Wolfenstein: Enemy Territory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvette a Valve mint a CS-t és most hétvégén jelent meg. http://www.dayofdefeatmod.com
Szerintem jó, most megint kedvet kaptam hozzá mint anno. Cheaterek vannak sajna, de mivel annyi a szerver mint 'állat' ha nem tetszik az egyik, lehet menni a másikra. Szerencsére kilehet fogni nagyon jó társaságot is.
A Vietcong -ot sem értem. Jó game, minden ok vele (pár idegesítõ dolgot leszámítva) mégse nyomja a kutya se. Néhányan lézengunk bennt és ennyi. Néha még egy coop -ra való is alig jött össze.
A DoD -ot nem néztem csak a régit. Akkoriban nagyon cool volt. Ma mi a helyzet? Hol találok róla több infot?
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Nem azért de a DoD az õsöreg HL motorral 100x jobban néz ki és komolyabb. + van egy csomó multi game ami szebb és játszhatóbb. Én mikor megláttam nagyon csodálkoztam, hogy e miatt lõttétek le a Vietcong szervert bár abban igazatok volt, hogy Mo-n nem lett népszerû a VC amit szintén nem értek.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

na sebaj csak megtudtam (jajj de nehéz volt) mikor és hol szoktatok gamelni??
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Bár az is igaz, hogy kis idõ múlva a Wolfot is abbahagytam a SOF2 miatt.
Ettõl még szerintem jó játék ez.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Remélem ma este mehet egy visszavágó?

Bár, a Wolf sehol nem lenne, ha a Mohaa akár csak két héttel elõbb jön ki. Sok klán, szerver azért szervezõdött, indult mert volt két hét a két játék között.
De mostanra helyreállt a rend, játszottság legalábbis mostanra reálisabb :-)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Csak jöjjön ki a full.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha kijöt a full majd megnézem..
Mozgás, fizika szintén detto régi Wolf. Nem a legjobb, vannak ennél jobb munkák is sokkal, de ettõl függetlenül az összhatás cool! Mindenképpen megér egy próbát. Ha megfog a hangulata, szeretni fogod.
Amennyiben nem úgy a SOF2 -t ajánlanám. Merem vállalni, hogy a legjobb sebzésrendszerrel és mozgással és fizikával megáldott játék. Ez áll a legközelebb (szerintem) a CS -hez. Próbáld ki!
Amúgy milyen a játék, sérülésmodel, hangulat? stb?
Nekem is tele volt már a tököm a bíccsel. Állandó rinya meg balhé a szerveren... Szavazással ment már el a játékidõ fele...
Amúgy kurvára unom má a munkát argh 
A mostani teszt map is elég nagy és élvezetes szerintem.
(mármint alapból)Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Remélem ma jobb lesz.
SL ügyileg meg nemtok nyilatkozni kéremkapcsoljaki
De azé jólenne egy war télleg...Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Na megyek kipróbálni.
Egy kicsit meg kell tanulni mert azon kívül, hogy lõni kell az ellent még meg kell tanulni 1-2dolgot. 😊