Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ külön haj és ruhaanimációt is csináltak a készítök! de a legnagyobb cucc az egész játékban a vámpír vs vámpír harcok lesznek!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
meg nem is mondtam még, hogy 2 nézet van a játékban: 1st és 3rd person! királyság! ha közelharc vagy ugrabugra van, akkor 3rd, ha pedig hentelés valami mordályal, akkor pedig 1st!
ja, és a történethez anyit, hogy mi 1 "illegális" vámpír vagyunk, mert a mesterünknek nem engedélyezték 1 új vámpír nemzését, és ezér kinyíják... minket is kiakartak, csak a fömuftinak más tervei vannak velünk, így beajánl minket 1 klánba (lásd #55 komment)... eztán 7 új játékmenet nyílik + elöttünk, de 14 féle véggel! 😊
leszenk a játékban ellenséges vámíprok, vérfarkasok, zombik, és a legkülönlegesebb kreatúrák!
s a legnagyobb poén az egészben, hogy a játék HL2 mocit használ (ha vki még nem tudná!)! tehát a grafika és fizika nagyon adva vagyon! csak jönne már ki!
Brujah (harcos)
Gangrei (vadász)
Malkáv (örült fenevadak)
Nosferatu (lopakodó)
Toreador (müvészi gyilkosok)
Tremere (varázsló)
Venture (elit...)
Szét röhögtem magam ezen az egészen és döbbentem amikor jópár üzenet váltás után kiderül, hogy tottál másról beszélünk
Jöttem elköszönni
Bízok benne megtalálom a BloodRayne topic-ot.
További jó chat-elést és játszást, ha megjelenik amire vártok.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nekem semmi történelmi hátterem errõl a játékról.
Azt hittem azért van ez a topic, mert Ti már játszatok vele.
Én is csak kíváncsiságból hoztam el a haveromtól, mert Õ nem szereti a horrorisztikus game-eket.
Én inkább FPS beállítottságú vagyok, de gondoltam elhozom, hátha megtetszik 😊
Megtetszett!!!
Akkor pár szóban a játékról:
(bár még nem sokat játszottam vele, nem volt idõm)
- 2 db CD
- Most ott tartok, hogy nagy nehezen sikerült elindítanom úgy, hogy semmi probléma vele.
Gépem nem túl erõs az 1x biztos:
* Celeron 1.4Ghz
* 512MB SDRAM
* GeForce 4 MX440 128MB SDRAM
(ami kb. számít ezen tekintetben)
Hát ezzel a konfiggal full-on nem lehet elindítani, mert grafikai problémák merülnek fel.
Vagyis 1024*768*32bit az OK, de a többit (textúra, dinamikus fények, árnyékok mind alacsonyra kell állítani, vagy ki kell kapcsolnom.
Egyenlõre az oktató módba néztem csak bele. Egy másik csajszi tanítgat hogyan kell mozogni, ugrálni, mászni, kaszabolni. A második oktató pályán már lehet szépen kaszabolni a zambi-kat, hasonló lényeket. Lehet felvenni persze fegyvereket is, ami nagymértékben segít a pusztításban.
A grafika, zene, hangulat BRUTÁL!
Keggyetlen jó mozgásokat, ugrásokat tud majd a csajszi és közben ugyebár a pengével nyeszetelni.
Ebben a részben elég sok a párbeszéd, de hát ez így szokott lenni az oktató üzemmódokban.
Jó kis game-nek ígérkezik esti idõtöltésnek
De mint fentebb is írtam aki erõsebb konfiggal rendelkezik az gondolom még pazarabb megjelenésre számíthat.
Haveromnak AMD konfigja volt:
* Athlon XP 2600+
* 256 DDR (ha jól emléxem, vagy 512)
* Ati Radeon 9600 (de ebben sem lennék biztos)
A lényeg, hogy jóval nagyobb az erõmûve.
Asszem nála full beállítással néztük.
Asszem nem fogtok nagyot csalódni benne!
De közben elkezdem nézegetni a Silent Hill 2-õt is, ui. az is ögencsak megtetszett.
Ezt csak úgy írtam
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Jólvan!Jólvan!
Én csak megkaptam a game-t fingom sem volt róla, hogy ez ennyire friss játék.
Akkor a patch-t már nem is keresem hozzá

1.) Létezik a játékhoz magyarosítás?
2.) Végigjátszás?
War. War never changes.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Lenyomok én egy hadsereget csak adjanaka elég skulót 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem rossz....nem rossz.......KELL A GAME DE AZONNAL!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szerintem hatalmas durranás lesz, Troika + Source + Vampire nem lehet rossz. 😊 A képek rohadt hangulatosak. Nálam elsõ helyen van a várólistán. 😊
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A képek a modemeseknek is tetszenek és kész! 😛
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Mint minden MOV file-t ...
Utolsó verzió 6.1 (6.2 csak Mac-re van még.)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''