1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • antijedi
    de viszont mééért van ennyi nyomorék és mért mindig az én csapatomban?? könyörgöm már majdnem sirok hihetetlen ilyen mértékü lámaság nem létezik amit néha egy egy szerveren az emberek 90% csinál...
  • antijedi
    ok megoldodott
  • Titan
    Szerintem azért, mert valaki induláskor zárolta! Szoktás sjna mikor értelmetlenűl nyomkodják az elején a F1 gombot...
    Egyébbként bárki feloldhatja a játékban levők közül...szólni kell ilyenkor.
  • antijedi
    khm, izé mért van az hogy Black[HUN]'s ET world -n minden team-ra azt irja hogy locked???
  • Inquisitor
    "A Battlefeildben lehet rengeteg járművet vezetni, sokkal összetetteb, rongeteg pálya (20-30) van és nagyok.
    Több a lehetőség és ott is lehet jókat taktikázni, Szrintem ott a legjobb a játékosok neveinek a kiírása és a kezelésük."
    Na ja. Azért kerül 14.000 ruppóba ... az ET meg ugye ingyenes. :)
  • Titan
    OK! Vettem leesett! #440 STORNO
  • Titan
    Ezt hova írod be?
  • Punker
    altgr+3 1 H altgr+3 7 U altgr+3 2 N
  • Mayday
    Bocs, ezt rossz topicba irtam! :)
  • Mayday
    Ööööööööö, en egy kicsit lemaradtam. Mostmar muxik a multi? Valami peccs vagy uj krekk kell hozza? Vagy csak siman vannak tort-szerverek? Este megyek en is szivesen, ha mukodik (bizt. masolattal)!
  • dikki*yysw
    Én nem jelölöm meg a nevem, mert tudok angolul is, németül is, és mivel új vagyok, ha szarul megy vagy véletlenül TKzom, nehogy már a magyarokat égessem.
  • Titan
    Nem nagyon kell vele tötődni! Mindig volt és lesznek faszok, akik hazavágják az egész játékot!
    Pl.: Vannak akik megsértődnek mikor a medik 50-nél kevesebb HP-nél lelövi, hogy újraélessze így mert gazdaságosabb mint a MeDpakkokat pakolgatni neki. Meg se várja a történet végét és miértjét rögtön rányom azt anyázik!!!
    Vagy pl. egyszer valamelyik barom gránáttal, rakétával vagy 15x kinyírt! 1 szót nem szóltam mert bárkivel előfordúl, hogy véletlenűl beleszalad egy sorozatba, de 15x belelőni a küzdők közé területre ható fegyverrel, azért elég primitív dolog! De a szép a történetben, hogy engem rúgtak ki! Sajnos aki nem érti az angol nyelvet, hogy mi van a képernyőre írva azért illik megkérdezni és nem összevissza nyomkodni a "VOTE" gombokat! Itt 1 kicsit megsértődtem, mert szerintem mindenkinek szarul esik az ilyen eset, ha 1 kicsit is szívvel játszik!

Más.
    Azt nem értem, hogy ha indul egy magy. szerver, akkor miért nem csak magyarok játszanak rajta? Azért elég nehéz úgy csapatban dolgozni, hogy nem értjük a másikat....
    Továbbá nem értem, hogyha nemzetközi szerverre megy fel az ember miért nem jelöli meg a nevét, mint HUN, PL, USA, NL...stb. nem ez volna az elfogadott nemzetkozi szokás úgymond netkultúra? Hm?
  • [HUN]PAStheLoD
    stern nekem azért kell mert pontos! amúgy melyik a legpontosabb stukker??
  • Calver
    Ha valaki nem találná, akkor íme:
    ip: 195.70.37.179:30000
    pass: ethun
  • Calver
    Érdekes dolgok történnek néha itt a magyar szerveren... Egy Filpo nevezetű bunkó paraszt miután belefutott egy általam kiállított csapdába, majd, mivel ellenfélnek néztem, felrobbantottam, elkezdte nyomni a vakert, hogy köcsög tk-s... Elöször közöltem vele hogy nem épp, de mikor nem fogta fel a hülye fejével, nem túl finoman elküldtem a faszba. Aztán megint fel akartam robbantani azt a rohadt command postot, mondtam neki hogy takarodjon már onnan, de mivel a primitív agyával képtelen volt felfogni, egyszer mikor remélhettem volna hogy egy pillára kimegy abból a kurva szobából, robbantottam... mivel ez a lúzer egy igazi mestere szakmájának, természetesen megint belerohant, és megint elkezdett kurva anyázni. Tököm televan már az ilyen pancserekkel... Köv. pályán meg felakartam robbantani egy nácit, odadobtam a gránátot, de mire ez bekötkezett meghalt majd MiZo teljes lendülettel ráfutott, bocsánatot is kérnék tőle, nem direkt ment, de persze erre ez a faszarc Filpo megint elkezdte nyomni a vakert, miért ne... Boldogok a lelki szegények. A másik okoska von Weich volt, nagy viccnek tartotta a 2 pisztolyt és kezdésnél belémlőtt, amit nem épp toleráltam, és képenlőttem. Mikor ezt másodszorra eljátszotta szépen nyomtam egy vote kick-et és lendületesen repült a szerverről, ugy tünik a többiek se szerették... Sajnos erre a marhára még van szerencsém emlékeznem BF-ből, annak idején zsidózásért és cigányozásért lett bannolva a szerverről, ugy tünik ma megint belenyomták a nagyfiúk a szarba a képét, és mérges az egész világra. Szép napunk van.
  • Punker
    Este olyan 11 körül megyek Bob-ra gyertek ti is, lent van az ip és a pass valahol.
  • [HUN]PAStheLoD
    de az lehet hogy elgépeltem mert 5 percre rá már a fricceket írtottam!
    szal ethun !! kisbetűvel

ethun
  • dikki*yysw
    /me
  • Dikkma
    dikki*yysw says: Ő is ezért rakott utána 3 :D -t.
  • shaba23 #427
    de én úgy gondoltam. Csakazért írtam a hjkáérdőjelet, mert nem voltam benne biztos, hogy arra a szerverre van ez a jelszó...
    De azér szerintem enyire nem volt félreérthető...
  • antijedi
    szeritnem ethun kérdőjel nélkül :DDD
  • shaba23 #425
    akkor passz...
  • [HUN]PAStheLoD
    most próbáltam nem :'(
  • shaba23 #423
    ethun?
  • dikki*yysw
    Látom mindenki meg van vele lejjebb is elégedve :))
  • dikki*yysw
    Váááóóó :DD

Kiba nagy ez a Wolf:ET :D

http://www.m8yp.de <-- megkérdezték, nem keresek-e klánt. Először játszottam :DDD

Feltételezem kurva kevés vagyok, de asszem nyáron fogok sokat ETzni :D
  • ZSOZSO@
    Hi all
    Mi a jelszo a [bob]publicra??
  • shaba23 #418
    éppen ezt akartam kérdezni... sokban különbözik a BF a WET-től? BF-et még nem játszottam
  • Calver
    Na eddig játszottam ezzel a gémmel! Rájöttem pár dologra... COVOP valami hihetetlen durva, főleg négyes szinten! Küldöldi szerveren ugy kurvaanyázott néhány tag miután késemmel végigmentem rajtuk... A rajtuk 4 embert jelent 5 mp-n belül! Ezt a késelést még ki kell tanulnom ugy istenesen! Iszonyat durva! Amúgy meg Sten SMG nem rossz fegyi, egyedül az a kellemetlen benne hogy melegszik, de az nagyon (16 lövés után lehal), viszont ez a választható legjobb sztem covop fegyik közül, márha az illető nem sniper! (miért nem lehet covopnak mp40-je...) Viszont nem is használom (pedig kéne, akkor lehetne 2 pisztolyom is!), ehelyett eléggé megtanultam gránátozni, és rájöttem hogy távírányítos csomagok mekkora poén dolgok! (berakom az emberek mögé aztán bumm! ) Mindig is ilyen kis sunyi, önmagát álcázó orvgyilkosra vágytam egy gémben és végre! Király! Na megyek aludni végre...
  • Punker
    Bazzzzz 30 xp kellett volna még hogy 5 cuccos legyen maxon :(
  • Calver
    icq luxus?
  • antijedi
    limbo menü bsal aslo sarokban irja feladatokat :DDD
  • Calver
    Utóbbi időben szórakoztam egykeveset ezzel a gémmel... Még arról hogy itt-ott mit kell csinálni arról fogalmam sincs, de már fegyiket kiismertem viszonylag - MP40 kira, de csak ha mediccel rohangászik az ember, lángszóro szűk helyen valami hihetetlenül tarol - valamint gyógyításba és ujjáélesztgetésbe rendesen belejöttem (igaz a fegyikre beállított számokat kicsit foltozni kellett, mert alapból eléggé szerencsétlen volt a kiosztás BF-re beállt fejemnek) Szerintem kifejezetten nem rossz, csak ismernem kéne hogy kell megcsinálni egy-két pályát... mind1, lesz ez még így se!
  • antijedi
    1. addnak ammot :D
    2. amugy is midnen az nekem ebbol se volt nagyobb bajom :D
  • I.C.ram
    de a panzerfasut csak agyatlan mészárlás, ha elfogy az ammod, akkor nincs tovább. Flamer meg FFONnál elég rizikós.
  • Inquisitor
    XP-től függ, hogy mennyi lőszer lehet nálad, hogy a spéci képességedet milyen sűrűn használhatod (pl. FieldOps - lőszer, Medic - segélycsomag), meg ilyesmik.
    Ja és, hogy milyen messziről, milyen szögben látod az ellenfeleket.
    Hármas "érzékeléssel" már elég barátian látod a radaron őket, ha csak a "szemed sarkából" is. :)
  • kisficege
    ja
  • Punker
    ez egy online verzió szerűség
  • kisficege
    Helostok.Ez a Enamy Territory a Return to Caste Wolfeinstein folytatása?
  • antijedi
    hát nem tom panzerel és lágnszoroval én elég jol elvagyogatok :D