-t kihagyták sajnos... De egyébként úgy olvastam hogy érdekes hangokat hallat Jeanette... Ezek a mai játékok...tisk..tisk..tisk...
  • Zsolthiee
    Ja ok, leesett... Csak azt mondtat hogy nővérkét nyirattad ki én meg hirtelen vmi kórházi észlényre gondoltam...
  • Blondy
    Huha.. Akkor itt lesz a bibi:( Én ugyanis egy rusnya Nosferatu vagyok és nekem azzal a pasival nem jön fel semmijen párbeszéd dialogus. Csak nézegeti a buta monitorait és magában dünnyög. A 10-es locpick meg még igen távli dolog... Lehet itt a vég?
  • Takezó
    A Venture Towerben, ha beszélsz a dagadt mókussal, ő kinyitja neked az egyik liftet.
  • Blondy
    Hi!

Sikerült elakadnom. Pls help. Összes 4 quest van nyitva. Ebből 3 még santa monicában.

- Menj el downtownba és keresd meg Prince LaCroix-ot. Na ott a liftek nem mennek és egyetlen ajto van aminek a kinyitásához 10-es locpick kell, ami még közel sincs... Gondolom ez a vége felé megoldható csak?

- Derítsd ki hogy a gyilkosságokkal mi a helyzet. Megnéztem az helyszínt ott vaami változott a questben de azóta semmi továbblépés...

- Felkutattam a magányomozó csókának a fejvadászát, aki közölte hogy levágták az úját ezért nem melózik neki többet. Visszamentem kaptam szért az infoért pénzt. De a quest nyitott maradt és valami olyat vakerál, hogy keresem meg hátha még lesz pénz belőle. Annyit ir hogy downtown apartmant 2A-ban van a csoka egyik szobában. Oda is elmentem lehalggattam az üzenetrögzitőt amin azt karatyolja a csoka (talán néro?), hogy találkozzanak a bár-ban. Semelyik bárban nem történik semmi és a quest nyitva marad..

Downtown: Amit lehetett megcsináltam eddig. egy maradt nyitva:

- A csaj a romos korház alagsorában azt akarja hogy hozzak el neki két tárgyat. Egyik a múzeumban van a másik pedig a giovanni mansionban. Ez eddig ok lenne, de se a muzeumot se ezt a giovanni mansiont nem találom sehol. A gallery noirban is jártam de ott sincs semmi a képeken kivűl ennek a Pisha bigének meg valami fétis kéne...

Szóval van valakinek tippje mit hagytam ki? Remélem ez nem bug. Már 2 orája rohangászok de semmi továbblépési lehetőségem...

Thx
  • traXion
    kössz
  • Voltan
    Egér görgő, vagy "[" "]"
  • Voltan
    Igen, de alapból egy állati vonással indulnak.
  • traXion
    és hogy lehet kiválasztani az a disziplínát?
  • traXion
    htx
  • Gnome
    bloodbuff
  • traXion
    Csá, az elején még a training résznél elakadtam [láma], amikor a Sabbathok elől menekülünk a csávóval, lenn a ház alatt a csatornába. Na ott szembe van egy ajtó, amit ki kéne lockpickelni, de nem tudom... és vissza se tudok menni mert be van zárva az ajtó. Szal?
  • Eye-scream
    Nem mindig, csak ha sokat őrjöngenek :)
  • Joint
    nagyonszépen köszönöm , legalább valami halovány reménysugár :)
  • Gnome
    nah figy...cacheman XPt leszed serialt beir:CX101-9KD3X-7WNS8-UFRPT-DY00J-01W10-1E020
    automatic optimisera ranyom...rebootol...megnyugszik, számításba veszi, hogy nem 100%, hogy sikerül...beindítja a Bloodlinest load és vagy sokkal gyorsabban tölt be a csík(örül) vagy nem változik(nem örül de tudta,de tudta, hogy nem 100% és vár a patchre)

tessék