1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • Punker
    tehát a színes Hun felirat =
    altgr+3 1 H altgr+3 7 U altgr+3 2 U
  • shaba23 #231
    thx
  • I.C.ram
    Aha! Trükkös!
  • antijedi
    nem, ha közel vagy egy enemyhez, akkor ha rádrakja a célkeresztet nem irja ki a nevét (távolrol ha rádrakja annak a nevét irja ki akit ellőttél) tehát ha szemfüles akkor ki lehet szirni
  • I.C.ram
    alt gr 3 aztan megint egy szám 1-9 (szinek) majd a szöveg.
  • I.C.ram
    És magyarul, ha én nem lövök az ellenfélre, akkor soha nem tudjaák, meg hogy én fritz vagyok?
  • antijedi
    covopsal leölsz egy elenséget (teljesen olyanra amikor már medic nem tugya feléleszteni) és odamész felé azt f gomb (a "use" gom)
  • I.C.ram
    Hogyan leeht kémet csinálni magamból? Már mindenki az ellenség szineiben pompázott csak én nem .:D
  • shaba23 #224
    Hogy kell színes betűt írni?
  • Punker
    Na van még kérdés?
  • Aspyrin
    megoldottam
  • Aspyrin
    Üdv akadt 1kis problémám : miután feltelepítettem a gamét és indítom csak a zenét hallom, nuku kép.. 5let ?
  • Punker
    A havas pályan az amcsikkal meg kell semmisíteni a benzin tartályt, a tank robbantja be a falat, hogy be lehessen menni.....
    A németekkel védeni kell.
  • Punker
    Nem muszály a tank de segít, viszont ha van egy jó kém meg egy mernök akkor az is elég.
  • shaba23 #218
    az igazság az, hogy majdnem a játék megjelenése óta játszom vele, de mivel az esetek 90%ában medic vagyok, így sok közöm maximum az arany elrablásához van, a többi pályán csak segitem a többieket. A radaros pályán pl sejtel mem sincs mit kell ellopni...A partraszállásnál be kell jutni a bázisra és fel kell robbantani az ágyút. A többit írja le más, főleg a havas pályát. Ott mindenképpen kell a tank a győzelemhez?
  • BADE
    Arról a gagyi térképről én sem tudom leolvasni.
  • Punker
    Mondtam már g a terkep megmutat mindent.....
  • Mhosah Myth
    Azt szeretném kérni valakitől hogy tudna egy oldalt mondani ahol leírják hogy mit kell a pályákon csinálni azt nagyon megköszönném!Vagy ha valakinek van kedve le is írhatja!
    THX!
  • shaba23 #214
    ...annyi köcsög unkorrekt rohadt f*szkalap multizik...
  • jó csaj
    Féltek???
  • jó csaj
    Na mi van??
  • jó csaj
    Francia lány vagyok!
    És ti!??
  • Punker
    Bade mikor jösz BoB-ra?
  • Punker
    pont ott volt tegnap a 999. :(
    de most jónak tűnik, remélem csak a szolgáltató gec*zett. Amúgy thx
  • Laalee
    internet szolgaltato

ET ben az 50 jo dsl kabel annyit ad, valamelyik nepszerubb et szerver baromi lagos. ott a bob szervere, jo, gyors, jelszovédett, es alig hasznaljatok...
  • Punker
    ja most megnéztem több szervert is most kb 50-es ping az átlag ????
  • Punker
    mi az az ispd?
  • Laalee
    szar a szerver, szar a net kapcsolatod mert elbabralt valamit az ispd
  • Punker
    Na valaki? plz...
  • Punker
    Valaki megtudna mondani mitől mehet fel a pingem 999-re néha? Egész héten ezt csinálja és kezd már nagyon idegesíteni.
  • Laalee
    legalabb fel oldalt kene visszaolvasni... szerintem sikerulni fog
  • shaba23 #199
    Majd rajta tartom a célkeresztem...
  • shaba23 #197
    Nemtom észrevette-e más is a játék közben azt a bizonyos Danika nevű playert?
    Nem hiszem, hogy direkt csinálta a medic-jével, de aki szembe jött vele azt lőtte, mint az állat, majd ha feltűnt neki, hogy azonos csapatban vannak gyorsan gyógyított rajta...
    De gondolom ez véletlen...
    Meg lehet, hogy nem is az a Danika...
    Bár az a hátlövés akkor sem esett jól tőle
  • Punker
    nekem kilép a telepítő valami hiba üzenettel :(
  • antijedi
    nem az volt a gond hogy kodolva van, hanem hogy rendesen kéne valahogy :D
    mert az téyleg nem megoldás hogy pofátlan senkiházik ellopják amit te forditasz...
  • IMYke2.0.0.0
    Upssz, a régi fájlt töltöttem fel, bocsi!
    És most? Ennek mennie kell!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

• IMYke2.0.0.0
    Probléma megoldva: a telepítő nem kér semmiféle kódot - jelenleg. Tehát, frissítve a Sync weboldalam, kéretik elfeldni a malőrt és a bosszúságot, és a béta állapotot is...

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • antijedi
    ja és az is gáz hogy a rendszerinfonál csak w98-at fogad el jo oprencernek :DDD
  • antijedi
    ekem se fogadja el...ű
    szal ecerüb lene egy egyszerű pas-al megoldani, mert ez igy nagyon macerás
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, nem szívesen tettem! De ha kicsit átkukkantasz a "szomszédos" "Játékmagyarításról tudtok-e?" topicba, és ott egy kicsit visszaolvasol, akkor meg fogod érteni indokaimat... ám, hogy még se kelljen sokat keresned: sok oldalról vettük már észre (nem csak jómagam), hogy mások tollával ékeskednek... Ezt megelőzendő oldottam meg én így a dolgot... A nevem mindneképpen kell a telepítéshez, ahogy a kód is.
    Abban bízom, hogy azok akik eddig is tisztességesek voltak, nem turkáltak mások munkájában, hogy eladják sajátjukként, nem módosították a fordításainkat, most sem és ezek után sem fogják.
    Azok sem lehetnek nyugodtak, akik mégis a fentieket szándákozzák tenni: mindig lesz módszer arra, hogy rájöjjünk, ki is a hunyó... hamar lebuknak a csalók.
    Ahogy a netes játékban is, ugye.

Szóval, kell az a név, cég, kód trió!
    Név: i2k = IMYke2000 - @ - 2003
    Cég: i2k = IMYke2000 - @ - 2003
    Kód: 3dfn-q711-rtl8 (hogy érthetőbb legyen: 3DFN-Q711-RTL8)

Neked is köszönet jár azért, mert tőlem töltötted le a fordítást, s azért is, mert véleményt formáltál erről az új - még alakulóban lévő - rendszerről.

Üdv!