1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
#233 tehát a színes Hun felirat =
altgr+3 1 H altgr+3 7 U altgr+3 2 U -
#231 thx -
#230 Aha! Trükkös! -
antijedi #229 nem, ha közel vagy egy enemyhez, akkor ha rádrakja a célkeresztet nem irja ki a nevét (távolrol ha rádrakja annak a nevét irja ki akit ellőttél) tehát ha szemfüles akkor ki lehet szirni -
#228 alt gr 3 aztan megint egy szám 1-9 (szinek) majd a szöveg. -
#227 És magyarul, ha én nem lövök az ellenfélre, akkor soha nem tudjaák, meg hogy én fritz vagyok? -
antijedi #226 covopsal leölsz egy elenséget (teljesen olyanra amikor már medic nem tugya feléleszteni) és odamész felé azt f gomb (a "use" gom) -
#225 Hogyan leeht kémet csinálni magamból? Már mindenki az ellenség szineiben pompázott csak én nem .:D -
#224 Hogy kell színes betűt írni? -
#223 Na van még kérdés? -
Aspyrin #222 megoldottam -
Aspyrin #221 Üdv akadt 1kis problémám : miután feltelepítettem a gamét és indítom csak a zenét hallom, nuku kép.. 5let ? -
#220 A havas pályan az amcsikkal meg kell semmisíteni a benzin tartályt, a tank robbantja be a falat, hogy be lehessen menni.....
A németekkel védeni kell. -
#219 Nem muszály a tank de segít, viszont ha van egy jó kém meg egy mernök akkor az is elég. -
#218 az igazság az, hogy majdnem a játék megjelenése óta játszom vele, de mivel az esetek 90%ában medic vagyok, így sok közöm maximum az arany elrablásához van, a többi pályán csak segitem a többieket. A radaros pályán pl sejtel mem sincs mit kell ellopni...A partraszállásnál be kell jutni a bázisra és fel kell robbantani az ágyút. A többit írja le más, főleg a havas pályát. Ott mindenképpen kell a tank a győzelemhez? -
#217 Arról a gagyi térképről én sem tudom leolvasni. -
#216 Mondtam már g a terkep megmutat mindent..... -
#215 Azt szeretném kérni valakitől hogy tudna egy oldalt mondani ahol leírják hogy mit kell a pályákon csinálni azt nagyon megköszönném!Vagy ha valakinek van kedve le is írhatja!
THX!
-
#214 ...annyi köcsög unkorrekt rohadt f*szkalap multizik... -
jó csaj #213 Féltek??? -
jó csaj #212 Na mi van?? -
jó csaj #211 Francia lány vagyok!
És ti!?? -
#210 Bade mikor jösz BoB-ra? -
#209 pont ott volt tegnap a 999. :(
de most jónak tűnik, remélem csak a szolgáltató gec*zett. Amúgy thx -
#208 internet szolgaltato
ET ben az 50 jo dsl kabel annyit ad, valamelyik nepszerubb et szerver baromi lagos. ott a bob szervere, jo, gyors, jelszovédett, es alig hasznaljatok... -
#207 ja most megnéztem több szervert is most kb 50-es ping az átlag ???? -
#206 mi az az ispd? -
#205 szar a szerver, szar a net kapcsolatod mert elbabralt valamit az ispd -
#204 Na valaki? plz... -
#203 Valaki megtudna mondani mitől mehet fel a pingem 999-re néha? Egész héten ezt csinálja és kezd már nagyon idegesíteni. -
#201 legalabb fel oldalt kene visszaolvasni... szerintem sikerulni fog -
#199 Majd rajta tartom a célkeresztem... -
#197 Nemtom észrevette-e más is a játék közben azt a bizonyos Danika nevű playert?
Nem hiszem, hogy direkt csinálta a medic-jével, de aki szembe jött vele azt lőtte, mint az állat, majd ha feltűnt neki, hogy azonos csapatban vannak gyorsan gyógyított rajta...
De gondolom ez véletlen...
Meg lehet, hogy nem is az a Danika...
Bár az a hátlövés akkor sem esett jól tőle -
#196 nekem kilép a telepítő valami hiba üzenettel :( -
antijedi #195 nem az volt a gond hogy kodolva van, hanem hogy rendesen kéne valahogy :D
mert az téyleg nem megoldás hogy pofátlan senkiházik ellopják amit te forditasz... -
#194 Upssz, a régi fájlt töltöttem fel, bocsi!
És most? Ennek mennie kell!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
-
#191 Probléma megoldva: a telepítő nem kér semmiféle kódot - jelenleg. Tehát, frissítve a Sync weboldalam, kéretik elfeldni a malőrt és a bosszúságot, és a béta állapotot is...
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
antijedi #190 ja és az is gáz hogy a rendszerinfonál csak w98-at fogad el jo oprencernek :DDD -
antijedi #189 ekem se fogadja el...ű
szal ecerüb lene egy egyszerű pas-al megoldani, mert ez igy nagyon macerás -
#187 Hidd el, nem szívesen tettem! De ha kicsit átkukkantasz a "szomszédos" "Játékmagyarításról tudtok-e?" topicba, és ott egy kicsit visszaolvasol, akkor meg fogod érteni indokaimat... ám, hogy még se kelljen sokat keresned: sok oldalról vettük már észre (nem csak jómagam), hogy mások tollával ékeskednek... Ezt megelőzendő oldottam meg én így a dolgot... A nevem mindneképpen kell a telepítéshez, ahogy a kód is.
Abban bízom, hogy azok akik eddig is tisztességesek voltak, nem turkáltak mások munkájában, hogy eladják sajátjukként, nem módosították a fordításainkat, most sem és ezek után sem fogják.
Azok sem lehetnek nyugodtak, akik mégis a fentieket szándákozzák tenni: mindig lesz módszer arra, hogy rájöjjünk, ki is a hunyó... hamar lebuknak a csalók.
Ahogy a netes játékban is, ugye.
Szóval, kell az a név, cég, kód trió!
Név: i2k = IMYke2000 - @ - 2003
Cég: i2k = IMYke2000 - @ - 2003
Kód: 3dfn-q711-rtl8 (hogy érthetőbb legyen: 3DFN-Q711-RTL8)
Neked is köszönet jár azért, mert tőlem töltötted le a fordítást, s azért is, mert véleményt formáltál erről az új - még alakulóban lévő - rendszerről.
Üdv!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.