6370
Vampire - Bloodlines
-
#1129 nem lehet, hogy egy Tzimisce Mágust kéne kigyakni, hogy vége legyen a zombiknak??? -
Drawain #1128 Igen, én kétszer álltam neki aztán azt mondtam szevazs, majd ha 5. generációs leszek visszajövök :) -
ceas #1127 A temetős zombiirtást hollywood-ban, valakinek sikerült megcsinálnia??? szvsz elég lehetetlen feladatnak tűnik, 2 órája csesződök vele, de ezt én nem tudom megcsinálni, esetleg valami ötlet, hátha van valami trükkje, csak én nem jöttem rá. Ez a küldetés valahogy nem illik az eddigiekhez, nem azért mert nehéz, hanem mert idétlen, eddig az ilyesfajta idétlen, esztelen öldöklés nem nagyon volt jellemző, habár a plagbearer-es se volt kutya, de az még elment, na de ez... -
Sith #1126 A késéshez hozzá tenném hogy a HL2 miatt késet... szerintem azota hozá se nyultak a gamehez.. ami mondjuk igen nagy hiba WW nak lehetett volna anyi esze hogy megnézik.. nem jo akor itt van még x$ hogy két hétig üljenek rajta s kijavitsák ezeket az "aproságokat" -
#1125 Na, basszus, akkor nézd majd meg a temetős zombivadászatot(Ott mondjuk tényleg sokan vannak.) Szinte állóképeket nézegethet az ember.
Mondjuk engem nem is annyira a belassulások zavarnak, azzal még ellennék valahogy, de ez a rengeteg töltögetés rohadtul idegesít. Valahányszor kilépek a városi terepre, előkapok egy könyvet és elkezdek olvasni, amíg töltöget. Röhej. A HL 2 ugyanakkor szakít, mint egy ámokfutó. -
Takezó #1124 Üdv!
SPOILER
A kukkoldában hogy jussak be a csajokhoz? Nem találom azt a szar kártyás hozzá :| -
#1123 Én nekem meggyőződésem ,hogy valóban a Swap fájlal baszakszik.
Csak egy példa:WWIIonline nekem 450mega memóriát eszik és az 1giga swapból pedig 90%-ot.
Ezzel szemben Vampire:700mega memória???? és a Swap fájl 0???%-a. -
#1122 Merre találom a cetlit a csatornában? megnéztem mindenhol sehol semmi! -
#1121 Köszi szépen!! -
antijedi #1120 hátő lehet
amugy ennek elején nvidia logo van asszem (ezt má ut2k4-tribes:V -nél is eljácoták hogy más a logó)
lehet nvidia agresszivebb üzletpolitikát követ mint az ati :D -
#1119 jah nekem 768-al vannak kisebb belassulások ,de most már defrag után nem tölt soha 12mp-nél többet. -
#1118 Akkor swappolt volna, de ez egyérelműen kártya vagy procihiba (SWG-zés közben volt időm kitapasztalni, hogy mikor van swap és mikor nincs). -
antijedi #1117 jah de nem is kártyxafűggő a lassulás eddigi tapasztaatok alapján...
nekem ugy tünt leginkább a ram a lényeg a gamenak... -
#1116 Poén, hogy nekem semmilyen disciplina nem volt bekapcsolva (alig volt vérem), zombik se voltak olyan hűdesokan (3-4 darab) és mégis anyira szaggatott, hogy azt hittem, hogy pillanatokon belül kivágom a gépet a szemétbe. -
#1115 Ezzel mondjuk egyetértek, baromira idegesít ahogy pl belassul amikor használom a proteant verekedés közben... -
#1114 Hát azért Valve elég szépen lepaktált az ATI-val a kártyakupon ügyileg. :-) -
#1113 Minden hibájával együtt azt mondom sose lássunk ettől rosszabb játékot:D -
#1112 SPOILER
Ha az a tévériporter akit a csaj holtan akar látni akkor ő a Skyline hotelban van, az első emeleten az emeleti szekrényben. -
antijedi #1111 lehet csak kaptak egy jó adag pénzt a mindenféle hardware gyártoktól, főleg talán a ramosoktól :)
valve elég nagy volt hogy iylet ne kelljen elfogadniuk, ők nem... :DDD -
#1110 Engem most az optimalizáció zavar nem a graffal van a gondom. Csak tulzásnak tartom, hogy ennyire töketlenek a Troikánál programozásügyileg, hogy ez a közepes grafikájú game van úgy hogy játszhatatlanul szaggat (a ragályos házban a zombiirtás közben volt, hogy másodpercekre leállt a kép, pedig csak egy szűk folyosót láttam), míg a másik játék ugyanezzel az einginel sokkal szebb és mégis hasítva szárnyal. -
antijedi #1109 pedig aszitem téged a game érdekel nem a grafika :P
amugy melelsleg a béta/nembétára visszatérve minden hibájával együt is azt mondom soha nem lássunk ennél rosszab bétát... :) -
#1108 Áhh köszi szépen az lesz a ludas!!!!!! -
#1107 Nem csak most, hogy kiderült, hogy mégse béta, és ennyi kényszerű csúsztatás után is ekkora bughalmaz valahogy lehangoló. Ráadásul azzal, hogy láttam, hogy a HL2 milliószor szebb grafikával milliószor folyamatosabban és símábban fut, baromira el tudja venni a kedvem. -
#1106 Csak nem meguntad?:D -
#1105 Én már egy ideje nem játszom, szóval a TV-riportert nemtom. Amúgy tuti kifelejtettél valamit. Felszedted a röpcédulát a csatornában amit el kell vinni Damselnek? Az alapján lehet majd belőni a végső helyszínt. -
#1104 ennyit ír I've killed the second plaguebearer!!!!! ja és Migel nevü tv riportert merre lelem?? -
#1103 Akkor questlog. nekem semmi problémám nem volt azzal a küldetéssel. -
#1102 Persze hogy probáltam de szarik rám!! csak a hülye Cammys szövegét nyomja! -
#1101 kösz főnök -
#1100 Damsellel próbáltál már beszélni? Ennyire alapvető dolgokat illik nem kihagyni. -
#1099 SPOILER
Menjél föl a kórház legfelső emeletére és CIS szobába írd be a gépbe a kódot paige -
#1098 ez után mit kell csinálni??? I've killed the second plaguebearer!!!??? -
#1097 de hogy a rákba lehet, jelszót kér a computer (bár gondolom ti hacker skillt fejlesztettétek és így tudjátok kinyitni)
szal kód? -
Takezó #1096 Hmm, az első néhány rossz benyomás után azt mondom, hogy zseniális :) Nagyon átjön az egész WoD... Egy megjegyzés azért: ciki, hogy ventrueként nem látszom a tükörben, nem vagyok én lasombra :) -
antijedi #1095 compúter... -
Takezó #1094 ott van egy msáik szoba, abban egy számítógép, nah azon keresztül tudod kinyitni -
#1093 Skacok vérfarkasos küldi: a nagy páncélszekrény,hogy nyílik??mert lock pickelni nem lehet kulcsot viszont nem leltem és a hűtőnek sem találtam a 4 számos kódját....valaki privátban segítsen ki pls:) -
Drawain #1092 Éppen ezt mondom, hogy a kisebb méret még nem biztos, hogy a grafika rosszabb voltát jelenti. Lehet kisebb méretű textúrákkal is csodát művelni (sőt még textúra nélkül is ;) --> .kkrieger). De persze erről biztosat csak akkor lehetne mondani, ha vmelyikünk ismerné a source motort :). Viszont a vampire-ben nagyon tetszik, hogy ennyi szöveg van és mindegyik szinkronizálva. -
#1091 Tudom rá is jöttem ,hogy ez hülyeség ,bár mégse biztos ,ha abba gondolsz bele ,hogy vajh melyikben van több textúra. Azon ,hogy nem vették meg a teljes Source enginet ,nem kell meglepődni én akár elképzelhetőnek is tartom. -
Drawain #1090 Olvasd el az emaljeidet a lakásodban ahol kezdtél.