6370
Vampire - Bloodlines
-
mike369 #1329 ...éppenséggel meg lehet próbálni -
Smoke #1328 Tudom, de ilyet még nem életem, se kép se hang, azon gondolkodom hogy fel kéne rakni 1 sokkal régebbi drivert hátha azzal futna
-
mike369 #1327 pedig ELVILEG a kártyának bírnia kell... -
Smoke #1326 ja a maffiánál nekem sose volt semmi problémám. -
Smoke #1325 Semmi, elindul, és még a monitor is lekapcsol,más játéknál eddig ezt sose tapasztaltam. -
mike369 #1324 a menü se jelenik meg?
mert ez annó a maffiánál pl. codecprobléma volt... -
mike369 #1323 ÉS EZ NEKED APRÓ PROBLÉMA??? -
Smoke #1322 Üdv mindenki, egy apró problémával állok szemben a játék elindításakor. Amikor elindítom, nincs kép, hang az van, és hallatszik ahogy a játék rendesen elindul, csak kép nincs, kaptam hasznos tanácsot arra hogy frissítsem a vidkari drivert megtettem, az eredmény ugyanaz maradt. dx9c is fent van. Ja és egy régi gforce 4200-asom van. Ha vki tudna segíteni pls tegye meg, mert már 2 napja szenvedek vele és nagyon kíváncsi vagyok rá. Előre is köszi. -
mike369 #1321 bocsi, csak kicsit kómás vagyok már -
#1320 he he!:) thx -
Takezó #1319 grat.... :) -
mike369 #1318 SPOILER!
-
Gombocka #1317 SPOILER!
Nem a leállt ventillátor mellett kell elúszni, hanem amikor beinditod akkor kell gyorsan beúszni mielött teljesen felpörög és visszasodor az áramlat, ekkor fel tudsz majd úszni az egyik tartájban mert tele lesz vizzel. Nekem csak az egyik lett tele vizzel a másik nem pedig elvileg mindkettőnek tele kéne lennie, lehet hogy bug. -
#1316 SPOILER
Beszélj a recepcióssal, és ő azt mondja, hogy ha mindenkinek hátramenne kulcsot másolni akkor már kirúgták volna... Téged nem rúgnak ki érte :)
Többet nem segítek :) -
Gareth #1315 És hol van ez az 1000 téma? Esetleg segíthetnél, ha szépen megkérlek. -
Gombocka #1314 Na én már tudom mi van a szarkofágban :)
Tremere csajjal vittem végig, de asszem nekikezdek újból egy Malkavian-al :) Régen játszottam ilyen jót egy játékkal, nagyon eltalálták. -
mike369 #1313 hogy ez mennyire gépfüggő dolog, azt azzal tudom illusztrálni, hogy nálam meg a HL2 szaraxik (mondjuk nem is nagyon erőltetem) a bloodlines meg fut döccmentesen (kopp-kopp) -
Xelo #1312 Hááát kétlem hogy ugy hasitana a HL2. Max 640×valami LOW-on. De ennek tényleg nagy a gépigénye. Még az én gépemen is szokott képregényesdit játszani 800×600 meden: AMD 2400+, 512 MB DDR Samsung RAM, Gef 5900XT -
Joint #1311 srácok az a vicces , hogy hl2 szinte szaggatás mentesen fut 1,2 athlon 256ram ati 9200se-n míg ez a játék úgy hasít mint egy képregény , valaki segíthetne igazán! :) -
#1310 Igen, de ugyanazt csinálja, mint a kar. El tudok úszni a leállt ventillátor mellett, de ott nem lehet továbbjutni, túl magasan van az üreg. -
Takezó #1309 SPOILER
A kártya az ajtó mellett lévő őrnél van. -
billgates #1308 Help!
A szarkofáglopós missionben mit kell csinálni? A lézeres érzékelő után két ajtó van. Az egyik kamunak tűnik, a másikhoz valami kártya kéne? Mindkét security irodában voltam, de csak a kamerákat és a biztonsági érzékelőket lehet kapcsolni.
Lehet, hogy az a gond, hogy kinyírtam néhány őrt?
-
#1307 SPOILER!
Nem azt a csajt kersem aki a berhazban lakik(1203-as ajto mogott)hanem aki a nagy hotelben van azt akitol ennek a paulnak a csaja is elkapta a korsagot....a portas nem akar kulcsot adni az ajtot meg nem lehet lokpikelni a 4.en ahol lakik ez a csajszi.
meg a riportert sem lelem sehol akit a husfalo csajhoz kene kuldenem,hogy tudjak specko targyakat venni...
SPOILER! -
#1306 szerintem a hl2 most nagyon elnyomta ezt a gamet , engem is eltérített nem igen játszok vele ! gondolom akinek megvan a hl2 , azok is így vannak ! :) -
#1305 Erre valakinek valami tippje?? mondjuk neked Drawain!
Valaki csinált olya küldiket amit emailben kapsz és egy cd kell megszerezni egy fényképet és egy kazit!! de nem tudom mi kéne még!! ja amúgy Garynek kell!! és a postaládába kell berakosgatni!! -
Takezó #1304 SPOILER
a számítógépet is cseszegeted, ami a kar mellett van jobbra?
/SPOILER -
#1303 Help me! Hollywoodban vagyok, a csatornás küldetésnél. Elértem egy terembe, ahol a palló leszakadt alattam, és elektromos kisülések cikáztak. Kikapcsoltam az áramot, és egy ventillátort is kikapcsoltam már, de nem tudok innen továbbmenni. Tudja valaki, mit kell csinálni? Segíccség! -
Joint #1302 valaki amúgy igazán leirhatná ezt a catchman progit , hogy mit hogy kell beállítani rajta, hogy működőképesebb legyen -
Joint #1301 Lilith-el :) -
Takezó #1300 SPOILER
nem kell túllihegni, később majd a downtownban fogsz lelni új nyomot :)
/SPOILER -
#1299 Köszönöm szépen :) - a gyilkosságosról tudsz vmit? :D -
Takezó #1298 SPOILER
Hmmm... 1. Káin megöli Ábelt, 2. Isten megbünteti Káint, 3. Megismerkedik a hölgyeménnyel (most nem jut eszembe a neve) -
#1297 és honnan tudom meg a történetet? :D ez nem a legacy of kain :P ez csak cain :D -
Takezó #1296 ajajjj, olvasgass Bibliát és használj Spoilert :) -
Takezó #1295 SPOILER
nem túl nehéz, a történet szerint sorrendben kelll vagdosni
/SPOILER -
#1294 arra gondoltam de elfogyott a vérem és a tasakom :) gondolom az utolso az amikor az isten csinál vmit izékével és gondolom a csaj megölése a találkozás után van :D pontos sorrenddel nemtudsz szolgálni? nincs kedvem elmászkálni vérért azt vissza mert mire betölti :D -
#1293 A kódot beondja ha meghalgatod Paul üzenetrögzítőjét, amúgy 1203. -
#1292 ahhoz eléggé hardcore gémerhez kéne lenni h iyen gyorsan végignyomja a 100+ órás játékot :D -
#1291 A gyilkosságos engem is érdekelne... -
a sorrend nem mindegy,hogy melyiket vagod meg.....