1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
Inquisitor #541 Tegnap este csak a Black és Bob szerverek voltak láthatóak, de a Bob-on nem volt senki, a Black-ről meg kirúgatott HUN Boy, miután 2x is elment megnézni közelről azt a szép színes füstöt. :(
Mi van a többi szerverrel??? -
#488 Illetve megse. Bgm-nek kellett volna irnia a lista szerint.
http://www.rtcwonline.com/dummies/et-experience.htm -
#487 En voltam a BGn, jol irta, mindig igy irja nemetbe is a rangjelzest. -
#486 a fegyver kitakarja a képernyő harmadát mért nem kapcsolod le? :D -
#485 Valaki próbálta a gamet 5.1 hanggal? -
#484 hát igen a rangokkal néha érdekesen bánik a program, nekem ma is visszavette Brigadier Generalról Colonelre a köv pályára lépéskor :( -
Inquisitor #483 Az jó, mert medikként vettem már fel ellenséges fegyvert. :) -
#482 Sisak ami, nem? -
#481 a fegyver nem változik, egy idő után az ember nézi a ruhat és a fegyvert, ha gyanús akkor lő......
bár tegnap csináltam pár tk-t így -
#480 -
#478 Az lenne a kérdésem, ha én egy fritz kémmel lekapok egy amcsi hadnagyot, és átveszem a ruháját, akkor kivülről negrónak tünök vajon? :D És hogy a fegyverek kivülről hogy néznek ki, mert ha pl gyilkosom kezében FG42 van a néhai szövetséges meg mondjuk Tommyval, akkor kivülről tommynak, vagy FG-nek tünik? -
#477 A kém szerintem a késsel az igazi! :D Ha kémkedek tuti szerzek az elején egy egyenruhát, és késsel elbújuk forgalmas helyekre, majd mikor a tag elöttem van hátbadöföm késsel. :) -
antijedi #476 nem tom én mesterloveszt hasznalok közelre berontasz vele ha nagyabol jol celzol max 3 találat elég bárkinek, nekem bevált... -
#475 Rá kellett jönnöm, hogy az biza németeknél van. Német oldalon van a K43 nevű remekmű, 10 golyó, tölthető, amcsi oldalon meg az M1 Garand, 8 golyó, nem tölthető. Viszont mondja meg vki: akkor mi hozza egyensúlyba a 2 fegyvert? Garand nagyobbat sebez? Vagy mi? És még egy dologra rá kellett jönnöm: gyűlölöm a kémekben azt hogy lassan megy fel light weapons. Ennek oka az hogy alapból nem olyan jó a fegyije és csak orvgyilkosságra vmint mesterlövész életmód fenttartására alkalmas. Ez azért gáz, mert csak orvgyilkolásnál fejlődik így light weapons, ami meg 4 csillag kéne hogy legyen, hogy dupla stukkerrel szétkaphassak mindenféle jóembert. Kellemetlen... -
#474 Itt egy kep az elso Generalsrol akit lattam.
http://etnies.muskatli.hu/kepek/wolf/2003-06-30-234239-oasis.gif -
#473 Nekem még soha sem leehtett megtölteni és mindig csak 8 volt benne -
antijedi #472 nem to de van amikor meg lehetet tölteni és 10 fert bele :D
azt tom hogy miylen a grand de akkoris :D -
#471 Hát ismerni kéne a valoságban is a fegyvert!
1. Azért nem tölheted újra, mert a Garand automatán kidobja az üres tárat, amnuálisan nem lehet újratölteni a valóságban sem!
2. Valamit félrenéztél, mert csak 8 töltény megy bele. -
antijedi #470 jaja ez más én csak mondtam hogy azué jo az a fegyver is :D -
#469 Na most láttam fullosan fejlett karaktert 6 palya alatt, szal grat Wotan!!!! -
#468 Az amerikai puskat csak 8 lövetű és nem lehet újra lölteni.......
Ez így volt az eredeti puskával is a társzerkezet miatt. -
#467 Ha tudta volna használni, akkor ok. Mert ügyes. De hogy arra fussa a tudásából, egyszer maga elé belövi a bunkerba, egyszer meg kilő az ablakon az elég szánalmas volt, közelharcban meg fossá henteltem az emberkét.
#465: :DDD -
#466 Ne nézz hülyének. Néha ugy dönt a puska, hogy most akkor 8 golyó fér bele 10 helyett, és hogy azt is csak akkor tölthetem ujra ha kilőttem a tárat. Mi a fene ez? Ekkora bugot bennehagytak? -
Inquisitor #465 Nem tudom ki az a HUN Boy, de üzenem neki, hogy ha valami színes füstöt lát, akkor ugyan ne menjen már oda megnézni mi az! Akkor talán nem rontaná állandóan szegény FieldOps-om hatásfokát ...
Mondjuk a gránátot se értem, én a saját gránátokat éppen úgy igyekszem kikerülni, mint az ellenségét. Mások meg ráállnak szteppelni. -
Inquisitor #464 "Valamit félrenézhettél, mert COVOP nem vehet fel heavy weapont."
Nem. Csak nem képzeltem, hogy ekkora Isten állatkertje! :( -
Madmaxx #463 válts vissza a scopeból és ujratölt :)) -
#462 Jóemberek! Katonák, kémek és minden egyebek! Hogy a fenébe lehet újratölteni a kémek M1 Garand puskáját? Egyszerűen nem enged tölteni csak ha kilövöm az összes golyót, akkor lehet... Ötletek? -
#461 ha nincs medic a közelben, akkor érdemes lelőni, de még jobb a gránát. Gondolni kell az ellenséges CovOp rossz szokásaira... -
antijedi #460 1. panzer hatásos fegyver ha tudják használni akkor még kellemetlenebb... :D
2. hullákat lőni nem bün hanem taktika, ezt el kell fogadni :D -
#459 És most mennem kell focizni :( -
#458 Izom ez a játék, ráadásul magyar szerveren szinte mindenkit ismertem :D
Viszont vannak akkora gyökerek, hogy hihetetlen. A Viktor nevű egyén pl. állandóan panzerfausttal lődözött, kb. ennyire futotta a tudásából, remélem élvezte hogy a medicre váró hullákat szétlövi. Szerencsére minden 2. lövését maga elé sikerült irányítani, szal sokszor halt meg saját lövésétől.
Meg a pöcs aki lövi az embert miután meghalt stb.
-
antijedi #457 mondom én :DDD -
#456 persze csak jo csapat kell -
#455 Valamit félrenézhettél, mert COVOP nem vehet fel heavy weapont. -
#454 DE! -
antijedi #453 covops nem vehet fel heavy fegyvereket nem?? mindenki csak azt veheti fel amit amugy is felvehetne nem??? -
Inquisitor #452 Azon röhögtem a múltkor játék közben, hogy az egyik csapatban mindíg lefújták a respawn-oló játékosokat lángszoróval, persze az ő egyenruhájukban lévő emberke, aztán sírt a csapat, hogy milyen hülye a játékosuk.
Undercovert-ről ezek nem hallottak még? :)
Nagyon szemét húzás, volt amikor megvárta a faszi, amig a FieldOps oszt neki lőszart, és csak utána grillezett.
Egyébként a partraszállós pályánál mi történik, ha mindkét gumicsónak felrobban? Csak mert tegnap láttam elöször, hogy a németek bombát telepítettek oda, de nem sikerült rájönnöm, hogy minek :)
Azért tök jó, hogy 999-es pinggel is lehet szerezni 6-8 csillagot. -
Inquisitor #451 Jó helyre kellenek az aknák az ágyú köré, meg tartani kell egy darabig a másik bázist i, és akkor a németek tudnak nyerni szépen. :) -
#450 naja...előfordul szerencsétlen kiosztású allies team... -
antijedi #449 én olyat is látam hogy németek kb másfél perc leforgása alatt nyerték meg... :D