1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
MiZo@game #274 Mi az a minimizer??? Nekem szerverkeresom, meg TeamSpeak-em van csak hozza....... -
MiZo@game #273 Nem, bar a BoB neha az........... Van egy masik belga szerver ahol meg nyomni szoktam, az sosem lagos...... -
#272 ...heh, nem sokat vesztettél, mert olyan lagos volt mint az állat!
Lövöm az ellent, ott figyel előttem aztán a következő pillanatban már jóval odébb lőtte szét májne arcomat!
Mindig ilyen lagos???? -
#271 kb 11-től leszek BoB-on -
#270 öööööööö pasz -
#269 Helló!Két kérdésem volna.Miért van jóval magasabb pingem chelloval mint az átlagnak,pedig szerintem nekik adsl lehet legfejjeb.A beállításaimat miért nem menti el?Minden játék elején újra be kell állítani.Ja,és a ráadás:Van hozzá minimizer,honnan lehet leölteni? -
MiZo@game #268 Hat ez a tegnapi nap gaz volt, meg a BoB-ra se tudtam fellepni! Nem csatlakozott fel......... -
#267 he-he télleg:) -
antijedi #266 khm, ez wolf-et topic, szerintem elnézted a topicot :DDD -
#265 Ja, és a Red Wizard mit akar?
Bocs, de télleg nem vágom -
#264 Az elfnek, aki a crypt közelében áll, majd csak később teljesül a küldetése, vagy elqrtam valamit odalent? -
#263 ez a szar mostmár télleg kész van. Invalid cdkey. hülye -
#262 IP: 195.70.37.179:30000
itt megy a game
de a gamespy is listáz -
MiZo@game #261 Sztem túlterhelt a szerverlista........ -
Sammyka1 #260 Sziasztok!
Ma telepítettem a játékot.
Játszottam is vele jó sokat. Aztán amikor ismét beléptem onnantól kezdve nem frissíti a server listát. Teljesen üres semmit nem hoz be.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a baja?
Ujra telepítettem de így sem jó.
Köszi a segítséget:Sammyka
-
#259 de fasz vagyok:) elfelejtettem, hogy töltök :) -
#258 IP: 195.70.37.179:30000
én most felmegyek gyertek ti is -
#257 nekem 50 -
#256 400 feletti ping a bobon -
#255 Ha rajta vagy a szerveren,akkor nem szakad meg.
Ip cím alapján lehet nyomni most próbáltam.De így nem látod,hogy érdemes-e felcsatlakozni rá. -
#254 a gamespy talált -
#253 Nem tom nekem ilyen még nem volt :( -
#252 Úgy látom már 3-an vagyunk -
#251 Akkor nem vagyok egyedül.De mi az Istenért nem megy? -
#250 áááááááááááááááááááááááááá -
#249 én se :( -
#248 Nálam egyáltalán nem megy.Egyetlen szervert sem látok. -
#247 most nem néztem..... -
#246 Nálad sem jó? -
#245 mert nem megy folyamatosan a szerver...... -
#244 Miért van az,hogy nálam 12 próbálkozásból 2* jelennek meg a szerverek?Most sem bírok játszani.:(( -
MiZo@game #243 Asszem a ma esti mérkőzést felveszem :) -
#242 megyek én is :) kösz a színeket -
MiZo@game #241 Oké! De ez a mostani is jó volt! Hát még ami után elmentetek! Ketten maradtunk, egy csapatban, és két perc alatt végigvittük a battery-t :)))) -
#240 én kb 8-kor megyek BoB-ra -
#239 nekem se megy a magyarítás.... :( -
MiZo@game #238 Mikor nyomunk este?????? -
#237 Heyho!
...hát én nem is tudom, hogy én vagyok ilyen Láma, vagy valami gebasz van az oldalaiddal!
Az extrás nem létezik, a másikról meg, ha lejön a Wolf honosítása kb 2 KB, az nem csinál semmit csak egy csomó hibaüzit ír ki! -
antijedi #236 de sikerülne, csak az ha elindul kiszivja vizet alagutbol és az +1 bejutási ut, igy 2 fronton lehet támadni ami az amcsiknak nagy előny mivel kettéosztja a német védelmet... -
#234 altgr+3 1 H altgr+3 7 U altgr+3 2 N