1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
#185 Kliens-oldali magyarítás itt:.:: Sync Honlap ::.-om...! Még béta, Szigorlati UV után befejezés...!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#183 Csatlakozom hogy király gáma de azért a csíterek nélkül kicsit erős.Bár lebuknak egyszer az tuti. -
#182 Ezzel a hibával: An I/O error accirred while instaling a file.This is normally causei by bad installation media or a corrupt installation file? -
antijedi #180 flashget tuti nem zavar be már vagy 2 éve azt használom és még soha semi gáz nem volt miatta :D -
#179 Nem tom, én nem használnék flashgetet. -
#178 chello-m van. Ma megint letöltöttem immár harmadszor, egy harmadik helyről, ugyanazzal a hibával kilépett az install. Szal egy időre hanyagolom ezt a gamét. -
#177 loss=veszteség néhány fajta netnél pl kábelnet van olyan hogy a TCP csomagokok közül nem érkezik meg néhány, ha ez a szám magas akkor könnyen lehet crc-s a cuccos, ha chellod van akkor szinte biztos lehetsz ebben de ha pl adsl akkor nem ez miatt van. -
MiZo@game #176 Jó a magyar szerver! -
#175 Este gyertek Bob-ra ethun a pass -
#174 lossos?? Bocs, de ezt a zsargont nem értem -
#173 nem lossos a neted?
-
#172 Én is ma próbáltam ki és egész jó kis game :) -
#171 Lemegyek a boltba, aztán irány németország... -
#170 Na most telepítem remélem jó lesz :) -
#169 én is, és semmi probléma nem volt még vele
kopp, kopp, kopp -
#168 Én innen szedtem le az SG-ről.... -
#167 Na bekaphatja ez a game is a szar gépemmel együtt, vagy má nem tom mi a bánat van. Leszedtem máshonnan is a gamét, szépen flashget-el, erre így is crc-s a file. Na mondom nem baj, windows újrainstall majd segít. Hát baszott. Úgyanúgy I/O error. Nincs más hátra újra letölteni azt a 270 megát. -
#166 hátbaszurtalak te putto :D -
Madmaxx #165 Az! Topic FEL! -
Palleon_munka #164 Szerintem is ez lesz a megoldás. -
#163 Ühüm,ez az a hely,ahová nem lehet feljutni..
Két napja németek ellen nyomom,előtte volt pár magyar emberke is...
zimzum néven müxöm. -
#162 LOL rakd csak ujra a windowst :D -
#161 Te az a MAXX vagy? -
Madmaxx #160 szerintem elött töltsd le újra. Lehet hogy a file lett CRC-s. Innét próbáld: wolf.hcgamer.hu -
Madmaxx #159 jaja
195.70.37.179:30000
jelszó: ethun
itt szoktam pusztitani :)) -
antijedi #158 hm, énis onét szettem, ako tényleg probálkozz egy winfos reinstall-al :DDD -
#157 A gamestar oldaláról lett letöltve, ott fekszik a vinyón. Végre egy tiszta game erre nem tudom telepíteni.. -
antijedi #156 amugy csak 6 map van benne?? -
antijedi #155 lehet hogy csak a cd szar... -
#154 Windowst kell újrahúzni, ha installkor ezt írja ki: An I/O error accirred while instaling a file.This is normally causei by bad installation media or a corrupt installation file? -
#153 helyeS! maxx te jáccol valahol ET-t ? -
Madmaxx #152 Wolf fel! -
#151 Gyertek a Bob szerverre csak magyarok vagyunk. pass: ethun -
#150 A PB-t kapcsoljátok be plz.Hátha kiszűr egy két vicces csávót. -
#149 jee és PB on ,meg FF ON na meg autobalance ON. -
#148 alacsony pingje legyen sok jatekos tamogatassal, es maprotacioval akkor sok jatekos lesz :D -
Madmaxx #147 nehogy süllyedjen!!!! :)) -
Madmaxx #145 Magyar szerver magyaroknak:
195.70.37.179:30000
jelszó: ethun -
antijedi #143 nekem van hogy igen van hogy nem, de ahogy elnéztem, mintha ez a dolog ugy müködne hogy minden alkalomal mikor inditod a progit uj key-t kér (vagy csak viszaigazol??),és van amiko utána nem ir ki semit szvsz az a "bug" lehet azé van mert esetleg tulterhelt az ellenorzoszerver vagy mittomén -
#142 Fasza bevált köki.