1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
#356 Valaki télleg összeszedhetné, hogy milyen előnyöket jelentenek a csillagok, mert szinte csak a távcső egyértelmű. -
#355 Nem alapítunk egy magyar klánt? :) -
#354 Most jöttem a játékból. :) -
antijedi #353 na mivan már mindenki alszik? :D -
antijedi #352 és ha covops-al vagy akor az hangtompi, na ako micsinálsz?? :D -
antijedi #351 nem tom nekem idöjaras nem nagyon szokot terhelni... -
#350 tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni az időjárást? Nagyon lelassítja a gamet! Mondjuk minden a lehető legnagyobb értéken van +1280*1024*32-ben, de akkor is nem akarok mást lejjebb venni. :) Ha nagy a csata egy nagy mező, amin még az eső/hó is esik, akkor 22-25 fps körülire megy le. :( -
#349 asszem jobb gombbal lehet két pisztolyra váltani és vissza. -
antijedi #348 egy dolgot nem értek vagyis kettőt, mért van az hogy ha elérem max ligtwep-et nem kapok két psiztolyt, azt késöbb egyszer csak mégis kapok, de fogalmam sincs mitől függ ez hogy mikor kapom meg mégis, a másik az heavy4esnél ugye lehet az hogy panzer vagy hasonlo mele geppisztolyt visz az ember, na most én azt se kapom meg egyböl, +ba felveni se tok halottol, de egy idő mulva megkapom mégis hogy ezzel induljak, csak nem to mitől függ
szal valaki pls homályositson mrá föl hogy ez mitől függ mert én nem igazán értem... (de pl battlesense 1-nél egyből megkapom a távcsövet, szal tényleg valami nagy káoszolás van itt :D) -
#347 pl: nagyon jó aknat hatástalanítani én mindig azt csinalom :) -
#346 Végre thx! :) -
#345 IP:195.70.37.179:30000 pass ethun -
#344 Azt sajnálom, hogy COVOP robbananyaga nem jó sok mindenre. :( Tehát OBJ-ket nem tud felrobbantani, csak kisebb építményeket. -
#343 Én COVOP-pal megyek mostanában, és általában én vagyok a legtapasztaltabb. :)
Tudtátok, hogy ha megkéseltek valakit álruhában, akkor nem fogtok visszaváltozni? Elég egy álruhában leírtani az egész ellenséget. :) Az Assasin meg arra, jó, hogy egy vágásból megől akárkit, ha háttal van neked. -
#342 lusta vagyok lapozni... :) akkor nem is kell :DDD -
#340 A fórum elején van..... -
#339 Nem baj ipt! Ha engem lelő egy medic triplán fizetem vissza, abban biztos lehet. -
#338 Nem a faszt nem! Nem egyszer volt már olyan, hogy löttem az ellent, kiabálok medicért, erre lelő.... rosszabb esetben ő is meghal. Engem ne lőjjön le medic.... Nem én vagyok az ő XP bányája. -
antijedi #337 akkor neked nem kell magyar ip mert FFON az összes magyar server is... :D (a medicek meg azért lőnek le mert ha felenel kevesebb eleted van gazdasagosabb az ujraelesztes, mit a csomagdobalas, és ettől még neked semmi bajod nem lesz...) -
#336 Ja teljesen jó az! Filterek is tök jók. Pl énnem megyk FFON szerverre, mive ott a medicet lelőnek, TKznak egyesek, mások hibájából szopja be a csapat. -
#335 Na megkapom végre az ipt, vagy még háromszor kérdezzem meg? :) -
antijedi #334 mi a 30 dollár??
törésről még nem hallotál? :D -
#333 mér' van az, hogy mindkét team "is LOCKED"? -
Inquisitor #332 30 dollár????
Akkor inkább GameSpy! -
antijedi #331 ase akkor is jobb, külön kilistáza a magyar servereket, kiirja ha haverok épp jácanak akkor hol , stb, és ezt bármilyen játékhoz :DD -
#330 minek ase? siman play online menu és kész..... -
antijedi #329 minek külön szerverkereső ha van ase?? :DDDDD -
MiZo@game #327 Na megeccer hogy ertheto legyen:
http://www.enemy-territory.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=8 -
MiZo@game #326 Ha meg nem tudnatok van egy kulon szerverkereso ehhez a jatekhoz, neve Pathfinder Enemy Territory! Toltsd le innen: http://www.enemy-territory.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=8 -
Inquisitor #325 Elnézést a Medic-em tegnap est/ma hajnali bénázásáért, már attól, akiket érint :)
Majd belejövök. -
antijedi #324 1. nem állit összevissza semit
2. ingame browser ugy szar ahogy van, ase jobb
:DDD -
antijedi #323 szerintem nem -
#322 De nem rakom fel az ASE-t, mert az ingame browser ezerszer jobb. Ráadásul ASE összevissza allítgat mindent. Nekem csak az ipk kellenek! :) -
Inquisitor #321 A Mindent Látó Szem nem akad össze a GameSpy-al??? -
antijedi #320 nos...
lásd kivel van dolgod:
http://www.udpsoft.com/eye
ezt szedd le rakd fel és ako királylesz :DDD -
#319 Nem vagyok hajlandó visszaolvasni és ASEm sincs! :D Tessék elmondani! :D Lustaság RULZ :D -
antijedi #318 semmi ip! akkor is ASE!!! :DDDD -
#317 nem kell sokat visszaolvasni ott az ip -
antijedi #316 tessék ASE-t használni! :D
mortar: őőő lehet nem tom, de keto fajta van a celtabla alaku a te lovesed es a celkereszt meg asszem amikor egy filedops tavcsovel artyzik valahova :D -
#315 Írjátok már le a magyar szerver címét! :)