Wolfenstein: Enemy Territory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
195.70.37.179:30000
jelszó: ethun
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A magyarítás (mivel nem ma kezdtem a dolgot) - és amúgy a QuakeIII: Team Arena motor (is) specialitása, hogy addonok simán rakhatók hozzá, úgy, hogy a motor csak az aktuális .pk3-akat (korábbi verziók *.pak-okat) nézi át a keresendõ forrásokért, még pedig abc, vagy számsorrendben, értelemszerûen.
Tehát, az általam készített magyarítás a pak99.pk3
Ha kell, screenshot-ot is mellékelhetek.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szvsz ez a game nem olyan amit nem lehet megérteni, viszont sokkal hangulatosabb magyarul, és mivel nem tul sok szöveg van nem tart tul sokáig, szal köszike! 😄
(ui.: keresztkérdés: nem akarsz véletlen szinkront is csinálni hozzá?? 😄DD)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"wm_mapdescription allied "Remove the threat to Allied shipping by silencing the Siegfried 15 inch battery: fight your way into the battery and dynamite the Gun Controls."
wm_mapdescription axis "Our mighty Siegfried 38cm shore battery is terrorizing Allied shipping. Protect Siegfried from Allied sabotage."
wm_mapdescription neutral "The mighty Axis shore battery 'Siegfried' is harassing Allied shipping in the Mediterranean. The Axis must protect Siegfried from Allied attempts at sabotage."
Akit izgat a dolog, akinek kell a magyar Wolf: ET, az a hét végén tehát már magyarul nyüstölheti a netet!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De komolyan ... szerintem ki kellene ezt probalnunk am! ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
mi a turot kéne csinálni? 😄
tegnap még ment simán ase-bõl erre ma majdnem minden server kidob egy error nevû ablakot és közli hogy még 5 percig nem reconnectelhetek... (punkbuster engedélyezve van elvileg szal az nem lehet gond...)
Visszaolvasás nélkül kockáztattam eresztettem meg a kérdést persze. 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
magyar TE server gyorsan mond az IP!!!
Már latom is a szemeim elöttAkit érdekel: letöltöttem, és hamarosan kész ennek a magyarítása: Wolfeinstein: Enemy Territory
Aki nem tudná: ez egy ONLINE-ra (vagy ha jobban tetszik: multiplayerre, internetre, LAN-ra) kiélezett, ingyenes küldetéslemez, tehát SINGLE PLAYER-t ne is keressetek benne!
Jövõ hét elején fennlesz itt:
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Dod -ot még nem láttam, de ahogy hallom, van olyan szerver is bõven. Ma este rápillantok én is.
Wolf szerver tényleg van szarásig és tényleg kevesen vagyunk rajtuk.
VC ,mint játék jó, de atom szopás a szerver része és nem szívesen szívunk olyan valamivel, amivel eleve mi (OBI) sem játszunk és rajtunk kívül is csak 10-15 -en.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu