Wolfenstein: Enemy Territory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Van magyar oldal és jó magyar szerver?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az RvS nekünk kurvára nem jön be, mert olyan amilyen...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
De ha egy CS jellegû FPS -t keresel csíterek nélkül akkor miért nem nézed meg a SOF2 -t? Na az egy király gáma! Egy rakás CS map is bele van integrálva. Pl ma raktuk be az Assault mapot is.
A Wolf egy kicsit más jellegû, de jó kis gáma.
Szóval pár képet és véleményt örömmel várnék.
Most a szerverre a napokban megjelent demóval lehet nyomulni?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Jelszó lesz, mégpedig: wolfhu
Ha kész van minden és lehet menni jelzek.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Letöltési hely: HcGamer
Nem témába vágo a kérdésem, csak érdeklõdõ😊 America's Army-nak nem szándékoztok inditani egy servert?😊 Vagy nektek az tul lassu játék?
Üdv
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?