1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • Inquisitor
    Tegnap este csak a Black és Bob szerverek voltak láthatóak, de a Bob-on nem volt senki, a Black-ről meg kirúgatott HUN Boy, miután 2x is elment megnézni közelről azt a szép színes füstöt. :(
    Mi van a többi szerverrel???
  • lipovics
    Illetve megse. Bgm-nek kellett volna irnia a lista szerint.
    http://www.rtcwonline.com/dummies/et-experience.htm
  • lipovics
    En voltam a BGn, jol irta, mindig igy irja nemetbe is a rangjelzest.
  • Laalee
    a fegyver kitakarja a képernyő harmadát mért nem kapcsolod le? :D
  • Punker
    Valaki próbálta a gamet 5.1 hanggal?
  • Punker
    hát igen a rangokkal néha érdekesen bánik a program, nekem ma is visszavette Brigadier Generalról Colonelre a köv pályára lépéskor :(
  • Inquisitor
    Az jó, mert medikként vettem már fel ellenséges fegyvert. :)
  • dikki*yysw
    Sisak ami, nem?
  • Punker
    a fegyver nem változik, egy idő után az ember nézi a ruhat és a fegyvert, ha gyanús akkor lő......
    bár tegnap csináltam pár tk-t így
  • Punker
  • I.C.ram
    Az lenne a kérdésem, ha én egy fritz kémmel lekapok egy amcsi hadnagyot, és átveszem a ruháját, akkor kivülről negrónak tünök vajon? :D És hogy a fegyverek kivülről hogy néznek ki, mert ha pl gyilkosom kezében FG42 van a néhai szövetséges meg mondjuk Tommyval, akkor kivülről tommynak, vagy FG-nek tünik?
  • I.C.ram
    A kém szerintem a késsel az igazi! :D Ha kémkedek tuti szerzek az elején egy egyenruhát, és késsel elbújuk forgalmas helyekre, majd mikor a tag elöttem van hátbadöföm késsel. :)
  • antijedi
    nem tom én mesterloveszt hasznalok közelre berontasz vele ha nagyabol jol celzol max 3 találat elég bárkinek, nekem bevált...
  • Calver
    Rá kellett jönnöm, hogy az biza németeknél van. Német oldalon van a K43 nevű remekmű, 10 golyó, tölthető, amcsi oldalon meg az M1 Garand, 8 golyó, nem tölthető. Viszont mondja meg vki: akkor mi hozza egyensúlyba a 2 fegyvert? Garand nagyobbat sebez? Vagy mi? És még egy dologra rá kellett jönnöm: gyűlölöm a kémekben azt hogy lassan megy fel light weapons. Ennek oka az hogy alapból nem olyan jó a fegyije és csak orvgyilkosságra vmint mesterlövész életmód fenttartására alkalmas. Ez azért gáz, mert csak orvgyilkolásnál fejlődik így light weapons, ami meg 4 csillag kéne hogy legyen, hogy dupla stukkerrel szétkaphassak mindenféle jóembert. Kellemetlen...
  • lipovics
    Itt egy kep az elso Generalsrol akit lattam.

http://etnies.muskatli.hu/kepek/wolf/2003-06-30-234239-oasis.gif
  • I.C.ram
    Nekem még soha sem leehtett megtölteni és mindig csak 8 volt benne
  • antijedi
    nem to de van amikor meg lehetet tölteni és 10 fert bele :D
    azt tom hogy miylen a grand de akkoris :D
  • I.C.ram
    Hát ismerni kéne a valoságban is a fegyvert!

1. Azért nem tölheted újra, mert a Garand automatán kidobja az üres tárat, amnuálisan nem lehet újratölteni a valóságban sem!
    2. Valamit félrenéztél, mert csak 8 töltény megy bele.
  • antijedi
    jaja ez más én csak mondtam hogy azué jo az a fegyver is :D
  • Punker
    Na most láttam fullosan fejlett karaktert 6 palya alatt, szal grat Wotan!!!!
  • Punker
    Az amerikai puskat csak 8 lövetű és nem lehet újra lölteni.......

Ez így volt az eredeti puskával is a társzerkezet miatt.
  • dikki*yysw
    Ha tudta volna használni, akkor ok. Mert ügyes. De hogy arra fussa a tudásából, egyszer maga elé belövi a bunkerba, egyszer meg kilő az ablakon az elég szánalmas volt, közelharcban meg fossá henteltem az emberkét.

#465: :DDD
  • Calver
    Ne nézz hülyének. Néha ugy dönt a puska, hogy most akkor 8 golyó fér bele 10 helyett, és hogy azt is csak akkor tölthetem ujra ha kilőttem a tárat. Mi a fene ez? Ekkora bugot bennehagytak?
  • Inquisitor
    Nem tudom ki az a HUN Boy, de üzenem neki, hogy ha valami színes füstöt lát, akkor ugyan ne menjen már oda megnézni mi az! Akkor talán nem rontaná állandóan szegény FieldOps-om hatásfokát ...
    Mondjuk a gránátot se értem, én a saját gránátokat éppen úgy igyekszem kikerülni, mint az ellenségét. Mások meg ráállnak szteppelni.
  • Inquisitor
    "Valamit félrenézhettél, mert COVOP nem vehet fel heavy weapont."
    Nem. Csak nem képzeltem, hogy ekkora Isten állatkertje! :(
  • Madmaxx
    válts vissza a scopeból és ujratölt :))
  • Calver
    Jóemberek! Katonák, kémek és minden egyebek! Hogy a fenébe lehet újratölteni a kémek M1 Garand puskáját? Egyszerűen nem enged tölteni csak ha kilövöm az összes golyót, akkor lehet... Ötletek?
  • shaba23 #461
    ha nincs medic a közelben, akkor érdemes lelőni, de még jobb a gránát. Gondolni kell az ellenséges CovOp rossz szokásaira...
  • antijedi
    1. panzer hatásos fegyver ha tudják használni akkor még kellemetlenebb... :D
    2. hullákat lőni nem bün hanem taktika, ezt el kell fogadni :D
  • dikki*yysw
    És most mennem kell focizni :(
  • dikki*yysw
    Izom ez a játék, ráadásul magyar szerveren szinte mindenkit ismertem :D

Viszont vannak akkora gyökerek, hogy hihetetlen. A Viktor nevű egyén pl. állandóan panzerfausttal lődözött, kb. ennyire futotta a tudásából, remélem élvezte hogy a medicre váró hullákat szétlövi. Szerencsére minden 2. lövését maga elé sikerült irányítani, szal sokszor halt meg saját lövésétől.
    Meg a pöcs aki lövi az embert miután meghalt stb.
  • antijedi
    mondom én :DDD
  • Punker
    persze csak jo csapat kell
  • I.C.ram
    Valamit félrenézhettél, mert COVOP nem vehet fel heavy weapont.
  • I.C.ram
    DE!
  • antijedi
    covops nem vehet fel heavy fegyvereket nem?? mindenki csak azt veheti fel amit amugy is felvehetne nem???
  • Inquisitor
    Azon röhögtem a múltkor játék közben, hogy az egyik csapatban mindíg lefújták a respawn-oló játékosokat lángszoróval, persze az ő egyenruhájukban lévő emberke, aztán sírt a csapat, hogy milyen hülye a játékosuk.
    Undercovert-ről ezek nem hallottak még? :)
    Nagyon szemét húzás, volt amikor megvárta a faszi, amig a FieldOps oszt neki lőszart, és csak utána grillezett.

Egyébként a partraszállós pályánál mi történik, ha mindkét gumicsónak felrobban? Csak mert tegnap láttam elöször, hogy a németek bombát telepítettek oda, de nem sikerült rájönnöm, hogy minek :)

Azért tök jó, hogy 999-es pinggel is lehet szerezni 6-8 csillagot.
  • Inquisitor
    Jó helyre kellenek az aknák az ágyú köré, meg tartani kell egy darabig a másik bázist i, és akkor a németek tudnak nyerni szépen. :)
  • shaba23 #450
    naja...előfordul szerencsétlen kiosztású allies team...
  • antijedi
    én olyat is látam hogy németek kb másfél perc leforgása alatt nyerték meg... :D